50206
-
Angelus1991ster #20288 Plusz!
Bár én csak egy senkiházi zöldfülü vagyok. -
Plata #20287 Gondoltam feldobom a fórumot meg felújítom,de nem fog összejönni.
Bár Zoli utoljára majdnem két éve írt a fórumba,de nem rég még belogolt így marad ő a házigazda. -
Chak #20286 teljhatalom vagy semmi!!!four! -
Chak #20285 Ja nem tudom írta-e már valaki, de az e heti pecs valamilyen komoly bug miatt lett visszavonva és majd kövi héten jön remélhetőleg normálisan. -
gerisz23 #20284 Mínusz!:d
Nem elég a prohardver? -
istikovacs #20283 Plusz.
-
bgabor911 #20282 Plusz. -
Chak #20281 Adok én kettő darab pluszt is, de utána valami protekciót kapok remélem :D -
Plata #20280 Utànanézek ha haza ęrek.
Mobilom egy rakàs szar. -
Kotomicuki #20279 Ezzel együtt én is hozzájárulnék Plata házigazdai kinevezéséhez! -
lammaer #20278 Tőlem kapsz egy pluszt, ha hatalomrakerülésed után az első dolgod az lesz hogy visszakapcsolod a topikon belüli keresést.
Ja és ha lehet kérnem, akkor csiricsáré betűtipusok meg trendi háttérképek kikapcsolhatók legyenek. -
Plata #20277 Hülye mobilom szivat.
Bocs duplàért. -
Plata #20276 Sràcok mivel Zoli màr sosem jàr ide fel és nem is jàtszik én àtvenném a hàzigazda szerepét ha nem bànjàtok.
Aki bele egyezik ìrjon egy pluszt vagy mittomén mit.
Mivel a topicnak màr hàttere sincs,nekem nem làtszik,azt is megújìtanàm. -
Plata #20275 Sràcok mivel Zoli màr sosem jàr ide fel és nem is jàtszik én àtvenném a hàzigazda szerepét ha nem bànjàtok.
Aki bele egyezik ìrjon egy pluszt vagy mittomén mit.
Mivel a topicnak màr hàttere sincs,nekem nem làtszik,azt is megújìtanàm. -
Kotomicuki #20274 Megvan a megoldás az "túlcsordult táska" kiürítésére, amit az istennek sem akart nekem megengedni, pedig hely volt hozzá: kilépés a játékból, majd visszalépés és egyből engedi kirakodni a cuccokat!
De ha a NWO-ban megtudták oldani, hogy egyből elérhető ez, bármiféle "bűvészmutatvány" nélkül, akkor itt miért nem tudják - és ez sem egy mostani bug, tehát idejük lett volna rá már bőven...?!
-
lammaer #20273 Helyes, teszteljék csak le a fizetősök az új contentet, hogy mi ingyenélők már egy bugmentes kieget élvezhessünk :) -
Plata #20272 Crew megszűnt skill rewampal. -
Zero_008 #20271 "Assimilated Tractor Beam no longer references damaging crew."
Ezt néztem már játék közben is, hogy eltűnt a crew csík. Mi lett velük? -
Plata #20270 PH fórumról másoltam ide.
Tribble has been updated to: ST.64.20160501a.9.
*Only Gold and Lifetime Account players can access Tribble to view the new Agents of Yesterday content*
New Features:
Create a TOS Captain:
This will start off the new adventure in Star Trek Online: Agents of Yesterday.
This is the top option in the character creation window.
Players can choose the following races as their TOS Captain:
Human
Andorian
Vulcan
Tellarite
New Mission: Tutorial “The Taurean Affair”
A science survey vessel has gone missing near the Murasaki-312 nebula and Starfleet Command believes it may have crash landed on Taurus II.
Lead a landing party to the surface of the planet to discover the fate of the survivors.
This mission can only be played with a TOS captain.
For more details, please visit The Taurean Affair blog at: http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9962533-star-trek-online:-the-taurean-affair
New Mission: “In the Shadow of Cestus”
Travel to the iconic desert landscape seen in the Original Series episode “Arena”.
An uneasy truce allows the Federation and Gorn to explore the world of Edren IV but can the truce last?
This mission can only be played with a TOS captain.
For more details, please visit the In the Shadow of Cestus blog at: http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9962553-star-trek-online:-shadow-of-cestus
General:
Ship Art updates have been made to the Tier 1 Constitution Class Starship.
This update is free.
There is a known issue where players that have already claimed this ship will not see the updated art.
Going into the tailor and altering the costume of the ship will reset it and make the updates appear.
The Blissful Agony Trait has a correct icon.
Updated the mine interact UI so that it can be seen on low end machines.
Resolved an issue where some hangar launch shuttles were not playing their launch sound effects.
Content:
Mission Journal: Flipped the order of the Breen and Borg arcs for all factions.
Sphere of Influence: When in the caves of New Romulus at the location of the gate, after setting emergency charges, added a waypoint for Admiral Kererek so that the player knows where to go to talk to him.
Surface Tension: Resolved an issue where Qwen was not appearing in a cutscene.
Memory Lane: Resolved an issue where stairs not be visible within sight of the player.
Systems:
Gravity Well (all ranks) will now more reliably trigger attached effects, such as those triggered by Exotic Damage abilities and Control Effects.
Significantly increased the strength and reduced the recharge time of the Micro Photon Torpedo Launcher kit module.
Subnucleonic Carrier Wave is no longer incorrectly considered to be a Science Bridge Officer ability.
Subterfuge Traits: Resolved a display error causing the damage bonus text to display incorrectly, at too high a value, and not changing based on power Tier.
Cloaking Powers: Resolved a display issue that caused the Decloaking Damage bonus to look like it gains more benefit from Subterfuge than it really does.
Improved Singularity Overcharge and should now actually improve Crit Severity while using Singularity Overcharge.
The Chroniton Dual Beam Array's proc now reduces Recharge Speed in addition to its other effects.
Assimilated Tractor Beam no longer references damaging crew.
Character:
Klingon Update:
Updated the lighting on most male heads and male and female necks to add more cohesion to the look.
Tweaked Klingon forehead and nose ridges to better blend with face textures.
Also sharpened the textures, giving the impression of increased resolution.
Increased slider range for female Klingon cranium and forehead width.
It is now possible to make these features wider.
Improved skinning and fit of Male and Female Klingon Sashes.
Klingon Male Pauldrons have a more natural fit, shape, and skinning.
Added a few more skin tone options to Human, Klingon, and Ferengi for players.
Added an additional color tint option on the main trim lines for the Time Traveller uniform.
Also made set color options to STO's largest color palette.
Made Na’kuhl Tall Loose boots option available to players who have this set.
UI:
Resolved an issue where the HUD options for showing Name and Life could not be selected.
Resolved an issue where clicking on a space training manual node brought up a blank "Skill Details" window.
Resolved an issue where hitting the escape button repeatedly closed the Match window and made players unable to type in Match chat.
Known Issues:
The Foundry is temporarily unavailable.
The TOS Captains and missions are all a work in progress.
Players that have already claimed the Constitution Class Starship will not see the updated art.
Go into the ship tailor with the ship and alter the costume to make all updates appear. -
Plata #20269 Nem tudtam hogy tribblin,csak azt tudtam hogy lifetimer tolhatja az új küldiket,kezdhet TOS karit,tos hajókká uppolhatja a mostani hajóját.
TOS kari csak fedes lehet,asszem vulkáni ember tellarita és talán andóriai. -
Raulblanco7 #20268 már azt hittem a rendes szerveren van, de tribblin nincs kedvem vacakolni vele.
mondjuk tribblin van kb 10.000 kulcsom átmásolva amit majd el kellene szórakozni egyszer, lehet reset lesz ott emiatt a kieg miatt. -
Plata #20267 Nem vagyok epilepsziás,de a bloom nekem asszem low-on van az árnyékok meg talán médiumon,mert ha bloom hight meg árnyék is akkor rókáznom kell tőle. 
Lifetimer és előfizető játékosok már mehetnek az új küldikre.
Nekik megnyílt az Agent of yesterday.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.13. 08:50:52 -
petyahun2 #20266 mint Epilepsziás :P jelentem nincs hatással rám a villódzása a játéknak :D (oké 2 éve tünetmentes vok de akkori időkbe se volt semmi hatással)
-
Chak #20265 Ha már epilepszia, a játék legjobb skillje az a Destabilizing Resonance Beam. Csak is pislogás nélkül szabad használni!!four!! -
Chak #20264 Lehangoló :D -
Zero_008 #20263 Sztorivonalon azért van bőven disable, amikor át kell transzportálni és gyalog mókolni valamit. Más kérdés, hogy jellemzően az a vége, hogy ha kész visszatranszportálunk, aztán vagy magától kipukkan, vagy szét kell még lőni. :P -
Zero_008 #20262 Az elején nem vészes, a játék szépen lassan adagolja csak. Amikor eléred a kb 50-es szintet, és elkezdesz "multizni", ott válik epilepsziásokra erősen veszélyessé a dolog. -
Chak #20261 Ezen én is sokat filóztam már h miért kell mindig öldökölni. totál ellentétes mindennel ami ST. Sok esetben simán elég lenne a ship disable statusz is. Még a játékban is van ilyen ficsör. Talán ha 2 missionben szerepel. Persze tudom a játék csak akkor ad xp ha pukkan is a mob. Nem hiszem h túl nehéz lenne átírni h ne csak pukk adjon xp. Ez az egész öldöklösdi inkább illene egy swtor világú játékhoz ahol a darabolás egyenesen kötelező. Persze ez csak egy játék. Amig szórakoztat addig leszarós aztán mehet a logut ha meguntam. :D -
Zero_008 #20260 Jellemzően _minden_ benne van a játékban, ami akár csak egy fél szó erejéig meg lett említve a sorozatokban, bármelyikben. A nagyon ikonikus hajók meg több változatban is benne vannak a játékban, a Voyagernek (Long Range Science Vessel) is van hat verziója (alap T4, refit T4, T5, fleet T5, T6, fleet T6), egyre drágábbak és egyre "erősebbek". -
Angelus1991ster #20259 Számítsak LSD tripre? -
Zero_008 #20258 Ez a konzolos bejelentővideó egyébként elég röhejes szintén. Azok a szép, koreografált földi és űrcsaták...amikhez még csak hasonló sincs a játékban. Lehet, hogy episode1 magasságában még így nézett ki a játék, de az azóta belepakolt millió skill, boff skill, trait, extra fegyver, meg egyéb fityfasz miatt akkora káosz van mindig a monitoron, hogy az elképesztő.
Földi kungfumacskámmal már alig-alig játszható a dolog amiatt az apró probléma miatt, hogy lófaszt se látni az ellenségből a sok villódzó effekt miatt, amit a csapattársak tesznek az ellenségekre. Az a relatíve új, talán terran cucc, portálból kilövellő nagy széles piros sugár valami különösen irritáló. -
Plata #20257 40-es szintig kapsz ingyen hajót,a voyager 30-as szinten ingyenes,science hajó,de minden hajó benne van,de főleg fizetős.
-
Angelus1991ster #20256 Akkor hétvégén ki is próbálom. Most 24 órára letiltot a PIN miatt. 
Voyager-t, és más kultikus űrhajókat ingyen ki lehet grindelni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom f......g ingyen játszani. Csak , hát WoT is van.... -
Zero_008 #20255 Na attól nekem is. Egy karakterrel végigmentem az egészen, a másik 34, a harmadik meg 18 szintig jutott. Mivel már nem is lehet folytatni, így erősen gondolkozom, hogy töröljem őket, és a helyükön a slotokban indítsak majd új kieges karaktereket.
Ha megvan a két unique item a delta recruitmentből (a földi felélesztős, meg az űri boffcd-csökkentős, akkor olyan sok mindenről nem maradtam le, ugye? -
Zero_008 #20254 Ja, kezdőnek mondj már ilyet, hogy "összes zenes hajó, meg a konzoljaik", persze. Az így alsó hangon félmillió forint, vagy öt év folyamatos farmolás... :P -
Zero_008 #20253 Ingyenes, úgyhogy szerintem töltsd le, és nézd meg magadnak, mi úgysem tudjuk neked eldönteni, hogy mi az, amit még elnézel a játéknak, és mi az amit nem.
Én azon szoktam magamban mosolyogni a játékkal kapcsolatban, hogy a sorozatok nagyon sulykolták, hogy a világ olyan utópisztikus, hogy pénz sincs, ehhez képest a játékban értelmezéstől függően négy (energiakredit, dilithium, latinum, zen) vagy másfél tucat (reputation mark-ok) pénznemmel kell folyamatosan szüttyögni. A másik meg hogy a békés felfedezés, diplomácia és problémamegoldásból a játékká alakítás közben 100% harc lett, nem nagyon van olyan probléma a játékban, amit nem úgy kell megoldani, hogy szétcsapod annak az arcát, akivel nem értesz egyet.
De emellett azért tud hozni egy ST fílinget is.
Szal szerintem nézd meg, nem vesztesz vele semmit. -
Plata #20252 A kis szintű sztorik szálak eszement jók.Kb 40-es szintig buli a dolog,akkor jön be a kardassziai szál,na az nekem agyzsibbasztó.
tavaly delata eventen fel kellett húzni 3 karit 50-es szintig minden sztoriszálat megcsinálva,3 kari instant felhúzásától még a hónaljszőröm is begöndörödött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.12. 19:59:20 -
Plata #20251 Hát haver az alap küldetés sztorik kurva jók,amíg el nem érsz a kardaszziai részhez a sztori baró,a tutorialt ki ne hagyd mert kibaszott jó.
Az ok hogy a fed oldal jó,a roma sem rossz,de a klingon az igazi móka,főleg a KDF roma,főleg ha meg van az összes zenes hajó és a konzoljaik,na akkor aztán kibaszott nagy élmény.
Kardassziai sztoriszál agyzsibbasztó,borg elmegy,breentől kihűl a véred.Az 50-es sztoriktól meg kihalsz.
Asszem az mindent elmond hogy nekem van 30+ 60-as karim,1 kari csinálta meg az 50-es küldiket,többinek még a haja is kihullott a gondolattól,kivéve a kopasznak,neki meg taraja nőtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.12. 19:57:44 -
Angelus1991ster #20250 Star Trek fanoknak ajánlanátok ezt a játékot?
Méltó a Star Trekhez? -
Chak #20249 Tegnap olvastam egy cikket, ami az új kiegről szólt és abban azt írták h majdnem egy különálló tos sto game lett belőle. Végül inkább egy expansion lett. Érdekes gondolat.