50220
  • Plata
    Én még ennyit sem szoktam rakni rá.
  • gerisz23
    Nem hallottál még a 27 pont kiosztós történetről ugye?
    Amúgy kis hullal meg 0 pajzsal is bedarálnálak
    Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.11.13. 22:43:45
  • Kotomicuki
    Ennyi minden a pajzsokon és semmi a hull-on?!
    Most már engem is érdekelne, hogy ez hogyan is marad életben!
  • Plata
    Milyen hajóval esetleg konzolokkal szoktad használni?És milyen zűr szettel?
  • Plata
    Köszi majd kipróbálom.
  • gerisz23
    Sci torp
  • Plata
    Asszem ma megzakkant ARC küldi automata.
    Ugyanazt a küldit kaptam többször is,kész lett a játsz 4 napig Torchlight küldim,helyére beadta a játsz 5 bármilyen játékot,majd játsz bármilyen játékot és újra játsz 5 bármilyen játékot küldit.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.13. 18:53:52
  • Plata
    Igen mondták hogy normalon nem jó.
    Állítólag New Romulus is bugos,ha odamész mindig végig kell nézned azt az idióta videót.
  • Lokker
    Mentem normal és elit mine-on. Itt tényleg nem stimmel valami mert az elit nagyon laza volt csak rohangált az ellenfél össze-vissza és kész. Normalon meg jött utánam meg keményebbek is voltak.
  • Plata
    Jah lekaptam a Nova szettet,T5 Nova konzolja már látja a T6 Nova konzolt.
  • Plata
    Ok,köszi.Lehet még is megcsinálom az alien karit.
  • gerisz23
    Majd holnap ha lesz időm csinálok skillezést
  • Plata
    Foton torpedók?
    Hát hallod majd megpróbálom,de skillezni még is merre miként hogyan mire mivel mikor kivel hol?
  • gerisz23
    Holnap átküldöm,remélem nem felejtem el:)
    Platac,foton torpedók,repusak a gw torp bónuszával.
  • Angelus1991ster
    Amíg ilyen dutertéket szavaznak meg az országok, addig nem.

Különben meg jobb és nemesebb erre "elcseszni" a pénzt, mint újabb hadi eszközgyártásra pazarolni. A Holdra való utazásoknak is volt értelme. Akkor túllépett az emberfaj egy határon, azokban a ritka pillanatokban nem csak egy fölöslegesen öldöklő faj voltunk. Beburkolózás nem a legokosabb döntés. Az, hogy nem térül meg?
    Mi veszne oda, ha balul sül el?
    Maximum az emberéletek (akik pontosan tudják mit kockáztatnak), a legyártott űrhajó és az eszközök.
  • petyahun2
    a két egyforma csak addig van míg nem lessz vortex és bár nem fontos de megköszönöm ha adsz egyet oda :D @petyhun3 a "hívójel" vagy hogy írjam
  • Plata
    Egyébként volt egy ötletem hogy T6 Nova miatt kezdek egy új Alien sci karit de aztán elvetettem.
    T6 Nova és szettje úgyis csak ökörködésre kell,arra meg jó lesz a support fed klingon sci karim.Csak majd át kell skillezni.
    Mert olyan traitjei vannak amik a csapatnak adnak ablatív hullt meg pajzs regent.Venni kell neki ki rendes partgenes traiteket is.
  • Plata
    Sci torpedózás engem is érdekelne,de nem tudom pontosan milyen torpedó kéne meg skillezés.
    Temp drenyára kicsit sok torpedó kéne.
    Ki jöhetne már a T6 Nova nem tudom miért húzzák mikor már rég kész van az összes új sci hajó.Köcsög T6 sovi is már egy hónapja kész van legalább és nem rakják be.Nem tudom mi a jó francnak vacakolnak vele.Hisz már egy hónapja véletlen betették Store-ba is.Bár lehet hogy a klingon dread még nem kész.
    T6 Nova szett már bent van éles szerveren is.
    Úgy szeretnék már Nova-val ökörködni.
    Lassan itt a winter event is és még semmi hír a ruhákról.
  • Lokker
    Már banolták fórumról a fiút. Csodálkozik, hogy beszólnak neki mikor sokadik alreggel randalírozik jó pár topikban. WoT topikban horogkeresztes képeket rak be meg mindenkit elküld melegebb éghajlatra. Meg más topikba is be megy falmelni vagy káromkodni. Szóval érdemes másoknak tisztában lenni az előzményekkel. (Nem rólad van szó. :D)
  • gerisz23
    Tudtom a hálózati kártyád alapján azonosítják a géped,a kiosztott ipd alapján keresik vissza,de nem vagyok annyira otthon a témában.
    Nem hiszem hogy pereskedéssel/feljelentgetéssel bármire is jutsz de a te dolgod.Offolni nemtudok telóról.
  • gerisz23
    Magyar fórum,sztem most te is megsértetted a házirendet.
    Új gazda kell vagy bezárják?Vagy olvassam el a házirendet?:p
  • gerisz23
    Igen.2Gwt is felesleges használni szvsz mert összecdznek.Vortexet majd lehet hozzádvágok egyet.Solanae kezdetnek nem lenne rossz és még tankos is.Én sci karival torpedózni szoktam,akkor lehet maxon az auxenergy-az kell partgenes sebzéshez
  • Cassio-AD
    Hallom ismét sikerült oda eljutni, ahol még ember nem járt.
    Bár vannak itt jópáran, akik csak szenvedő alanyai lesznek a fórum bezárásának, de nem fogom sajnálni ezt a fórumot.

Annyi embert aláztak/sértettek már itt meg az elmúlt években, hogy várható volt egy efféle soron következő fejlemény.

Thats all folks!

• petyahun2
    a partgen ugye az exotic particle generator ?
  • Plata
    Hát asszem a dyson repus a legjobb erre,de ezt csak én gondolom,viszont a solana küldis szett sem rossz ere a célra.
    Vagy másik olyan szett ami partgent ad.
  • petyahun2
    akkor mondj egy könnyen beszerezhető szettet ami partgenes vagy mi a csöcsöm XD oszt kipróbálom csak dili ne kelljen hozzá legjobb lenne valami küldis ha van olyan megnézem mit bír a szekér oszt csá :D
  • Plata
    Csak a kobali nem ad sem partgent sem egyebet ami kell Gw-hez.
    Asszem.
  • petyahun2
    ühüm oké a skill csere meg lessz és a szett meg a deflector az már más tészta én leginkább a túlélésre megyek mert abba satnya volt eddig minden hajóm azért ez a kobali szett
    Utoljára szerkesztette: petyahun2, 2016.11.11. 18:39:49
  • Plata
    Miért van Scatter volley képesaséged mikor nincs cannon?
    A harmadik engi skill tök vacak cseréld le valami jobbra,Tac team 1 -et tegyél és faw 3-at szerintem.
    És szerezz be valami partgenesebb szettet.
    Meg egy flottás secondary deflector sem ártana,vagy ha sikerül gyártanod egy jó mk2-t uppold fel.
  • petyahun2
    Itt az én verzióm :D még kiforratlan de megy ez megy ez :D pve-re jó :P
  • Plata
    Én általában a kepkezelo.com-ra töltöm fel és onnan.
    Közvetlen linket kimásolod és itt a fórumba van a kép beszúrása oda bemásolod.
  • petyahun2
    amúgy ti hogy linkeltek képet (mer én nem tok)
  • Plata
    Megnéztem acc bankba de nincs már boxos boff skillem,csak temporal amit én gyártottam.

• Plata
    Emlékeim szerint mindet elhasználtam.
    Az orion tac karimra meg fedes sci-kre raktsm őket.Gurambát tele raktam spéci boff skillekkel.
  • petyahun2
    ha tudsz adni egy 3.slotba illőt adok 2 misit
  • Plata
    Nekem vortex ingyen volt.
    Nyitottam párat mikor temporal karit kezdtem.
  • Plata
    Jah az más.
  • petyahun2
    bridge officer skillek nem a fun kari skilljei a kettő nem ugyan az (mondjuk a subspace vortex sincs meg a kellő helyre szóval hehe nincs rá egyenlőre 4misim)
  • Plata
    Ha hazaérek megmutathatom.
    De ne várj sokat.
    Ez a vulkáni sci fun karim.
    A skillezése az tök agyament.
    Kb úgy sjilleztem hogy becsuktam a szemem és vadul bökdöstem egérrel.
  • petyahun2
    érdekelne a teljes boff skillezése a hajóhoz amit plata használ szivessesn kipróbálnám úgy kb mire jutok vele :D