50216
-
Plata #22701 Jah egyébként megint van lifetime akció. -
Kotomicuki #22700 Örülök neki, hogy rendbe jött!
Ha mondod, hogy most vetted elő és régen jól ment, akkor hamarabb kiderült volna, hogy "csak" a konzolosítás miatti "átváltozás" tette be a kaput.
...
A klingon flottánál volt megint szabad slot a starbase specials-nál, így indítottam is 2 koloniálist - ezeket mind fel is töltöttem a 3 karakterem készleteiből.
Nem értem, hogy miért nem futtatjuk gyakrabban, hiszen most már csak EC (kb. 450k), telepes és fogoly (64 db) és FM (510) kell hozzá, ezekből meg csak akad mindenkinél és dili'-kímélően gyűlik a FC és a flotta-XP...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.11.06. 04:38:21 -
Lokker #22699 Chak megmondja a frankót ha kell. :) -
Chak #22698 Szívesen, sejtettem h az lehet a gond. Újra tettem a játékot 25.-én, és nálam is alapból le volt húzva. Egy furcsa játék, furcsaságai. :D
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.11.05. 22:33:41 -
Thomas Magnum #22697 Na megoldódott a probléma. A resolution scale 1.0 érték teljesen le volt húzva.Most már teljesen jól néz ki,úgy ahogy kell.
Nagyon köszönöm a segitséget!!! -
Plata #22696 W10 a baja. -
Thomas Magnum #22695 Hát egész pontosan a gépemben van egy Asus Geoforce 1gb gddr5 directx 11, Intel celeron e 3400,2,6ghz,,4giga ram 1333,op rendszer
az windows 10. Tulajdonképpen korábban nem volt gond a játék felbontásával és nem nézett ki igy illetve rendesen futott is nem akadozott
bár mondjuk most sem akadozik csak ez a kinézet marhára nem tetszik de megpróbálom amit leirtál nekem,hátha sikerül megcsinálni.
Jó darabig nem játszottam vele,és hát meglepődtem hogy igy néz ki. -
Thomas Magnum #22694 A kártyám,Geoforce GTX 650,,1GB GDDR5,directx 11 -
petyahun2 #22693 plata közelebbi képet kérek a kis klingon csajodrol (szemrevaló terömtés) -
Lokker #22692 és a GTX 560?
-
Plata #22691 Sokkal jobban zabálja ramot STO mint GTA Online. -
Kotomicuki #22690 Ez így eléggé szegényes, mind a típusleírásokban, mind a gép erősségében!
Plata szerint az STO jobban eszi a gépét, mint a GTA, ez meg már önmagában azt jelenti, hogy "gép" kell az STO alá...
GTX 650 - nem mai gyerek, alig erősebb a friss zintel iGPU-knál (és van belőle 4GB DDR3-as kiadási is
)
4 GB RAM - ma már ez sem sok, pláne egy újabb és "(RAM)igényesebb" op.redszerrel
dual core 2,6 Ghz - ez laptopban még elmegy kategória, de desktop-on már nagyon kevés
Sz'al: meglehet, hogy a játék auto setup-ja olyan pixeles felbontásra tartja csak jónak a gépedet...
Át kell böngészni a beállításokat és átállítani a dolgokat, hátha "megjavul" és nem térdel le közben a géped. -
Plata #22689 Örülj neki.
-
Kotomicuki #22688 Advanced Hive Onslaught(?) bugos?
Mert mentem rajta egyet és a végén majd 600 Omega-pontot, 4 borg processzort és 4 ládikát kaptam... (a végén a 2 beszédpanel "között" 4x nyomtam rá a már beikszelt jutalomfelvételre) -
Plata #22687 Nekem 1360x766 a felbontásom.
Mittomén milyen képernyőm van.Valami philips.
4x3.4ghz proci 8 giga ram meg asszem Gtx960 2gb kártya.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.05. 18:48:07 -
Chak #22686 Nézd meg h a options/displaynél a resolution scale 1.0 értéken van-e. -
Plata #22685 Hány giga ramos a kártyád?Neve nekem nem mond semmit. -
Thomas Magnum #22684 -
Thomas Magnum #22683 Sziasztok. Erre a pixeles problémára gondoltam.Szemmel tisztán látható hogy gond van a felbontással.Nem tudom másnak is volt e gondja
ilyesmivel.Gépem pedig teljesen alkalmas erre a játékra bőven,gtx 650vga,4giga ram,dual cpu 2,6ghz és full hd led monitor.
Nagyon örülnék ha sikerülne rájönni mi lehet a probléma.Nem hiszem hogy ilyen lenne ez a játék kinézetre mert you tubos videókon is jól néz ki. -
Thomas Magnum #22682 -
Lokker #22681 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #22680 Na 21 karival kész a kristály.
Utoljára még lőttem egy képet,sikerült elkapni amikor a Guramba goromba.
-
Plata #22679 Normal kristályra hülyeség Tulwar-al menni,egy lövésig bírta kristály. 
Spike damage vagy sem,jó hecc volt. -
Plata #22678 Passzolom hogy mi lehet a baj,vagy nem tudom mire gondolsz pontosan a pixeles hajón.
Nekem kb így néz ki.
Didi dekkol kristályra várva.
Juhtúró tüzel kristályra már ma.
-
Thomas Magnum #22677 Sziasztok! Tudna nekem segiteni valaki,maga a játék felbontásával kapcsolatban? Mert már teljesen érthetetlen számomra az adott probléma.
A játékot full hd ban játszom,és szemmel látható hogy pixeles az egész,tehát látszódik pl a hajómon is és máshol is.
Olyan az egész mint ha nem is váltana át a felbontás,ezek szerint,Tanácstalan vagyok,nem értem.
Előre is köszönöm a segitséget! -
Chak #22676 Captain Planet nem tudja elhagyni a Földet, így sajnos dpselni sem fog tudni. -
Plata #22675 Várd meg a t1 bázist,holding nem számít. -
aru #22674 K-13-ba csak transwarpal lehet bejutni (vagy ez valami új feature?)? Itt vagyok a 20 Draconisnál repkednek az ellenséges asteriodák és sehogyan... A holding egyik ága 1 napja ki van húzva T1-re, a T1 bázisig meg még van 4 nap...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.04. 13:37:25 -
Raulblanco7 #22673 jaja, Dundessel, az irányítás kicsit fura de mivel a Dragon Ballt egyébként bírom, így azért összességében elviselhető. -
Plata #22672 Ne mááár,tényleg dragon ballozol?
-
Plata #22671 Nono,sőőőt nononono.
Ha nagyobb tömeg van a spike damage nem 2 milla,hanem simán 10 körül is van.Ha olyan karival vagyok.
Nekem unalmas a sima kari. -
Raulblanco7 #22670 Én utoljára komolyabban február körül szórakoztam a dps-el ha jól emlékszem, de akkor valahol 80-90k körül volt, azóta persze sokminden változott, pl skillfa átdolgozás, jobb fed dps hajók, szóval kíváncsi lennék mennyi lehet most, de annyira azért nem hogy foglalkozzak vele, mert kellene.
Elvagyok xbox fifával, illetve dragonball xenoverse 2-vel, semmi kedvem sto-zni jelenleg, ez az artifact kieg egy vicc kategória, az egyetlen értelmes dolog a visual a fények miatt, de amiatt nem fogom újrakezdeni a játékot, content nem került be leszámítva a 15 perces küldit. -
gerisz23 #22669 Platának csak spike dmge van,egyszer tud 2millát,utánna 2percig csak nézeget. -
gerisz23 #22668 Tealcel 140k körül járok pug csapattal,csak mostanság vhogy nem érdekel hogy jobb legyen.Amit kell a farm kariimal is megtudom tenni,50k körül bármelyik tud,igaz megvan minden accountos trait ami kell.Ezt a videót megnézem majd,lag miatt simán lehet bukni amúgy akár 100k dpst is. -
Plata #22667 A dps-t nem tudod összeadni.
Ha öt karid egyenként 8-8k dps-t ér el akkor az összesen is csak 8k. -
Raulblanco7 #22666 nem hiszem, manapság már a 40k egy kapitánytól is elég szerény teljesítménynek számít igazából, nem hogy 5-től egyszerre. -
petyahun2 #22665 az számít hogyha az 5 karim együttes erejéből megszületett bolygó kapitányának dps-e meghaladja a 40k-t ? -
Lokker #22664 Kevés hozzá a 8k dps-em. :( -
Raulblanco7 #22663 ha 30k a legjobbad, akkor elég soká lesz abból neked 100k, és ha 100k-d is lenne, azzal sem tudnál egy közel sem ekkorát összehozni. neki ebben a videóban amikor szinte semmi buffot nem használ, akkor van a 100k dps-e. -
aru #22662 Dehogy az, pontosan úgy van. A nagy DPS-el rendelkezők esetében nyilván nincs nagy ingadozást ők inkább a kicsik DPS-ét húzzák fölfelé. De egy középkategóriásnál is simán lehet olyan szórás a kicsiknél meg akár ötször több is kijöhet!