50206
-
gerisz23 #21208 Belenéztem a vidibe,skillezésig nem pörgettem,konzolok a cd csökkentésre kellenek,ill túlélni egy 0hps gdfet.Jelenleg az a dps alapja. -
gerisz23 #21207 Megint levagy maradva.Jelenleg dmg3pen a legjobb dpsre tactnak.Ikony sett az a space sett vagy a konzolos?Csakmert a space settnek tudtommal tökmind1 milyen fegyót használsz.
Amúgy nagyokosok scinek meg enginek írnak crtd fegyót.
Érdekes hogy utóbbi időben jobban is viszik a dmges fegyókat...Holnap remèlem hagynak küldizni... -
Plata #21206 Ne,ezt ne kövesd,tipikus na bazdmeg még egy ilyet ne csinálj build.
Húszmilla diliért sem csinálnám meg.
Elsőrészben mi a francos istennek dmx3 fegyó? Én crtd-t használnék.
Ikony szetthez meg diszruptor kéne.Disruptorral magasabb lenne a dps-e.
Kobali konzol?Most komoly?
Utána meg ott az a vacak küldis temporal konzol,még is mi a bánatos istennek?
Ha már dps-re menne akkor miért nem epic a hajó szett?
A skillezése meg igen veszett.
-
Daeus89 #21205 sci temp (zenes)
Chronos eng
hasonló mint amit te linkeltél , nagy része fc/dili csak fegyverek drágák meg upolás -
Kotomicuki #21204 Köszönöm, tehát nem csak admiralty-ra használhatók! 
Közben találtam magunknak egy 76k DPS-es videót az event-es hajóról!
1 és 1/4 órán át ismerteti a hajót és a karaktert, hogy mit, miért rakott rá...
Nem 2 filléres a gép és a körítése sem általános...; tanultam megint pár dolgot.
Felemelte a patrol nehézségét, hogy ne egyből pusztuljanak azok el..., amikor low HP-n van sem használja az engineering team-et és mégis túléli...
Megint van mire gyűjteni!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.07.16. 22:49:41 -
Plata #21203 A temporal hajók jók.
Én a full packot vettem meg amiben tizenvalahány hajó van.
A temporal multimission science vesselt használom temporal karival,rajta van a 3 részes 31-edik századi temporal szett.
Szerintem nagyon jó,sőt erős.
Nincs eleresztve jó cuccokkal 3 flottás konzol 1 flottás másodlagos deflector,a többi cucca átlagos és bitang erős.Deltás küldiknél tartok vele,de full vadkutya és hazari flottákat ver agyon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.07.16. 21:08:51 -
Kotomicuki #21202 Hhmm, ahogy nézem, a legolcsóbb módja a hajóparkom növelésének a 31st Century Temporal pack, amiben 3 hajó van MINDEGYIK frakciónak - ilyet legalább 9k Zen-ért szoktak árulni - , ráadásul ezeknek közös a konzolparkja is.
Ha vkinek megvannak, igazán írhatna róluk, mert számomra a leírásuk alapján eléggé zűrös a felszerelésük (mindegyik mást használ) - bár, leginkább az admiralty kibővítése lenne a cél a velük, 4,8k Zen-ért. -
Plata #21201 Jön az új ST film.
Nem a beyond,hanem még újabb. -
lammaer #21200 teamviewer teljesen jol megy, amig full time toltam az stot addig napközben is azon léptem be az otthoi gépre. Doffozni, dilit finomítani teljesen ok, mozogni (pl emberkéddel átszaladni a security agenntől a posta terminálig :) ) már nehézkes benne. -
Plata #21199 Este 7-ig huszonötödikén. -
Orbancapitan #21198 tényleg működig a teamviewerrel? a múltkor próbáltam de nem tudta megjeleníteni a mobilom... és wifis nettel próbáltam. -
istikovacs #21197 Csak be akartam léni, a rewardokért:/
Gondolom ezeket is csak 24 óráig lehet kivenni. 25.-én már itthon leszek, hátha akkor kapunk valami jó hajót. -
istikovacs #21196 Az enyém nagyon szar. 1 magos pentium, 1.7, és integrált videokártya, 1 giga ram:) Filmet , és híradót nézek rajta a melóhelyen, na meg dolgozni jó -még.
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.07.15. 14:19:55 -
gerisz23 #21195 Én teamviewrt használok,doffozni lehet vele csak nem mobilos nettel. -
Chak #21194 Asztali gépem egy 5 éves i3as config gtx750-el és simán fut a gém, igaz instába nem járok. Ott szokása bármilyen configon megfeküdni. Az is igaz h ahány mmo próbáltam már mind ott vérzik el. -
Plata #21193 Mindig discardolom.
Nem tom hogy I3 laptoppal elindul-e.de néha az a gép is kevés neki amivel GTA lazán és szépen fut. -
Chak #21192 STOhoz már egy i3as hd5500 vagy 920m gpu-s laptop is bőven elégnek kell h legyen.
Figyeltétetek h a temporal repus torpedo ami esik a ládából nem boundos? Simán át lehet adni bármilyen karinak. Micsoda bugok vannak. -
Plata #21191 Hááát,nem tom milyen az a laptop,de próbáld meg.Bár amilyen kurva szar mostanában STO lehet elsem fog indulni. -
istikovacs #21190 Laptopon mi az amin legalább doffozni be lehet lépni? i5,hd4000,4 giga ram?
Az ami van elég csöves, nem megy rajta semmi.
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.07.15. 12:40:36 -
Plata #21189 Inkább t6.ez 50 éves évforduló lesz. -
istikovacs #21188 De kár,hogy mobilon nem lehet belépni claim-olni. :/
Gondolom a végén megint valami t5 vagy t6 hajó lesz.
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.07.15. 12:35:19 -
Plata #21187 Ez egy giveaway lesz,az első egy ruha,a többi meg hajó +2 spec pont satubbi. -
istikovacs #21186 Ugye ez most nem a "sima" giveaway, ahol 4 napig kapunk valamit,hanem csak egy sima ruha,amit 21 és 25 között lehet kivenni?
(remélem,mert szombaton megyünk nyaralni:)
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.07.15. 12:21:22 -
Plata #21185 Star Trek sör. -
Plata #21184 Na basszus ma rákapcsoltam breen és borg történetszál kivégezve. -
Daeus89 #21183 volt egy kelvin kelvin is :D a maradék nem érdekel csak töprengek 2 pak közötta azt ha jövőhéten benyomnak egy enterprise j drenya carriert vagy valami op-t akkor morci leszek :D tal meg hirogén még kb 5-6 hónap :D de lehet 9 mer ugye kelvin gömb és szerintem vorgon box lesz a kövi
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.07.15. 10:52:11 -
Plata #21182 Figy már tavaly azt mondták az idén jön eventre valami ingyen Enterprise,ami lehet hogy már T7 lesz,de ez tavalyi pletyka,viszont lehet abból az enterprise-ból lett a boxos enterprise.
Bár elvileg TOS T6 vagy T7 Enterproise volt a pletyka,meg hogy lesz tal shiar carrier,és abból meg lószar carrier lett.És a hirogen drenya sem jött még ki. -
Daeus89 #21181 jah észre vettem vagy kicsit előbb adták ki :D vagy ez volt a szándék amivel felhívták a figyelmet hogy jövő héten lesz valami , kérdés nem tudod lesz valami spéci év fordulós hajó akár zenért ? mert a 2 leak oldal meg szűnt megint
-
Plata #21180 Cold case full bug,az első után minden bolygó ahova el kell látogatni szar,snr és error belépésnél. -
Plata #21179 Cold case is bugos,a második pályára kínszenvedés bejutni,háromszor kidobott a játék mikor beléptem a systembe valami hülye szöveggel és újra vissza tett az előző bolygóhoz,egyszer error,kétszer snr majd kivágás. -
Plata #21178 Jövőhéten kezdődik. -
Lokker #21177
-
Daeus89 #21176 free kelvin admiral uniform -
gerisz23 #21175 Elvileg jön javítás a tholian hajós bugra.Tegnap írta vki játékban hogy eljutott addig. -
Plata #21174 Of Bajor küldi kicsit bugos.
Sci kari vagyok,el kell kisérnem 3 sérültet a transzportertől az infrirmaryba,az elsővel futok épp mikor kiírja hogy a küldi kész.
-
Plata #21173 Sajna nekem nem nagyon volt lehetőségem játszani,de ismerős a 70-90 admiralty hajó is gyorsan elfogy.
Mióta a kardasziai küldikhez értem alig érek rá. -
gerisz23 #21172 Tegnap kiszedtem vagy 10spec pontot 3óra alatt,igaz volt bent 5assig is(durván 3 spec pont).
Küldiztem,meg tholian,borg,fleet alert.Admiralty hajóim elfogytak pedig van neki 70db. -
Plata #21171 Nekem engedi,felmentem begyűjtöttem 6 admiralty küldit és léptem 2 szintet.
-
gerisz23 #21170 király temp karival nemtudok a hajó hídjára menni... -
Chak #21169 pff :DD