50237
  • Lokker
    Hogy fogunk így új információkhoz jutni már hónapokkal korábban?
  • Chak
    Ezek szerint. Nem az első esett h önmagukat zárják be linkelgetések miatt. Igaz azok az esetek főleg a reddit sto forumában történtek.
  • gerisz23
    Akkor saját magukat szüntették meg?
  • Chak
    Most látom h az utsó leakes oldal bezárásának okaként minket tüntetnek fel. Pontosabban a PH-s sto forum van belinkelve, h el loptuk a munkájukat és h tilos más forumba be másolni bármit is.
  • gerisz23
    Hát én ilyen mikor kéred a pénzt funkciót nem láttam mikor nézegettem,fixen küldik a pénzt csak csípnek kicsit belőle ha jól értettem.
    Nálunk meg nemis tudnék olyat aki megveszi a cuccot...
  • Raulblanco7
    https://www.playerauctions.com/sto-credits/?serverid=3520&quantity=100

De itt olcsóbban tudod csak eladni, magyar forintért 4-5000-et simán elkérhetsz 100 millióért, itt azért nagyobb a verseny ezen az oldalon és angol tudás elengedhetetlen, annak idején mikor feltettük ide a cuccokat, pár óra alatt kb 100.000 forintért vásároltak tőlünk, bár tény hogy mindenkinek kegyetlenül alávágtunk, hogy meglegyen az első pár pozitív feedback a lapunkon. Egyébként meg lehet nézni a legnagyobb sto eladókat, olyan napi forgalmuk van, amiből egy elég combos fizu kijönne hó végére, ebből simán meg lehetne élni, szerintem nem tudnék annyi ec-t farmolni vagy tradelni amennyit itt nem vesznek meg.

A honlap viszonylag egyszerű, beregelsz, kell egy paypal vagy bankszámla, ahova fizet a honlap. Feladod a hirdetést, jönnek, webshop szerűen megveszik, hajó, kulcs és ec megy igazán, megírja a sto nevét, a weboldal jelez hogy van megrendelésed, majd jelez ha már fizette a weboldalnak és át kell adnod, ingame átadod, mindketten visszajeleztek a weboldalnak, hogy megtörtént, a weboldal ezután kifizet téged.

Attól függ a weboldal jutaléka, hogy milyen gyorsan akarod megkapni a pénzt, minél később, annál kevesebbet von le belőle, aszem 2 hét körül ilyen 85-90%-át kapod meg, szóval ezzel számolj, hogy az ott beírt árból még egy 10-15%-ot levesz a weboldal, de majd regelés közben a beállításoknál asszem írva volt hogy milyen időre mennyi jutaléklevonás van.

Az alatt a pár óra alatt amíg pár éve hirdettem, majdnem elvitték mindenemet, ott szinte a nulláról kezdtem megint újra az ec szerzést, szerintem nem maradt csak pár milliárd ec-m, aztán ebből lett mostanra megint valahol 50 körül.

Persze a sto szabályzata tiltja a dolgot, ha elkapnak számíthatsz banra.

Igazából 3 lehetőséged van.

1, ez a weboldal, eleinte legolcsóbb kell legyél, mert nincs visszajelzésed, utána évek után már nyilván lesz aki megszokásból, jó tapasztalat miatt is hozzád megy vissza, akkor is ha épp van nálad egy 5%-al jobb ajánlat.
    2, minket is megkeresett első nap a legnagyobb itteni kereskedő, hogy megvesz mindenünket azonnal, mert nem akar árversenyt.
    3, az e-mail spammerek is folyamatosan írják a levelekben, hogy keresnek suppliert, azokkra is rá lehet írni, hogy mennyiért veszik meg az ec-d, de ott azért tartok tőle hogy esetleg átbaszhatnak, szóval első pár alkalommal max kis adagot adnék nekik, hogy meglássuk fizetnek-e rendesen, a fenti weboldal viszonylag biztonságos, persze meg van az esély arra hogy a vevőd azt írja a weboldalnak hogy nem adtad a cuccot és kéri vissza a pénzét, nem hátrány bizonyítékot készíteni a trade-ről, de nekünk nem volt ilyen gondunk, nyilván erre van az értékelő rendszer is mindkét fél számára, szóval az eladó is írhat feedbacket a vevőről.
    4, csak magyaroknak árulsz fórumon, fb-on, ingame, utána mi is a maradékot úgy adtuk el, banki utalással vagy postás csekkes pénzküldéssel, van aki azok közül még mostanság is megkeres, hogy kellene neki még, de a magam részéről nem foglalkozom ilyennel jelenleg, annyira nem érdekel az az 1-2 millió forint amit az 50 milliárd ec ér, hogy eladogassam, meg hiányozna is, még ha nem is játszom még ha be is lépek néha.

• Plata
    Nem szeretem ezt a karácsony előtti őrületet.
    Ilyenkor már otthon sincs nyugta az embernek,takarítás ablakpucolás ajándék után rohangálás,anyám kínja,a tököm tele van tényleg az egész ünnepekkel.
  • lammaer
    Welcome in the real world :)
  • Plata
    Hát így lassan fog gyűlni a zenem,ma megint nem tudtam elszabadulni és admiraltyzni.
  • Plata
    Nem szerintem hálót sző.
  • Lokker
    Ármánykodás, intrika, cselszövés? :D
  • lammaer
    Ha tudnád hogy én miket művelek :)
  • Lokker
    De olyat nem szabad csinálni, csúnya dolog.
  • lammaer
    @Plata: látod, visszatértél a droghoz ennek ellenére is. Előfordul, kisebb az akaraterőd :D
    Van aki meg tudja állni úgy hogy megvan az acc de nemjátszik vele, van aki csak úgy tudja megállni ha megszabadul az acctól, és van aki még akkor sem tudja megállni ha 0ról kel újrakezdenie :)

@Raul: hol lehet eladni ECt? (jöhet privátba is - nekem se jönne rosszul 50K :), mindjárt nagyobb kedvem lenne admiralityhez ha akár IRL pénzt is lehet belőle csinálni :) Csak ne az legyen hogy építenem kell egy webshopot meg spamolnom az ingame mailt a népeknek hogy egyenek ECt...
  • gerisz23
    Annyit nem adnak az ecért.De jah,eladhatta volna.
  • Plata
    Ember,én abbahagytam sok éve WoW-ot,kitöröltem a karijaimat,és el is felejtettem az acc emailcímét meg egyebet,szóval ha akarnám sem tudnék újra felmenni arra az accountra,amivel évekig játszottam,na és mi történt?
    Újra kezdtem nulláról.Idegen realmon,tök egyedül.Igaz van hátránya,kihagytam 3 kieget kb tök kínai sok minden,de attól még elvagyok.
    Bronzebard realmon van 9 karim, arathor-on 1,de ott van egy kis gubanc,sok a magyar.És nem a jó fajtából.
    Na persze újra törpe huntival kezdtem a játékot,állati nagy mázli hogy a régi nevem nem volt foglalt.Na persze nem leszek hc játékos mint rég,inkább a marhaságok foglalkoztatnak,pecázás főzőcskézés,meg a garrisonomban eltökölgetek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.30. 10:13:27
  • Raulblanco7
    Értelme nem nagyon van így odaadni, főleg hogy 1 hét alatt eladhatta volna kb 50.000.-ért csak az ec-t róla, ha már úgyis otthagyja a játékot, akkor vagy elszórakozza az ec-t kulcsokra, egyszer élünk, nyithatott volna 200 boxot, vagy eladhatta volna.
  • Raulblanco7
    Hát, elég drágák, szerintem kerül vagy 5-10 ec-be darabja exen.
  • Lokker
    Tényleg. Ferengi boffokat lehet venni nemzenért?
  • Lokker
    Ha te mondod. :) Csak akkor valami normális emberke vigye el, mert tudjuk milyen emberek szoktak SG fórumon megfordulni. :)

Kotomicuki: Kell? :)
  • lammaer
    Ej, olyanok vagytok mint egy leszokó ember drogos barátai.. gyere várunk vissza, mindig lesz számodra egy kis kokó :)

Én átérzem miért lépett, én ugyanezt csináltam a majd 3 éves EVE online accountjaimmal (2 darab, jól kitömve azok is). Odadtam az első szembejövőnek ingyért, még segítettem is neki számlakivonatokkal az EVE supportnál hogy átírhassa a saját email cimére.
    Csak hogy soha többé még csak eszembe se jusson hogy újból belekezdjek :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.11.30. 08:54:21
  • Kotomicuki
    Erről nekem "Nagy Chris" jut eszembe, amikor a film vége felé közli a fiával, hogy ezennel uzsorássá léptek elő - számolja meg a pénzt (bár ez egy előbbi jelenet) - és kösse be az övét...
  • Lokker
    Ezt is meg lehetne fúrni. :D Valahol el kell kezdeni. :)
  • gerisz23
    Bankom
    Csak a kedvedért plata:)
    Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.11.29. 21:26:36
  • Lokker
    Beléptem vele és még nem sikerült lerámolniuk. Elveszni nem fog, winter eventet megcsinálom vele a hajóért, de amint kedved támad kicsit röpködni írj rám és máris nyomathatod. Kár lenne ezért az accért, ki van tömve minden jóval. Szóval várunk vissza később. :)
  • Lokker
    Inkább maradok a sajátomnál. :P Ha lesz kedve újra játszani (biztos lesz) rám ír és nyomja újra. :) Annak semmi értelme hogy valaki lerámolja és kész. Mondjuk a játékba belépni nem sikerült vele, de a weboldalon és arc klinsbe be tudtam lépni.
  • gerisz23
    Már mindegy neki.Grat Lokker sok sikert:)
  • Kotomicuki
    Az ilyesmit tényleg "csendesebben" kellene intézni.
    Ez a "játék", akárcsak a többi MMO a gyűjtögetésről szól, hiszen csak azt tudják "megfejni" a készítői és ezen keresztül hasznot realizálni.
    Egy "kész" acc' pont a lényegét venné el az egésznek: én is az első pár hétre emlékszek vissza legszívesebben, mert akkor volt leginkább játék a mostanra már robottá vált, monoton "játékmenet"...

Azonkívül, lehet, hogy megint lesz rá idő és/vagy kedv és akkor jól jön egy, már felépített karaktergárda az "újrakezdéshez"!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.11.29. 19:29:08
  • Plata
    Winter event.
  • Lokker
    De gyorsabb voltam..
  • Lokker
    Valaki angliából már baszkurálta az eredeti emailcímet InternetExploleren keresztül. :D
  • Plata
    Na mi a szösz,aszittem már valaki vitte.
  • Lokker
    Megszereztem az accot. :)
  • Plata
    Ugyan.Hova gondolsz,biztos valami lapos tetű vitte.
  • Lokker
    Valaki már vitte. Remélem legalább egy köszönömöt benyom. :)
  • Plata
    Jah nem tudtam bocs,még nem tudtam STO közelbe jutni.
  • istikovacs
    Rendben.
    Kellem karácsonyi ünnepeket, akkor hozzá... :)
    3 gyerek+új munkahely mellett örültem, hogy legalább ennyit játszahattam.
  • Lokker
    Jaja, kedd van mostanában ilyenkor is van valami. Nekem a weboldaluk se tölt be. Ha még nem húzta be senki akkor lecserélgetem a jelszavakat meg kerítek valami szabad e-mail címet és félre teszem, ha újra kedvet kapnál.
  • istikovacs
    Nem tudok belépni, server downt van szerintem, a launcher nem kar csatlakozni
  • Lokker
    Az enyémmel se játszok csak ha event van. :D