50220
  • Plata
    Rohadt mobil.
    Paradoxot akartam irni.
  • Plata
    Tudom de nekem oaradix Gw-vel 10 kilóméteres körben mindent magához húz és utána mind kiakar nyirni.
    Menekülésgez kell.Control és partgen skillem is 300 körül van és baromi nagy aggrot termel.
  • Kotomicuki
    De se a postás, se a végrehajtó nem jár a nyakadra, a nyomozó hatóságok sem törhetnek csak úgy rád és az az érintetlen, beszennyezetlen táj...
    ...és, ha már ott laksz, akkor oly mindegy, hogy itt "lent" mikor robbantanak atomot, vagy mikor engednek szabadjára egy emberiséget kiirtó vírust...
    Végül is, ez a "nyugalom" ne érne meg milliárdokat, amit úgyis csak a törvényekkel szembemenve lehet összehozni?!

Plata:
    A F(B)P sebzése sem elhanyagolható, ha nagyobb tömeg vesz körül: nem hiába használják a DPS-ligások is! ;)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.11.11. 14:10:50
  • Plata
    FBP nekem túlélésre kell.
    Paradox rohadtul aggrozik.
  • Kotomicuki
    GW ebből a hármasat rakod a 4., sci boff-slot-ba, míg a SV hármasát a 3., sci boff-slot-ba és máris kész a mókagyár - ez a kettő nem rakja egymást cd-re, így együtt is eltolhatók: a gw összeszedi a népet, míg a sv felerősíti a sebzését -> max. aux.-nál már szépen darálnak.
    Plata képén is ez látható a mostanság elmaradhatatlan FP-val, amit az utolsó előtti, event-es hajó trait-je még fel is erősít +50%-kal.
  • Plata
    Jah igen a két kék fegyó temporal lobis szetthez tartozik.
    Lobis temporal fegyó és lobis temporal hajó szett van rajta.
    Három epic konzol a 3 hajó konzolja,kék fegyok és kék konzol a másik szett.
  • Plata
    Gravity well.
    Nálam ez valami mánia.
    Odavagyok érte.Partgen skillt kell maxolni meg control expertiset.
    Fejből nem biztos hogy ez a nevük,de mobilról írok.Nemtom mikor leszek otthon épp kórházban vagyok.
    De ha hazaérek ránézek.
  • Lokker
    Gravitációs kút. :P
  • petyahun2
    mi ez a Gw-s kari jó volna tényleg egy laza kis rövidítés hogy tudják a tanulatlanok is hogy khm ez mi az mi stb :D amúgy a két "fehér" XIII fegyó az ugye lobi-s ?
  • Plata
    Az enyém fun Gw-s kari.Őszintén szólva tök alap cuccai vannak,mk11-12-13.
    A szettje is csak azért mk13 mert temporal event miatt minden szettet mk13-ason kapok.
  • Plata
    Paradox szerintem mókás,mondjuk én Gw-s karinak használom.
  • petyahun2
    igenn kimaradt a temporal csak nem tudtam időbe szerkeszteni egyenlőre így alapjáraton ami előzőbe volt hajómon beállítás kb megmaradt és elég jól működik :D mi lenne ha rendessen megtudnám szerelni vazze XD
  • Plata
    Boffot lehet rá rakni csak temporalt nem.
    Ironikus hogy temporal hajón nincs temporal boff.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.11. 10:07:29
  • lammaer
    Az a baj, a marson nincs semmi amiért érdemes lenne odamenni...
  • petyahun2
    köszi a hajót valami eszement jó :D az viszont gáz tényleg hogy ezekre nemlehet boff-ot rakni
  • aru
    [OFF]Miért akarnának visszajönni? Azok akik odamennek egy kolónia alapítására azért mennek, mert a Földnek érdeke egy bányászkolóniát kialakítania új ércek, és elemek felfedezése végett. Akik az első körökben érkeznek igen csak nagy befolyást tudnak kialakítani így hosszú időre a családjuk elég nagy hatalomra tehet szert. Idővel már nem a vallások fognak egymással harcolni hanem a Mars és a Föld egymás ellen.[OFF]
  • mrzoltan
    Sziasztok!

Hallottam hírét, hogy szép kis szócsaták voltak erre felé, meg hiszti meg minden.
    Egy ideje már nem követem az eseményeket és az SG-re se léptem már be vagy 3 hónapja.
    Viszont pont emiatt, a topic moderálását és karbantartását már nem tudok ellátni, így a mai nappal kérvényezem a házigazda szerep visszaadását a
    moderátori csapatnál.

Ha a továbbiakban szeretnétek egy házigazdát, annak a menetét megtaláljátok a szabályzatban.
    További kellemes estét és jó játékot.

UI.: Sajnos a beállított téma elemei elvesztek a hgf szerver leállítása után, így jobbnak láttam a szétcsúszott dizájn helyett ideiglenesen a mostanit megcsinálni. Se időm, se kapacitásom nincsen jelenleg, hogy helyreállítsam a régit. Ez akár az új HG első feladata is lehet.
  • Plata
    Én tudod min röhögnék egy jót?
    Ha az odautazókat csak úgy engednék vissza földre ha az odaút vagy 10 szeresét kéne le perkálniuk.
  • Kotomicuki
    Én azon röhögnék, ha feltűnnének pl. azok a cégek, akik már "megvették" a Marsot és a parcellákat (ki)árusították már jó pár éve és elkezdenének a bíróságon meccselni, hogy akkor most tul.képp kié is az a bolygó...
    Ha folytatódhatott volna a Kennedy-féle lendület, akkor most biztos nem magáncégek versengenének, mert már ott is volnának az "államiak" - a '60-as évek végén a Holdon jártak (ha minden igaz), most meg 10-15 év odáig eljutni a jóval fejlettebb technológiákkal, ugyan már...
    Hihetetlen, hogy az államot mennyire tönkretette és ellehetetlenítette a magánszektor pár, túlságosan is befolyásos ura!
  • Raulblanco7
    Tőlem elment a hajó, a leveleid között lesz, mail konzolnál tudod kivenni, karakter boundos, szóval ott nyisd ki a packot ahol használni akarod, csak az az egy karaktered kapja meg.
  • Plata
    Ha valakit érdekel ingyen steames Dirt 3 kulcs.
    Katt
  • Plata
    Nem valószínű hogy bevállalnám.Még a holdra ok,közel van.Ha nagy a gáz csak nagyot ugrok és itthon vagyok.
  • gerisz23
    Én?:Dpl
    Lehet fizetnék érte,ha lenne annyim
    Úgy vagyok vele mint a télapó mikor megkérdik tőle hogy jön ki az emberekkel,nem véletlen évente csak egyszer jön
  • Plata
    Űrkikötőről jut eszembe,szerintetek lesz valami ebből a marsra mászkálásból?
    Valami hülye műsorra kapcsoltam jó előbb és erről volt szó hogy 10 éven belül a marsra akarnak menni,sőt kolonizáni is akarják,szerintem ez akkora baromság.Ki az a marha aki fizet azért x milliót hogy odamenjen és ott rohadjon meg?
    Jah mert ez privát cég,és a leendő marslakóknak be kell fizetni pár száz millát ha oda akarnak menni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.10. 20:41:49
  • Plata
    Talán a köv választás után űrkikötőt építenek.
    Jut eszembe,az új grafika óta nagyon mókás a klingon inteceptor hangár lövése,ha van klingon carrieretek próbáljátok ki.Bár nem tudom a sima is ilyet lő-e de tök szép lézersót nyomnak.
  • Chak
    Régen kastélyokat emeltek az uralkodók, most stadiont és kisvasutat. Kövi választáson bárki is fog hatalomra jutni, nehezen hiszem h bármiféle javulást fog előidézni önmagát leszámítva.
  • Plata
    Egyébként mintha múlna a lag és stabilabb lenne a szerver.
  • Chak
    Ez is bele illik a paranormális világhalmazba. :D
  • Plata
    Hát szerintem majdnem mindegy ki van kormányon,úgy is szarnak a fejünkre és csak a rabláshoz értenek.
  • aru
    [OFF] Ezt úgy írod mint ha nálunk nem az alakíthatott volna 2/3-os kormányt akire kevesebben, 44% szavazott. Ugye a parlamentben csak 44%-nyi fidesznek kellene lennie egy normális országban és a maradék 56% lenne a többi párt! [OFF]
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 20:03:05
  • Plata
    Elég nagy lag van.
  • Chak
    Most léptem ki miután 3ik neki futásra sikerült megcsinálni a küldit. Remélem holnapra stabilizálódik a helyzet. Elégé forronganak a usaban, elég érdekesen választanak arra felé h az nyer akire kevesebben voksoltak. STO hajó nevek most sem hazudtolják meg magukat. lol.
  • Plata
    Úgy nézem az amerikai játékosok is felkeltek,kristályon találkoztam pár trump-ot szidó hajó névvel.oszt lehet nem amerikaiak.
  • Plata
    Nem eléggé lagos,de nem csodálkozom,gondolom mindenki most akar kristályozni,mivel nem volt szeró.
  • gerisz23
    Csak nekem játszhatatlan a játék?
  • Plata
    Mondok valami,részemről Off vagy és felőlem irkálhatsz amit akarsz,gyerekes vagy és szánalmas és bocs de most részemről a téma zárva.
  • aru
    [OFF]A becsületsértés azaz PP, max a második kör lehet, mert illetékköteles a név és cím hatósági beszerzése ehhez! Az első a rágalmazás amely BTK! Nagyon nem vagy tisztában azzal (te sem), hogy mit kezdtél el![OFF]
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 18:52:42
  • Plata
    Figy szerintem fejezd be mert csak jobban lejáratod magad,bár asszem ennél jobban nem lehet,az az ember meg aki becsületsértés miatt megy bíróságra szerintem rég elveszett ember,valszeg soha az életében nem volt neki.
  • Kotomicuki
    Miért? A másiknak nem uú a világvége elhozatala lett volna a megbízatása? Mert magáért az USA-ért, az ott élőkért még nem nagyon tett egyik sem az utóbbi pár évtizedben...; uú, ahogy kis hazánkban sem!
  • aru
    [OFF] Amúgy plata, nem hinném, hogy a mobilneted "házon lenne" (de ha igen akkor is minden IP-hez tartozik egy név és cím), ha meg netán statikus IP is lenne a mobilneted a szolgáltató akkor is tudja, hogy éppen mikor melyik személynek lett kiosztva! Engem nem érdekel az IP címed, nem is kerülök vele kapcsolatba, majd a hatóság intézi a dolgokat az SG.hu kiadó Kft.-től beszerzett IP címek alapján. Meg persze yossikával is ugyan ez a helyzet. :)[OFF]