50219
  • Chak
    Sajnos még mindig nem találtam új infokat vagy leakes oldalt. Vagy nagyon privátban csinálják vagy leálltak. Amit kétlek.

ok, ilyen az én formám..

link
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.11.15. 21:07:10
  • Plata
    Jut eszembe nincs semmi infód winter eventről?
    Ha jön winter event a flotta bankba bekerül majd szép nagy adag winter token amiből mindenki vehet ki.
    Majd elsején leállás előtt feltöltöm vele a banklot.
  • Plata
    Semmit,mivel senki nem jött eventre így nem is léptem már be majd egy hónapja,most WoW-ozom olyan szerveren ahol magyarok nincsenek.
    Most mindenki B1-ezik.Egyedül meg nincs kedvem sw ToR-ozni,régen jókat eventeztünk,de a nyáron nem jöttek mert akkor bugoltak division-ban,utána meg jött battlefield.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.15. 19:37:13
  • Kotomicuki
    Akkor gerisz23-ra is +1!
    Csak zárjuk már le az ügyet és osszad meg velünk, hogy SWTOR-ban mit műveltél mostanság, mert azt kihagytad a felsorolásokból!
  • Plata
    Szavazz Gerisz-re.
  • Angelus1991ster
    +1
  • Plata
    Hát a 3 részes szett kiesik,mert a Command ami nekem kellene pont hogy nem elérhető.
    Gondolom most kristály miatt is sok a dili.
    De ha a flotta bázisok magasabb szintűek lesznek biztos több dili kell bele,talán kicsit le megy az ára.
  • Chak
    Biztos mindenki tele van sok milla dilivel ha már a játék szórja eléd. Vagy nem. Nekem így is jó lenne a T6os, a Defianton kívül egy Fedes hajón a cloak igazi paranormális tevékenység. Nem hogy egy battle cloak 3ik setbonusszal. Fura na.
  • Plata
    Érdekes hogy a zen ára nem csökkent,de engem így nem izgat a T6 sovi,nekem a full szett kellett volna.Command nélkül nem kell.
  • Chak
    Aha láttam, hiába vártam h lejjebb esik a zé ára az új holdingtól valamelyest, amikor csak néztem talán még több is volt. Így nulla zével nem lesz ma ilyen verdám. Úgy látom egy roncshalmaz a 23. századi 60as évekből nem hatotta meg a ferengi gazdaságot. :DD
  • Plata
    Intel t6 Sovi bent van.
  • Plata
    Van szerver.
  • Plata
    Öszvissz 341 mb a mai frissítés.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.15. 17:03:49
  • Plata
    Tegnap este találtam egy vicces bugot GTA-ban.
    Segítettem eladásban Crew tagnak,felszedtek helivel,hátra szálltam be ahol van pezsgő is.
    Kicsit fura pezsgő volt ebben a helikopterben.A pezsgős üveg száján keresztben egy géppuska volt.
    Csináltam több képet is csak azon látszanak a crew tagok meg neveik.Ugyanis privát public crew session volt.
    [spoiler][/spoiler

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.15. 10:25:39
  • Plata
    Annyi hogy szeretnél házigazda lenni,linkelni kell a topic-ot és linkelni azokat a hsz-eket amikben elfogadtak.
    Egyébként meg nem izgat mit mondnak rólam a cseten,azzal sem szoktam foglalkozni hogy a nevemben leveleket írkálnak,vagy más fórumokban a nevemben regisztrálnak.
    Csak az a poén amikor olyan játékból keres meg valaki amivel nem is játszom,hogy én abban a játékban írtam neki levelet.
    Tavaly is szóltam Ph fórumon szerintem hogy ha tőlem kaptok szitkozódó levelet azt nem én írtam,mert akkor is írkált valaki a nevemben más flottákba.Csak volt olyan hülye hogy gyerekes stílusban írta,idióta sallangokkal,mint hogy én mindenféle admirális generális lennék.
    Az életben nem írnám oda a levél aljára ilyen szar sallangot hogy flotta admirális meg ilyesmi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.15. 10:09:09
  • gerisz23
    No ez volt az.
    Majd este ha hazaérek írok kérvényt.Az 500 hozzászólás meg az egy év sztem megvan.
  • Plata
    Szólj a modiknak hogy tegyenek meg házigazdának.
    Csütörtökön lesz leállás valszeg.
    Nem tudom tegnap ki mondta hogy én szidtam valakit,flotta cseten kristályról volt szó és a flottás konzolokról.
    Hun cseten ki dumáltuk a hajókat,főleg sovi-t de a t6 research vesselekről is sokat dumáltunk,főleg a traitjükről,meg hogy az milyen jó lesz pvp-ben,mondjuk engem pont nem izgat de Tarmacsu mondta hogy neki kell a traitje pvp-re,más nem is volt szóban csak a hajók,winter event és traitek meg temporal skillek.Ezekről elpofáztunk jó sokat.
    Magán cseten ahova szerintem nem lát senki aki rám fújt,ott megint más volt a téma, az állítólagos promós hajókról winter eventről meg fejvadász eventről volt szó.
    Be volt még kapcsolva nem STO-s külső cset is,de ott meg aztán végképp nem flottákról volt szó,GTA-s MC gyárakról,Diablo 3 seasonról meg wow
    class hall-ról meg class kampányokról.
    Jah meg EVE is szóba került,ki az aki visszatér kipróbálni az ingyenest.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.15. 09:53:35
  • Plata
    Bocs mobilról nem tudok szerkeszteni.
    De tegnap jókat dumáltunk hun cseten.
    Hajókról diliről pvp-ről.
    Sem flotta sem játékos nem került szóba.
    El is toltam az időt túl sokat pletyiztünk.
  • Plata
    T6 sovi és t6 nova volta téma este.
    Meg álcázós temporal pvp.
    Meg a bugos küldik.
  • Plata
    Nem.
    Csak hajókról és pvp-ről beszéltünk.
  • lammaer

Más flottákat szokott - nem is szeretem azt a témát, az kb olyan mint a rómeó és júlia, az ősi ellentéteket rágják mindig - de az Arus eset az sztem teljesen fel lett fújva... normál fórumos kommunikációra kezdett a gyerek becsületsértéseket meg nyomozásokat emlegetni itt a példa volt utána még hasonló feljelentgetéses meg BTKs benyögése.

Kb olyanért hogy mi van hülye, azt se tudod hogy kell OFF-ot csinálni.... kicsit olyan volt mintha Aru most először járt volna egy nyilvános fórumon és először küldték volna el az életében melegebb éghajlatra. Aki egy netes kommentre igy reagál és igy a szivére veszi annak ki kell köttetni a netet, nem való neki...
  • gerisz23
    Köszönöm a bizalmat mindenkinek aki jóvágyhagyja fórumgazda szerepemet.
    Csütörtökön nem lesz keállás akkor?
  • gerisz23
    Nem becsmérelted aru méltóságát?Meg más flották tagjait?Telóról nem tudok bemásolni szövegrészleteket-lehet tőrölve is lettek.
  • lammaer
    +1
  • Raulblanco7
    A command szar, szóval annyira nem, az intel kell úgyis mindenkinek.
  • Plata
    Nem tudom igaz-e,de lehet hogy a T6 Intel Sovi Zen-es lesz a T6 Comm Sovi meg wiz kids-es.
    Jó nagy kicseszés lenne.
  • Plata
    Ma is lesz frissítés,de nem valami nagy szám.
    General:

Resolved an issue where the Aquarius wings would not be attached to the hull of the ship.
    Resolved a crash that would occasionally happen when UI windows were open too long.

Known Issues:

Foundry functions will not be available for an extended period of time due to updates needed from the lighting update made in this release.
    The lighting may be too bright or dark on some maps.
  • Plata
    Annyira nem jön be buildja,engi konzolokat másképp csinálnám,kobalit fix kidobnám.
    Azt sem értem miért 27 pontos sci,meg némelyik trait sem világos.
  • Kotomicuki
    Ja, és ami kimaradt: 27 pöttyös sci fára állt rá a karakterével - ez nekem újdonság.
  • Kotomicuki
    Az új FE disruptor szettje "munkában" - 168k DPS

Azt nem értem, ha maga a hajó ki van max-olva és él a trait-je, alanyi jogon, akkor miért pakolja bele azt a karakteréhez is?
    Duplán hatna, vagy csak figyelmetlen volt most a Mester?
  • Plata
    Nincs fb-m,játékban meg nem voltam fent.
    Amúgy meg még is mi bajuk volt?Nem is volt vitám senkivel,cseten is csak hajókról beszélgettünk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.14. 23:44:57
  • gerisz23
    A hozzászólót mintha törölték volna fbról.A lényeg hogy itt veszekedtek platacal,a moderátor meg nem távolította el a hozzászólásokat,ezért feljelentették(te) az sg oldalt becsületsértésért,mivel platac kiléte ismeretlen.
    Nem hiszem hogy ebből ügy lenne...
  • Chak
    Most olvasom a titalfall 2 alá írt kommenteket, de nem értem h miről van szó és h mi köze a titanfallnak ehez. Meg mi ez a feljelentgetések. Aminek aztán van ám haszna. Az interneten úgyis mindenki azt beszél amit akar. Ha felnyomnám azokat akik életemben zaklattak, nem sok szabad polgár lenne. Erre van kitalálva az ignore és bl funkciók. A kedves bírónő biztos örülhet h a költségvetésüket valódi bűncselekmények helyett ilyenekre pazarolják el. Őrület.
  • gerisz23
    Ejnye ,játékba meg megint téged szidnak chaten.Meg sg facebookján is.
  • Plata
    Sovi hírt törölték.
  • Plata
    Wazze nekem kéne egy azerothi autó nepper aki olcsón megdobna egy sky gólemmel esetleg egy rakétával.
    De egy Chopper is jöhetne.azza járnék pecázni,de lusta vagyok ki grindolni.
  • Kotomicuki
    "Megosztó egyéniség"... Ki nem az manapság?
    Engem lehülyézett, de voltam már tök is! ÉS?
    Az a lényeg, hogy a házigazda a totyik belterjességére kellőképpen ügyeljen és ne hagyja, hogy pl. az azerothi autónepperek elszaporodjanak itten is!
    Erre a célra meg Plata is megfelelne..., ha éppen nem unta el a dili'-grindelést.
    De uú megfelelnél te is!
  • Plata
    Ha megveszed a caitain és ferasan fajt is a store-ból akkor meg kaphatod a monoklit.
    Ha mind két fajt unlockolod akkor a monoklit is unlockolod a hajaknál.
  • Chak
  • Plata
    Jó csak poén volt,tudod.