50238
-
Lokker #23165 Az enyémmel se játszok csak ha event van. :D -
Plata #23164 Légyszives menj már fel és lépj ki a flottából. -
istikovacs #23163 Ha valakinek örömet okozok azzal, hogy szert tesz ~ 900millió ec-re, az már nekem jó :)
Meg franc tudja mennyi kulcsra, ami a diliből jön.
Vigyed, ha kell lokker. senki nem fogja megtudni. megváltoztatod a jelszót, és lerabolod. Ennyi... -
Lokker #23162 Ezt inkább privátban kellett volna. Vagy csak szimplán nem belépni és ráhagyni a játékot. -
Plata #23161 Akkor légyszi lépj fel vele és lépj ki a flottából,most nem tudok felmenni. -
istikovacs #23160 Vigye csak, aki akarja. sajnos már munka ez a játék nekem... -
Plata #23159 Bakker,azért nem kéne nyilvános fórumba beírni az acc nevet meg jelszót.
Úgysem fogja értelmes ember elvinni,csak valami hülye gyökér,aki lenyúlja róla a pénzt oszt kész. -
gerisz23 #23158 De miééért?:O -
istikovacs #23157 Sziasztok !
Elértem oda, hogy akinek kell az accountom viheti ingyen. Kb 11 karakter van rajta,
egy fő tacos nem aoy (régi), aoy sci kimxolva,
plusz kilngon/romulán farm karakterek.
t6-os hajók,: akira, defiant, arbiter t6-os változatai (tököm tudja most így hirtelen a nevüket)
plusz néhány t5, t4-es hajó. Bundle csomagok : enterprise, ds9, tos
Gmail cím: [email protected]
jelszó: spock1701a
Arcos ugyanez
[email protected]
spock1701a
finomított dili, talán összesen 300-400ezer
ec, bankban, 500millió, karaktarnél, olyan 400millió
A platáék flottájában van 3 karakterem: Miyuki, T'vrell, T'paar (plata, ha akarod ki is rúghatod őket a flottából, hogy másnak legyen hely)
Köszönöm mindenkinek a sok együtt töltött szép időt:)
További kellemes időtöltést, sziasztok...
-
Plata #23156 Rendben akkor majd csak összefutunk. -
gerisz23 #23155 Csak este. -
gerisz23 #23154 Első nap volt jó az r&d meg pár nappal előtte.50milla körül ment a zöld qualiti 100asával.Az utolját 41-ért adtam el.Bejött 3milliárd körül azon vettem kulcsot,remélem elszállnak az árak.
-
Raulblanco7 #23153 utána még vettem, nem ilyen mindent egybedobok kép lett, csak amikor épp odaértem ahol a lobit tartom, akkor ami volt azt betettem oda is a kulcsokból, aztán visszatettem azokat acc bankba és mentem tovább, vettem utána is még párat, de már nem sokat, talán 100db-ot.
EC-m kb 2,5 milliárd volt még itt ott, plusz folyamatosan eladom az r&d cuccokat is. Vasárnap hülye voltam, feltettem egy csomót és nem néztem a cap-et, túl is ment valamennyi, de nem hiszem hogy 100-200 milliónál több. -
Plata #23152 Csütörtökön hogy leszel fent?Csütörtökön nekem megint pocsék napom lesz,nem tudom mikor tudok feljönni,valszeg csak este,de ha lennél délelőtt akkor le bonyolíthatnánk a winter token-t,de kell majd 24 üres slot a karidnál.Vagy szerda este.Lehet jobb lenne,mert félek hogy talán nem engednek haza csütörtökön. -
gerisz23 #23151 Na majd lehet beküldöm ha lesz rá időm:p
Vettem még kulcsokat 533db lett,de van még kb 1,5milliárdom ecben. -
Plata #23150 Jut eszembe,ezt este linkeld be a hun csetre. 
Múltkor valaki azt mondta hogy csalók vagyunk,mert zent meg pénzt ebben a játékban nem lehet sokat szerezni.
Én is csaltam a 41k zenem.
-
gerisz23 #23149 Hát még mindíg porbafingó vagyok hozzád képest.2400lobi,meg 350kulcsom van asszem.Lusta voltam ex előtt ülni most este olcsó kulcsra vadászni,pedig van még egy kis ecm.Remélen tuti box jön... -
Plata #23148 Hát igen ilyen volt,de ma lett kész a féreglyuk generátorom,és már csak ilyen volt. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.28. 19:00:40 -
Raulblanco7 #23147 Tessék plata, ha már úgyis mondtad hogy megfúrod, kis ösztönző, ide akarsz befúrni:
90.317 lobi és 3200 kulcs.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.11.28. 18:43:22 -
Plata #23146 Még mobilról sem tudtam írni,mert a nyakamon volt a főnököm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.28. 16:48:05 -
lammaer #23145 kemény :D -
Plata #23144 Ma aztán nulla lógás,és kökemény meló. -
lammaer #23143 "ma kemény napom volt,még admiraltyra sem volt időm" - dolgozni kellett a munkahelyen? :) -
Plata #23142 Én ma akartam még uppolni,de nem jött össze,ma kemény napom volt,még admiraltyra sem volt időm.Venni akartam pár Destab fegyó dobozt hátha esik pár jó bím és uppolom.Marhára elfáradtam,nem lesz már kedvem felmenni,max egy jót fürödni és kidőlni. -
Raulblanco7 #23141 Az a baj, hogy sokan teljesen félreértik az up event lényegét, lehet Te is.
Up event alatt nem érdemes mindent upgradelni, csak MK kis szintű cuccokat, mivel ott a dupla xp miatt 1-el több esélyed van az első techet elhasználva epicig menni rögtön.
MK 14-es cuccon rarityt húzni, bár esélyed ténylegesen nem lesz több az event miatt, mert a rarity értéket nem befolyásolja semmivel, egyedül annyival vagy jobb, mint máskor, hogy a dupla xp miatt mondjuk 10 tokennel nem 1 esélyed van 10%-on hogy javuljon a raity, hanem lesz 1 5%-on, és mégegy 10%-on, mivel ugyan annyi upgrade tokennel ami normál esetben csak 1x telne meg xp, az itt most 2x telik meg, de ezen kívül hogy 1 x 10% helyett mondjuk 1 x 5% és 1 x 10%, gyakorlatilag semmivel nincs több esélyed, hogy nőjjön a rarity, csak mert up event van.
Illetve már epic cuccokat ilyenkor éri meg még mk 14-ig tolni.
Amit nagyon nem éri meg, az a nem epic cuccok mk 14-ig upgradelése úgy, hogy közben a rarity is változzon. Ha olyan cuccot használsz ami 0 rarity-s akkor oké, de rarity-vel próbálkozni felszintezés közben még rosszabb up event alatt mint egyébként, az ilyenkor használt akár 2x-es quality acceleratorok kukába dobott pénz kb, mivel normál esetben bele tennél 2-5db-ot, szintfüggő, amivel lenne egy x esélyed hogy nőjjön a rarity, itt viszont az event alatt fele annyi cucc kell bele, ami bizony fele annyi esély a rarity növelésére is, és ugye szintlépéssel ez el is veszett, nem stackkel mint mk 14-en.
Szóval up event alatt csak:
MK 2-4 első techhel 2x acceleratorral legjobb
MK 14-től rarity minimálisan jobb
MK akármennyitől 14-ig rarity nélkül
Szerintem egyébként kurva jó up event volt, aranyáron vették az acceleratoraimat, és a kulcs nagyon olcsó volt, tettem is félre pár darabot, most kb 2800db van az account bankomban :)
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.11.28. 10:25:23 -
Kotomicuki #23140 Na, ez volt idáig a legsikertelenebb up-hétvégém, pedig ehhez voltak meg leginkább a siker eszközei (1,5-2x quality jegyek)! 
Egyedül a 20 helyetti 25%-os leértékelés vidított föl - lehet, hogy ezt (és így) kompenzálták...!
-
Chak #23139 Találtam egy linket, pár STOhoz köthető kis képregénnyel.
link -
Plata #23138 Valóban nincs pajzsa,és főleg torpedóval és egyéb exotikus vagy kinetikus sebzéssel lehet sebezni,ha jól tudom.
Épp most végeztem hülye admiraltyval,elég sokat afkoltam,mert valami mindig közbe jött,de ma is jött pár tour.
[11/27 9:39] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[11/27 10:06] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[10:28] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[11/27 10:38] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[11/27 10:42] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
-
gerisz23 #23137 Nincs pajzsa.Energia fegyók meg alig sebzik. -
Kotomicuki #23136 ...és, ha a csapatnak is van a csapattagokra ható buff-ja, ill. az ellenfélre ható debuff-ja, amik összeadódnak és így keletkezik az a hatalmas "hervasztás"?
Ez "csak" a pajzsot szedni le, ill. teszi "értéktelenné", a sebzésre még nem magyarázat - hacsaknem 75-90%-ban pajzsból áll a kristály. -
Plata #23135 Én még mindig azt gondolom valami nem kóser nebula konzollal kristályon,most mentem vele egy kristályt,86% kristály hp-nál nyomtam rá a szettet és baromi gyorsan meghótt,úgy szétkapta a csapat másodpercek alatt mint a huzat. -
Plata #23134 Kellene tesztelni kristályon Nebula-t,este ha ráértek kéne menni 1-2 kört fix csapattal.
Asszem bugos a konzol kristályon.Ha rányomom a konzolt a kristályra,bár a kristálynak nincs pajzsa,akkor még is a csapat villámgyorsan leveri.
Random csapattal voltam mindig,szal nem tudom bizonyítani,de szerintem a konzoltól valamiért irtó gyorsan kihal.
Mindig amikor elnyomtam rá a konzolt hirtelen úgy szét lett kapva kristály mint a szar,lehet véletlen és jó csapat volt,de érdekes volt,hogy lassan indult az ölése,89%-nál rányomtam konzotl és hirtelen le lett verve 12%-ra az élete,másik csatában dettó,konzol használat után mint a szart úgy levertük.
De lehet hogy tévedek.
-
Plata #23133 Jah repusok nyelik mint állat,de a spéci lobisok vagy zenesek még jobban. -
Kotomicuki #23132 A repus dolgok iszonyúan nyelik a dili'-t és az up-okat: a "régi", még XII VR-ek helyett jobban megérte/megérné újra kivenni őket, immár XIII UR-ként.
Amúgy ÖSSZESEN 3 tárgyat színezett át idáig a fejlesztések alatt, pedig lett beletolva még plusz szorzó is és megint idejekorán elfogyott a dili'-m!
-
Plata #23131 Flottás változat pilonja érdekes.
-
Plata #23130
Csodaszép a kicsike.A flottást is kivettem az még szebb,valamiért sima T6-ra nem megy flottás kinézet,de ha megvan a traitje úgyis át ülök. -
gerisz23 #23129 Nem,viccből van bent. -
Plata #23128 Komolyan bent van? -
gerisz23 #23127 Sztem nincs nagy különbség max ha álcás hajót akarsz használni.
Bent van a science pakk,és leárazás is van!SZórhtaod a zened,gondolj rám is,hozzámvághatnál 1-2 adag kulcsot:D -
Plata #23126 Szerintetek romulán alien vagy romulan esetleg fed alien vagy fed joined trill a jobb sci karinak?
Romulán eleve 3 crites boffal kezd.
Vagy annyira nem kell a crit?