50202
  • StarFist
    Ha ilyen dokumentum filmes/narrátoros stílusban letesznek az asztalra egy teljes estés filmet, én garantáltan vevő leszek rá. Nekem is bejön.
  • Chak
    Axanar jó kis film lesz ha végre befejezik. Most úgy tűnik a cbs/paramount által indított pereskedésnek vége, újra mehet a munka. Ez az első és fan / nem paramount film ami több mint 1 millió dollárból készül. Így azért már lehet cgire is és diszletekre is jobban költeni. A story pedig kb 21 évvel a tos első része előtt játszódik. Yeah.
  • Plata
    Hááát,nem tom ez a film eléggé nem fasza,sok ötletet loptak az utolsó két ST filmből,egyes jelenetek szinte egy az egyben mintha abból lettek volna.
  • StarFist
    Nem tudom, linkelte-e már valaki, de szvsz jó kis hangulat csináló az Agent of Yesterday-hez: http://www.axanarproductions.com/
  • Chak
    Q-nak a continuumban tutira van egy kis fala amit telepakolt Picardról készült lesifotokkal és van egy rangos ereklye gyűjteménye is. Élén a nauszikai késsel és az utolsó hajszálával. Mert megérdemli. :DD
  • Chak
    igen az a kis szaros az nem a Picard-t stalkerkodó nab. :D
  • Chak
    Mi az összefüggés Q, és az összes marveles, dc-s ugrabugráló között?
  • Zero_008
    De ez nem a John de Lancie féle Q, hanem a fia, Q. Már ha jól tudom.
  • Plata
    Mi az hogy,saját trónja van.
    Q rendezi a legbulisabb eventeket.
    És küldikben is találkozhatsz vele.
  • Angelus1991ster
    Vagyis az egyik legerősebb lény, amely kenterbe veri az összes marveles, dc-s ugrabugrálót.
  • Angelus1991ster
    Szerepel az általam "imádott" Q a játékban?
  • Plata
    Lófaszt,rányomok copy-ra és bemásolom.
  • Chak
    Közben a nagy titok h ezeket notepadban szerkeszti és utána postolja... :DD
  • Zero_008
    Na ja, mondjuk sejtettem, hogy nem az utolsó, pedig az is Kor-os, ha a neve a buildre utal... :P
  • Plata
    Az első.
  • Zero_008
    Az a helyzet ezekkel a bekopipésztelt eredményekkel, hogy jellemzően fingunk nincs, melyik vagy te. Csak te tudod fejből a 30+ karaktered nevét... :P
  • Plata
    CLR—Crystalline[1:12]— Dmg(DPS) —Garon 2 190 468(40 564) Ra'khoi 634 877(10 240) Wicked Str 321 623(5 025) Archie Shr 318 772(5 692) Sheez 238 331(3 667) L'Taer 204 563(3 860) Jeren Nox 142 416(2 225) Andria 104 117(2 421) Squirrel 76 175(1 731) Marcus Kor 37 519(962)

Most jutott sorra a Kor.
    Full álca és torpedó.
  • Plata
    Fleet Kor és a sima Kor egy az egyben egy át skinezett B'rel.
    Ugyanaz a hajtómű animációs bug és ugyanaz az álca váltó bug.

• Zero_008
    Nem elsősorban a túlélés a bajom, a sebzést találom kevésnek. Mondjuk jelenlegi helyzethez nincs túlságosan hozzáigazítva meg átgondolva a dolog... Hajótraitek előtt hagytam abba a karakter építését, kissé csupasz a segge jelenleg szegénynek.

A fleetes Kor is bugos?
  • Plata
    Nem jól állsz a dologhoz,Fleet BoP kell,annak fix bugos az álcája és nincs gond a túléléssel.
    Jah Fleet BoP alatt klingont értem,mert a roma álcája akkor sem lesz bugos ha fleetes.
  • Zero_008
    Jó, most kicsit jobban megnézve azért rám is kerül harc közben kb 15, ha a fullra tápolt, felszerelt karaktereimmel megyek, akiknek alap, hajó, repu, és aktív traitjeik, doffjaik is vannak, ki van osztva az összes skill, és még szettjeik is vannak...

Kristály event mindig rádöbbent, hogy mennyire hulladék félbehagyott karaktereim is vannak... Szerencsétlen roma tac a Faehtjében nagyon gyökér például (repukkal ilyen 3. szinten van, felszerelése meg a küldetésekből esett hulladék), de a legelső karakterem az ajándék orion carrierben is igen látványosan gyenge, még a normál kristályt is nehéz túlélni vele. A B'rel-es kalózom meg úgy elvan magában, de sebezni nagyon nem tud, kéne neki a T6 meg a fleet T6 Kor.
    Nagyon rápörögtem régebben erre a stealth torpedóbótra, aztán egyelőre roppant béna vagyok hozzá. De a nulla weapon és shield energia miatti mozgékonysága eléggé bejövős.
  • Plata
    Három részes command konzol szettel command cruiserrel 24 buff jön rám kristályon harc közben.És ebből 0 darab doffos buff.
  • Plata
    Én most voltam kristályon roma engivel és fleet D'deridexel,d'deridex szett van rajta Maco pajzs borg hajtómű és borg deflector.
    Harc közben legalább 15 buff volt rajta, a szettek is adnak buffokat meg a skillezés,és már a csapattársaktól is jön.Csapattárs skillezése is ad rád buffot.
    De komolyabb skillezéssel szettel és konzol szettel sokkal több buff jön,flagship konzol szett is ad egy rakást.
    Jah állati poén mikor a kristály Immune critical-t lő D'deridexbe.
    D'deridex konzol szettel tojik a kristály hullámjára.
  • Plata
    jut eszembe az új skillezés is ad ilyen buffokat.
  • Plata
    Doff küldikkel,egyéb szarral.Traitek és szettek is adnak.
  • Lokker
    Én meg tudom csinálni és kurva zavaró :D
  • Zero_008
    Azt áruljátok már el, hogy hogy a picsába csinálják egyesek, hogy van rajtuk vagy 30 buff, belóg az ikonok csíkja a képernyő közepéig?

Én ha megfeszülök sem tudok magamra aggatni 10nél többet, egyetlen karakteremmel sem. Tudom, hogy én vagyok a balfasz, mert minden második pléjer képes magára baszni ennyit, de akkor sem vagyok képes felfogni, hogyan.
  • Chak
    Én kb 10 gémet felpakoltam ha nem többet. Aztán kikerestem a mappájukban a legtöbbet foglaló almappát/fileokat és kitöröltem. Így a láncserjük megmaradt és a hdd sem izzad vért.
  • Plata
    Hát amit lehet felraksz,amit nem lehet azt nem.
    Nekem csak STO,Never,CO,stronghold kingdoms,torchlight1-2 van fent és 19-es szintű vagyok.
  • aru
    Nem tudsz minden játékot fölrakni mert vannak régió lockosak. Belefutottam már sokszor, elég sűrűn dobálja nekem. :(
  • Chak
  • Plata
    Háát ha ARc küldis zenre vársz akkor rakd fel minden játékukat és kész,de az az 500 kevés mint sünben a vaj.
  • Lokker
    ez is biztos script, szívat az arc, de csak téged azért nem oszt jó "lapokat"
  • Kotomicuki
    Akkor azért drága a Zen, mert folyamatosan felvásárlod!
    Ha meg alakítják az árakat, akkor biztos, hogy azok nem olcsóbbak lesznek - lásd pl.: NWO.
    De, hogy a konzolosokat ne érje hátrány, akkor PC-n is bevezetik a havi előfizetést (újra)?

Amióta megvan az 500 Zen arc-on, azóta nem akar nekem jó "lapokat" leosztani és így nem növekszik a számlám... :(

Zero_008 #20600:
    Köszönöm!
  • Plata
    Hát ha 30 másodperc alatt letolod akkor grat.
    Először is belogolom,letolom az r&d meg repus vackot,ha van admiralty azt is,utána kristály és úgy köv kari.
    Közben vagy harcolok vagy afk és cset.
  • aru
    21x 30 másodperc húúúú de nagy meló lehet!
  • Plata
    Dr-nél nem volt risa,mert dr ősszel volt.
    Elég ezt a lökött kristályt lenyomni 21 karival nem hogy még mellé küldizzek is,jó van ez így.
    Nem emlékszem hogy tavaly risa közben lett volna bármi.pedig pár karival végig toltam.
    vagy szartam rá ha volt is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.26. 20:35:06
  • aru
    Fura, mert DR-nél még volt együtt új epizód + kristály, új epizód + risa. De ugye ez már luxus vagy inkább egyre jobban leszarják. Pedig csak tartani kellene azt a szintet ami volt még pár éve.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.26. 20:33:13
  • Plata
    Konzolos és Pc-s store árai ugyanolyanok lesznek,pont azért hogy egyiket sem érje hátrány,viszont valszeg ez Pc-n drágulást jelent,mert konzolosoknak ugye eddig nem volt,így nem is drágulhat,de a mi árainkat is hozzájuk igazítják a start előtt akkor az nem lesz jó,kérdés merre fog változni és mennyiben.
    Bár kétlem hogy lefelé változna.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.26. 19:01:07
  • Plata
    Ma került be új tartalom előfizetősöknek.
    Egyébként nem tom mi a bánatot akarsz,ha kristály van akkor nincs más hozzá.Megszokhattad volna már.Kristály után meg risa,risa után temporal event,temporal kieg satubbi,annyi szarság lesz hogy félévig fogsz vele pöcsölni.