50281
  • gunji
    Igen-igen. Ez passzolt a DSC-hez, olyan, mintha régebbi lenne a korábbinál.
    Amúgy sikerült 555 pontot elérni a dilibányászaton, 2-3 másodpercenként váltott/adott új 'rejtvényt'. Lelombozó :(
  • Plata
    Gyorsan javították. :D
  • PiszkosFred
    Na, de jo, hogy eladtam az uniformist tegnap, ma mar bop lett a patch utan :)
  • Orbancapitan
    nekem is az épületek a távolban 2.5d-sek voltak és nem 2d-sek jah és a padló/járda szebb volt + élettel telibb volt az egész akadémia nem a playerekre értem hanem h több dolog volt a mapon
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.02.13. 20:16:28
  • gunji
    Igen, a Discovery-vel kapcsolatban alakították át az Akadémiát (a régebbi jobban tetszett :)
  • Plata
    Az akadémiát valamikor a TOS vagy diszkó karakter megjelenésénél variálták át azt hiszem.
    Vagyis nem ma,de nem javították.
  • PiszkosFred
    Ertem, de a lenyeget tekintve teljesen mindegy miert akasztja meg egy bug a jatekot, ami bugos vagy szar az bugos vagy szar. :)

Chaten ahogy olvastam, a klingon 2 darabos helyszin es a "befalazott" reszecske az akademian mar evek ota jelen van, ez meg szomorubba teszi a dolgot.
  • Plata
    Fred az akadémián azért van rossz helyen mert átvariálták az akadémiát is,régen ott egy folyosó volt.
  • PiszkosFred
    ESD ellen nincs mit tenni, max varsz a fordulasig 1-4 orat.
    Akademia nem gond, mert vagy valtasz masik mapra vagy megvarod, amig despawnol, kb 4-5 perc utan uj helyre kerult nalam, amikor berakta a kikotoben az indulasi oldalon a falba.
    Klingon oldalon szinten varni kell a fordulasig es jo.

Delutan pl. Drozana (instant ugras van oda) es DS9 (szinten teleport van oda) felszini es Vulcan space bigyokat adott, gyorsan fel is vettem az osszes karakterrel, aztan majd megcsinalom oket szepen sorban, mert ezek konnyu es gyors menetek. Erdemes betarazni ilyenkor, instant teleport van Q-hoz, tenyleg 3 kattintas es megvan az aznapi reszecskes daily bugok nelkuli verzioja.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.13. 18:49:09
  • Orbancapitan
    900-ért töröd magad? xd
  • Plata
    Nem az upgrade token érdekelt,hanem a majdnem 900 dili,meg egyéb.
  • Orbancapitan
    a royal flush nem dps karival max 5-10 perc ha lazzázol ha nem max 3 perc a kockákat meg a gyémántokat úgy szét kapom mint a foxi a lábtörlött a hydra-mnak az új konfigjával
  • Orbancapitan
    de a red alertból is is jön upgrade tokken nem éri meg lag mellett omega-t gyüjteni nekem évek óta laggol
  • gunji
    Meg a TFO hosszabb, lassabb, fárasztóbb, főleg duplán (és este ;).
  • Plata
    Ákos nekem kell az omega gyüjtős,mert jó kis jutalmat ad.
    Napi egyet megakartam csinálni.
  • gunji
    Talán jövő kedden. Talán.
    Tehát bugos:
    - ESD-nél naprendszerben
    - Akadémián a befalazott helyiségben
    - klingon oldalon valamikor csak kettőt ad három helyett
    - összes jutalmat megkapjuk, nemcsak a választottat
    És akkor jön Borticus azzal, hogy csak egy progresst ér a TFO, mert kell nekik a játékidő :o :S
  • Orbancapitan
    hát omega helyettv van tfo szóval annyira nem gáz
  • Plata
    A lényeget nem javítják.
  • Orbancapitan
    PC Patch Notes for 2/13/25
    Check out the exciting changes coming to Star Trek Online on PC in our latest patch notes!
    By Fero February 13, 2025, 04:42 AM

General:
    Addressed a collision bug for the Axiom Episode, (first doorway)
    Addressed discrepancies between VOs and narrative
    Resolved an issue with the description and preview of the Liberated Borg outfit
    Updated the Anniversary Buyout image
  • Plata
    Már a klingon omega is bugos. :D

Csak két helyet ad meg a küldetés,ami így nem leadható.
  • Plata
    Azt hittem jóval több party vackom van,de tévedtem.
    Volt egy kis időm összeszedtem amit találtam.
  • Plata
    Igen,de régebbi években party poppert is adott.Mikor mit,egyik évben ezt a másikban azt,ugyanúgy néz ki csak más effectet nyom.
    Szerintem nekem valahol 2012-es is van.
    Csak gőzöm sincs hol,azt tudom hogy az egyik évben bugos volt és fegyverként is lehetett használni valamik ellen.
    De lehet keverem a túzoltóval és a tholianokkal.
    Mert egyszer poroltóval henteltem a tholianokat. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.13. 10:11:14
  • PiszkosFred
    Party horn az van, akkor arrol beszelsz, ertem. Azt minden reszecskes daily ad Q-nal.
  • Plata
    Hú fejből nem tudom mi a szöszt ad most.
    Lehet party horn.
    Ha tudok felmegyek,csak ma olyan napom van hogy alig tudok lógni.
    De megpróbálom alt tabolva futtatni STO-t ha nem bukom le.
  • PiszkosFred
    Hja ertem. Popper meg nem jott, az a random dobozbol esik? Mondjuk az sem normalis, aki ennyit fizet az ilyen vackokert :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.13. 09:28:27
  • Plata
    Neem,nem a ruhára gondolok,a napi küldis vacakra.
    A régebbi darabok többszáz misiért vannak a piacon.
    Keress rá exen a party vackokra,a horn olcsó de a popper legolcsóbb 185 milla.
  • PiszkosFred
    Oke, bar nem szandekozom most tomegevel vegigtolni az uj epizodot, de este megneztem, hogy mi lett a tortnet vege, es hat most kellett a penz a reput huzo kiskarinak, igy jol jott ez a par misi :)
  • Plata
    Fred ne most add el. Később sokat ér.
  • PiszkosFred
    Az uj epizod vegi ruha nekem spec nem jon be, amugy is csak off duty cucc, de ha megveszik 6 misiert, akkor azt mondom, vigyek :)

De a Q-tol kapott 25k-s bonusz XP-t meg a party hornt is ugy veszik 500k es 150k kornyeki aron, mintha nem lenne holnap. A bonusz XP-t nem ertem eleve, az evkozi hajoepiteses eventen 250k-st lehet szerezni kvazi 10 perc alatt ugy, hogy meg sem kell moccannod az asztalod mellett allva.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.13. 07:57:55
  • Plata
    Hú de gonosz vagy. :D
  • gunji
    Az SB24-t meg kéne semmisíteni. Semmi értelme, hogy mindig megállítja a hajót (főképp, ha épp nem vagyok gépnél :)
  • gunji
    Köszi. Akkor 18.00-21.00 között biztos nem vált
  • PiszkosFred
    Mar most valtott Q, Andoria, Bajor es Star Base 39-hez kell menni. 4 orankent csereli a feladatot, ahogy a doffoknal a sector update.
  • Plata
    Válts karaktert.
  • Orbancapitan
    A royal flush elég gyors ha van dps-ed +a csapatnak se árt
  • gunji
    Tavaly volt, hogy jól megszívtam(tuk), úgyhogy kihagyom a battle royalt. Jó lenne, ha a működne az omega: felvettem újra a küldetést, de ugyanazt adta vissza. Tegnap persze rögtön cserélt :(
  • Plata
    Srácok én ma voltam omega szaron is meg battle royalon,az omega vacakot minden nap kiveszem mert ingyen dili.
    Battle royale meg tök laza volt és gyors.
    A büdös életbe,elfelejtettem hülye lich king timewalking miatt felmenni ESO-ba napi vacakért.

Fred kivetted a reülőszőnyeget?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.12. 20:29:49
  • PiszkosFred
    Annyira furcsa a pulse fezerek uj effektje, nehez lesz megszokni.
  • gunji
    Nekem mindkét nap volt bugos omega (tegnap a FED Academy, ma meg a Sol system/outer ESD). Áh i <3 spagetti xD
  • PiszkosFred
    Igen, ESD nalam is bugos, igy klingonnal csinaltam meg (elore) a holnapi adagot, az gyorsan megvolt, kvazi vonalban a Qonos, Ganalda, Drozana harmas.