50210
-
Plata #21892 Mi a bánat faszának csinálod 14 karival az eventet?Admiralty kétszer annyit hoz legalább.
Én öt karival csinálom,mert kell nekik repus mark.
Szerintem ez valami event elő patch,vagy Season elő patch,vagy új hajó pack jön,vaaagy kurva nagy gebasz van a szerverrel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.30. 15:09:51 -
Kotomicuki #21891 ...és egészen 8-ig el akarják húzni a leállást?!
Event-időben?!
Már az admiralty-t is hagyom a fenébe, csakhogy kijöhessen az a 14x alkalom az event időtartama alatt az összes karakteremnek...
"Necces, nagyon necces, Toombs!"
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.30. 15:02:57 -
Plata #21890 Ma is lesz leállás.
Vajon mit barmolnak el.
-
Kotomicuki #21889 Elmentettem, utána lassan bejött.
Ha szinte csak az event-et csinálom a 9 karakternek az is több, mint 3 óra "elfoglaltság"!
A kristály sokkal jobb volt!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.29. 22:29:59 -
Plata #21888 Ha kivetted a sort akkor mentsd is el,mert anélkül újra vissza írja. -
Kotomicuki #21887 Nekem a "-SetProxy eu2.proxy.crypticstudios.com 80" kivétele után sem akar bejelentkezni... :/ -
DarkBlade #21886 Gondolom megint a TréHome baszakodása miatt nem lehet játszani?
Login szerverig eljutok, azt kakukk. -
Chak #21885 Bocs h most írom csak, rájöttem miért nem engedett be. Nálam be van írva a command lineba a -SetProxy eu2.proxy.crypticstudios.com 80. Miután töröltem, simán be tudok logolni. Proxy serverük nyaralni ment úgy néz ki. -
Plata #21884 Repust akartam neki,meg mondom miért,mert a repus egyből mk13 UR,míg küldis mk12 VR. -
Plata #21883 Igen máskor is befejezheted. -
Kotomicuki #21882 Nekem percekig gondolkodik, mire kiírja, hogy nem sikerül belépnem - szerver lampion ződ...
Tényleg!
Ha nem sikerülne most 14x nekifutnom, ennek az event-nek, akkor jövőre, vagy máskor lehet folytatni? -
gerisz23 #21881 Engem most se enged be...lehet elszúrt vmit a szolgáltatóm... -
Raulblanco7 #21880 Aiegis, Desperate Defenses, Kobali, Solanae, Dyson
Ahogy néztem ezek olyan védekezőbb beállításúak, de egyébként kérdezd meg zsírost hogy a pvp tankerek amiket 5-en is alig lőnek ki mit használnak. -
Plata #21879 Az ikony szett dps szett,undi is dps szett volt régen de az már elavult. -
Orbancapitan #21878 Srácok összekeveritek az ico és a undine-t a iconak ugyan van sebzés bónusza de életre mennek inkább a szett darabjai. -
Plata #21877 Naná,imdáom bosszantani a borgot,a T6 fleet didi úgy átmegy a borg kockán mint kés a vajon,és belülről bosszantja. -
lammaer #21876 @Raul: dehogy úgy érti - ennyi év után még nem ismerted ki az ő nemcsavaros észjárását meg a perverz szokásait? Miért is lenne az a célja hogy hamarabb végezzen egy STFel.. :)
@Plata: Te azt képzeled hogy az AI bosszankodik mert tankolod őket? -
Plata #21875 Nekem a romulán Fleet T6 d'deridex tankra kellene tankos szett,mert szeretem vele bosszantani a jó népet,nem a sebzésre megyek vele hanem tankolásra,volt olyan stf ahol majd 3 milla sebzést nyelt be. -
Raulblanco7 #21874 legjobb védekezés a támadás alapon érti. persze az dps szett, nem tank -
lammaer #21873 az inkább DPS setnek számított, nem? -
Orbancapitan #21872 eddig az ico volt -
Plata #21871 Srácok szerintetek melyik a legjobb repus tankos szett? -
Plata #21870 Nekem is megy.
Igaz már vagy félórája belogoltam,csak afkoltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.29. 08:51:29 -
Lokker #21869 Itten működik. De lehet mostanra megjavult. -
Chak #21868 Nekem sem sikerült. Az account server szabadságon van. -
gerisz23 #21867 Csak én nemtudok belépni? -
Daeus89 #21866 meg elacsi meg silány stb de még csak 1 napos a dög szal remélem jön még infó -
Plata #21865 Na ugye hogy jön újra dominium hajó. -
Daeus89 #21864 TOS Crafting School , Jem'Hadar Dreadnaught T6 , Mine Trap Event . Jem Hadar HEC T6 ,Keldon T6 egy kis leak + elachi meg tal silány hajók is jönnek elvileg -
Plata #21863 Muhahahaha.Eventes sci karim többet csiál mint a te dps engid. :p -
Raulblanco7 #21862 Jaja, a tulajt kell nézni, nem platac hajói gyenge vackok, neki nincs dps-e :) -
Plata #21861 Ugyan már,ne a hajót nézd le,a tulaját.
Nekem a Kor is tud tankolni pajzs nélkül.
-
Lokker #21860 Pilot hajó? :D Amikhez eddig volt szerencsém megjelenésük óta mind hamar elpukkadt az stf-ek alatt kevés sebzéssel. -
Plata #21859 Közben megtaláltam, a régi fun klingon tac karimnak van ilyen statos fegyója.
-
Plata #21858 Tudom hogy vannak,de arra amire nekem kell arra nagyon is jó.
Meg gondolom az sem hátrány ha valaki oda van a hajójáért.
Tudod hogy majd félévig vártam rá,engem nem érdekelt hogy mit tud vagy mit nem,csak az hogy gyönyörű.De azért igen is tud ő ütni,és ahova üt ott még a fű sem nő ki egy ideig. -
gerisz23 #21857 Scinek is vannak nagyságrendekkel jobb hajók. -
Raulblanco7 #21856 crtd3 over beamjeim voltak azon a hajón, szinte mind, azzal szépen használta a traitet.
de szerintem is ratyi hajó, visszaültem az eclipse-be.
igazából nem tudom eldönteni az intel dreadet hova vegyem ki, enginek eclipse helyett, vagy tacnak t6 battlecruiser helyett.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.08.26. 09:36:56 -
Plata #21855 Badname üzeni hogy a Quadcannon és a kardassziai disruptor kapja ezt a módosítót.
Akkor már nekem is rémlik hol láttam,nekem is van plasma phaser és disruptor quad cannonom. -
Plata #21854 Asszem lobis vagy zenes fegyón láttam. -
petyahun2 #21853 sok spéci fegyót láttam de ilyen módosítót nem láttam pedig kellene hogy legyen kézi és űr fegyóban is