50216
-
Plata #21818 Már nem kezdhetsz Temporal karit azt hiszem.Vagy ha igen bocs.
De úgy emlékszem 21-ig volt lehetőség kezdeni. -
Angelus1991ster #21817 Ez a TOS és Kelvin idővonalas karakterek megmaradnak?
Ha csinálok egy ilyen TOS-os vagy Kelvin-es karaktert akkor a későbbiekben az adott éráikban lévő hajókat beszerezhetem? Pl. a Kelvin-féle pöpec Enterprise-t valamint a ToS-os Enterprise-t? -
Plata #21816 Én is,lehet 2 lesz. -
Chak #21815 Sajnos azt az 5 karit is sokkalom. :D -
Plata #21814 Úristen ne idegesíts,komolyan mirror? Jéééézuuus,dögöljön meg aki kitalálta.
Kb 5 karival letolom majd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.24. 21:08:25 -
Raulblanco7 #21813 A többi, ha megnézed most mindennek az ára magason van. Catalystból zöld 15k, kék 50k. 3 per doboz jelenleg 80-115k, kb egyenlően dobja. materialok közül azért 3 kék 15-20-40k darabja, lila is van 15-35 között némelyik, kék componensek 30-80k között darabja és az minden dobozban van több is, lila componens van ami 400k is volt, régen az volt a számítás, mert az összes többi cucc értéktelen volt, most változott, mert a többi is viszonylag jó áron van.
gondolom event alatt ezek lemennek a béka segge alá megint, mire visszamennének lesz egy új box és megint r&d pack dömping, szóval 2-3 hónapig most alacsonyabban lesznek, de passz, nézni kell azokat is.
egyébként pedig mindig mondom, venni kell 50-100db-ot, kinyitni és megnézni mi lesz. -
Chak #21812 Tükröm, tükröm mond meg nékem, melyik a legutálatosabb event e vidéken... :D -
Plata #21811 Rgyébként nem sokára jön ki Ps4-re meg Xboxra,ha van ilyen konzolod azzal is kezdheted,elvileg az Xbox és Ps4 játékosok kapnak ajándékot kezdéskor.
a legutóbbi kieg vidije.
-
Plata #21810 Jah és mellesleg ha belevágsz a játékban 3 frakció van ami tulajdonképp kettő.
Lehetsz föderációs amit csak fed-nek hívnak,lehetsz KDF amit csak klingonnak hívnak.
És végül van a romulán amit általában csak romának hívnak,de a romulán nem önálló frakció,amikor eléred a 10-es szintű küldetést választanod kell hova mész föderáció vagy Klingonok.
A főderáció a legnépszerűbb a játékosok körében,vagy a fed romulán,mind három frakció más játékstílus.
A fed a népszerű de unalmas,klingon a daloldal és a bulizóna,romulán meg a furazóna meg a dps virtuózok hazája. -
Plata #21809 Ha eldöntötted hogy kipróbálod akkor keresd meg a Magyar Flotta nevü flottát,tőlük kaphatsz segítséget,ne a magyar csetről keress flottát mert ott valszeg felszed valamelyik olyan flotta amit max az ellenségemnek ajánlanék,vagy annak se.A magyar flottások a prohardver fórumban szoktak írkálni.Nem tudom van-e flotta honlapjuk.
Katt.
De ha tudsz angolul külföldi flotta sem rossz ötlet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem akarod hogy gyorsan megutáld a játékot a faszbúk virtuóz balfék direktívát kerüld,de az iq harcos balfasz of steel sem túl jó választás.
Bár a balls cset ingyen cirkusznak atom jó,néha feldobják a napomat azokkal az agyatlan baromságokkal amiket összehordanak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.24. 18:56:22 -
Plata #21808 A játék jó,F2P,bármit megtudsz szerezni ingyen,még a fizetős dolgokat is.De nem könnyen,farmolni kell,de itt vagyok én aki 4 és féléve játszik vele,és megvan szinte minden fizetős tartalom a játékban nulla forint befizetéssel.A játék igazán akkor jó amikor már vannak store hajóid.Játék rohadt könnyű,de türelem és sok sok türelem kell hozzá.Mert ha úgy állsz hozzá hogy nulla munkával szerezz meg mindent,akkor bele se kezdj.
Vagy vedd elő a mastercardot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.24. 18:43:52 -
savior666 #21807 Hello.
Jo ez a jatek?
Van rola valami jo leiras, ami alapjan eltudnam donteni, hogy letoltsem e? -
lammaer #21806 Köszi, max 1.5 milláig tervezem betárolni az RD pakkokat... -
Plata #21805 Mellesleg lehet hogy lesz egy új klingon karim,alien tac,csak még kicsit várok,vajon tényleg jön e a nagy klingon tac hajó vagy megint szivatás.
Nincs kedvem poénra karit kezdeni. -
Plata #21804 Van 38 karim,van olyan kari aminek szinte csak kék lila sulibán van.
-
gerisz23 #21803 Most ne vegyél pakkot,hiába az r&d weekend mki promozni akar majd. -
lammaer #21802 Hát ne is mondd, a sulibánozás annyira lélekölő tud lenni, a doffok eladása olyan macerás... de hol tárolsz te többezer doffot? -
lammaer #21801 Érdekes, rendszeresen nézem hogy érdemes e csinálni ezt az R&Dt, de nem nagyon tűnt nyereségesnek mostanában (az általad tanított számítási móddal természetesen, jó tanitvány szeretnék lenni kedves Nagus :) ).
Ebben a pillanatban is 2.46 mill a pakk alja a belőle eső boosterek átlagára pedig 2.533..
Sikerül kifognod valami nagyobb csomagot jelentősen kedvezőbb áron és csak azt nyitogatod el, vagy a többi nyersanyag hozta azt a 20% profitot? -
lammaer #21800 Kristályon én van hogy már el se indulok lőni, olyan szinten tele van a játék OP kristályra kihegyezett karikkal hogy szinte instant hal meg.
Múltkor a napi dilifinomitási ki-belépkedésbe betettem még azt is hogy gyorsan megyek egy kristályt minden karival, hát komolyan 10-ből 9 olyan volt hogy mire áttaboltam a játékra hogy megnézem hogy betöltődött már szinte vége is volt :) -
lammaer #21799 Aceton meg a bioneural az tényleg überállat a shuttle STFeken is. Egészen addig rühelltem őket, azóta hogy kipróbáltam meg várom hogy mikor lesz megint :D -
Plata #21798 Milyen szett?Jem hadar? Ugyan hagyd már azt a szutyok szart.
Az Aceton mindig is jó konzol volt,és mivel olcsó mindenkinek hozzáférhető.Így nincs semmi kiegyensúlyozatlanság.
Aceton assimilatror mióta kiadták lock boxban nekem alap kiskari konzol.Ha nagyobb karival draines skillezéssel és szettel használod akkor meg baromi durva.
Kell a tarantulás karimnak Fc ezért beugrottam egy gyors kristályra,sajna meg kezdett kristály volt, már fele hp-ja odavolt mikor bementem,de így is sikerült Nagyot lőnöm,igaz mivel siettem két fontos buffot is kifelejtettem,de így is lőttem 3.6 millát.
CLR—Crystalline[1:04]— Dmg(DPS) —Gaval 4 283 247(85 665) Shorty 1 925 890(33 788) PANTELIS 1 911 961(32 965) Corran Hor 1 769 574(32 770) Landru 851 887(14 688) FlynnB. 505 894(9 729) Aohina 473 323(17 530) Maximus 383 971(6 620) Hermann 15 945(409) DaidaroS 44(1) -
Lokker #21797 Anno kifejtettem a véleményem a shuttle-s dolgok miatt, hogy sz@r. :) Rossz kamera kezelés, katasztrofális irányítás, a pub még annyira se "ért" hozzá mint a hajókhoz. Van baj vele az biztos. Teljes rework kellene neki. -
Kotomicuki #21796 Az acetonnal meg túl könnyű a küldetés harci része, ezt kiegyensúlyozhatták volna...
Ettől függetlenül, ez a küldetés sohasem kerül be a kedvenceim közé a hülye kamerakezelésük és a szűk terekben való bújkálás miatt..., és akkor még min. 2x kell megcsinálni/karakter ezt ...-t a szett miatt.
Köszönöm a segítséget!
-
Plata #21795 Raul ferengi.
-
Lokker #21794 Annyit használod a profit szót mint egy ferengi. :D -
Raulblanco7 #21793 R&D még mindig jól megy. Áttettem 500 milliót az egyik karira és nyitogattam r&d-t, az 500 feletti részt, a profitot pedig átdobtam másik karira, elnyitogattam boxokra, a 3 nap alatt 90 milliót tettem át, és még vannak cuccok exen mindig ami a profit lesz. Sokat nem is kellett nyitni, max ilyen 150db volt összesen.
Ma még talán veszek és egy kis profitot még elnyitogatok, de holnaptól az event miatt betárazás jön. -
Plata #21792 Hát én eladásra nem termeltem,csak saját magamnak.
Craft cuccokkal jól lehet keresni ha van kedvem hozzá.De most nincs,nem jött ki tal shiar carrier és elment a kedvem most a pénz szerzéstől,a Tal hajóra félre tett pénzt is elköltöttem hülyeségekre.Ha még is kijönne hirtelen,akkor jó nagy cumiban lennék,báár,vésztartaléknak ott van még a rnegeteg winter token,ha hirtelen kéne pénzhez jutnom lehet elpasszolnám,bár a tervem az hogy megint szétosztogatom az armadában.Ha jól emlékszem olyan 20-25k jut flottánként,de pontosan nem emlékszem mennyi van már,meg kéne számolni.
igaz ha kéne pénz eladnám a sulibán doffokat,több mint ezer van már,de nincs kedvem eladni őket,ami nem ér 5 misit azt elrakom későbbre mindig.
-
Lokker #21791 Én csak buktam vele mert ami volt azt mind bekraftoltam fragmenté meg hát arra mentem hogy az majd jó drága lesz és azt gyűjtöttem. Mondjuk csak 100 db van szóval kis hal vagyok a vízben de ha bejött volna a dolog az én mércémmel mérve jót tudtam volna szakítani. Annyira nem izgat végülis mert pénzembe nem került csak a sok időbe míg kifarmoltam. -
Raulblanco7 #21790 A fragment igen, nem is igazán értem miért, mert a többi már jó áron van.
Volt kb 50.000db omega sliverem, jó a fele megvan még, de csak pár hete kezdtem eladogatni.
80-100.000 között vettem, 120-130.000 között adom el jelenleg, elég baráti haszon, persze sok pénzt lekötött, de igazából nem használtam volna mert nem nagyon léptem be február óta, így bőven jó volt.
a shard is szépet lépett, 250-300 között vettem, most 400-420 között adom el, bár abból csak 4-5000db-ot vettem.
fragmentem szerintem egyáltalán nincs. -
Plata #21789 Jah fura,bár nekem már nyóc mert keveset farmoltam azt is elhasználtam.
majd winter token árára leszek kíváncsi,mikor utoljára néztem még olyan 600 misit ért a gyüjteményem kb. -
Lokker #21788 viszont omega fragment béka segge alatt van :( -
Plata #21787 Most néztem meg exen az aceton assimilator kicsit drága lett, 3.4 milla egy aceton,fura régen tök olcsó volt,vettem egy rahedlival ha kezdenék kiskarit legyen.Vagy két éve és még mindig van belőle,isometric charge is 1.9 misi lett,na bakter.gondolom rájöttek hogy baromi jó kiskari húzásra. -
Plata #21786 Nem értem ti hogy nézitek,nekem a legolcsóbb promós doboz 21 milla. -
Plata #21785 Azt a kompot rakja alád ami ki van választva aktívnak,Ds9-en tudsz váltani,a küldi tényleg nem nehéz.
Sőt sokat lehet benne ökörködni,amikor átmész másik kvadránsban és ott az aszteroidák vagy mi a szarok közt van többszáz swarmer,azokkal el lehet ökörködni ha álcázós vagy stalker kompod van.Sőt a küldi végén ugye köcsög ferengi elemenkül és rádjön a sok swarmer és le kéne őket lőni,na ott mielőtt visszatérsz a ferengihez a barlang elé leteszel 2 acetont és kampec,a ferengi menekül swarmerek egyből halnak maguktól.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.24. 06:21:24 -
Kotomicuki #21784 Egyáltalán, alám tolja azt a sz.rt, amikor van nekem is másik, annál biztos jobb kompom és nem tudok belenyúlni.
Vissza kéne mennem a "bédzsorra" és ott kiválasztani a kompot elsődleges járműnek, akkor talán a sajátommal mehetnék?
A nehézséget nem babráltam azóta, maradt a legkönnyebben.
Ha meg ennyikével el lehet intézni azt a nyamvadt űrállomást, akkor jobban járnának, ha legyalulják és újat, sokkal jobbat húznak a helyére... -
Plata #21783 Én azt a küldit csak eventes karival csináltam mostanság.
Az idei eventes karim shuttleja már át van variálva,így azt nem tudom megmutatni milyen volt,de a tavalyiak így néztek ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Harmadiknak már le van szerelve a shuttle. -
Plata #21782 Na ne viccelj már,az egy laza küldi.
Mi a francot kell szerkeszteni kompon?Beteszed a konzolt egy konzol helyre oszt kész.
Vedd le a nehézséget elitről normalra,normal nehézségen 1 bee 1 max 2 lövés,sőt annyi se mert leteszed az acetont és kinyírja ahogy kijön.
Nézd meg a nehézséget,ez a küldi vicc kategória,tuti feltoltad elitre,mert ebben kb szart sem kell csinálni,körbejárkász az állomás alatt,az aceton meg kinyírja ami kijön.Ha gondolod csinálok róla neked videót,bár gőzöm sincs hogyan kell,de ez a küldi a legkönnyebb dominium küdi. -
Kotomicuki #21781 De nekem nem engedi "szerkeszteni" a kompot, ami mega-sh1t ahhoz a küldetéshez, csak trait-tel tudok variálni, abból meg nincs sok...
És nem tudok 3 bee-t kilőni - mert NEM TUDJA ANNYI IDŐ ALATT SZÉTSZEDNI, AZÉRT - , mire befejeznék a javítást, tehát MINDIG kezdhetem előröl az egészet - egyáltalán, magamat sem tudom gyógyítani/életben tartani.
Tudok hívni 3-4 percenkét 2, semmitérő kompot, 7-8 percenként egy csatahajót, ami meg nem tud oda beférni és még véletlenül sem a javítókat lőnék..., a vadászokat meg nem találják el.
Komolyan, CC III-ban több esélyem van 76 mm-s T-34-el Ferdit, Vadásztigrist kilőni, mint ezt "megcsinálni" - mert ezt csak mákkal lehet behúzni, az is biztos!
-
Plata #21780 Jézus.Viccből kérdezed?Az aceton egy vér olcsó exes konzol.
Itt a link te nagyon link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 22:44:56 -
Lokker #21779 Aceton assimilatort honnan?