50055
-
Az szep, ehhez kepest a reggeli adagom csak borravalo :) Mindenesetre januar eleje ota nem volt "eladas", igy ez most jol jott, hatha az evfordulos csomag jo lesz es akkor kell a valuta. -
Plata #47371 Utoljára egy hete volt egy nagyobb adagom,azóta semmi.
De akkor este 11 körül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #47370 Mázlista,nekem most nem jött,reggel néztem. -
Kozben rajottem, hogy a winteres sci hajo konzoljan nem csak egy opciot, hanem mind a harmat lehet egyszerre egy idoben aktivalni. (+haste, +critsev, +crit chance)
Hja, es hajnalban valaki nagybevasarlast tartott :)
-
Plata #47368 Nem nem tudod,te csak azt hiszed hogy tudod,de már elfelejtetted. XD -
Orbancapitan #47367 ezt tudjuk -
Plata #47366 Ha igaz új Star Trek vígjáték készül.
Mariner hangját is adó szinésznő készíti.
Valami justin Simien is benne van,író/rendező,meg Alex Kurtzman.
Kurtzman szerint valami üdülőbolygón fog játszódni ami nem rizsa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.31. 01:20:06 -
Plata #47365 Szerintem lesz az még olcsóbb is.
A 100-120 misi kicsit sok,ha be kerül infinitybe olcsóbb lesz.
Plussz jön az anniversary.
Tizenötödik lesz,ha a 10-es olyan tuti volt a 15-ös biztos tutibb lesz.
Vagyis jelenleg eléggé logikátlan lépés lenne vásárolni szerintem ezt a trait-et.
Jön egy inygenes hajó meg vélhetőleg egy adag lego.
Nyílvánvalóan kúva jó traittel.
Romulány karim bankjába betettem 9999 breen dobozt,biztos ami biztos későbbre. -
Orbancapitan #47364 Am PVP/PVE Mindenhova jó
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.29. 17:55:12 -
Plata #47363 Ez a breen shield tunneling nem inkább pvp-re való?
Nekem inkább a red trait jön be,vagy a glass cannon.
Bár asszem a romulán ground TFO-n azzal úgy hazavágnak mint a szart. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.29. 17:45:27 -
Plata #47362 Lehet hogy tényleg betolták volna az admiralty eventet és nem vették észre?
-
Plata #47361 Megint admiralty hét van?
-
Orbancapitan #47360 -
Plata #47359 Én sem kaptam vissza azt ami megvolt és unlockolva volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.28. 20:04:34 -
Sajnos a s31 promocios fegyvert nem javitottak account widera, sot, le is jart az ideje. Kar. -
Plata #47357 itt az új breen taliga.
Tökre breen verda a tökre béna diszkó soribú.
Meg az új lock box.
Bűnös parti box. :D -
Plata #47356 Ma egy nagyon fontos peccs jön.
General:
Resolved an issue causing German translations to not appear for captains who set their language to German.
Resolved a number of issues with some Space Duty Officers and equipment that caused them to disappear for captains.
:D -
Plata #47355 Launcher szerint ma is lessz leállás.
We will be performing shard maintenance on January 28 from 7-9:30 AM Pacific (15:00-17:30 UTC). Please check the forums.
-
Orbancapitan #47354 pedig az elsőrésznek kevésbbé van rajongói film szaga -
Plata #47353
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.27. 17:49:54 -
Orbancapitan #47352 itt az első rész
-
Plata #47351 Ha lesz magyar megnézem. -
Orbancapitan #47350 várd meg a sec 31-et xd -
Plata #47349 Bele néztem, de eléggé felejtős, ha jól láttam két régi veterán is van legalább, de nagyon látszik hogy csak rajongói film. Végig nézni nem tudnám. -
Orbancapitan #47348 oké a folytatásban walterék sajnos a földerációt confederációra kellett hogy változtatsák a szemét paramount miatt...... -
Orbancapitan #47347 Időközben ki jött a st renegades folytatása eskü anno a renegades sokkal jobb volt mint a sec 31 annak ellenére h közösségi támogatásból jött össze de ugyanakkor ismert nevek is voltak benne a folytatásban is így van és itt láthatjuk többek között michelle nicholson (uhura) utoljára
-
Plata #47346 Ma endavor miatt új stukkert próbáltam ki groundon.
Nem is tudtam hogy ez a vacak ilyen jó.
Érdekes animációja van,fura hangja,de ha jól láttam mindig kritikust lő.
-
Plata #47345 Kezdtem egy új klingon recruit karit,de eltévedt és ESD-re került. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.26. 11:00:38 -
Orbancapitan #47344 szerintem kb 4 epizód lehetet meg fixen kb a tervezési megbeszélés az akció a katarzis és az endgame és szóltak fentről hogy állj-állj overbudge-t lesz vágjátok meg gyerekek....(csak erre tudok gondolni mivel még javában ment a forgattás mikor a skydance lett a fönök) és minden maradék részből tettek egy kicsit
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.01.25. 21:25:10 -
Ertem, koszonom. A wokesag sosem zavart, legalabb annyit szorakozok rajtuk, mint amikor a kdramakban angolul probalkoznak a szineszek, a nagyon tultolt kellemetlenul szar jeleneteket pedig skipelem es kesz. A se fule se farka sztori annal inkabb gond, az mar nalam voros vonal. Ahogy mondani szoktam, egyeduli ful nelkuli dologbol csak a Fulenincs nyulat tudom elviselni Nora Tschirmerrel :) Valoszinuleg leforgattak a minit es lattak, hogy nagy katyvasz az egesz es megvagtak egy egeszestes filmre, van ilyen, de sajnos ez sosem jelent jot.
Feb21-en jon itthon streamingen, ha addig nem felejtem el, akkor megnezem, max attekerem es lesz belole egy 10 perces matine.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.25. 17:57:46 -
Plata #47342 Szerinted mire emlékszem én a diszkóveribű?
Arra hogy vége volt.
És kérem vissza az időt amit elbasztam a nézésére. :D
Na jó arra emlékszem hogy terran Tilly dögös vót. -
Orbancapitan #47341 hááááááááát tudnék élni nélküle
szerinted melyik? hová került vissza philihpa? -
Plata #47340 Ha ki jön magyarú én mögnézöm.
Annyira csak nem rossz.
Melyik időben játszódik?
A nagyon távoli 32 vagy még a diszkó eleji középkor? -
Orbancapitan #47339 oké fredd megnéztem 1 érzödik rajta a totál woke-ság ami már kissé erőtettet volt. 2 100% hogy 8-10 részes sorozat lett volna a sztori is erről árunkodik még a sto spagetti kódja se ennyire szállas mint amennyire lyukas ennek a sztorija sorozatként olyan lett volna mint a dc öngyílkos osztagja(nem a film hanem az animációs filmje) tökre élvezhető lett volna 1-2/2,5 v 3 epizód lett volna a csapat összedés 3-4-5 v 4-5 a nyomozás 6-7 a katarzis 8-9-10 engame de itt volt epizód1/2,5-5-6 és engame kb -
Plata #47338 Tessék ennél a karimnál is ottvan az EMH boff.
Az első klingon recruit mikor bejött akkor kreáltam a karit,a boffja is meg van nagyon rég.
Vittem küldetésekre mert holo boff és nem kell neki Ev suit,de azért kapott.Hátha.
Azért orion mert klingon oldalon orion lesz belőle fed oldalon meg Doki.
-
Plata #47337 Az a két elátkozott tesztszerver régen nem viccből volt.
Mi a szöszért nem tesztelik játékosokkal?
Nekem régről jó pár tribblim van amit tesztelésért kaptam.
Még olyan is van ami dilit termel.
Na jó kb lópikula mennyiségben,de van. XD -
This was *supposed* to be Once Per Character. We're investigating what went wrong, and if we can fix that for live.
https://x.com/BorticusCryptic/status/1882867533348544668 -
Plata #47335 Hát a dolog még cifrább,egyik karimnak a fegyver ottvan a dilistoreban ingyen és az event fülön is ingyen,másiknak meg nincs.
Pedig minden karimnak megvolt.
Mi sem bizonyítja jobban hogy a karimnak akinek eltűnt a boffjainál még ott van. :D -
Plata #47334 Hát az eventes cuccokkal még talán menne.
De store unlock olyan sok van hogy ahhoz eszement sok kép kellene. -
irt vki redditen vagy mashol, hogy mindenrol csinalni kell gyorsan 1-1 screenshotot, mert ki tudja mik tunnek el a kesobbiekben.