50206
-
istikovacs #21008 "a jem hadar spéci mert olyan boff képessége van amit csak tőle lehet beszerezni"
Breen :) -
lammaer #21007 Köszi a részletes infót. -
Plata #21006 -
Plata #21005 A Klónozó és a bot harcban nagyon jó.A két boff meg spéci,a remán spéci mert eszement ronda,a jem hadar spéci mert olyan boff képessége van amit csak tőle lehet beszerezni,épp ezért az a boff képesség jó pár milla exen.De nem kell végigcsinálni az összes küldit,melég mindegyik sorozatban az utolsó.A jem hadaros utolsó pont piszok unalmas és vacak,az űrben kell sétálni félórát EV suitban.
Az Ophidian cane egy bot ami a körülötted lévőkből elszívja az életenergiát.
A Shard of Possibilities egy mirror kütyük,két mirror klónodat idézi meg.Akik harcolnak veled.Poén ha valami törpe karival harcolsz EV suitban akkor neki két baromi nagy klónt idéz meg.
Van kb 1 méteres tellarita sci karim,ev suitban nyomja el a kütyüt megjelenik két darab 2 méteres klón.
Régen ebben az eventben lobit is kaptál minden küldiben.De gondolom ez most nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.28. 08:33:03 -
Plata #21004 Mindegyik.De csak az utolsót kell mindegyiknél,régen lobit is adtak a küldik event alatt. -
lammaer #21003 Episode replay
Van ezek közt olyan reward ami megéri? -
istikovacs #21002 Igen, csak hasonló:)
Amit Raul linkelt, jó lesz majd. -
Plata #21001 Hát az a játék egy csöppet furcsa.Nem rossz,de olyan mintha még csak készülőfélben lenne,grafika nem rossz,de néhol borzadály,a rongybaba emberek mozgása néhol vér ciki,anélkül járnak a katonák hogy mozogna a lábuk,csúszkálnak a hajón járás helyett,és nem is kell rátartani célra a fegyót. -
istikovacs #21000 Hasonlít ehez a játékhoz:
[Blackwake -
Plata #20999 Meg nem tudom mondani ki mondta hogy konzolon nemsokára lehet tesztelni,és hogy a kis hajókon kevesebb a nagyobb hajókon talán 10-20 fős legénység is lesz. -
lammaer #20998 Van vmi steampunk rekedős léghajós játék is, ugyanilyen koncepcióval. Nem ugrik be a címe... -
Raulblanco7 #20997 Nem hiszem, de ha lehet gyorsan szólj még ha fizetős is, tetszik nagyon ez az 5-en egy kalózhajón aztán irány felfedezni kalandozni kalózkodni dolog. -
Plata #20996 Hogy hogy 2017?
Már lehet bétázni vagy mi a rák nem? -
Raulblanco7 #20995 Találtam én is egy új multis játékot ami megtetszett, hangulatos a gameplay videó, tuti kipróbáljuk majd a srácokkal.
Sea of Thieves
2017 Q1 várhatóan, szóval odébb van még.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.26. 23:14:16 -
Plata #20994 Az 50 éves eventet már tavaly télen pletykálták,akkor az volt a téma hogy kapni fogunk egy ingyen T6 vagy T7 Enterprise-t. -
aru #20993 Legyen úgy! -
Chak #20992 Aiont én is próbáltam, de nem az én világom. -
Plata #20991 Jah,hát azzal nem fogok foglalkozni hogy még alt accon is tököljek vele.
Most kaptam valami hülye új MMO-ra meghívót hogy menjek bétázni,ez is valami repkedős baromság mint az aion volt.
Aion-ban is gagyi volt a repkedés,na meg a kinézete is olyan tipikus buzi koreai stílusú volt,ahogy elnézem ez is olyan.
Úgy hogy asszem ezt is kihagyom,aion-t is megbántam hogy rábeszéltek,tök gáz volt. -
Chak #20990 másik accomra se árt némi account reward -
Plata #20989 Minek 2? -
Chak #20988 Plusz az a 2 darab tos karakter legalább egy éves elfoglaltság mire kimaxolom az összes rewardot. -
Chak #20987 Legalább van időm beépíteni Boston és környékét :DD -
Plata #20986 Nem egészen,mert valszeg szeptemberben is lesz valami,50 éves évforduló satubbi.És november környékén újabb season. -
aru #20985 Na ja, egy zsákkal! Ezzel csak az a baj, hogy ez a kupac hamar el fog fogyni és újra várni kell egy évet, vagy másfelet... -
Chak #20984 Van fejlemény fanfilm ügyben, ma a Renegades stáb bejelentette h kihúznak mindent ST dolgot a filmjükből és úgy folytatják tovább. Kíváncsi vagyok a többi stáb mit fog tenni, mert pl a Continues ami egy tos folytatás, nem hiszem h átalakítva valamire is menne.
Közben találtam egy remek cikket a támáról, érdemes elolvasni annak akit érdekel a téma. link
:D -
Daeus89 #20983 hát tipre még az 2 hónap legion környékén tuti lesz promo :D de mostanság a gnome hunter a menő
content a tartalom az meg nem van :D vagy nagyon minimális :D
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.06.25. 11:05:06 -
Plata #20982 Hát ha a WoW-hoz lenne valami egy hét ingyen játék promóció vagy ilyesmi tuti visszamennék kipróbálni.
De mostanában úgysem lesz.Fix megint törpe huntit indítanék.
-
Chak #20981 HAHA! Nem rossz. :D -
Plata #20980 Content az amikor a kontinens konkrétan utazgat. 
Vagy sátorozik?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.25. 10:16:24 -
Chak #20979 A tos karin kívül lesz 10+ új küldi, új repu, pve queue meg az recruit event. Erre nem mondanám h nem content. Persze kinek mi az. Azt leírhatnátok h mi a content, mert az h nincs azzal nem jutok előbbre, kíváncsi lennék ki mit szeretne. :D -
Plata #20978 Nem tudom milyen lesz az új kieg,de gondolom Grindfeszt.
Sw ToR új eventje kb ugyanez lesz,indíts új karit de ha lehet sokat és grindelj mint állat orvérzésig,és talán kapsz jutalmat.
Viszont STO-ban tudok farmolni dilit.
És sok karim van.
-
Chak #20977 Közben valami interviewban Bryan Fuller az új ST sorozat showrunnerje cáfolta azt a 2 pletykát hogy a sorozat antológia vagy a tos filmek és a tng között játszódna. Így most még nagyobb a homály és bármi lehet. :D -
Chak #20976 Az hazugság volt. Csak addig álltak el a pertől míg 2 napja ki nem adták a listát h milyen szabályok alapján lehet csinálni fanfilm. De az alapján nem lehet. Gerincük sajnos nincs hozzá h kimondják h akkor ennyi volt és pápá. Fan film pedig azért jó h bárki elmesélhesse a saját történetét. Jelenleg a fan film az egyetlen ami valamit is tartalmazott az ST eszenciájából. Azokban nem kell bámulnon a les flare spamot és a sugárhajtóműre hajazó űrhajó förmedvényeket sem. Sohaj. :D -
Daeus89 #20975 konkrétan a producerre célzol justin linre vagy kire :D mindig csak a bug ... :D kontent kontentről beszélsz 8 darab küldi egy új ui szin retro szűrő meg úgy durván 12 darab hajó ? (bétát kipróbáltam hát érdekes a megjelenése de az a pár küldi öhm kevés) Ezek neked kontent ebbe a játékba nincs kontent én is csak azért tolom mer wowba sincs kontent :D de ez nemsokára változik , fan filmeknek a felét meg ki kéne gyomlálni mer még a tosnél is gagyibb (efektek terén látványilag) -
Plata #20974 Nem,az Axanar nevű vackot folytathatják.Múltkor volt hír hogy J.J. Abrams meg valami pöcs akir az új ST film stábkában is benne van kijárták hogy lehessen fan filmet gyártani,bááár,nem értem minek. -
Chak #20973 Most kaptok elég contentet. Egy ideig kitart és utána lehet újra várni. Nwben a zé maxon van és venni sem lehet minden napok kérdése h kapj is valamit. Ez várható itt is, szép új világ. :D
Most h a cbs és a parakrep betiltotta a fanfilmek gyártását, már csak a kelvin timeline maradt és nem is csoda h már sto is telespammolják azzal. S gyártják majd szépen továbbra is a jövőben játszódó akciófilmjeiket. -
Plata #20972 Narada kell enterprise nem. 
Már van vagy 360 misim rá,nincs kedvem ec-t farmolni.
Majd valamit kitalálok,vagy kibugolok.
Egyébként meg STO-ban nem kell fizetni a kiegért mert kifarmolod kibugolod satubbi.
Erre a hülye TOS kiegre szerintem sokan visszajönnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.06.25. 09:12:06 -
Daeus89 #20971 neked sincs igazad nyugi nem csak a kieg miatt megy fel ennyire a zen hanem a mert kb egy éve nincs normális kontent ez a 3 havonta 2 küldi ez semmi más f2p gamekbe 2-3-4-5* ennyi tartalmat tolnak be pl ott a kieg 7t6 os hajó azt dobálják 120+ nekem a wow kieg meg 2 havi töltés nincs ennyibe vagy pl gw2 be a full 2 játék még ha külön veszed meg se ennyi , szimplán az van hogy az alapól is vicces mennyiségű felhasználó tábor jó részel elhúzott másik játékba :D pl ott a no man sky ... , Kotomicuki-nak meg de lehet instant hozzájutni az aktuális lock boxos hajóhoz csak sok ecbe van pl most látom hogy a naradáért vinnyogni fog platac mer az lesz a bonusz hajó :D és 750 körül lesz a drága
vagy a jj enterprise :D , viszont megveszem én is a kieget zenért elvileg nem kéne hogy 14 zennél több legyen
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.06.25. 09:08:01 -
Plata #20970 Ec-hez is nehezebb jutni,a hajók ára a sokszorosa lett craft meg egyéb cuccok ára a töredéke.
Fél év alatt az öreganyád makói nénikéjének a segge duplázódott meg max,zen már rég 300 felett van,talán 250 lehetett tavaly. -
Kotomicuki #20969 Hát, ilyen árfolyam mellett én már csak a szükséges tárhelyekre költök (batyuk, doff-tanya, esetleg hajóférőhely).
Ha a box-ban jó hajók lesznek, akkor is könnyebb a rávalót EC-ben kifarmolni, mint a dili-t: fél év alatt ~megduplázódott a Zen igénye a dili'-ből, aminek napi finomítási limitje is van, ellentétben az EC-vel; legfeljebb nem azonnal jut az egyén az OP hajóihoz...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.06.25. 08:47:19