50065
-
Nem tudom, de korabban mintha azonos lett volna az account/login az sto es nwo eseteben (talan meg most is? ezer eve nem leptem be a nwo-ba), plusz a premium "valuta" is mintha kozos lett volna vagy valami ilyesmi remlik a foundry elotti kezdeti idoszakbol, igy aztan lehet, hogy ezt oroklodott tovabb, most meg valaki hozzanyult a nwo reszen a dolgokhoz es az sto-nal elszallt valami.
De lehet rosszul emlekszem, mindenesetre amator hibanak tunik, remeljuk osszekapjak magukat es beletanulnak a dolgokba - azert vittek oda sok ex-cryptices arcot, csak ert talan valaki kozuluk a dolgokhoz :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.17. 20:41:39 -
gunji #47221 Egyáltalán ilyen tervezéskor hogy merülhet fel? :S -
Plata #47220 Én arra leszek kíváncsi mit fognak még adni.
Godolom Hetes ruháját,esetleg egy újabb holo Janeway boffot.
Bár hetes ruhája tök jó,ha meg van akkor tudsz karidra rakni borg alkatrészeket,amik nem olyan otrombák. -
Hat, gondolom az STO loadoutjait (es karakterspec. menteseit) es a NWN (uj) loadoutjait egy rendszerben kezelik/taroljak (nyilvan elkulonitve), igy aztan elhiszem, hogy valami hiba miatt osszeert/utkozott a dolog es az STO "mentesei" huztak a rovidebben. -
Plata #47218 Azt mondják cseten hogy giveaway napok lesznek 21-től 26-ig. -
gunji #47217 Twitterről:
"The root cause: A new QOL feature was added to loadouts on Neverwinter, which had unintentional side effects on STO.
It's pure coincidence that this released at the same time as the ESD revamp. That update also included a core code branch update, which included this NW code."
Mivan??? xD
A spagetti új szintje. Azt hiszem, ilyenre csak véletlen lehet rájönni. Nekem is volt hasonlóban részem. Fenomenális érzés. -
Plata #47216 Hát ez is valami.
Végre dolgoznak rajta. -
Update on the Loadouts:
A fix that both repairs and prevents the unslotting issue, and keeps existing load out data intact, has been submitted, and we're reviewing rollout options. Due to branching infrastructure, this looks like it will most likely have to wait until Tuesday. -
Plata #47214 Hááát,régen volt mindig egy hétig ajándék osztás. -
Csetet nem olvasok, kb annyira szorakoztato mint egy vegbeltukrozes a szemen keresztul, de az biztos, hogy tavaly is volt egy rakas ingyen cucc, iden meg 15 eves evfordulo van, igy velhetoen jonnek meg ajandekok.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.16. 22:42:42 -
Plata #47212 De azt írták cseten hogy több cuccot is kapunk.
Voyager csak az első. -
Az eredeti USS Voyager 7 ev alatt ert haza (nem kis mazlival), ez a mostani ajandek Voyager pakk meg 7 napig volt tavol (bar hisszuk ha latjuk, ugyebar), biztos lattak a sorozatot es tudtak a kiskapukat :) -
gunji #47210 Ámerikánusul ejthetik valahogy így a 're-schedule' szót, eléggé érthetetlen módon. Itt mondjuk 'áttenni az időpontját' vagy valami hasonló. De lám ez mennyivel hosszabb :P xD -
Plata #47209 Mi a bánatos rusnya magdi ragyás hátsója az a reszkedzsülni? XD -
gunji #47208 Az ajcsit sikerült reszkedzsülni: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11573466
Delayed, but on its way! The Star Trek: Voyager giveaway will be live next Tuesday, the 21st of January. Thank you very much for your patience! (twitter)
Céldátum tehát: jövő kedd, január 21, helyi idő szerint 17.00 \o/
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.01.16. 20:52:40 -
Plata #47207 Na már bónusz mark event is van. -
Plata #47206 Átnéztem a képeket,a pilfered power-ről van egy régi kép,mert az starship trait,na és az egyik képen látszik hogy bent van.
De a másikról sajnos nincs,viszont az új vulkáni karimról van,neki van rengeteg boxos lobis traitje,kíváncsi vagyok hány hiányzik. -
Plata #47205 A bibi az hogy csak az orion karim traitjeről van képem.
Vagy legalább is két évig visszamenőleg,a régebbi képek meg hát mentek a lecsóba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.16. 11:02:38 -
Orbancapitan #47204 ticket régi print screen alapján vissza adják
-
Orbancapitan #47202 tudom h régi csak exchange-en még nem láttam
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.16. 10:31:05 -
Plata #47202 Boxos trait.
Nagyon régi szerintem.
Megnézem ma, talán romulán karinál még van belőle, bár azt hiszem nincs már.
Wiki szerint 11 éves trait.
Egyébként pilfered power trait is volt a karimnak.
Szerintem az is oda lett. -
Orbancapitan #47201 honnan jött ez a trait? mert in-game még nem láttam -
Plata #47200 De a T6 intrepid pont jó lenne GW-s sc hajónak.
Én két statra gyúrtam rá a nagyon sok exotic particle generator skillre és a nagyon sok control expertise.
A partgen adja a sebzést,a controltól meg nagyobb területről erősebben húzza össze az ellenséget.
Szent szar most jut eszembe,nekem volt gw boxos traitem,az még is hova a picsába lett.
Basszus. -
Plata #47199 Mi lesz így az annivesary-val. -
Orbancapitan #47198 szerencsétlen banda tényleg én sajnálom is őket meg h senki sincs már ott aki 100%-osan ért a sto kódjához -
Plata #47197 This giveaway is currently delayed. We are working on a fix and will inform you as soon as it is available. Thank you for your patience and understanding
The Voyager giveaway is currently delayed. We are working on a fix and will inform you as soon as it is available. Thank you for your patience and understanding.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.15. 20:11:42 -
Plata #47196 Én már megkaptam.
Ingyen tapasztalatot hogy ezek hülyék. XD -
All Captains on PC can claim the following items in-game FOR FREE soon.*
:D (szerencsetlen egy csapat ez is) -
Plata #47194 De még mindig ma 5 órától nem?
Cseten azt mondták hogy jön több is még.
Aztán franc tudja. -
https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11573466
atirtak a cikket es uj azonositot kapott
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.15. 17:45:44 -
Plata #47192 Szerintem valamit elkúrtak,mert a store-ban nekem semmi sincs. -
Orbancapitan #47191 a t6 biztos a t5 meg kiderül
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.15. 17:39:11 -
Orbancapitan #47190 hát ha 404 error akk lehet h holnap inkább mint ma 7 óra -
The T6 and T5 ships can be claimed once per account.
bekerul vajon a promo fulbe vagy csak egy karakter kapja meg? -
Orbancapitan #47188 lol
akk 16-ára rakták volna ki lol -
Plata #47187 Jött.
De én store-ban nem látom nyomát sem.
Vagy később jön? -
Plata #47186 Ez egy 404 error. -
Plata #47185 Na nekem így néz ki a gw-s sci karim.
Több képet is csináltam,de úgy nézem az nvidia szivat,ami túlságosan egyforma volt azokat a képeket simán kihagyta és az előzőt klónozta. :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Traitek átmenetik,mert még nem nagyon foglalkoztam vele,várok a javításra.
-
Orbancapitan #47184 plata vagy valaki küldene egy megerősítést? hogy ki ment e a flotta levél köszönöm -
Orbancapitan #47183 30 éves a voyager a deca zenstore-os ajándékka