50228
-
reorni #22071 Zen farmoló táblázat -
Plata #22070 Hát ilyet nem tudok,de S5-el nőtt a játékos állomány,meg S6-al is,aztán roma kieggel nagyot nőtt,tömegnyomor volt, és 50 ezres sorban állások,utána punnyadás és fos season-ok,majd jött a DR amitől a játék tisztán P2W lett és a játékos állomány hatalmasat zuhant.Delta eventel lett egy kis pezsgés,de az is alábbhagyott ahogy vége lett az ujdonságnak.Azóta pang a létszám.Bár most mintha lenne egy kis élénkülés.
DR mikor kijött persze egyből megvette,kipróbáltam,aztán egy hétig be sem léptem a játéka,meg utána is csak winter event csábított vissza.Inkább fizettem Sw ToR-ba még pár ezret és játszottam ott. -
Kotomicuki #22069 De, mivel én csak kis tételben tudom előállítani a dili'-t - jó, volt, hogy egyszerre 3k Zen-t vettem, de az az akciók után volt, amikor már lement az ára a Zen-nek és ezt ráértem kivárni, mert semmi leárazás nem volt várható a közeljövőben - , ezért minden, apró változást megérzek a Zen-bevételeken, sz'al, nekem is számít, még az 5-10 különbség is. Záros ideig tudom csak napi limiten tartani a dili' kivételt - előbb-utóbb elfogynak a repu'-pontok - , addig a lehető legtöbb Zen-nek bele kell férnie a buliba.
Eddig úgy csináltam, hogy 2-3-mal a nappali árfolyam alatt tettem ki a cuccost - vagy amennyit még adtam volna érte: manapság 400 alatt minden egyes Zen nyeremény - és másnap, amikor az új adag "készült", akkor kasszíroztam - ahogy azt írtad is.
(Most nem biztos, hogy lesz idő(m) kivárni: ha kiszagolják a népek, hogy leárazás/event/akció/terrortámadás/Mari Néni gyün - akármikor - , akko' biztos, hogy nem esni fog az árfolyam, akárhol is állt az előtte!) -
lammaer #22068 A játékoslétszámról lehet tudni vmit? Pl van valami hely ahol lehet tudni hogy kb hányan vannak épp online a szerveren? Esetleg történelmileg visszatekintve? -
Plata #22067 Vagy keressen egy jó bugot és élvezze az életet.
-
Plata #22066 Igen és lesz több is az új pack miatt,de no para,majd lemegy,ha mindig beszartam volna ahányszor felment akkor már agyvérzést kaptam volna,különben sem érdekelne az ára ilyen kis tételnél,én 10 ezresével szoktam venni,ott már számít valamit.
Éjszaka próbálj venni vagy kora reggel,akkor olcsóbb.éjszaka játszanak az amerikai játékosok,ők adják el a zen nagy részét,nappal meg a csóró európaiak felvásárolják. -
Plata #22065 Nem is mondtam 20-30-at de múltkoriban megcsíptem valami barmot dili exen.És tudtam venni pár ezret. -
Raulblanco7 #22064 Szerintem a zen dili exchange nem így működik, úgy rémlik hogy sajnos bolond biztos, és nem engedi hogy megszopasd magad.
Vannak fent ajánlatok, veszek 400-ért 20.000-et, 401-ért 2.000-et, stb, ilyenkor felteszi oda a dilithiumod.
Ha jön egy balek, hogy most akkor ő elad 1000 zent 25 dilithiumért / zen, akkor a rendszer automatikusan a legjobb fentlévő ajánlatot fogadja el neki, szóval az 1000 zenért rögtön eladja annak a usernek, aki feltette a 401-ért 2000-et ajánlatot, és a srác megkapja az 1000 zen-je után a 401.000 dilithiumot.
Fordítva is, ha venni akarsz zent a dilithiumodért, és van kint ajánlat hogy eladna 1000-et 405-ért, de te idióta vagy és 500-ért írod be hogy veszel 1000-et, akkor is a legolcsóbb áron vesz neked 405.000 dilithiumért 1000-et.
Emiatt maximum ilyen 5-8 körüli eltérés lehet az árban, a legolcsóbb vételi és eladási ár között, de olyan hogy 20-30 dilivel is olcsóbban vegyél, nem lehet, mert a rendszer az ilyen túl drágán vagy olcsón betett ajánlatokat a legjobb áron kezeli helyette. -
Kotomicuki #22063 Már 410-nél jár a Zen..., Apa, kezdődik! -
Kotomicuki #22062 Ok, úgy csináltam, de most már nem raktak 400-ra (vagy alá), ezért kénytelen vok drágábbért venni: napi 20 helyett 19 Zen/karakter, ez 5% körüli visszaesés a napi bevételben - igaz, ez 421-es árfolyamig tartható.
Vajh, miért is akarhatnék annyi dili'-t, amikor még te is annak hiányáról áradozol, ennyi év után is?!
Nagyon remélem, hogy visszaesik még 400 alá és beindulhat az "üzlet"!
Amiga #22055:
Csak a szokásos: vagy az idődet és/vagy a (valódi) pénzedet fogja nagyon "vinni" a játék, ha komolyabban gondolod.
A kezdés, gondolom én, mindenhol azonos:
- a 3 frakciónál minimum 1-1 karakter indítása, hogy a give away-eket hasznosítani tudd és ne maradj le semmiről
- dili'-farmolás a napi limitig, minden karakterrel (rááldozható idő függvényében)
- account bank és a limitfeloldások ki-grind-elése
- az event-eken való "kötelező" részvétel a javakért (hajó, dili', stb.)
- az 50. szint után a jobb cuccokra vadászás, azok begyűjtése és felfejlesztése -
Plata #22061 Mivel a temporal eventes karimmal kb végeztem,már csak doffozás van hátra.
Visszatérek a tarantulám csiszolgatásához,most traiteket venném sorra.Már kb fél milla dili bele ment az uppolásokba,sajna a destab bím iszonyúan zabálja a tokent meg dilit.
Kéne pár ötlet boxos traitekhez hogy milyet érdemes lenne hozzá venni,ami a partgent meg exotic sebzést növeli.
Anchored tudom hogy jó lenne neki,de az lassú trait nekem,20 másodperc kellene hogy a max erejét kifejtse,de az sok tarantulának.
Jelenleg ilyenek a traitjei.
Még kb 50k fc és meg lesz az ötödik starship trait slot is.
Még kb 1-2 milla dili és epic lesz minden fegyója.
Tudom hogy nem egy ideális sci hajó,de nagyon szeretem.
-
Szuper, köszönöm. :-) -
Plata #22059 Igen,de ingame is megszerezheted,dilithiumot farmolva eladod zenért,zenből meg megveszed a hajókat.
-
Szerintem maga a játék ugyanaz, csak kirakták ezekre a platformokra is.
De ez a zen-dolog pl. még új nekem, bár a store-ban látom, hogy valódi pénzért is kapható. Ezzel lehet dlc-t és itemeket unlockolni a játékban? -
Plata #22057 Konzoloshoz nem értek Pc-sről kérdezhetsz bármit.
Tanácskozásra? Ez nem tudom mi akar lenni,esetleg küldi neve? -
Plata #22056 Mondtam már mit csinálj,mindig találni balféket aki olcsóbban betesz.
Mi a bánatnak akarnál napi 500 zent?
Szerintem rosszul nézed,ha lesz is 450 úgyis vissza esik majd. -
Nemrég jött ki a játék PS4-re és még eléggé el vagyok veszve. Van valami oldal, ahol össze lehetne kaparni némi infót a játékról?
Most lettem a hajó kapitánya, küldenek is valami tanácskozásra, csak még nem tudom, mennyire akarok ebben elmerülni. -
Kotomicuki #22054 Pár napja még ment a hajnalban 400-ért vétel, de azóta emelkedik: most 406 volt és 404-re is alig-alig akar visszamenni.
Az ütemet nézve megint lesz 450-480, pár hét múlva...
Mondjuk, ha megvolna a minimum 500 napi Zen-bevételem, 500-as árfolyam mellett is, akkor nem "aggódnék", hiszen bármikor megvehetném, max. egy hónap gyűjtögetéssel a teljes árú csomagot is, de mivel ebben más is van a hajókon kívül, így nem sokszor kerül leárazásra és a jelenlegi kereseti lehetőségeim mellett arra ugrani kell!
lammaer #22051:
Nem néztem minden nap, nekem csak a 15-ről 17-re való felkúszás tűnt föl.
Igen, 12 sem mostanság volt!
-
Plata #22053 Egyébként én is gondolkodtam hogy kéne egy kis pénzt csinálni,lehet este ha lesz rá időm letolok egy sulibán kört.
36 karival szorozva az 216 doff,mostanában fabric doffnak megint jó ára van,ha jól néztem 10 misi felett van.
Ennyi doffból már csak esik 10-15 amit érdemes eladni.Mondjuk szerintem beam overload doffból most is van vagy 50 lila,csak nem tudom mennyit ér,öt milla alatt nem szoktam eladni. -
Plata #22052 Én tavaly ősszel bevásároltam jó párat 8 milláért,akkor vártam az új T6 klingon hajókat,és előre bevásároltam. -
lammaer #22051 Az FSM ára most jövöget lefele... múlthét végén vmi unatkozó milliárdos felvásárolt mindent, a legolcsóbb 68 millióért volt kirakva... pár órán belül leesett 20 millára, azóta csordogál lefele, nyilván csak lassan mert mindenki 1 ECvel teszi a másik alá...
12 elég régen volt, persze időnként visszesik oda de az elmúllt pár hétben a 15 volt az átlagos...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.09.15. 08:50:26 -
Plata #22050 Jelenleg 404 a zen ára,tegnap volt 403,nem érzem nagy emelkedésnek.
Egyébként meg ha jó áron akarsz venni zent használj valami botot,vagy rakj be ár alatt eladásra dilit.
Mondjuk beraksz 404 helyett 400-ért valamennyi dilit,néha van olyan hülye aki ár alatt ad el zent,volt már hogy 10-el olcsóbban fogtam ki így balekot.
Mikor 396 volt zen vettem 382-ért is,mert valami gyökér felrakta annyiért. -
Plata #22049 Hát kétlem hogy a novemberi leárazásra készülnek a népek.
Inkább készülnek az új hajó packra.
Vagy a köv season és vagy kiegre várnak.
Október körül jön mindig új kieg vagy Season.Az új season hajók miatt vágták haza a legnagyobb szivárogtató oldalakat. -
Kotomicuki #22048 Igen, az árleszállításokra való "felkészülés". :)
Pár nap alatt 15,5-ről 17-ig kúszott fel a FSM ára, ami eddig is magas volt - a 12-14-hez viszonyítva, amikre én emlékszem.
Most, hogy már napi szinten eléri az EC-bevételem az 1-2 milliót, ha mindenre jut időm, engem sem "zavar" - "annyira" - , csak bosszant, hogy ez is jóval olcsóbb volt.
Ja, az 500-hoz képest..., még!
Az 5-10 dili'-s emelkedés is napokkal tolja ki a 12k Zen megszerzésének idejét - ideális, a teljes napi limit kihasználása esetén, de, ha ezt sem tudom elérni, akkor ez még tovább nő - , ha meg 500 lesz, akkor már egy hónappal és kifuthatok az időből és várhatok megint egy évet... -
Plata #22047 Mai frissítés.
General:
Resolved occasional DirectX11 start-up crashes that were affecting some players.
The temporal stance indicator light is now properly scaled and positioned for the TOS Temporal Light Cruiser, T’Liss, and D7.
Small animation updates to:
Warp In animation for Borg Space Ships
Klingon and Romulan shuttles which separate from ships
Romulan Repeater Pistol
Injured L’miren
Content:
Ragnarok: Resolved an issue where defeating a group of enemies too early could result in the mission being impossible to complete.
A Gathering Darkness:
Added addition contact window interactions when the player is first able to see the camp.
The Borg that spawn on the "Defeat Borg Attacking Camp" phase no longer spawn too far from the camp.
Resolved an issue that caused 23rd Century Captains to have a "Flag Officer" accolade in the journal that could never complete.
The accolade for meeting maximum rank for 23rd Century Officers now correctly says “Starfleet Admiral”.
Removed the "New Crew X2" accolades from the accolade journal which were not meant to be there.
Resolved an issue that prevented 23rd Century Captains from picking up the bonus Bridge Officer at level 56.
Systems:
Admiralty:
Resolved an issue that was causing Admiralty Campaign XP to incorrectly pull from Commendation XP Bonus Pools.
Increased the odds of receiving Very Rare Admiralty Assignments.
Increased the chances of Tour of Duty Assignment availability.
Resolved an issue where reward icons lagged behind when moving the windows in the Admiralty system.
Daily Bonus indicators go away once at max Campaign XP.
Added an indicator when a player has reached an Admiralty campaign’s daily XP cap.
Resolved an issue where Entropic Contagion/Cascade damaged allied NPCs.
Resolved an issue that was preventing players from training their Engineering Bridge Officers in Photon Mortar Fabrication I, 23rd Century, using a Training Manual.
Creative Trait has been changed to add Kit Performance instead of buffs to specific parts of kits.
Tyken's Rift now allows secondary effects to trigger on all targets damaged by it.
Isometric Charge now applies damage modifiers properly and secondary effects to all hits from it.
A Drain Infection stack can now be applied by each player attacking a target.
Timely Intervention can now be used when Command is not the active specialization.
Tetryon Cascade will now apply the player's damage modifiers to all hits.
Resolved an issue that caused the Numerical Superiority trait to give 20% bonus to damage with stacking modifiers for single player attacker, instead of 10% as expected.
Also resolved a typo in description of trait that said "To Sell:" instead of "To Self:"
Resolved an issue where the Anesthezine Gas mine spawned at too large of a size.
Corrected the spelling of Plasmonic within the MACO/KHG shield descriptions.
Character:
Resolved an issue where the Herald Helmet would go invisible or glow blue when a player selected a target.
Made the hairline for "Drawn Back Pony" hairdo on male Klingons to look more like Klingon appropriate hair.
Players using this hair may need to refresh and re-choose the hairdo in the tailor to display it properly.
Made Intel glasses clip less with a female Saurian head.
Added Bare Feet option to Romulan and Klingon Male Liberated Borg.
UI:
Resolved an issue where Lock Buttons on presets didn’t revert to unlocked when the player changed presets.
Resolved an issue where the buttons for moving around fleet holdings partially collapsed the top button when clicked on.
The Mini-contact window and Loot Need/Greed/Pass window can now be repositioned.
Resolved an issue where the player-targeted information window could have overlapping text.
Resolved an issue where the TOS icons would not appear when selecting a 23rd Century captain.
Known Issues:
The TOS Gorn outfit does not unlock once completing the episode “Battle of Caleb IV”.
No level up audio or FX is playing for 23rd Century Captains. -
Plata #22046 Téli felhalmozás?
Fleet ship module ára nem tudom mennyi,pedig múlt héten vettem egy új fleet hajót.Jah kettőt.Fed és klingon is volt.
Mondjuk addig amíg nekem 1 FSM kell 1 fleet hajóhoz,nem nagyon izgat az ára.
A zen meg most nem is magas. -
Kotomicuki #22045 "Szépen" kúszik felfele a fleet ship module-ok ára az ex'-en...
Meg, mintha a Zen árfolyama is erősödne, ami nagyon nem jó a nagy, téli felhalmozás előtt!
-
Raulblanco7 #22044 Nem rossz, nekem is meg kell majd mérnem ezzel az új skillfarendszerrel milyen dps-e van jelenleg a hajómnak.
Mikor utoljára mértem még a régi skillfák voltak. -
gerisz23 #22043 SCM - Infected (S) - [0:01:45] DPS - @gerisz: 137,739.48 @OPROUND: 83,335.56 @reed4fun: 79,356.64 @itbekri: 76,925.86 @Sleeves: 67,109.19
-
Plata #22042 Raul ha felnézel küldtem neked egy privát üzit,de elfelejtettem beleírni hogy vigyázz mert elég nagy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.13. 14:00:57 -
Chak #22041 Nagy türelemmel. -
Plata #22040 Hogy a szöszben bírtad 100 doffal csinálni a küldiket?
Nekem 250 valamennyi van és még így is volt amibe nem jutott.
-
Plata #22039 Kipróbáltam tényleg van küldi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #22038 Na bazz,diplomaci és espionage nekem max. -
Chak #22037 Nagy részét a 8472 space battlezonenál doffoztam. Képen is látszik h van egy doff assignments gomb, azzal megnyilik egy ablak ami tele van 5 órás sok cxp-t adó küldikkel. Több féle kategóriában. Itt campeltem és nyomogattam naponta. Persze olyanokhoz mint pl a diplomacy már máshová kellett menni. -
Plata #22036 Grat,nem tudom hogy csináltad,én még el vagyok maradva vele,igaz sokszor nincs is hozzá kedvem. -
Chak #22035 Ma végre meglett az utolsó temporal doff is. Egyel kevesebb tennivaló. Mondjuk annak örültem volna ha a lila doffok is account unlock lenne.
-
Plata #22034 Scryer traitje nagyon jó bár magát a hajót ronda külseje miatt nem szerettem.
A videóban a hajón 1 torp van meg sok sok bím.
De ez a vidió is tőle van. -
Kotomicuki #22033 Köszönöm, ha aktuálissá válik - a DR pakkos nem válik be - , mindenképp megteszem! 
Az itt látottak hatottak rám!
Csak én DHC-kben, vagy DBB-kben (Overwhelming Force trait már megvan az Overload-hoz - ami jó a torpedóknak is egy High Yield után) gondolkodtam, mégiscsak stílusosabb az állandó FaW helyett.
Az egy torpedója bőven 10% alatt sebzett, ezért gondolkodtam az RCS helyett más konzolokban, felszerelésekben..., vagy, akár a full DHC/DBB-ben. -
Plata #22032 Egyébként azt tudom javasolni hogy prohardveren kérdezd meg Zsírost hogy mit szól a buildedhez.
Elméletileg ő aztán ért a sci karihoz.ott Konfigos a neve.