50202
-
Zero_008 #20204 Hát ha ez ennyire kritikus, hogy randa a hajó, akkor sztem hagyd. :P
De egyébként meg amúgy is fleetT6nál van "vége" egy karakternek, úgyhogy egyszer úgyis le fogod cserélni a T4 hajót, addig meg sztem ki lehet bírni. Vagy tedd félre, csináld neki csak a leklikkelős dolgokat (eventek, admirality, doffolás, esetleg repu), kezdj el gyűjtögetni egy másik karakterrel is, aminek tetszik a hajója (bár sztem a T5 ingyenes hajók közt olyan igazán csinos amúgy sincsen). Aztán ha lesz pénzed T6ra, akkor meg majd visszatérsz hozzá.
Nyáron meg jön Risa, valami hajót szerintem megint hozzánk fognak vágni. Hátha pont science, és pofás. -
Raulblanco7 #20203 Bármelyik lvl40-esként ingyen megkapható hajó mirror festéses változata megvehető exchangen 2-3 millió creditért, az egy olcsó alternatíva lehet. -
Matusy #20202 Felhúztam egy föderációs sci karit is és elkövettem egy nagy bakit. lvl40en deep space science hajót választottam mert az jobban megfelelt az akkori elvárásaimnak de ez a hajó bűn ronda. Úgy voltam vele h köv kinevezésnél úgyis lecserélem gyorsan legyünk túl rajta. De köv kinevezésnél nem kaptam ingyen hajót.
Szóval most egy nagyon ronda hajóban ücsörög szegény kapitányom és ezen szeretnék változtatni. Melyik a legolcsóbb hajó ami legalább ennyit bír mint ez a rondaság és bele tudom ültetni a GW3-as tisztemet? Sajnos anyagilag nagyon nincs elengedve szegény, van kb 600-650-en zenem meg 23-25M creditem. Vagy ez az igy járás tipikus esete, és hagyjam az egészet? -
Plata #20200 Bassza neg ìrtam de hülye mobil nem küldi el. -
Zero_008 #20192 De ez ugye csak hajó kártya az admiralitáshoz? -
Zero_008 #20191 Jajbasszus, tényleg, lett T6 B'rel. Meg kéne vennem a B'rel-es nauszi kalózomnak, de kicsit sajnálom rá a Zent, főleg hogy most milyen drága... Pláne hogy a konzol szett másik hajóját valamikor régebben hozzánk vágták ingyen.
Úgyis most átnéztem a karaktereket, és összesen sok tízezer repu mark, meg sok száz repus beváltható item gyűlt össze, ideje beváltani őket. Eddig tartogattam, hogy "hátha majd kell valami repus cucc", de asszem azon a mennyiségen már régen túl vagyok. -
Plata #20190 Kiskarimnak most lett kész klingon t10 és tour 10/10 is.
-
Kotomicuki #20189 Az utolsó verzióban a központi csillagig megy a hajó, ha a nagy térképen jelölöm ki az utazás célpontját - eddig, ilyen közel még sosem ment ahhoz, mindig megállt a rendszeren kívül - , ha így váltok karaktert, vagy lépek ki, akkor a visszalépéskor beleragadhat a csillagba a hajó, holott 1-2 hajóhosszal is "mellette" van, de nem tud elszakadni tőle és csak az ugrás marad, mint egyedüli mentsvár... -
Zero_008 #20188 Eheh, tegnap az alfa kvadráns legszélén léptem ki, ma meg amikor beléptem, a láthatatlan fal túloldalára rakott vissza. Kívül vagyok a térképen. "Where no man has gone before", ezerrel.
Gondolom ugyanaz a bug, amivel Raul kivitt minket ESDn kívülre, kb ugyanúgy jött elő... -
Plata #20187 Igen most is volt. -
Zero_008 #20186 Abból még van? Vagy volt azóta másik omega event? Egyet láttam még anno... -
Plata #20185 Ha van időm igen,főleg sci karival szoktam ökörködni.
Upgrade drága és sok dilibe kerül.Repus cuccok uppolása többszáz ezer dilithiumba és sok sok millába fáj.
Kivéve ha veszel omega up tokent. -
Zero_008 #20184 Ja, hogy upgrade token... :) Sok kell ahhoz, hogy egy cuccot epicre felhúzzak? Mert eddig valami elbaszott nehezen ment az R&Dben gyártható tokenekkel, egyetlen cuccom epic csak, és az is hatalmas mázli eredménye.
És egyébként játszol is, vagy csak klikkeled lefelé a napi "kötelező" leklikkelendőt? :) Én két karakterrel foglalkozom, és már az elég egy estére... -
Plata #20183 Háát olyan másfél két óra letolni admiraltyt,de megéri.Kár hogy up token kari bound. -
lammaer #20182 Csak arra utaltam hogy 30+ admirality képes karakterrel csak beloggolni is van olyan jellegű munka mint amit izauráéknak kellett végezni... :)
Napi szinten én már 8-tól is agyhalált kaptam. De sokat tárgyaltunk már erről te főfarmer :D -
Plata #20181 Jesszus,isaura. 
Be is szarnék ha ez menne.
Szeretem a régi sorozatokat,de nem a brazil szutykokat.Derrick,San francisco utcáin satubbi.De az örök kedvenc Alf és a Rém rendes család.
Akkor már inkább.
Vagy ezt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 15:59:30 -
lammaer #20180 Neked még tán mond vmit ez a zene (me tudom hogy vén trotty vagy mint én... Úgy képzelem STO alatt neked ez megy... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #20179 Tour 10/10 ad 30 ezret.1 tour küldi 20 óra.De nem mindennap van küldi,ezért szàmolok 15 nappal.
Plusz köztes admiralty küldikből jön napi 2-6k dili.
És van 30+ admiralty képes 60-as karim. -
Plata #20178 Jah rosszul szàmoltam.minimum 900k. -
Plata #20177 Up tokennel a cuccaid tudod mk14-re vinni na meg epiccé varàzsolni.
Kb15 nap alatt gyàrtok minimum 400k dilit. -
Zero_008 #20176 Köszi.
Heh, ja, olvastam a körlevelet most, ami anno armadák bevezetésénél jött, hogy gamma vagyunk, később talán béta leszünk, de alfa soha. Megtaláltam a flotta ablakban az armada fület, nézem: alfa. Azon mosolyogtam kicsit. :)
Mi az az up token?
30k dili, és végtelenszer ismételhető? Nem csodálom, hogy elszállt a Zen ára az egekbe... -
Plata #20175 Armada kb semmire,arra jó hogy bénább flottákat felhúzzák erősebb flották.
Ad asszem 3 vagy 5% bónuszt.
Admiralty rendszer nagyon jó,korlátlan zen xp és spec pont forrás.Ezen felül még Up tokent is ad,és iszonyú sok craft alapot.
Az admiralty 10 szintig megy,10-es szinten epic hajó a jutalom,és 20k dili.Több szinten is van jutalom,de fejből nem tudom.
Tour 10/10 jutalma 30k dili,4 up token 1 spec pont.
Tour 10/10 végtelenszer ismételhető.Egyenlőre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.10. 14:05:58 -
Zero_008 #20174 Na re. Hosszabb szünet után jövök megint játszani.
Pár dologról felvilágosítanátok, ami közben történt? Kb tavaly nyár végén hagytam abba a játékot...
Armada mire jó?
Admiralitás hány szintig megy, és mit lehet kivenni belőle?
Maradtam le exkluzív cuccról, mint pl a delta karakterek "felélesztő" ground equipmentje meg űrben CDcsökkentője?
Látom lesz ez a TOS cucc, szerintetek törölhetek egy delta karaktert, hogy legyen helyem? Van három, és kettővel nagyjából semmi célom nincs, csak azért csináltam, hogy kivegyem belőlük az extra cuccot, amit fejlődés közben oszt a játék, de az egyikkel 30., a másikkal meg 10. szint körül abbahagytam, most meg már nem adagolja, ha jól látom, tehát feleslegesen tartogatom... -
bgabor911 #20173 Köszi, figyelni fogom! -
Plata #20172 Passz,a nevemben fórumoznak meg leveleznek meg szekálnak másokat,vicc hogy nem is játszom TESO-val.
-
Chak #20171 Azt akarja látni h mindig offline vagy. :D -
Ez miért jó neki? Gondolom nem szép dolgokat mond a flottátokról. Vagy mi a terv? -
Chak #20169 Annak a valakinek is sok szabad ideje lehet. -
Plata #20168 Srácok szólok ha valaki rátok írna plata vagy platac néven játékban vagy fórumon akkor nem én vagyok az hanem valamelyik retardált resonances szórakozik már megint.
Az én nevemben irkál,és úgy csinál mintha ő lenne Plata,szerintem skizofrén a gyerek,és én vagyok az egyik alteregója. Állítólag most Teso-ban zrikálja a népeket,de más mmo-ban is megfordul a nevemben.
Szóval ha valami gyökér piszkál titeket a nevemben mint a HGF flotta vezetőségének a tagja és tudom is én milyen admirális,akkor jobb ha tudjátok hogy semmi közöm ahhoz a balfaszhoz. -
Plata #20167 Jelenleg 330. -
Kotomicuki #20166 Akkor megint lesz 350 is a Zen... 
De, remélem, utána visszakúszik, legalább 300-ra, ha nem alább!
-
Plata #20165 Mázlim van,egy csomó karinál pont tour finálé előtt hagytam abba a roma admiralty miatt.
-
Plata #20164 Nem tudom,elvileg asszem május 12,vagy június?
Na ezt most jó lenne tudni.
Én is elkezdem farmolni a zent,26k nem elég,újra indítottam a klingon tour-t,pár karinál még nincs kész roma T10 admiralty. -
gerisz23 #20163 Azt írták nyáron jön csak.13k zen jött össze... -
Plata #20162 Május 12. -
Chak #20161 Szerintem ne rakd fel, inkább keress egy olyat ami nem döglődik. És erre figyelmeztesse utastársait is. -
bgabor911 #20160 Most látom ezt az Agents of Yesterday kiegészítőt, ez elképesztően jónak ígérkezik. STO az eredeti star trek világában, a Cryptic által kitalált faszságok helyett. Lehet már tudni hogy pontosan mikor jön?
Nagyon jónak tűnik a sok totál érdektelen alien hajó meg T6 hajó után. Talán még egyszer, utoljára felrakom miatta ezt a döglődő játékot. -
Plata #20159 Csinálom a napi admiraltyt,néhány kari már újra klingonnal dolgozik mert T10 lett a roma,de van amelyik még húzza.
A roma engi karim viszont érdekes cuccot kapott admiraltyból.
Nem repuzom már rég,csak admiralty küldiket gyűjtöttem be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.08. 09:50:50 -
Plata #20158 Többi hajó fedes lesz 3 meg cross faction.
Dread meg lehet boxos vagy promo.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 09:30:27 -
Plata #20157 Temporal Dreadnaught Cruiser [T6] - Cross Faction Starship
Drednaught-Cruiser Class (Engineering)
4 Fore, 4 Aft Weapons
3 Science Consoles
4 Engineering Consoles
4 Tactical Consoles
1 Hanger Bay (Can Equip Timeship Fighters)
Temporal Raider - Ouroboros Class [T6] - Cross Faction Starship
Raider Class (Universal)
4 Fore, 2 Aft Weapons
3 Science Consoles
3 Engineering Consoles
4 Tactical Consoles
Temporal Multi-Mission Science Vessel - Eternal Class [T6] - Cross Faction Starship
Unique Science-Vessel class (Science/Tactical)
3 Fore, 3 Aft Weapons
5 Science Consoles
3 Engineering Consoles
3 Tactical Consoles
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.07. 09:26:49