50207
  • Kotomicuki
    Hát, ilyen árfolyam mellett én már csak a szükséges tárhelyekre költök (batyuk, doff-tanya, esetleg hajóférőhely).
    Ha a box-ban jó hajók lesznek, akkor is könnyebb a rávalót EC-ben kifarmolni, mint a dili-t: fél év alatt ~megduplázódott a Zen igénye a dili'-ből, aminek napi finomítási limitje is van, ellentétben az EC-vel; legfeljebb nem azonnal jut az egyén az OP hajóihoz...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.25. 08:47:19
  • Plata
    Zen azért megy fel mert Temporal pack a nyakunkon és mindenki szeretne venni.
    Na meg jön a következő box amiben nagyon brutál hajók lesznek.
    Nem csodálkoznék ha a zen ára maximálisra felmenne.
    Szerencse hogy már vagy féléve tudok róla és bevásároltam előre zenből.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.25. 06:59:28
  • lammaer
    Forintban az a vicces hogy bármilyen világeseményre csak egyféleképpen tud reagálni: gyengül.
  • Kotomicuki
    Hhmm, ez az angol kilépés betett a Zen-nek is, nemcsak a - szokás szerint gyengélkedő - magyar forintnak: 420-ról 425-re kúszott fel, egy nap alatt...
  • lammaer
    #20960 :)
  • Chak
    téhat statok akit érdekel :D
  • Renegade
    akkor figyelmetlenségért sem kéne :)
  • lammaer
    Mondjuk ez csak ügyetlenség, ezé nem adnék awardot.
  • Raulblanco7
    ha már autó:

2013-ban Kínában egy friss jogosítvánnyal rendelkező nő be akart tolatni egy garázs parkolóhelyére, amikor a kocsija mögött álló és neki segítő férjét véletlenül elütve pánikba esett, és a gázra lépve az ajtóból kihajolva a rükvercben lévő autóval férjét halálra gázolva magát is megölte, mivel a nő feje a kocsiajtó és a garázs fala közé szorult.
  • lammaer

A Khay Rhnajet sztori 99.9% kamuhír, csak és kizárólag a darwin díjas oldalakon szerepel, nincs egyetlen valós híroldal sem ahol lejött volna. De bár igaz lenne és hetente 1-2 terror igy halálozna el...

De elsimerem, nem annyira darwinos a saját autó által történő elgázolás mint első olvasatra. Mert végülis a darwin díjas attól darwin, hogy valami baromsággal tevőlegesen okozza a saját halálát, itt ugye ilyesmiről nincs szó.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.22. 14:55:55
  • Lokker
    Meg az övén vélhetően még nem frissítették a "hibás" szoftvert.
  • Renegade
    mert az automata váltós autók nem gurulnak el parkoló módban :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.22. 13:50:37
  • Kotomicuki
    De miért pont most gondolta meg magát a váltó(elektronika), aminek a kéziféket is be kellett volna húznia és azt úgy is tartania?
    Gondolom, azzal az autóval sem akkor parkolt ott először és ha lejtőn áll meg vele, akkor evidensnek tűnik, hogy rögzíti a kocsiját.
    Ez akkor sem egy "elfogadott" módja az elhalálozásnak...

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.22. 13:34:11
  • Raulblanco7
    Ez azért közel sem darwin díjas, nézz meg egy két nyertest, a saját elguruló kocsid elüt viszonylag gyakori, évente elég sok előfordul, azzal nem lehet nyerni, mikor ilyenek is vannak:

Egy kezdő iraki terrorista, Khay Rahnajet nem fizetett elég postadíjat a feladott levélbombára. Ezért a küldemény "Vissza a feladónak" pecséttel visszaérkezett Rahnajet-hez. A botcsinálta terrorista teljesen elfeledkezett közben a bombáról, így felnyitotta a borítékot. Utolsó levele volt.

2006 győztese az a pár lett, akik belemásztak egy héliummal töltött reklámballonba, és kénytelenek voltak saját bőrükön megtapasztalni, hogy az élethez bizony elengedhetetlen az oxigén.

Leicesteri otthonában bukkantak rá egy 33 éves halálra késelt férfira, ám dulakodásra vagy öngyilkosságra utaló nyomokat nem találtak. A vizsgálat azonban megoldotta a rejtélyt: a fickó a nemrégiben vásárolt szakadásálló dzsekijét próbálta tesztelni…
  • Lokker
    Pedig szimpla baleset volt, semmi több ami sajnos halállal végződött.
  • lammaer
    ...az embert elgázolja a saját kocsija....
  • Lokker
    Miért lenne Darwin-díjas?
  • Plata
    Na az új kiskarim is 52 lett,felhúztam Ec-ből,jó sok píz volt,de kész végre 52,nagyjából küldizésre kész.

Még szerválnom kell fleet Kor-t,repus fegyókat,flottás konzolokat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.21. 13:49:19
  • Chak
    Az abrams féle Enterprise hidjára szokták mondani h olyan mint egy apple bolt mert olyan fényes fehér és csillogó. :DD
  • Plata
    iphone?
  • Chak
    Ahogy nézem közeledik az iPhone bolt epizód is az X3-al. :D
  • Renegade
    úgy fest még csak nem is háztartási baleset: "Az autó, amelyik rossz váltóállás miatt halálra gázolta Anton Yelchin színészt, egyike lehetett annak az egymillió Jeepnek, amelyet pont a váltó hibája miatt hívott vissza a cég."
  • Renegade
    ez inkább a nagyon peches háztartási baleset kategória
  • lammaer
    Igy leírva elég Darwin díjas halálnak tűnik... már ha szabad viccelni vkinek a halálával ugye.
  • Plata
    Szegény srácot a saját kocsija ütötte el.
    link
  • Plata
    Őszintén szólva nem tudom,annyi tudok Paul Walkerről hogy Paul Walker volt a neve és azokban a szar autós filmekben szerepelt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.20. 06:09:10
  • Kotomicuki
    Eléggé szar halál, bár, lehet, hogy mégsem véletlen..., kissé hihetetlen a leírások alapján - nem volt ő is tagja vmelyik emberiséget mentő csoportosulásnak, mint Paul Walker?!
  • Plata
    Rá sem ismertem,szerencsétlen.
    Nagyon bírtam a filmben.
  • Chak
    Chekov az újabb ST filmekből.
  • Plata
    Ki ez?
  • Chak
    link

ok, ez elégé durva így vasárnap estére :/
  • Plata
    Nagyon klasszak.
  • Renegade
    új kanadai érmék :)

• Plata
    Én is újra kezdtem admiraltyzni.Biztos ami biztos,kell a zen.Bár most rohadt drága.
  • gerisz23
    21.5k zenem van,meg úgy 2-3 millió dilim leorolva+ami még nincs-nem tartom rendesen számon de az lehet még vagy 2-3 millió.
  • Plata
    Reshirten még nem érhető el,a Temporal kieg csak fizetősöknek van,nekem sincs hozzá férésem mert én is ingyenélő vagyok.
    De ma számoltam össze van 2.75 milla finomított dilithiumom,és nem tom mennyi finomítatlan,és újra tolom admiraltyt,van 26k zenem,mire ki jön a kieg már talán 4 milla dili is összejön.Vagy nem tudom mennyi,kb 10-15 nap a tour,30k dilit ad,napi 1-2k dili esik,ezt megszorzom 30 valamennyivel.
  • Plata
    Majd fél tíz tíz óra körül lesz szerver.
  • lammaer
    Connecting to login server van csak nektek is?
  • aru
    Gondolom az megy a Redshirt szerveren. Amúgy tényleg ingyenélő vagyok, az egy pozitív röhögés. 6.-ától már nem lesz igényem a Tribble szervere, mert akkor már Holodecken is bent lesz az új tartalom.
  • Plata
    Fizetősöknek az új kieg elérhető és játszható már.