50067
  • Orbancapitan
    1
  • Plata
    Évfordulós még biztos nem.
    Tippre tán recruit vagy új éves kampány.

Bárcsak lenne végre évfordulón klingon legó.
    Annyira szeretnék már egy legó gurambát vagy legó raptort.
    Vagy bármi legó klingont.
  • Orbancapitan
    szerintem a héten lesz már infó
  • PiszkosFred
    Van arrol mar info, leak, barmi, hogy a holnap veget ero Red Alert (es dupla xp) utan milyen event vagy extra/buffos cucc kovetkezik? Vagy most vegre lesz megint szunet ket esemeny kozott?
  • Orbancapitan
    na ez az
  • Plata
    Hááát nem pont arra akartam utalni. :D
    Hanem arra hogy a hajó álcázója aktív,a hajó mégsincs álcaban,vagyis abban van csak nem látszik. :D
    Mert a hajón ott a cloak buff,pajzs energia 0.
  • gunji
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Huh, most megsértetted az Algeroni Egyezményt xD
  • Plata
    Na erre varrj gombot.
    Megtalálod mi a bibi a képen?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Segítek,az álcázó aktív. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.12. 16:44:26
  • Plata
    Szerintem hetes úgy volt jó ahogy,minek változtatni rajta?
  • Orbancapitan
    nem ment bele a részletekben de egy egészen más hetes lett volna
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.12. 15:51:58
  • Plata
    Miért? Mi baj volt hetessel?
  • Orbancapitan
    meg alex kurtzman-ék végül más hetest akartak mm jelleműt mint ami a picard s3 végén lett és ez jerinek nem jött át mert ő máshogy képzeli
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.12. 12:54:54
  • Plata
    A héten olvastam egy cikket mit gugli fordítóval fordíttottam le,annak idején mindenki szerette volna megcsinálni a Legacy-t,a rendező meg a szereplők is benne voltak,csak nem kaptak zöld utat.
  • gunji
    Hetesből is szvsz inkább az eredeti STO-féle tudós illik jobban a karakteréhez, mint a ranger.
    A PIcard vége meg fan-service volt E-D-vel. Jut eszembe, azt olvastam, hogy a LEGO megszerezte a Star Trek-jogokat (a korábbi cég tönkrement), így őszre a következő black friday-re pletykálnak egy 1701D-t figurákkal. Mondjuk egy Venator méretű Enterprise monumentális lenne (1 méter hosszt írnak rá :)
  • Orbancapitan
    mert disco-s timeline azért
    a legacy meg jeri ryantől függ inkább
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.12. 11:16:58
  • Plata
    Diszkó nagy marhaság volt, nem is baj ha törölték, Picard sorozatot szerettem.
    De a 31 még ki sem jött, miért törölték kánonból?
    Mert diszkó szereplők vannak benne?
    Kár hogy legacy nem készül el.
  • Orbancapitan
    csak a disco-t meg majd a sec31-t a picard az még mindig main timeline a a prodigy-val együtt a sto-ból eltünteték az odyssey próba menetét az veteránok tudják h miről beszélek a picardban meg az eredeti új odyssey skin volt rajta és nem a mostani a yorktown ami a sto-ban van tehát át építették vmikor mondjuk a picard végével nem tudok mit kezdeni mondjuk az lehet h multiverzum a továbbiakban
  • gunji
    Múltkor valaki írta, hogy a Lower Desk utolsó részét lehet úgy is érteni, hogy azzal az elsődleges idősíkon kívülre tették a Discovery és a Picard sorozatokat, így még mindig az Ody az uccsó ENT. (Nem láttam a részt, csak olvastam a gondolatot.)
  • Plata
    Csak nem.
  • Orbancapitan
    amúgy srácok a sto-ban is nyugdíjazni fogják az enterprise-f-et? csak mert pont középen áll a kijárat felé nézve az esd-n
  • gunji
    Jah, igaz xD Bocsi xD
    Mert közben vaciláltam, hogy arab számmal írjam-e ;(
  • Plata
    Elírtad és a tizenötödik század lett,akkor szerintem még a húst is hússal ették. XD
  • gunji
    Mert a XV. században a Föderációnál nem esznek húst, a svéd húsgolyót szójából replikálták és úgy meg senkinek sem kellett.
    (*Siskónak mint a bajori kiválasztottnak külön engedélye van a paprikás csirek miatt) xD
  • Plata
    Biztos nem a svédeké,akkor lenne a replikátorban svéd húsgolyó. XD
  • gunji
    Még a svéd Embracer Group. És most a san franciscoi PWE/Gearbox helyett a berlini DECA foglalkozik vele.
  • Plata
    Újabb érdekességet tapasztaltam.
    A tellarita karimnak vissza adtam a traitjeit,ds9-en volt így hazamentem ESD-re,ESD-en a banknál vettem észre hogy a traitek nincsenek fent és a hajóján nem T6 konzol van,hanem a régi T5 változat. XD
    Játék vissza rakta rá a T5 Tholian konzolt. :D
    A T6 is meg van.Csak az invetoriban. :D
    De a t5 konzol át volt téve a T5 hajóra a shipyardon.
  • Plata
    Én nem akarok igazán új STO-t,szeretem a STO-t azért mert mindig ugyanolyan,nem változik összevissza,utálom a változást.
    Ebben a játékban meg általában mindig minden ugyanaz,minden nap megyek ISA-ra vagy ISE-re,tolom endeavort és admiraltyt,ez nekem jó.
    Nekem a grafika is jó az űrben,bár a groundon tényleg tré.
    De oda ritkán megyek és amúgy sme a grafika a legfontosabb.
    Legtöbb MMO-ban épp az állandó változás a legrosszabb.
    WoW-ban majdnem minden kieg mindent összekavar,mire megszokod a dolgokat minden megy a lecsóba.
    De STO-ban már ugyanazt csinálom 13 éve ugyanazokkal a hajókkal,jó közben T6-ok lettek de ki nem szarja le,akkor is ugyanaz,mert ugyanaz a bugja. :D
  • Plata
    A legelső karimnak is vissza raktama trateket és mentem vele red alertet,háát nem tom hogy a trait cserétől vagy mitől,de mintha megtáltosodott volna.
    Halvány gőzöm sincs milyen traitjei voltak bent.Így tök random raktam be. XD
    Mindig is kicsit fun kari volt,vele repültem a Galaxy-kat őrült módon.
  • Plata
    Nem tudom most ki a csoda a STO tulajdonosa,már annyiszor cserélt gazdát,hogy a ragya sem követi.
    De az előbb olvastam hogy az amerikai korány a legnagyobb kínai játékos céget a tencent-et katonai cégnek minősítette és valszeg szankcionálják.
    Remélem a STO-hoz nincs közük.
  • Plata
  • gunji
    Egyik nap chaten beszélgettek róla, hogy volt, és Unreal Engine 5-tel már előrehaladott állapotban, csak lelőtték :(
    Számomra nem tűnt sem kamunak, sem a gyerek őrültnek, inkább mintha bennfentesként beszélgettek volna róla és a mostani STO-ról is. Sajnos nem rögzítettem :(
    De lehet, hogy én sz*ptam be egy korai április 1-jét.
  • gunji
    Nyilván 5+ év, hosszabb távon még mindig jobb, mint most szenvedni minden patch-csel. Ugyanúgy, mint amiért elhagyták a Foundry-t. Lehet, nem kellett volna elkaszálni a STO2-t, de elég lenne szvsz újracsinálni a meglevő küldetéseket egy jobb engine-nel, azzal lehetne időt nyerni.
  • Orbancapitan
    mert egyből sto3 lesz xd
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.11. 14:55:46
  • Plata
    Még sto 2 sem volt.
  • Orbancapitan
    sto3 meg több év lesz mire eljutnak a feléig mire lenne egy játszható alfa aztán törlik mint a transformers reactivate-t járt most mert nehéz meg nincs pénz és munkaerő se
  • gunji
    Az ArcGames-es fórumba kezdtem el beleolvasgatni, hogy miért nincs rollback, de hamar meguntam. Részben mert ilyen mellébeszélésnek tűnt, részben a trait-bugok nem is kerültek szóba (workaround: mentegessük el földen/űrben). S volt egy olyan érzésem, hogy a patch-csel valami olyan is megváltozott, amiről talán nincs is (használható) mentés. És - új csapat lévén - most f*ngjuk nincs, mit kéne/lehetne csinálni a loadout system teljes újraírásán kívül. Innen nézve lassan talán eljön az idő, amikor inkább jobban megéri már egy STO3, ha a DECÁnak pénzügyileg rövid távon nem is, de hosszútávon és a játékosoknak szvsz mindenképp.
  • gunji
    ESD: there is too bright there... xD
  • Orbancapitan
    nem maradnak bent szerintem csak vizuálisan
  • Plata
    Próbáltam visszarakni traiteket és játszani,de valahogy nem jó.
    Nincs olyna jó a hajó mint volt,látványosan szarabb a játék.
    Mintha a traitek nem jól működnének.
  • Plata
    Vannak küldetés és eventes traitek is.