50202
  • Plata
    De a jem hadar attack ship hangár az amire minden trait hat és a traitem minden fegyverét felturbózná.
    De hátha ki jön a T6 karfiol meg az új karfiol hangár.
  • Plata
    Menj elite ground stf-ekre,ott kapsz egy lila dobozt add el vagy nyisd ki és add el,és jön salvaged tech is.
    Igazából a jem hadar attack ship lenne a leges legjobb hangár,de nincs annyi pénzem amennyibe az kerül,két hajó kellene hozzá jem hadar dread és asszem az a szutyok bogár.Azért nem fogok kidobni az ablakon ennyi pénzt hogy meg legyen az a hangár.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.03. 16:59:18
  • Plata
    Hát szerintem inkább elite.
    Jelenleg az a legjobb.
  • Matusy
    Viszont akkor advance slacereket hanyagoljam? 2 advanced-et tudnék venni, vagy hét végére lenne meg az elegendő dilithium a 2 elite-re de akkor még kell majd keresnem egy megfelelő flottát.
  • Matusy
    Az a baj h nem tudjuk mivel érdemes kereskedni. Pl én napok óta figyelem az R&D mats-okat. Jegyzetelem h melyik nap milyen időszakban mi milyen áron megy. De nem nagyon jön a pénz. A dili zen kulcs eladáson gondolkoztam már, de a napi 8000 ilithium elég jól lekorlátozza h ebből se legyen semmi. Igy napi 2-4 milliót csinálok max.
  • Raulblanco7
    Belépsz, kereskedsz egy órát exen és megvan :)
    Bár ehhez lehet kellene másik 100 amivel kereskedsz :)

Ha nincs pénzed, farmolsz, kis tétellel kereskedsz, dili zen kulcs eladás.
  • Plata
    Tévedés,az elite orion slaverhez csak carrier kell,az elite orion interceptor zenes.
    Jah és természetesen klingon kari.
    Fedes oldalon nincs lopás.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.03. 15:51:31
  • Matusy
    az elite orionhoz kell vmelyik orion hajó. Amíg az nincs meg addig nem tudom megvenni. Advance-t fightereknek nincs értelmük? Amik dilithiumból vehetők?
  • Plata
    Atom lagg volt,3-5 másodperces fagyások.
  • gerisz23
    Frenczy is nagy laggot csinál.
    Tegnap az új romu klingonnal toltam 73k-t,sima gyári petekkel.Reggel vettem elite peteket.Kiváncsi leszek:)Amúgy nemsok tmextra trait van neki,specekből intel fullos.
  • Plata
    Dupla slaver hangárral és iszonyatos laggal.
    CLR—Infected Space[3:12]— Dmg(DPS) —CptHandsom 15 029 434(79 102) Snarina 9 556 435(51 656) darkangel 9 235 432(48 101) Dahak 6 212 367(32 356) Ingala 1 485 035(7 899)
    Buzi kemocite harcosoktól lagolt isa mint állat.
  • Plata
    Na végig szívtam a fél napot,megvan a 3 hangár trait.
    Vegyes hangárral,1 elite slaver 1 elite fer'jai,elég vacak lett.
    CLR—Infected Space[4:35]— Dmg(DPS) —Saartol 11 745 666(44 323) Maldek 10 165 179(36 964) Rabbit 8 416 681(30 830) Dahak 7 564 422(27 709) Pirk 985 672(3 706)
    A 27k dps nem sok.
  • lammaer
    Gyanús is voltál nekem te mindig ezekkel a nagy DPSes petjeiddel. Én nagynehezen kigründoltam az Elite Ferjai peteket annó a japán harcoshalhoz, és sztem a felét se hozta DPSben mint neked. És mivel ugye a petekhez skill nem igazán kell, meghát azon kívül hogy az ember kiküldi őket ölni elrontani se lehet őket, sosem derült ki számomra hogy mi az oka a nagy különbségnek...
  • Plata
    Nem,ez kiesik,ugyanis ritka lusta disznó vagyok,három hangárokra ható traites hajóm is van,de még csak az egyiket vettem ki,a fegyveresekhez túl lusta voltam,matha és kata is a dokkban várja hogy kivegyem a traitjét.
  • Kotomicuki
    Az nem lehet, hogy a slaver-ekre hat trait, de a fregattokra meg nem, mert pl. nem olyan fegyverzetet használnak (pl. ágyú, beam).
    Az Alita(?) trait-je pl. overload, vagy rapidfire esetén ezt megadja a pet-eknek is, de ha eltérő a fegyverzetük és ezért nem olyat használsz az hajódon, mint amit a pet-ek is használnak, akkor nem ér semmit sem a trait (pl. a hajódon ágyúk és hozzávaló skill-ek vannak, míg a pet-jeid meg beam-et használnak).
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.03. 10:00:06
  • Plata
    Srácok.már írtam hogy szerintem bugosak a hangárok.
    Papíron hangárra nem hat a fegyver konzol,de én nem vagyok benne biztos.
    Legalább is érdekes hogy az elite slaver majdnem dupla dps-t nyom mint az elite fer'jai.
    A karfiolomon diszruptor fegyverzet van és diszruptor konzol,a slaveren szintén diszruptor fegyverek vannak, a fer'jai frigate meg antiproton fegyókkal operál.
    Le kellene tesztelni hogy antiproton fegyverzettel és konzollal több-e a sebzése,de ahhoz nincs kedvem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.03. 09:37:16
  • Chak
    a színe
  • lammaer
    "Ha antiproton fegyó van a hajódon,akkor vegyél hozzá fer'jai frigate hangárt."
    Izé... mi az összefüggés a hajón lévő fegyverzet és a pet közt?
  • Matusy
    oks. Esetleg van olyan klingon klán akiktől tudnék venni ilyen slayereket?
  • Plata
    CLR—Infected Space[4:26]— Dmg(DPS) —Strace 15 660 512(59 546) Dahak 8 809 228(33 752) Jones 8 329 633(31 433) Aeth 4 778 335(18 031) Davik 2 963 210(11 397)
    Csináltam egy képet ahogy lop contrát a hajó,de a kép paint szerint nincs meg.
    Bár rövid volt és túl könnyű,így is lopott a hajó pár contrát doffot pénzt és még szemetet is.
  • Plata
    Köszi a konzolt meg az ötletet,párat eltettem későbbre.

Az elite itt van hogy mit lop.
  • petyahun2
    hogy működik ez asszem van hajóm ami slavert használ asszem kéket de ha az is tud valamennyire lopkodni akkor neki állok cuccolni vele :D
  • Plata
    Slaverek mindig is loptak,na persze nem úgy mint most.
    S5-ben még csak advanced slaver hangár volt,de annyit lopott hogy egy hét alatt visszahozták a 2 hangár árát.S6-al nerfelték,S7-el nagyon nerfelték.
    De akkorára nekem már annyi pénzt és dilit szereztek hogy elvoltam mint hal a vízben.Egymás után vásároltam a hajókat lopott diliből.
    Ma már van Elite slaver is,ami már kék cuccokat és doffot is tud lopni.
  • petyahun2
    mi ez hogy slave-hajók tudnak lopkodni cuccokat harc közbe ? meséljetek erről :P van hangáros hajóm ha nem túl nehéz dolog akkor meglesném
  • Plata
    NoP Public Service cseten kapsz flotta meghívót vásárlásra.
  • Plata
    Azt meg tudom mondani,1 hangár 45 ezer dili és 100 ezer fleet credit.
  • Matusy
    De hogy szerezzek Elitet idegen flottától? Senkit sem ismerek :D Még csak azt sem tudom hogy mi kell az elite hangarokhoz.
  • Plata
    Próbálj meg elitet szerezni.én is idegen flottától vettem mindet.
  • Matusy
    Elite-et nem tudok venni mert nincs flottám. Advance-t tudok és úgy terveztem h 1 slaver 1 fregatt amit mondtál.
  • Plata
    Az fasza lehet,vajon mennyibe kerül egy olyan konzol?
  • Plata
    Az elite slaverek lopkodnak harc közben,de főleg pénzt és fehér commoditiest,esetleg doffot,nagyobb ellensgből contrabandot és kék commoditiest is.
    Azt jó ha tudod hogy ha két elite slaver hangárt beraksz és velük jársz el harcolni,elég hamar tele lesz a táskád fehér szutyokkal.
    Jobb ha van a táskádban 2-3 üres sor.
  • Matusy
    Amúgy mi a véleményetek a bioshipekről? Nekem tetszenek azokat szeretném majd megvenni, de elég olcsónak számítanak. Miért?
  • gerisz23
    Te plata,most vettem észre a Plasma wave konzol szétnyitja a scimi szárnyait (T6).Bent voltam tholian alerten gondoltam megnézem emkkorát üt vele,kva jól nézett ki:D
  • Matusy
    Plata mondtad h slaverseket használsz. Nekem ugyan antiproton beamjeim vannak, de látom h mindenfélét zsákmányolhat a slaver. Megéri őket használni? Vagy nem számottevő a stealje? Kb miből mennyit lop?
  • Plata
    Passzolom,legalább 1 éve nem foglalkoztam ilyesmivel.
  • petyahun2
    most ezek a pakkok mien árban vannak ? amúgy akkor ha jól értelmezem amikor r&d pakk akció van akkor lejjebb megy valamennyivel az ára az exen amúgy meg elég magas nem ?
  • Plata
    Ez nem bug,mindig így volt.
    Simitárt is csak egyszer kellett uppolni,többi karinak ingyen vót,de minden hajóval ez a helyzet.
    Ha nálad nem így van akkor te vagy bugos,vagy az én accom lenne bugos már másfél éve?
  • Kotomicuki
    Akkor csak serényen, izibe, amíg ki nem javítják ezt a bug-ot (is)!
  • Plata
    Mondtam én nektek,ha egyszer uppolsz egy hajót akkor az account szintre lesz unlockolva,utána a fleet és sima változata ingyen uppolható.

Hangárt nem tudok ajánlani,azt a stílusodhoz illően válassz.Én a Slavert használom legszívesebben,amellett hogy lop is,sokat sebez.Magas Aux szintel 15 másodperc cd-je van,ha magasabbra teszed az aux-ot még kevesebb.A hajómnak diszruptor fegyverzete van diszruptor mk11 vagy mk12 konzollal,és a hangárjának is diszruptor fegyverzete van,papíron nem hat rájuk a fegyó konzol,de szerintem igen.
    Ha antiproton fegyó van a hajódon,akkor vegyél hozzá fer'jai frigate hangárt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.02. 13:23:13
  • Plata
    Klingon aktív flotta?Hááát talán a Magyar Horda,a klingonok inkább inaktívok,kevés játékos játszik klingon karival.
    Kisebb flották vannak,de nem túl aktívak.
    Esetleg a balfasz direktíva klingon flottája de azt nem ajánlanám,hamarabb landol a kertedben az Enterprise minthogy ott valamit vehess.Bár fizethetsz heti adót.