50202
  • Zero_008
    Ez is kizárólag tankos? Nemkell.

Az a baj, hogy a kombinált hadviseléses játékot kb csak a BF meg az Arma képviseli, amiből az első egy kauzár szemét lett, a másik meg 15 éve egy bugos hulladék iszonyat gépigénnyel. Mindig csak egy picit kell neki jobb gép, mint az elérhető maximum, és mire a hardver utoléri, addigra jön új rész. :P
  • Plata
    Armored Warfare
  • Zero_008
    AW az mi?
  • Plata
    Hát én próbáltam AW-t is de az megint gáz.
  • Zero_008
    De egyébként mindkettő szar abból a szempontból, hogy nincs gyalogság meg egyéb fegyvernemek, úgyhogy igazából tökmindegy. Battlefield meg egy causal fos lett, úgyhogy perpill nincs olyan harci szimulációs játék, amivel érdemes lenne foglalkoznom...
  • Zero_008
    Mi, az az átgondolatlanabb, hogy ott tényleg ki kell lőnöd a tank különböző részeit vagy legénységét, belőve a páncél gyenge pontjain, és nem csak egy HP csík van, ami teljesen véletlenszerűen megy lefelé? Hát eléggé más fogalmaink vannak az átgondoltságról... :P
  • Plata
    WT sebzési rendszere átgondolatlan szar,és a tankok is elég érdekesen viselkednek.
    Erősen látszik rajta hogy WoT klón.Csak sajna az nem elég ha valami balfék banda egy az egyben át másolja a tankokat.Bár tény a növényzet szebb.
  • Plata
    Nekem a war thunder nem jött be,vagyis ez így nem igaz, az erdők a virágok és a növényzet nagyon szép.De a többi a tankos része elég hulladék,a repülős része jobb.Bár azzal meg azért nem játszok mert a repülők nem érdekelnek.
    WoT meg már 5 éve megvan,vagy több,kaptam még zárt bétára meghívót,nagyon koraira.Csak akkor a WoW miatt hanyagoltam.Asszem,vagy EVE? tudja már a tököm.
  • lammaer
    a WT macerásabb... a WOT könnyed, gyorsan pörgő arcade játék. A playerbase kb ugyanaz, nekem viszont jobban bejön hogy egy csata általában 5 perc, gyorsan lemegy.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.12. 22:06:45
  • Lokker
    Ott legalább bizonyították hogy van valamilyen szintű manipuláció. :D De ja jobb játék csak mióta van rombolható épület azóta városi pályán játszhatatlan kisgépen. Legalábbis pár hónapja még az volt. Valahol a pályán összedől egy épület 5-6 fps marad.
  • Zero_008
    Ezek ingyenesek. :P :D

De komolyan, War Thunder tankos része valami összehasonlíthatatlanul jobb (volt másfél-két éve, amikor utoljára néztem).
  • Plata
    Kérlek fejezd már be ezt a konteós buziságot,szerinted akinek van prémje vagy béta accja annak a rendszer szándékosan minden lövését beviszi,még akkor is tankot talál el egy prémiumos ha épp a holdra lövöldöz.
    Akinek meg sosem volt prém,annak minden lövése direkt kanyarban megy.Már wot topic-ban is jöttél ezekkel az elmeroggyant agyszüleményeiddel,de csak annyit értél el hogy elzavartak meg lejárattad magad,mert most mindenki azt gondolja hogy nem vagy épeszű.
  • Lokker
    Na, itt a lehetőség hogy megcáfold. Miért játszol a WoT-al és az STO-val ha csak hisztizést és elégedetlenséget lehet látni tőled?
  • Kotomicuki
    Sose fogadták el az értelmes magyarázatot, azon mindig átsiklanak, de, mit lehet várni a wot-fanatikusoktól...
  • Lokker
    Sose tudnak értelmes magyarázatot adni rá. Biztos bennük is script van már és azzal kényszeríti a játék őket arra hogy mégis játszanak vele. :D
  • Zero_008
    Ja, és nem azért, mert "script", hanem mert ha egy puskával lehet úgy lőni, hogy azt találja el, amit célzok, akkor a jó édes anyjukkal szórakozzanak, hogy a tank lövése meg szór. Franc játsszon szerencsejátékot tankos skinnel.
  • Zero_008
    Vagy "szar játék". Nemtom, hogy mi a here van az emberekkel, hogy van egy játék, ami kibebaszottul kurvára nem jön be nekik, mert egy kalap szar, DE MÉGIS erőltetik.

Nekem első blikkre egy tömlő fosnak tűnt a WoT célzási és sebzési rendszere, de adtam neki egy esélyt azért, mert sok haver játszik vele. Egy hónap után uninstalldel, soha többet felé nem néztem.
  • Plata
    Hát ezt szerintem kicsit benézted.
    Nem tudom miért lenne kevesebb játékos egy ilyen játéknál mint GTA-nál,ami egyszerre öt platformra is kiadtak,és mindegyiken hatalmas eladásokat csinált,ha jól tudom 65 millió felett járnak már.
    Az a bizonyos script minden játékban benne van,tisztességes neve "béna játékos".
  • Chak
    Megnéztem, nálam 20 órás a cd. De már lehet 10 percenként csinálni 20 favorért ha ép cd-n van.
  • Chak
    Biztos a Q vagy na'kuhl addig szekszuálta a téridő kontinuumot amig le nem ment a cd 12 órára h aztán 6.-án kilóra születhessen a sok tosogatós nab h helyre pofozzák az idő szövetét. :DD
  • Zero_008
    Risai csoportos levitációs tréning:
  • Zero_008
    Hé, idén csak 12 órás CDje van a flying high-nak? Akkor elég gyorsan le lehet majd pörgetni...
  • Zemanov
    Ubisoft játékot alapból nem veszek.
  • Zemanov
    Pontosan ez van nálam is de van hogy ki is fagy.
  • Kotomicuki
    Hát, pár játék bukott már meg azért, mert annyira erőltette a (coop-)multi-player-t és semmi mást...

Induljunk ki belőled: biztos nagyon örülnél a wot-ban, ha én lennék a lövegirányzód és a script csak minden 3.-4. lövésemet engedné sebezni, ahogy szokta, kapnál még emellé egy hasonlóan "béna" sofőrt és máris boldog lehetnél, hiszen ez volt minden vágyad, abban a játékban.
    Sz'al, nagyon meg kell majd válogatnod, hogy kikkel hozzon össze a sors, abban a játékban, hacsak nem lesznek kihívásmentesek azok a küldetések - akkor meg...! Úgy vélem, hogy a wot és a GTA nagyobb címek és már eléggé jól bejáratottak ahhoz, hogy meglegyen bennük a szükséges létszám - és önállóan is játszhatóak - , de egy ST, új eszközön, amiből ráadásul 3 is van, ami tovább gyengítheti annak a piaci pozícióját - ha ez még korlátozásokat is jelentene a játékra nézve az eltérő tudású hardvereik miatt...
    De, hajrá és előre! autentikus zenei aláfestés
  • Plata
    Ne magadból indulj ki,attól hogy téged nem érdekel még siker lehet,meg mi az a baromság hogy nem találsz 3 embert játszani?Ez már hülyeség.
    GTA-ban is találok 3 embert ha akarok,mivel GTA-ban a legtöbb dolog 4 személyes.
    Criminal Mastermindre is találtunk embert gyorsan,és még lazán le is toltuk.
    Pedig ahhoz mindig ugyanaz a 4 ember kell.Végig vinni az összes küldetést hard fokozaton anélkül hogy egyszer is elbasznánk.
    Igaz én már poénból PS-re néha alsóban viszem a karimat,mert hardon sem érzem kihívásnak ha alsóban menekülök,sőt sajátságos módon is fejeztem már be PS-t hardon,alternatív útvonalon vagy 30 rendőr kordonon áttörve egyedül insurgent nevezetű autóval.
    Ami olyan mint egy buldózer,könnyen belövik de mindent félresöpör az útjából,én azzal szoktam közlekedni,mert veszett rossz sofőr vagyok,és a forgalomban azzal könnyű,egyszerűen félretolok mindenkit.
  • Plata
    Hülye mobil duplàn küldte.
  • Plata
    Ubisoft készíti mind a 3 VR eszközre.Mivel itt az új ST film és sorozat is biztos sokan veszik majd.
  • Plata
    Ubisoft készíti mind a 3 VR eszközre.Mivel itt az új ST film és sorozat is biztos sokan veszik majd.
  • Lokker
    Köszönjük Emese...
  • Kotomicuki
    Hhmm, csapat alapú és VR-hez kötött: lehet, hogy fizetőképes keresletet sejtenek az alkotók, de a kezdeti lelkesedés után nem marad olyan népszerű, szvsz - max. baráti körök (az azonos időbeosztás miatt), de akkor piszok drágának, (és/)vagy piszok gagyinak (fejlesztési költség konvergál a 0-hoz) kell lennie, hogy visszahozza a beleölt suskát - , ha legalább az egyikből leadnának - nem vennék kötelező feltételként - , akkor még talán...
  • Plata
    Ősszel jön ki az új ST játék.
    Négy fős cooperatív játék lesz,csak VR eszközökre.
    Egyelőre annyit tudni róla, hogy egy négyfős, kooperatív cím, amiben egy valaki a kapitányt, a többiek pedig tiszteket alakítanak az Aegis hajón. Aktiválhatjuk a térhajtóművet, scannelhetünk dolgokat az űrben, és sztori alapú, valamint véletlenszerűen generált küldetéseket is teljesíthetünk. A játék az Abrams-féle Star Trek univerzumban játszódik. Mindenkinek szüksége lesz egy-egy VR eszközre a játékhoz.
  • Chak
    Ha belépek main karira h toljam Risa folyton vagy 5 percre beáll 95%on a loading screen és csak vár és vár. Végül bejutok, de ja elégé elvan valami szekszuálva.
  • Plata
    Valamit jól elcsesztek ezzel az artifact eventtel,ha több karid dekkol risa-n és karit váltasz akkor jó nagy fagyás van és pár másodpercre látszik hogy Risa-n több millió piros csík van,azok a csíkok amiket a játékosok csináltak az eventtel.
  • Plata
    Köszi,ez klassz.
  • Kotomicuki
    OFF:
    Mégiscsak nekem lesz igazam, lásd a Kotomicuki #20842-t!
  • Chak
    Ha valakit érdekel a ferengis új Risa gém, akkor ezen a mapon már összeszedték a lehetséges kincsek helyeit is.

• Plata
    Javuljak meg?
    Ember olyan hülyeség miatt rinyálsz ami már fáj,bekerül egy értelmes és jó újítás,erre te azon hisztizel miért nincs mindenhol ott,de minek mikor a lényeges helyen ott van?
    A hajód ottára ne írják ki nagy betűkkel hogy mennyi cd van hátra?Hátha akkor észre veszed?
    De ha már biztosra akarsz menni javaslom a karid seggére is rakasd ki a cd kijelzőt,hogy biztos ami biztos észre vedd.
    Nekem 4 évig sem hiányzott mert tudtam mikor jár le cd.
    Marha nehéz megjegyezni a 22 óra mikor jár le.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.12. 10:44:42
  • Kotomicuki
    Látod, benned meg a trollkodás teng túl: nem azt mondtam, hogy csak ott szeretném látni, de ott sem ártana, ha már oda is tartozik...

Plata, te nem akarsz megjavulni!

• Plata
    Nehéz megnyomni a J gombot hogy megnézd a cd-t?
    Most nem mindegy hogy j gombot nyomod meg és látod a cd-t vagy elkezded keresgetni az event ablakot és ott?
    J gombnál megvan mind,vagy te azt szeretnéd hogy minden cd-t külön kelljen meg keresni,mindegyiket máshol?Vagy mi a bánatos istennyila fasza?
    Eddig nem volt semmilyen Cd mutató most van,de nem tetszik,mert nem az event fülön van,hát nem azért de nem vagy teljesen ép.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.12. 10:21:08