50206
  • Lokker
    Persze, de nem egy alkalommal 20 db is elmegy mire bedob egy tour küldit :)
  • Plata
    Pass tokenről hallottál?
  • Lokker
    Hogy lehet azon valamit elbénázni, hogy naponta elindítok 8 admirality küldit és nem jön a tour küldi? :)
  • Plata
    Akkor valamit te nagyon elbénáztál.
    Nekem admival ha aktivan toltam 200 felett is jött.
    Szerinted miért tudok minden hajó packot egyéb szart megvenni.
    Legújabb event karimra 15k felett költöttem.
    Pontosan nem tudom.
    Boff slotot kapott vagy nyolcat,hajó slotokat,doff slotot.
    Meg egyéb fasság.
  • gerisz23
    22x8k?
    Kicsit számolgass.Karinként 8k,türelmem nincs a bányába mászkálni.
  • Kotomicuki
    Upsz, most nézem, hogy már megint elírtam vmit...
    Sz'al, az ">=50 Zen" helyett ">=50 dili' (alapból - erre jönnek még a kritikusok bónuszai, ha jó a doff-csapat)" értendő - de, gondolom, ezt mindenki előbb tudta, mint én.

Ugyan, a repuk hosszadalmasan húzódnak ki (főleg a hozzávaló kellő mennyiségben való beszerzése tudja letörni az ember morálját és kitartását - főleg, ha nincs még megfelelően felszerelt hajó hozzá), de értük is jár, pár napi, finomítani való - jól beosztva legalább egy hétig maxon finomít egy-egy kihúzása után az adott karakter.
  • aru
    Haha, volt olyan, hogy 5-8 napig egyáltalán nem jött tour küldi amikor húztam az admiraltyt. :D De azzal nincsen meg a napi 160k dilithium amúgy sem ami itt írva lett. De amúgy sincs értelme a napi 160k dilithumnak amikor csak 9k finomítható egy nap...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.08.06. 15:21:57
  • Plata
    Figy felveszed a tour küldit és csókolom logolsz másik karira.
    Ha 10 nap alatt nincs is meg 15 nap alatt tuti kész a tour 10/10.Az 36x30k dili,plusz az a pár ezer naponta ami még esik mellé.
    Most nem sok dilim van mert elköltöttem az új temporal karira legalább 15k zent és vettem pótlásként a diliből újra zent.
    De azért még akad.
  • gerisz23
    22 kari.
  • Plata
    Mi a picsának vacakolni vele,felveszed tourt azt kész.
  • aru
    Hát nem tudom... Amikor húztam az admiralty-t akkor igen csak órák voltak amig elfgyott a 90 hajóm 1 karakterrel és dilithium sem nagyon jött belőle. Érdekesen hangzik az 1 óra alatt 160 ezer dilithium azaz 400 zen vele.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.08.05. 18:26:59
  • gerisz23
    Nekem napi szinten van 400 zenem 1 óra admiraltyzással.
  • Kotomicuki
    Ha csak az admiralty és az >=50 Zen-es doff-küldik játszanak, akkor akár 1/2 óra alatt is megvolna a 9 karakterem, de ennyiből még nem élnék meg, kell még repuznom és az RA-kat sem utasítom vissza (max. a nagyonkúlokat - túl hosszadalmas(nak tűnik a másik 2 mellett), majd inkább korcsolyázok helyette). Így meg heti szinten lazán meglenne az 500 Zen..., mán, ha nem unnék erre rá és hagynék ki napokat.
  • Plata
    Ha csetelek is akkor napi 3 óra.
  • Plata
    Kb 36 kari szorozva 3-4 percel.
  • Plata
    Gondolod te.
    Napi 1 admiralty elég.
  • aru
    Jó, de mi két külön kategória vagyunk. Én csak belépek és elvagyok 1 órácskát, te meg naphosszat pátyolgatod a sok karakteredet. :)
  • Plata
    Én asszem kétszer vettem ki.
    De nem STO-ban.Hat játék van fent,lassan jön,asszem 7500 pontom van most.
    De ma vettem 3k zent kb admiraltyból.
    Ha újra tolnám napi szinten kb 10k zen jönne havonta.
  • aru
    Nekem a hatodik alkalom jön, remélem igazad van, mert ez havi 500 zent jelent. :)
  • Kotomicuki
    A másik, amit elfelejtettem: a klingon-oknál egész jól muzsikál a Karfiol a Vukival együtt az admiralty-ban (U-sítva a kling'-sci-nél a gyakorlatban sem rossz) -> gondoltam, a fed-es oldalnak is néznék egy "normálisabb" sci járgányt, amíg a csomagokra gyűlik (nagyon lassan) a pénz.

A Long Range Sci Vessel-re esett a választásom, mert ez nincs csomagban, így a tulajdonlásával nem ér a későbbiekben sem anyagi kár. Ahogy ránéztem a konzolszettjére, egész érdekesnek találtam azt, felötlött bennem a régi álmom megtorpedósítása: a Console - Universal - Nadeon Detonator-ral, torpedóval és aknával, meg a hozzájuk menő tac-konzollal felszerelt, GW+TF-es FRSC...

Ez mennyire volna elvetélt ötlet?
    A bekerülési költsége 60 milla EC (4 FSM az ex'-ről) és akciósan 1200 Zen volna, ha nem kellene hozzá más pl. az Overwhelming Force (High Yield).

• Kotomicuki
    6-800 csatás barmok csak azzal szórakoznak, hogy kilökdösik az embert a fedezékéből, vagy vízbe tolják..., a pénzért vett prém-járgányaikkal!

...

Másodlagos deflektorok terén mi ma a menő?
    Most vettem pár EPG-s, pajzs- és hull-gyógyítót, majdani, akciós húzásra.
    Egyáltalán, sci hajóra mi a menő manapság?
    Van pár particle generátorom és GW+TR combót tolok, ami szórakoztató(bb), csak nem oly hatékony, mint a beam+FAW.
    Az időügynököm sci és van 3 pontja a torpedókon is - ebből is kéne majd egy hatékonyabb fajta...
  • Plata
    WoT-ban rengeteg a hülye ez tény,de mikor beköszönt a nyári szünet én abba hagyom,mert többé normális játékost szinte nem is látsz,csak hülye állatot.Ősszel vissza megyek és játszom tovább.
  • lammaer
    Hehehe :) Mikor látjátok már be hogy sem a napszaknak, sem az évszaknak, sem az életkornak nincs köze ahhoz hogy milyen a WOTban a playerbase... :)

Más: STOban nincs valami opció hogy egy group ne essen szét miután lement egy STF? Szépen összeáll öt ember, elmegyünk kristályra aztána végén megint mindenkit inviteolni kell.... ez marha béna, tényleg igy menne?
  • Plata
    Wot-ozik a franc
    Sok retardált hülye burka elcseszi a játékot.
    Ha végre visszahúznak az iskolába majd játszom újra.
    Írtam neked ingame.
  • lammaer

Szolgálat közlemény Platának - majd nézz rá az ingame mailjaidre két WOTos csata közt.
  • Chak
    Eddig körülbelül 5-6 alkalommal vettem már ki zét. Még mindig tudom csinálni tovább.
  • Plata
    Nem tom,amennyiszer tudod?
  • aru
    Srácok, ezt a napi kliens belépegetős 5000 pontonként 500 zen dolgot hány alkalommal lehet kivenni? Én valamiért hatra azaz 6x500 zenre emlékszem. Így lenne?
  • lammaer
    Hát én még low build vagyok :)

Reciprot azt ki tudum szedni, megvan a delta pack... Persze megint olyan karakterrel próbálkozok (most éppen az új agent kari aki frissen lett 60 :D ) aminek nincs még se repuja kész, se specializációja nincsen, se fleet creditje nincsen, se semmi mása. De hát mit csináljak ha éppen ezzel játszok legtöbbet, akkor ennek kéne a legjobbnak lenni. Eh, minek kellett nekem annyi karakter....

Persze barkácsolhatnám az első karim, akinek minden fenti megvan, de hát ha egyszer nem játszom vele mert mindent kimaxoltam (repuk egyebek), akkor mi értelme :)
    Vhogy csak azért hogy a DPs számláló nagyobb legyen nem küzdök.

Igazi 22-es csapdája ez: az a kari akinek kéne jó DPS hogy tudjon effektiven küldetéseket meg runokat futtatni annak kellenémnek repus cuccok. De ha megvannak a repus cuccok, akkor meg már minek mennék reput grindelni? :)

Kár hogy van ez a nyavajás character bound találmány.... acc bound OK....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 16:32:48
  • Plata
    Van már egy újabb tac skill csökkentő trait is.Fogalmam sincs mi a neve,kiskarinak vettem ki a hajókat admiraltyba akkor láttam hogy van egy újabb tac és asszem temporal skillt csökkentős.
  • gerisz23
    A2b low buildekre jó.
    Ha van all hands on deck trait,recipro trait meg tact képesség csökkentő akkor elég 1faw.
    Sőt olyan doff is létezik ami beam spec attack cdt csökkenti.
    All hands on deck ajánlott mkép,alfát meg tact fleetet is csökkenti.
  • lammaer
    No, itt találtam egy igen szájbarágós, mégis érthető guideot erről ez egész A2B / dupla skill használat dologról - link

Hátha mást is érdekel.
  • Plata
    De rosszul írja ki.
  • lammaer
    Na, a másik amit kérdezni akartam:

Nekem a leirás ellentmondásosnak tűnik: azt írja növeli a weapon/power/engine power leveljét, miközben alatta a számok pont az ellentétét mutatják... ez vmi elírás?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.03. 09:15:33
  • Plata
    Ma már annyi cd csökkentő szarság van hogy szerintem lehet egy is bőven elég.De nem tudom nincs faw karim,vagyis van egy régi de az még a régi A2B rendszerre épült.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tegnap előtt este privát üziben elküldtem az acc necet meg passt meg kaptad?
  • Kotomicuki
    Tapasztalataim és a wiki szerint cd-re rakják egymást - meg az Owerload-ot és a rendszerre való célzásokat - , bármilyen szintűek is - a wiki 20 sec-et ír, de rásegítés nélkül a 15 az a minimum...
    Bár, én is törekszem, hogy a beam-tuningok minél magasabb szintűek legyenek, de nálam inkább a "támadási módszerek" vannak a magasabb szinteken, mert azokat meg csak oda lehet berakni - ott még nem tartok, hogy a 25, vagy a 40% bónusz különbsége oly látványos legyen...
    Amúgy, nem hülyeség kettőt használni: 10 sec-et lehet nyerni vele - pont egy képesség hossznyit - , félpercenként, ez meg azért már észrevehető különbség.
  • lammaer
    Skacok, lehet bődületes hülyeség amit csinálok/kérdezek.. de:

ha szeretnék egy FAW boatot, akkor ehhez hasznos ha két FAW skill van berakva, hogy felválta tudjam ellőni őket, így elvben több ideig vagyok FAWban mintha csak egy példányom lenne.

Nade: ha tudok felrakni két FAWIII-at, akkor az jobb mintha csak egy FAWII + FAWIII lenne, vagy rosszabb, mert a FAWIII egyik példánya leCDzi a másikat?

Én úgy láttam a két FAWIII nem zavarja egymást, de vmilyen oknál fogva volt bennem egy olyan hogy egy skillből nem érdemes két azonos szintűt berakni...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.02. 21:22:57
  • Plata
    Nah az első sulibánozás megtartva.
  • Plata
    Megvan most is,csak nem tudok felmenni vele.
  • lammaer
    a.aaaa.. ez a bünti amiért csak úgy elhagysz 400 millányi EC-t :P