50216
  • Plata
    Nem azért.
    Nézd meg a német gamestar cikkben milyen géppel futtatják.
  • aru
    Jövőre jelenik meg így nehéz lenne játszani vele. :D
  • Plata
    Kívámcsi vagyok játszol-e vele.
    Mert szerintem nem.
  • aru
    Jó látni, hogy fog ez a star trek dolog alakulni egy jobb irányba, mint ahol az STO tart. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=romB8e5nMp8
    https://www.youtube.com/watch?v=fG3IsGXb3Yg
  • Plata
    Bazz never akkor volt mmo amikor én Thrall.
    Csőjáték itt ott multi lehetőséggel.
    Nulla szabadsággal.
  • Plata
    Jah elvileg vége breen korszaknak ezért lehet majd tán kiszedni.
  • Plata
    D3 az csak hack and slash.Never egyszemélyes izé.WoW-ban ne aranyat farmolj hanem húzz fel 30 karit fullos gearrel.Nekem megvan minden kieg.Pecázás jobban izgat mint az arany.STO-ban is untat az exelés.WOW-ozom vanilla óta de az aranynál jobban érdekelt a szórakozás.
    Régen volt sok barát akivel saját guildben el ökörködtünk.
    Új accuntal nulláról ujrakezdtem most.
    Megvettem újra.Régi accot sok év kihagyás miatt elfelejtettem.
  • Lokker
    Ja a Diablo3 pontosan MMO hack n slash a Neverwinter meg MMORPG. Ha a WoW neked nem könnyű akkor valamit baromi rosszul csinálsz, nekem csak az utolsó előtti kiegig van meg ott szedtem össze 40k goldot csak küldizéssel régi raidek és insták lejárásába meg garrisonnal 1 karakternél és ez tartott szűk 3 hétig úgy hogy volt olyan nap mikor be se léptem. Ezek is mind ugyan olyan könnyűek mint az STO. Az meg már nem az én hibám hogy a többiről gőzöd sincs.

Eddig minden nyári/téli eventnél elhangzott hogy ki lehet szedni régi eventes hajót oszt közbe mégse. Mondjuk én lennék a legboldogabb ha most tényleg ki lehetne.
  • Plata
    Jah lehet hogy régi winteres hajót is kilehet újra szedni.Pár ezer winter token +valamenyi q szarért.
  • Plata
    Ratyi hajó?
    Na mindegy este megdumáljuk.
    Most is melózom és lopva írkálok ide.
  • Plata
    Ne bassz fel.
    Tholian red alertet leverem konzolok nélkül fehér mk10 cuccban.
    Volt rá példa.Kellett trat és elfelejtettem cuccot tenni hajóra úgy toltam le.
    Ha jobb karid van bármelyik RA szólózható röhögve.
  • petyahun2
    Red Alert-re be ugrott :D csak nemtudtam a hogy így rövidítitek
  • Kotomicuki
    Red Alert (űr nézetben, jobb alul a piros "ALERT" felirat...) az 50. szinttől - ilyen a tholian, a borg és a nagyon kúl (a béta kvadránsban, a többiben némelyik nem elérhető), fél órás cd van rajtuk, mint a pve-ken.
    480 (+480 a tholian (napi elsőre?)) dili'-t adnak és repu pontokat (a nagyon kúloké tetszőlegesen választott repu-t ad).
    Ha ezek már mennek - a 60. szinten - , akkor már kezd kikupálódni a karakter.
  • Daeus89
    jah + minap találtam eventes képet és olyan doboz volt hogy a régi hajókat is ki lehetett szedni van rá sansz hogy ki lehet szedni a ratyi hajót megint :D
  • Plata
    Ha megcsináltad tenporal eventet a jutalma jobb admyralty küldik és jutalmak.
  • Daeus89
    Szívesen végre megtudom csinálni az eventes kariknak a reput és meg lesz a jem t6 drenyára a undi szet
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.10.23. 15:32:31
  • Plata
    D3 nem mmo,neverwinnter sem.Megvan mindkettő.D3-ban kb 10 karim van.Neverben 5.
    Lineage 2 nekem túl koreai volt.Aion túl ratyi.WoW előfizum most is van.Csak magyar mentes szerveren jázszom.
    STO könnyebb mindegyiknél.
  • Plata
    Köszönöm ez jóhír.
    20 karival letolva minimum 2 milla dilit ad nekem.
  • petyahun2
    mi a kvanc az az RA ? sorry a nood kérdésért
  • Kotomicuki
    Kiegészítés a dili'-farmoláshoz:

Az admiralty-t nagyon visszaveti a hajók "javítási" cd-je, ami akár 18 óra is lehet és rengeteg kell belőlük a folyamatos üzemhez, sokkal több dili'-értékben, mint ami pl. a Brotherhood of the Sword pve sikeres letudásához szükséges felszerelések értéke - jó, a repuk-hoz és a spec'-ekhez meg több idő (mint eljutni az 52. szintig) és az admiralty segítsége (plusz XP-termelés) is szükséges... :)
    Ha (már) van mit a tejbe aprítanod - és kész a 20-30 fős farm-brigádod - , akkor az admiralty a megoldás (másra időd sem jutna), ha még nincs sok mindened - netán: nem is tervezel többet - , akkor a pve-k a járhatóbb út a dili"-szerzésben.
    Ha naponta csak 2x2 RA-t és 2 Brotherhood of the Sword-ot csinálsz meg és hozzácsapod a 2k Contra'-t, akkor már bőven megvan a karakterednek a napi finomítási limit, több meg nem kell - dili'-ből.
    Önmagában, a csak admiralty-zással (+doff-ozás) nem lehet minden karakternél a napi dili'-kivételi limitet elérni. Ezzel tényleg csak akkor lehet, önmagában, sok dili'-t szerezni, ha sok karakterrel csinálod, aminél már "megéri" a hajópark kiépítésének brutális dili'-szükségletének az előteremtése is - de ez meg sokkal több idő, mint egy pve-RA-képes karakter felhúzása.

A magam 9 karakterével, "csak" admiralty-zással napi 50k-t tudnék kiszedni - a cd-k és a kevés hajóm miatt többet nem - , ha van több időm, és RA-zok, pve-zek, akkor viszont megvan a 72k-s limit is.

Daeus89 #22521:
    De mit dob, ez itt a lényeg, nem az, hogy 10, vagy 20 karakterrel kell-e megcsinálni?!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.23. 13:34:11
  • Daeus89
    Kristály event plata lehet örülni
  • Lokker
    WoW, Aion, Guild Wars 2, Lineage2, Diablo3. Hirtelen ennyi jutott eszembe ami easy. Talán még a Neverwinter.
  • Kotomicuki
    Ezt nem is vitattam, de az, hogy ők is beállnak a többiek által kitaposott trend-be az előrevetítheti, hogy ez is egy "bármilyen másik" MMO lesz és a power creep ((egyre) erősödése) ennek az egyik "jele"...
    De, ne legyen igazam! ;)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.23. 13:13:07
  • Kotomicuki
    De ez élménnyel vegyíti a dili'-gyűjtést - jó, egy-két hét után már unalmas, mindig ua-t csinálni - , nem csak szimpla kattintások halmaza - ilyesminek kéne lennie az egész JÁTÉKNAK.

Lehet, hogy tényleg "könnyű" az az elite pve, mert doff-ok nélkül is, XIV-es cuccokkal, értelmesebb, XIII VR kittel és akár fehér-zöld belevalókkal is meg lehet csinálni - ha jó a csapat.
  • Plata
    Nem tudom te miféle multiplayer játékokkal játszottál eddig,de a STO-ban lehet a legkevesebb munkával legtöbbet elérni.
    Próbálj ki egy fizetős MMO-t és meglátod hogy STO-ban mennyivel kevesebbet kell szopni hogy megszerezd amit szeretnél.
  • Kotomicuki
    Csak az a nyomorult power creep, közel semmi kreativitással...
    Ha ezt így folytatják, akkor el kell kezdeniük meglendíteni a nerfhammer-t is - hacsak nem megyünk tovább, akár Mk XX-ig - , ami aztán lerombol minden élményfaktort a játékban!
    De minimum az egész játékot újra felépíteni, hogy az újabb dolgaiknak is helyet és értelmet adjanak.

A kitt fejlesztéseknek örülök, az jó lépés volt.
  • Plata
    A dili termelős dologban kicsit mellé lőttél,az admiralty gyakorlatilag végtelen dilit ad.
    Az engihez meg nagyon is jó ha van doffod,ha 3 turret 3 mortart teszel le az fasza,ha az aknameződet is felturbózzák az sem rossz.
  • Plata
    Jövőhéttől jön az új flotta épület,az új épületben olyan durca konzolok és kit modulok jönnek amik meg fogják dobni a sebzését mindenkinek,másik hogy keddtől a modulok és kitek uppolhatók lesznek Mk14 epic szintig.Vagyis groundon a kitek durva erősödést fognak mutatni.
    Másik hogy teszt szerveren tapasztaltak szerint a két új drone modul jelenleg is iszonyatosan erős,állítólag borg ellen elég ha leteszed a drone-t és elmész aludni.mert egyedül lecsapnak borg falkákat.
    Vagyis groundon és űrben is piszkosul megfognak erősödni a sebzések.
    A dps ligások is készülnek rá,az új konzoloktól kezdve újra kezdik a dps ligát.
    Ezenkívül itt lesznek az új boxos cuccok is.
  • Kotomicuki
    A kevésbé jól felszerelt embereimmel nekem is nehezebb, mert gyakran nem élnek addig, míg a "szinkronizálás" tart, ha rájuk veti magát az ellenséges horda (aztán, ha az éledési ponton többen is találkozunk a csapatból...), de legtöbbször tényleg azt sem tudják az emberek, hogy mit is kéne csinálniuk: vagy csak középen vannak és csodálkoznak, hogy egy "gombnyomással" nincs meg a pályarész - a egyik biztos rosszul nyomta, ezért a másik is újrapróbálja... - , vagy csak lődöznek és még a klingon figyelmeztetésére sem mozdulnak meg - teljesen üres sose lesz a pálya: mindig van mit gyilkolni...
    Aztán vannak, akikkel szinte menetből meg lehet csinálni az egészet, mert pl. 2-3-s csoportba jönnek, vagy csak szimplán: tudnak, az egyik azonnal középre vetődik, a többi meg legkésőbb a 2.-3.-ra, "egyedül" behúzza a pályát, amikor azon még az első garnitúra ellenfél lézeng...

Az engi tényleg a legkeményebb a ground-on: aknavető, torony, robot meg aknamező és már lőnie sem kell..., ha meg ennek ellenére mégis gond van: felhúz egy "bunkert", ami megvédi, gyógyítja, stb...
    A cd-csökkentések itt is hatalmas minőségi ugrást hoznak: minimum a repukat és 2, ground szekcióval rendelkező specializációt ki kell húzni hozzá. Így már full XIV-es szerkóban el lehet lenni - ha meg még szettje is van az embernek, hozzá XIII-as VR kittje, benne >XII >rare dolgokkal... (a doff-ok már nem is kelle(né)nek :) )

Amúgy, kellemes és viszonylag gyors dili'-farmoló küldetés lenne (talán ez nem tetszik a fejlesztőknek, ha ezen változtatni akarnak, hogy folyamatosan nyírják ki a dili'-termelést a játékon belül, lásd Contra'): most már, ha időm van, mindig bekapcsolom a kevesebb dili'-vel rendelkező karaktereimnél, amíg ténykedek náluk -> a sikeres küldetés 1440 dili', + 75/130 repu' pont (500-ért adnak 5000 dili'-t/nap), + 2 gömb (5 gömbért is adnak valamennyi dili'-t - 500-at(?)) és félóránként, mint az RA-k, ismételhető...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.23. 12:44:37
  • Plata
    De nem a nehézség miatt bukjátok,hanem mert hülyék a játékosok.
  • Orbancapitan
    kb erről beszélek :D
  • Kotomicuki
    Az ember minden kedve elmegy, mindentől, amikor Brotherhood of the Sword-ban ott állnak hárman középen és csak nyomják a "gombot" és csak nyomják folyamatosan...
  • Orbancapitan
    nem feltétlenül isa-ról beszéltem
  • Plata
    ISA-t nem lehet elbukni.Azt egyedül torpedós hajóval is letolom.
  • Plata
    Jönnek az új Op engi konzolok flottához,baszott erősek lesznek a hajók.
  • Lokker
    lényegtelen, mindig lesz olyan aki lehozza a 2-3k dps-es hajómnak
  • Orbancapitan
    nemár így is radommal általában bukta ha nincs még egy vki akinek magasabb a dps-se....
  • Plata
    Állítólag változások lesznek űr és földi stf-eken is,valszeg nehezebbre veszik.
  • Plata
    Német oldalon mindig hamarabb van kint.
  • Daeus89
    szerintem az érdekes hogy német oldalon fel lövik őket itt meg ... :D + szerintem drenyát be szerzem hogy meg legyen a szet a t5 tac még talán jól is néz ki :D