50216
  • Plata
    Tudom hogy vannak,de arra amire nekem kell arra nagyon is jó.
    Meg gondolom az sem hátrány ha valaki oda van a hajójáért.
    Tudod hogy majd félévig vártam rá,engem nem érdekelt hogy mit tud vagy mit nem,csak az hogy gyönyörű.De azért igen is tud ő ütni,és ahova üt ott még a fű sem nő ki egy ideig.
  • gerisz23
    Scinek is vannak nagyságrendekkel jobb hajók.
  • Raulblanco7
    crtd3 over beamjeim voltak azon a hajón, szinte mind, azzal szépen használta a traitet.
    de szerintem is ratyi hajó, visszaültem az eclipse-be.

igazából nem tudom eldönteni az intel dreadet hova vegyem ki, enginek eclipse helyett, vagy tacnak t6 battlecruiser helyett.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.08.26. 09:36:56
  • Plata
    Badname üzeni hogy a Quadcannon és a kardassziai disruptor kapja ezt a módosítót.
    Akkor már nekem is rémlik hol láttam,nekem is van plasma phaser és disruptor quad cannonom.
  • Plata
    Asszem lobis vagy zenes fegyón láttam.
  • petyahun2
    sok spéci fegyót láttam de ilyen módosítót nem láttam pedig kellene hogy legyen kézi és űr fegyóban is
  • Plata
    Egyébként meg csak szeretet kell neki és kész.Ha te szereted ő is szeretni fog és meghálálja.
  • Plata
    Asszem spéci fegyóknál van.
  • Plata
    Lol mire írok te is írsz,tedd át sci karinak,exotic sebzéssel fasza.Sőt,ha nem szereted azt a gyönyörű hajót,tedd rá a recluse-ra a tholian szettet,partgen sci konzolokat rá meg partgenes engi konzolt,és nézd meg mekkorát szól a web cannon.
  • petyahun2
    amúgy meg én nézegettem ma fegyó modifikációkat és láttam STO-wikin olyant amiről ingame-még nem is hallottam [Crtx] ti láttatok már ilyent ?
  • Plata
    Az a hajó nem tac karinak való,de igenis nagyon jó hajó,én szeretem most is ráköltöttem a héten minimum 300 ezer dilit,és még több van tervben,minden trait bővítőt kiveszek,kivéve ground,mert az mi a szarnak.
  • gerisz23
    Surgical strikeal ,bo val meg crf-el működik a traitje,pl surgit nemis tudsz rá tenni...miylen hajó az amivel a saját traitjét nemtudod használni?szr
  • Lokker
    Fel 7, 7 fele mar lehet jatszani
  • Plata
    Attú függ,ha sikerül fél hétig ha nem sikerül egy hétig.
  • petyahun2
    hány órás egy ilyen karban-b.szás ?
  • Plata
    Ez azért van mert nem értesz a Tarantulához.
  • gerisz23
    Kipróbáltam a tarantulát,még egy ilyen semmilyen hajót...A traitjén kívül semmi se jó benne.Azt meg surgical strikesal,boval vagy rapid firrel lehet használni,viszont surgicalt nemis tudsz vele használni.Milyen elbott hajó ez?
  • lammaer
    Nade van ADMIRALITY hajóóó :D
  • lammaer
    B verzió hogy bemész, egy pénzdarabbal beakasztod a szóközt meg az 'A' billentyűt, és szépen körözöl az állomás körül 20 percig.

(természetesen eme primitív megoldás mellett léteznek szoftveres megoldások is, lásd "Autohotkey")

Tényleg szemétrevaló az olyan akció, ahol mindegy mit csinálsz, nem lesz gyorsabb. Sajnos a borg "majdmindentmarkottadok" disconnect is ilyen...
  • Kotomicuki
    Hát, pár plusz mark-ért nem fogom törni magam, már csak azért sem, mert még alkalmatlanok erre a karaktereim és eleve hiábavalóan inkább nem kínlódok - most is ki kellett lépnem borg RA-ról, mert senkit nem dobott be hozzám 10 percig és a vezérhajóval még nem bírok el önállóan...
    Viszont, így megpróbálom megszerezni a kevesebb mark-ot a karaktereimnek, hát jön egy kisadag dili' is mellé!
  • Chak
    Olyat is csinálnak h bemegy az egész premade csapat és belelőnek párat a mobokba aztán mindenki beáll a sarokba és afk. :D
  • Plata
    Hát ha balfasz a csapat akkor el lehet bukni az opcionálist.De asszem teljesen elbukni nem lehet.
    Ha bezárod a 28 riftet és a bázis nem hal le akkor sokkal több markot kapsz.
    Ha jól emlékszem 28 riftet kell,de nem biztos,de ha megcsinálja csapat mondkuk 5 perc alatt hogy a bázis tier 5 szinten legyen és bezárja a talán 28 riftet,akkor sem ülhet le nyugisan afkolni várva a fő bosst.Úgyis nyílik egy rahedli új rift hogy ne unatkozz..
    De azt hiába zárod,azért már nem kapsz jutalmat.Viszont ha nem zárod lesz bent többszáz mirror hajó és hülyére verik a bázist.Ha hagyod hogy a bázist leverjék akkor kevés markot ad.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.25. 11:13:55
  • Kotomicuki
    Ezek szerint: mindenképp győzni fog a játékossereg és megkapja a jutalmat, csak az a ... 20 perc teljen le?
    ...és ha mindenki így gondolkodik és nem csinál semmit, akkor is jön strigula a játék részéről?
  • Plata
    A dolog roppant egyszerű,álcaképes hajóval bemész mirrora,álcát be 20 perc afk.
    Kerratban beszokott jönni.álcát fel,afk,a sok zizzent meg öli a borgot meg egymást én meg kapok dilit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.25. 10:55:59
  • Kotomicuki
    Köszönöm, akkor még mindig egy(-két) ütemmel le vagyok maradva a játékhoz képest.
    Pedig a jem hadar szett, egy híján már megvan! :)
    A földi is, meg hozzá a Boff is - ha majd lesz event, akkor up-polom és bevetem, hátha tud is vmit.

Plata #21833:
    A kristály még elment, mert tényleg rövid volt és gyakrabban dobott be nálam jobbakkal oda, tehát, még sikerélményben is volt részem.
    De ezt a - vagy a leírás alapján ehhez kísértetiesen hasonló - "küldetést" nem szívesen választottam a roster-ből, mert nagyon idegesítő, már alapból is. Ha meg még a "nagyok" lelkesedése is csökken iránta - érthető okokból - , akkor lehet, hogy hasonszőrűekkel kellene végigkínlódnom azokat, amit egy napig sem szeretnék csinálni, nemhogy 2 héten át..., és 20, kemény perc/db...
    Pedig, kéne a dili' és az az admi'-hajó is!
  • Plata
    A mirror event jelenleg abból áll hogy bemegy egy csapat és 15 percig kell védeni állomást,az állomás körül egyre másra nyílnak a riftek amiből özönlenek a terranok,az még ok,de a rifteket be kell zárni,és a bázistól kb 15 kilóméterre 4 kis faszság van,azokat be kell kapcsolni hogy feltöltsék az állomást.Öt szintre tudják feltölteni.Minden szinten erősebb lesz az állomás,de kb szart se ér.Max bosszantásnak jó.Jah ha egy szintre feltöltik lehet újra kapcsolgatni a fosokat.Na persze közben özönlenek a mirrorok,és ha kapcsolás közben meglőnek akkor kezdheted elölről.
    Le kell kapcsolni vagy 30 riftet kapcsolgatni a 4 oldalt elhelyezett 4 relét,megvédeni az állomást 15 percig,ha ez megvan és lejárt 15 percd gyün a mirror főseggfej,de nem lehet megölni,az új rifteket be kell zárni és akkor nem tud elbújni,bár egy jobb karival így is meg lehet baszni.Kor konzollal sikerült full hp-ról kinyiffantani,vagyis olyankor a hullája elmegy,majd egy másik rfiten visszajön a robbanó hullája.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.25. 09:59:25
  • Plata
    Grat az poén doff.
  • Plata
    Látszik hogy nem tudsz semmit az aventről,nincs választásod,ott kell dekkolnod 20 percig.
    Asszem 15 percig kell tartani az állomást,és még 5 perc szarakodás.
    A mirror már nem olyan mint rég.
  • Chak
    Sajnos ez nem egy farmolós event.
  • Chak
    Ma végre té négy lett 4 darab doff commendation és kitudtam venni a dobozt. Az egyik egy lila repulsoros Voth fiatal "ember". :DD

• Lokker
    Sokallom azt a 20 percet. Ha meg jó hajód van egyedül is letolod. Raul-nál kb egy lövéstől halnak ott a hajók.
  • Plata
    Csak fél perc lazulás helyett 20 perc tömény agyfasz,főleg ha balfasz csapatba kerülsz.
    A kristályra bemész lősz halott,erre bemész 20 percig eszed a kefét a hülye csapat miatt.
  • Chak
    Igen, olyan mint a kristály lény event, naponta ad 1 itemet és 14 nap után kész. Csak fél perc helyett 20 percig tart egy kör.
  • Plata
    Az a fegyver 2.5% eséllyel ad neked energa szívást és pajzs szívást.
    Pvp-re lehet hogy volna értelme ha volna hozzá jem hadar hajód és jem hadar űr szetted,ugyanis lekvár hajóval és lekvár szettel többet tud.
    De pve-re ez a cucc nemsokat ér,meg kurvára fölösleges,pve-n jelenleg energia meg pajzselszívást csak akkor csinálj ha csak fun kari,másképp nincs értelme,úgyis hamarabb hal bármi minthogy ténylegesen elkezd ezzel a vacakkal szívni a pajzsát.
    Másik hogy temporal hajók miatt a pajzs már nem is nagyon számit,hisz szinte minden temporal képességen ott virit hogy ignored shields vagy 100% shield pen.
    Vagyis azok a képességek kb szarnak a pajzsra mert észre sem veszik hogy van.
    Ezenkívül ez egy küldis fegyver,ha kiveszed gondolom mk11 vagy 12 lesz,ha uppolod kékről az baromi sokba kerül,és tök random statot kap.
    Vagyis nem 8-ra lesz szükséged hanem minimum 50-re hogy jó statos legyen.
    és akkor ott állsz majd 8 nem túl használható de jó statos beammel ami bele került pár száz ezer dilibe meg kb ugyanannyi misibe.
  • Plata
    Szemét.
  • Kotomicuki
    Ha jól értem, akkor 14 küldetést (naponta 1-et) kell teljesíteni a jutalomhoz (/karakter)?

...

Ebből megérné 8 db-ot összeszedni(, upragelni) a 2,5%-okért - energiaszint-csökkentés és extra pajzs sebzés?
  • Plata
    Azok boxos hajók,és baromi drágák.
  • Angelus1991ster
    Launcher épp tölt 824 mb-ot, no meg képeket is közöl a Kelvin-es hajókról. Nem a legkedvesebb ST-k közé tartozik az új Kelvin széria, de a hajók szépek, főleg a fekete Khan tervezte Vengeance csatahajó.
  • Lokker
    Azért nézd meg. Deltás karit is elég sokáig lehetett indítani.
  • Angelus1991ster
    Picsába! :(