50210
-
Kotomicuki #21933 Én már a vége felé jártam, anno, a T28-as küldetésnek (4x 2-3 hiányzott hozzá), amikor újragondolták őket és szinte az elejéről kellett azokat újrakezdeni...
Most ott tartok, hogy ram-moljak nehéz tankkal, ami nagyon nem akar összejönni, míg régebben szinte elsőre megvolt!
Hanyagolom mostanság a wot-ot: ahol még volt élmény, az első pár tier-ben, ott tönkretették a játékélményt, hogy följebb kényszerítsék a népet. Így az ilyen mega-küldetések (T-44-100) is hidegen hagynak majd...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.01. 15:19:35 -
Plata #21932 Nekem még a T28 küldi sincs kész. 
Med és spg utolsó küldi nem megy,konkrétan ha bemegyek csatába meddel nem is látok Td-t,a feladat meg az hogy meddel 2k sebzés Td-be,de mióta megvan a küldi én egy kibaszott td-t nem nagyon látok meddel.
Másik meg hogy én már főleg csak ökörködni járok fel a kedvenc kis sniper felderítőmmel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kotomicuki #21931 Ezek után - 32 napig, napi 11 óra játék (nekem) - , mi az a napi 3 óra többlet, de csak 2 hétig, azért az egy járműért... -
lammaer #21930 Ámen testvérem, Ámen :) -
Plata #21929 Vagy az sem volt piskóta amikor egy skill könyvért elkellett utazni a halálba mert a közelben nem volt eladó,csak valahol az isten háta mögött.
Na és az a sok hülye buzi aki az ugrókapunál kempel. -
lammaer #21928 Jaja, PVE carebear játék az STO.
Abbanigazad van, némi tét kell a halálba, de sztem az EVE a másik véglet volt. Vhol a kettő között lenne jó. Meg ami nagyon zavart az EVEben azok a durva timesinkek... az hogy meghalok egy dolog, de utána összerakni megint a hajót, az volt nekem kibírhatatlan. Elrepüljek vmi hubba hogy megvehessem a fegyókat,m egy másik helyre a hajóért...
Ha lett volna vmi olyan biztosítás hogy mondjuk bukok 30% árat, de cserébe ahol respawnolok ott meg is jelenik újból a felfittelt hajó.. na akkor jó lett volna :D
Vagy akár csak vmi courier service, hogy megrendelem a cuccokat, és X összegért mondjuk 20 perc múlva ottvan a cucc ahova kérem... de ez az állandó logisztikázás nagyon időrabló volt. -
Plata #21927 Basszus,belogolok STO-ba megint kéretlen levelek,az egyikben pokemon go accot árulnak. 
-
Plata #21926 EVE után nekem halál fura volt STO.
Fura volt hogy a harcban a halálnak semmi súlya,hisz a STO-ba ha százszor is meghalsz max a büszkeségedet veszted el,de EVE-ben ha meghalsz buksz mindent.Már ha olyan hülye vagy hogy biztosításod nincs.De én ott és akkor atom boldog voltam a hajóm miatt,nem is jutott eszembe a biztosítás,csak modulokat fel és tipli kipróbálni.
-
lammaer #21925 Csinálok neked fasza bányászmakrót azt tömködhetetd a zsebeidet :) Emlékszem a végén már olyan rendszerem volt, hogy 2 account ment párhuzamosan, az egyik fúrt a másik hordta be, illetve ha jöttek az NPCk akkor le is lőtte azokat (0secben :D ). -
Plata #21924 Háát nekem nagy a csábítás,báár fogadok bányász úgysem lehet F2P,a harc meg nem érdekel,csak a bányász része,tudom hogy hülyeség de azt szerettem.Csak amikor a saját hülyeségemből meghaltam és elvesztettem a nagy nehezen összegrindolt hajómat akkor abba hagytam,hiába hülye voltam,örültem a hajónak elfelejtettem biztosítást kötni rá és kimentem úgy.Naná hogy beszoptam. -
lammaer #21923 Én meg odaadtam ingyér, 2t is :) Nincs az az isten hogy én még1x az EVE közelébe menjenek, még ha F2P, akkor se. Majd ha ŐK fizetnek hogyjáttszak vele, akkor talán...:D -
Plata #21922 Ha jól tudom korlátozva lesz mit kezdhetsz és merre fejlődhetsz,F2P nem lehet akármi,csak 1-2 dolog lesz nyitva,csökkentett xp-t kap,na meg pénze sem lesz nagyon.Na meg pénzt sem kereshet rendesen.Mert kevesebbet kap a cuccért de többe kerül a javítás satubbi. -
Plata #21921 Nem lesz f2p.
Csak annyira mint az SWTOR,vagyis F2P kb nullát kap.Azt is szívatva. -
Raulblanco7 #21920 no, mifene, jönnek ki a space mmo-k, és nincs elég fizető játékos? -
Plata #21919 Ne bassz.
Mindegy úgy is elfelejtettem az accomat már.
Wow accomat is elfelejtettem és nulláról kezdtem. -
Lokker #21918 Free to play lesz az EVE online. -
Plata #21917 Régebben sokkal könnyebben ment,úgy emlékszem 10 misit szoktak érte kérni.
Hogy a rosseb esne a roma repuba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.31. 10:59:01 -
Raulblanco7 #21916 Majd kérek valakitől neked este, csak juttasd eszembe, van pár klingon max flottás a friendlistemen még a régi no wines időkből. -
Plata #21915 Egyébként rohadt kevés klingon játékos van szerintem,napok óta nem jön össze fleet t6 hajó.
Igaz pár napja én basztam el,épp akkor mikor kaptam volna invet,akkor kellett lelépnem,de azóta hiába szarakodok nem sikerül.Igaz általában délelőtt próbálom.
Este ha lesz időm asszem veszek ec-ből trade cseten. -
Plata #21914 Muhahahaha,Tegnap bementem sci karival,elmentem vacsizni,mire visszajöttem vagy 30 hajó lőtte a hajómat,nyomtam közéjük gw-t meg egyéb szart oszt kész,mentem afkolni tovább. -
Raulblanco7 #21913 Azt nem nevezném harcolásnak hogy az elején bele kell lőni 1-et aztán mehetsz afkolni ugyan úgy, ameddig az autofire lő addig fasza, aztán meghalsz és majd kirak a végén meg választ helyetted fleet mark jutalmat ha addig sem érsz vissza. Cserébe pár perc alatt megvan és jöhet a következő.
Persze abban igazad van, hogy a farmmester ne szólja le a másik farmolót. -
lammaer #21912 Mostmár késő, ha a cryptic nem adja meg az 50%ot, akkor neked kell a sok zenedből kipótolnod a pakk árát részemre. :P -
lammaer #21911 Ugye nem a nehézségével van a baj ezeknek az "eventeknek", hanem azt hogy mennyi időt és odafigyelést igényelnek. Nekem pl a mostani a kb elmegy kategória, nyilván a kristály a legjobb, de itt se gond az hogy hosszú, ha nem kell aktívan csinálom semmit közben (este 8-12 közt a 10 kari szépen lecsorog) -
Plata #21910 Nem igértem,csak mondtam hogy tán lesz 50%-os leárazás 50 év fordulóra.
-
lammaer #21909 Nem giveawayt akarok hanem 50% kedvezményt a zen storeban. 6000ért akarom az új pakkot. Múltkor azt igérted olyan lesz :) -
Lokker #21907 Amúgy se tartott sokáig. Rossz esetben 10 perc volt mikor tényleg mindent egyedül csináltál. -
Plata #21906 Jah és eleinte bugos,ha ügyes voltál egyből a végére lehetett ugroni az eventnek.
-
Lokker #21905 Jaaa, hogy arra. Igen voth városhajót vagy mit kellet megcsapkodni. Laza volt. -
Plata #21904 WOT-ra visszatérve én prém nélkül húztam fel jó pár ágat T10-re.
Kellett farmolni de nem volt vészes jó társaságban repült az idő. -
Plata #21903 Köv event groundos lesz.
Szar mint mirror. -
Plata #21902 Giveaway biztos lesz,hisz most lesz 50 éves a ST.
Mirrort sok karival diliért sosem csinálnám.Vothot sem.Kristály event 20 karival csetelgetve is max másfél óra.
Mirror 20 karival lenne vagy 8 óra. -
lammaer #21901 Sőt, ha éppen giveaway van az méghamarabb megvan :D
Persze jobb a kristály, de most nem az van teee... -
lammaer #21900 Ott vmi fortress invadsion vagy mi a pék volt, de úgy néztem azt nem nagyon lehetett AFKzva megcsinálni (nem a mirror előzőre gondolok) -
Lokker #21899 Előző is ugyan ilyen volt. De olyan gyenge az AI hogy csak puffognak el a hajók. Maradék időben meg admirality meg cset. Jah akkor lett ilyen mikor bejött a terran repu, akkor is volt rá event és valami gagyi fegyvert adott meg a szokásost. -
lammaer #21898 Előzőben harcolni is kellett aktívan, nem? Itt azért elvan az ember csendben AFKzva vhol a sarokban.. :) -
Plata #21897 Mirror szar.Minimum 20 perc.
5 karival is szar nemhogy 14 karival.
Kristály event hamarabb megvan 30 karival. -
Lokker #21896 Miért? Az nem farmolás ha több karakterrel csinálja az eventet? Ingyen hajókártya, csinálja is te meg erre leosztod, hogy minek. -
Plata #21895 Erről nem tehetek.
Én is nulláról kezdtem,de határtalan türelmem van a farmoláshoz.
Emellet van bennem egy kis adag csibészség,ami épp elég ahhoz hogy találjak kiskapukat.Vagy egyéb huncutságot.Vonzom a hülyeséget és a bugokat. -
Kotomicuki #21894 ..és azt nem is csináltam meg! 
Ott még azért nem tartanak, mint a wot: az egész napot és még az éjszakát is a gép előtt kell gubbasztanod, ha tankot akarsz - és/vagy 3-4 játék árát teszed le érte! ...ezért is hanyagolom a wot-ot!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.30. 15:50:25 -
Lokker #21893 Még mindig nincs mindenkinek olyan hajóparkja mint neked. Az előző is elég jó admirality hajót adott.