50207
  • gerisz23
    Vki írta hogy 5misi lett a pack,mondjuk azon csodálkozom.Kulcsárakra leszek kiváncsi még.
  • Plata
    Már vagy egy hónapja pofázom nektek hogy augusztusban lesz promós hajó,na persze szokás szerint senki nem hitt nekem.

Nem tudjátok mitől lesznek a slaverek fura sárga szinűek?
    Most láttam kronosz felett egy karfiolt,sima és adv slaver hangárja volt,de az övéi valamiért sárgák voltak,és fura sárga csíkokat húztak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 11:56:44
  • Raulblanco7
    Kellemetlenül érint kicsit, úgy volt hogy szeptember közepe az r&d event, mondom még van időm eladni mindent, erre behozzák 2 héttel hamarabbra, fasza. Még van egy halom acceleratorom meg egy kevés componensem, bár a nagyja elment.
    Bár ahogy néztem nem kezdtek zuhanni az árak tegnap este még a bejelentésre, az r&d pont hogy felment.
    Ezt szerintem elbaszta aki spekulált vele, mert oké hogy r&d event, de a promó miatt le fog esni az ára nagyon hamar, szerintem butaság volt felvásárolnia.
  • Orbancapitan
    ja lehet rá tenni
  • Plata
    Na igen,külsőre nem tetszenek az fix,viszont talán zenes skint rá lehet tenni.
  • gerisz23
    Várjuk meg a sratokat.
  • Plata
    Arc kiírta hogy több játékkal gond van.
    Meghogy Sto down.
    Szerinted promo hajók erősek lesznek?
    Mikor csak pletyka volt aztmondták durva lesz a promo és zenes is.
  • gerisz23
    Server problémákkal küzdenek.Tegnap engem is sokszor kidobott.
  • Plata
    Fura nincs szerver.
  • gerisz23
    Azokba a dobozokba nem lesz hajó,csak a promos dobozokba amik zen storeból kivehetők.Én eladtam ami volt pakkom de jobb is,csütrötökön remélem leesik 1 misire az ára...
  • lammaer
    Hihetetlen... nem kicsit elszállt az R&D packok ára, az eddigi 2.5 milláról felugrott 5-re, pikkpakk a bejelentés után. Ennyi függőt :D
  • Plata
    Passzolom,csak azt mondták klingonok is lesznek a hajó packban,már pedig ha a promós tipp bejött,akkor talán ez is.Remélem,T6 karfiolért odaadnám az összes zenem.
  • Kotomicuki
    T6-os Karfi, vagy milyen hajók érkeznének?
  • Plata
    Nah akkor igazuk lett a,tényleg valami TOS promó jön.
    Vajon a klingon zenes hajók is igazak lesznek?
    Bárcsak tényleg jönnének.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.22. 21:31:45
  • Daeus89
    r&d promo

megint meg mutatta Cryptic menyire el fogyott a részükről a fantázia :D még csak extra skint sem raknak ki csak simán rányomták a t6 ot kap mind +1 skillbart azt csoki kicsit gáz Talán mati téren kapott olyan csillámosa skint mint a temp repu
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.08.22. 19:35:31
  • Kotomicuki
    Gondoltam megnézem, hogy mi van a karaktereim egyikével-másikával, amikkel nem nagyon foglalkozom.
    Találtam 10-20 skill-pontot és azokat elszórtam, zömében intell'-re - anno, ennek ugrottam neki, hol volt még akkor a temporal... - és megnéztem, hogy mi is változott...
    Egész pofás sebzéseket tolnak ki így már az ellenfelek hátsójába, amelyiknél max-oltam, ott meg szinte csak kritikust lőtt oda.

Alakul, alakul ez...
  • Kotomicuki
    Egy hete nagyon megbízhatatlan lett a szerverelérhetőségük, de ezt - idáig - annak tulajdonítottam, hogy nálunk "korszerűsíti" a hálózatát a "szolgáltató" és van, hogy félóránként nincs net - "természetesen" a honlapjukon egy árva szó sem esik erről, welcome in "Hungary". De, ezek szerint összetettebb a probléma...
    Igen, engem is le-le dobál, olyankor is, amikor ép marad a net-kapcsolat - a MWO meg nem, bár ott is nőttek a várakozási idők (átdolgozták a játékot).
  • Orbancapitan
    nekem csak küldit tölt be2
  • Plata
    De néha szokott,de nem túl sűrűn,van hogy ha karit váltok,vagy küldit tölt be.
  • lammaer
    Nektek nem szokott rendszeresen elbontani a szerver? Van hogy exen matatok, azt jön a szerver not responding, 10 percenként legalább 1x...
  • Kotomicuki
    Hát, akkor mindig csak szélről, a GW összeszedi a népet és a rájuk küldött torpedók után egyből menekülés és reménykedés, hogy a GW-s doff csinál még pár "vendégmarasztalót"... (a tholian-ok és a nagyonkúlok ellen beszokott jönni, ha elkerülöm a falka közepét ügyködés közben)

Farmkarakterekre én is max úgy gondolok, hogy a mostaniak kihúzása után, ha már elmerültem az unalomban és kell vmi "változatosság" - a "Farmolj még!" című slágert dúdolászva..., hajlotthátú vénemberként! :D
  • Plata
    Az én hajóm nem ezek közül van,a crossfaction hajót használom,temporal zenes szettel.

Jelenleg így néz ki,épp át tervezés alatt van,elvileg csak egy event kari lett volna,de mivel így is nagyon durva lett,úgy döntöttem át dolgozom normális karinak,nem ilyen zizzent fun karinak.
    De így is tud sebezni,bár a sebzős buffot megint lefelejtettem,kéne valami kibaszott macro ami ellövi helyettem a buffokat.valamit mindig lefelejtek,van több mint 10 traites repus konzolos buff amit el kell nyomnom,mindig kifelejtek valamit.
    CLR—Crystalline[1:10]— Dmg(DPS) —Shrot 4 806 718(75 105) T'Pen 3 092 515(48 321) llumy 2 845 681(46 651) JEP2 1 943 044(31 853) Mike T. 746 828(11 669) Vihel 694 092(12 177) SystemLord 471 786(7 489) Sho'sip 347 760(8 694) Xerxsis 276 851(5 034) George Cor 260 175(4 410)
  • Plata
    Én azokat nem használtam,sőt ki sem próbáltam még,én az Eternalt használom.Az Eternal a temporal multi-mission science vessel.
  • Orbancapitan
    jaja tényleg durvák és én is többet sebzek mesze nem tökéletes tac/tankal temporal battlecruiserben mint a többiek csak azt nem tudom hogy mi legyen mert az ico pajzsot nerfelték csütörtökön és így papír már nem tudom úgy életbe tartani ahogy kéne ötletek?
    és megtaláltam a patch note-ot amikor ki vették a cloakot július 13
  • Plata
    Basszus,ilyen ratyi bandát kifogni randomon.
    CLR—Infected Space[12:59]— Dmg(DPS) —Garon 33 040 830(42 578) Kelly Hell 12 426 474(15 952) Yorp 7 180 023(9 313) Kogrok 4 057 065(5 269) laforge 2 087 156(2 693)
  • Plata
    Amikor a hajó ki és bemegy álcába lövésnél a hajó immune-t mond a sebzésre,és mivel 4 torpedó van elöl állandóan tüzel,ki-be mászkál álcába így a sebzés nagy részét benyeli a váltás.Volt olyan borg stf amin több mint 800 ezer sebzést is bekapott a hajó,mert ugye combat log méri a bekapott sebzést is.
  • Plata
    Nem tudom hogyan de tényleg van váltó bugja,és szeretem,régebben még Raul-ék ellen is pvp-ztem ellenük is volt hogy benyelte a sebzést és simán elhúztam tőlük,sőt az intel spec eleinte bugos volt mint atom,és a hajó magától visszament álcába ha kiszedték.
    Mikor lő a borg és azt látod hogy immune,immune,Immune az vicce,sőőt az Immune-crtitical is jó.
  • lammaer
    Nekem 10 karakterrel már nagyon munka az egész, szóval több farmerem biztos nem lesz, max akkor indítok újat ha lesz ilyen spéci mint a temporal. Ráadásul ők vegyes náció (FED/KDF és egy romulan), szóval nem homogén a csapat.
  • lammaer
    Nemtom neked milyen bugod van a Kor-on, de hogy nekem semmit nem nyel be álcanélkül az tuti :)

@Koto: az álcából torpedózásra azért reálisan úgy gondolj, hogy amikor lő a cucc akkor kijön az álcából aztán pár sec múlva visszamegy magától, illetve nekem hajlamos néha simn csak ki is esni belőle (felfedeznek?), ilyenkor jó 15 sec amig visszamehetek. Szóval elpukan az ember párszor - kivéve Platát, mert neki bugos a hajója mint írja :D A skilleket viszont álcából kijövés nélkül el lehet sütni, szóval az remek dolog.

Vmelyik nap sikerült kristályon egy gyors 80Kt csinálnom, (gondolom összeálltak a csillagok), ISAn 28K megy, leginkább az a gond hogy ha nem tömeg van szembe velem akkor nem hatékony a hajó.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.21. 09:01:15
  • Plata
    Elfelejtettem a sebzős buffot,de hát már annyi temporal és sci képességet kell egyszerre elnyomni,hogy nem csoda ha kifelejtek néha ezt azt.
    CLR—Crystalline[1:23]— Dmg(DPS) —Shrot 7 577 664(91 297) Christophe 3 615 162(52 394) Palfoy 1 754 197(21 135) Carlos 1 465 143(24 019) One 817 697(10 619) Syrilath 431 301(5 908) Mekes 418 560(6 439) Zelia von 335 646(4 416) shikumaru 6 829(683) Iola 0(0)
  • Plata
    Most voltam egy vérfos random ISA-n.
    CLR—Infected Space[8:58]— Dmg(DPS) —Shrot 23 618 700(43 983) K'Guul 12 667 705(24 129) Anthony 4 014 650(7 765) Chris P. B 2 919 276(5 477) Hirth 2 351 109(4 461)
    Többet sebeztem félkész temporal sci karival mint a csapat többi tagja.
  • Plata
    Temporal hajón nem is volt cloak,vagy ha igen akkor én nem vettem észre.
    A temporal hajó szettje enyhén erős,másik meg az új temporal skillek mocskosul durvák.
  • Kotomicuki
    Állítólag a Singularity töltés erősödésével csökken az álcaképessége a romulán hajóknak.
    Erre kéne megoldást találni és - szvsz, bár még nem próbáltam: ekkora lag mellett nem tökölök még az álcákkal is, oda-vissza - megoldódhatna ez a probléma is: álcába húzódni, majd onnan hadakozni (GW + torpedó), mikor ráfordulnak meg jöhetnek az aknák is a Singularity ellövése mellett - ez kiveszi álcából, vagy ehhez ki kell venni álcából, ha jól tudom - , majd ismét álcázódni, ha sikeres a menekülés (a trait-je ez utóbbit segíti) és ezt ismételgetni.

Sz'al, én inkább átoknak fogom föl azt a Singularity-t, mert alig tudok mit kezdeni vele (életet ment (HP + pajzs), extra plazmát lő, robbanást okoz (túl kis rádiusszal: alig fér bele vmi), azt kész és ezt is percenként legfeljebb 1x), miközben még az energiaszintek is meg vannak csapolva miatta.
  • Orbancapitan
    A temporal hajókat már nerfelték eltávolították a cloakot a hajókról ha jól tudom csak a raideren hagyták meg a battle cloak-t.
  • Plata
    Nah azért,a romulán hajónak egy baja van,papír és hamar meglátják.
    Amíg a Fleet Kor megeszik 400-500k sebzést pajzs nélkül ez már 50k-tól kinyúl.
    Én is próbáltam,fleet változatot is kivettem,de ott a bibi hogy az ő álcája biza csöppet sem bugos.
  • Kotomicuki
    Bocsi: enhanced battle cloak, amivel már szinte mindent lehet álcából csinálni.
    Ezzel majd - talán - értelmet nyer a romulán sci-m is.
  • Plata
    Advanced battle cloak?
    Amire te gondolsz az enchanced battle cloak,és nincs Dr packban.
    Nem hiszem hogy temporalt nerfelik.
  • Kotomicuki
    Nem fogják nerf-elni a temporal-t, ha majd új pakk lesz a porondon?
    A wg-s "játékok" után ettől nagyon "félek".
    Vagy T7-tel robog tovább a power creep vonata?

DR-ben azért van pár hajó és trait is, ami még mindig ütős (pl. Mat'ha trait; az advanced battle cloak-os hajóról nem is beszélve - torpedós sci-nek, 8 kilométerről, észrevétlenül GW- és torpedó eső..., nyami).
  • Plata
    Ismerem jól mindkettőt,hisz minden hajó és pack megvan.
    Temporal előnye hogy jelenleg brutál erős hajók vannak benne,a Dr előnye hogy durva doffok és boffok járnak hozzá.
  • Kotomicuki
    A full temporal előtt a DR-t szeretném behúzni: drágább is és nem csak ruhák vannak benne pluszként a hajók mellett.

Akit érdekel: temporal- és DR pakk.