50237
-
Plata #23404 Jut eszembe,a napi phönix vackot ha a fedes klingon sci karimmal veszem ki mindig VR lesz.
Nem tom ez mitől van,tegnap már azt mondták flottában bugos a karim.
De ha vele veszem ki akkor vr tokent ad a napi. -
Plata #23403 Lönne egy kérdésem,szerintetek mennyi a max elérhető control expertise és exotic partgen skill?
Másik hogy szerintetek milyen szett és konzol összeállítással traitekkel és starship traittel lehetne ezt kimaxolni?
Nem a dps érdekelne,hanem a minél nagyobb hatékonyságú GW,és a GW-hez partgen meg control skill kell nagyon sok.
Gondolom a hajó az temporal,mivel az alapból 20%-al növeli az exotic-ot,specnek egyik a temporal,de melyik a második?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 12:16:26 -
Plata #23402 Jah tévedtem,a nyaklánca lukas,megnéztem armoryn.
-
Plata #23401 Nem egészen.
A törpe vadászomnak a gatyája lukas.
Hiába,ilyen defektes gatyákat varrnak manapság.
Jobban belegondolva nem is biztos hogy a gatyája.Majd ránézek ha lesz időm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:41:39 -
Chak #23400 "jlenleg épp a gatyámba kellene egy prismatic gem" Csak nem egy intim piercing leendő tulajdonosával állunk szemben?
-
Plata #23399 Jah még fleet ship modulokat is vettem. 
Kb olyan szopás lett mint most a T6 Regent,vártam őket és csak egy jött ki,ott rohadnak a bankban megint a modulok.
Csak tavaly azért többet költöttem,vettem egy rakás jó ap fegyót. -
Plata #23398 Mert átemeltem szavakat egy másik MMo-ból,jlenleg épp a gatyámba kellene egy prismatic gem. 
Mellesleg a Titanstrike nevezetű artifact fegyómban pont 3 upgrade socket van.
Jah a hajó upgrade-t nem az ujjamból szoptam,de az fix csak csetes pletyka volt.mint a t6 karfiol.
Már több mint egy éve hogy beszopattak t6 karfiollal,pedig hittem benne,felvásároltam egy rakás AP fegyót,flottás ap konzolt,anyám kínját oszt t6 karfiol meg T6 fek'lhri hajók sehol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:33:53 -
Kotomicuki #23397 Hát, a jó kereskedő túlad azon portékáin, amiknél jobb érkezvén már a beszerzési árért sem lehet majd eladni a régi készletet.
Az, hogy ez együtt jár egy össznépi megfejéssel, az nem idegen a ferengi gondolkodásmódtól...
A power creep-nek meg egyre szűkebb mozgástere van a jelenlegi felállásban... -
Raulblanco7 #23396 Furcsán hangzott amit mondtál, de voltak benne olyan szavak ami miatt valamennyire azért hitelesnek tűnt.
STF nehezítés érdekes lehetne, jelenleg úgyis vicc, bár őket ismerve ez csak annyi lesz hogy x5 hp, x 3 dmg. -
Plata #23395 Megy le a zen ára.
Kb 10 perc alatt 3-al esett.
Lószart már megint 3-al csökkent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 11:27:55 -
Plata #23394 De ha még jönnek T6 elacsi tal silány voth és hirogenyó hajók akkor szerintem legalább félév mire az első T7 ki jön.
Cseten volt olyan pofázás hogy az eventes hajó lehet hogy T7 lesz,de ennek meg ellent mond az hogy még hónapok múlva is T6 hajó jön boxból.
Ugyanakkor van aki szerint meg valszeg a Lukari hajó T7 lesz.És az első T7 megapack azzal jön. -
gerisz23 #23393 Tegnap vettem egy packot kicsivel kevesebbért mint 1b.Nem tudom mennyit nyitnak majd belőle.Én lehet elverem a zenemet pakkokra,később meg eladom.De csak ha akciós lesz az elején. -
Plata #23392 Plata poénkodott. 
Viszont STF upgrade jönni fog azt mondják,új nehézségi szinttel ahova nem lehet majd bemenni bizonyos szintű gear nélkül mert szürke a join.És valszeg új ground speceket kapunk és vagy a meglevő ground spec kap új képességeket.Az első ground spec valszeg engis lesz.Vagy legalábbis tankos szerű,abból gondolom hogy engi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 10:59:00 -
Raulblanco7 #23391 Érdekes a sto helyzet, fogalmam sincs mi legyen. Egyrészről az egyik blackfridayes cikkben írtak új frissítésről, másrészt jön hamarosan az évforduló, amikor jó eséllyel ez ki is jöhet. Harmadrészt újra futtatnak minden régi hajót, promó, eventes, boxos az infinityvel. A leak oldalakat úgy néz ki megint sokkal privátabbra tették, platac t7-es hajói pedig beleillenek a képbe, bár továbbra sem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy nem megint hülyeséget beszél, van benne azért pár olyan szó, ami miatt valamennyire hiteles.
Nem tudom megéri-e bármibe is fektetni így. Szerintem ezt a promót most kihagyom, nyitok egy két packot és ennyi lesz részemről, nem hiszem hogy nagyon bevásárlok. -
gerisz23 #23390 Helyes a bőgés oroszlán:)
Benne van hogy "promotional" most is tudsz még venni a régiből 14m körül van drabaja de olyat ne vegyél.Vszleg az újban benne lesz az infinity szó s. -
Chak #23389 Ha jól tudom a promos r&d box nevében benne van h promotion/promo vagy valami ezekhez hasonló kiegészítő megnevezés. -
Kotomicuki #23388 De, mintha azt írták volna, hogy csak a speckó, a promóció ideje alatt vásárolt box-ban vannak plusz "értékek".
Meg lehet különböztetni a "hagyományos" box-ot a promóstól, vagy zsákbamacska az ex'-en való vásárlás? -
gerisz23 #23387 Igen,de ezek promo r&d pakkok,zen storba lehet venni majd ismét,csak ebbe mindenféle hajót lehet választani majd.Az elején 11-14 milla körül mozgott egy doboz,tegnap meg 30misi volt egy db jóval a promo vége után.Ha van ecd amit forgatni akarsz akkor nem rossz üzlet. -
lammaer #23386 Ezeket az R&Đ pakkokat lehet exenárulni/venni? -
lammaer #23385 Képzelem hogy a Cryptic HQn hogy élvezik hogy lehet keresztbe kasul szivatni a népet, felütetnek mindenit a hullámvasútra :) -
Plata #23384 Basszus,nekem kell egy T6 Voth palisade.
Remélem a kulcs ára tényleg felmegy,mert T6 palisade tuti bazi drága lösz.
-
Plata #23383 Meghívós.
Csak akkor tudsz csatlakozni ha admin meghív.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.05. 18:46:41 -
Chak #23382 A trading channel az meghívós vagy h tudok csatlakozni? -
gerisz23 #23381 Tuti agyonvágja a promo pack a zen árát még az este
Tök jó,mindenkit rávettek hogy verje a dilijét,most meg megint zen kell. -
Plata #23380 [6:26] [TheTradingChannel] Rin@EMH-7: wts [Special Requisition Pack - Krenim Annorax Science Dreadnought [T6]] 850m
[6:27] [TheTradingChannel] Vulcan Love Slave@Kodell: WTS: [Special Requisition Pack - Krenim Annorax Science Dreadnought [T6]], 825m
-
Chak #23379 272 jelenleg.. kérdés h a főnixes láda és a promo mit fog egymással kezdeni. Main accon már úgyis eladtam az utolsó szál dilimet is.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.05. 18:24:43 -
Plata #23378 Neem,272,de ma már vettem 260-ért is. -
Raulblanco7 #23377 zen árfolyam 400 felett már? -
Chak #23376 én is -
gerisz23 #23375 ÓÓ épp most láttam a hírt
-
Plata #23374 promo rerun. -
Plata #23373 Nem mondhatom meg mert privát és megölnek.
De nyugi lifetimernek a T7 hajóhoz jár 3 meta upgrade.Választhatsz hogy milyen legyen. -
Raulblanco7 #23372 Ezeket meg honnan szedted? -
Chak #23371 Azt magam sem tudtam eldönteni h melyiket kérdezték. Csak a napi futást szoktam csinálni. A futó versenyt vagy 2 éve nem csináltam. Akkor olyan volt a vége h az nyert aki hamarabb a megjelenő zászlóra vagy mire klikkelt, nem az aki előbb beért. Gondolom ez ma sem megy másképpen. Nyári eventen sem jobb a verseny ezen része. -
Plata #23370 Jah hogy a napi korcsolyázást hogy kell?
Az tök könnyű,aszittem a versenyt kérdezik.
-
Chak #23369 Úgy érti a "T6-U"-t h azok 11 slotosak és így kb flottás erősségű verdák. Igaz h hivatalosan ilyen megnevezés nincs, de még is jól mondja ha belegondol az ember. Vagy egyéb életforma.
25. napig a napi 5 perc v ha 2 accal tolod akkor 10, tényleg egy nulla befektetéssel bárki kiszedheti a lehet, hogy vizuálisan nem a legszebb, de még is használható hajóját. Ennél tényleg nem lehet könnyebbé tenni. Ezt meg az anniversary eventnél megfejelik azzal h 400 event currencyvel indítod az egészet.
A másik "bűnös" forumban kérdezték h kell a futást csinálni. Úgy szoktam h végig sprintelek ahol kell és kanyarban pedig lenyomom a roll gombot és futok tovább. Van h beérem az előttem lévő játékos mob ellenfelét. Kis gyakorlással fél álomban is megtudja csinálni bárki. Szerintem. -
Plata #23368 Csak simán T6,T6-U nem létezik.
T6-U hajó nem lesz,mivel a T7 hajók maguk is upgradelhetők lesznek,flottás packos promós hajóba 3 upgrade a zenes lobis és eventes hajóba 2 upgrade slot mehet.
A legjobb upgrade cuccot Challange fokozatú stf-en kaphatod,amihez minimum mk14 epic vagy mk15 ur gear kell.
És eshet STF közben is upgrade,nem csak a végső lootból kaphatod,stf közben eső upgrade cuccost el lehet passzolni,mert az max kék szintű lesz,de a végső jutalom kari bound.
Sci tac és engi statot adó upgrade is eshet.tök random módon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.05. 14:05:28 -
Kotomicuki #23367 25 napig, napi 10 perc -> nehogymá' ennyi ideje ne legyen az embernek egy acc'-wide, 40. szinttől használható, "T6-U" hajóra - ezek a hajók teszik "ingyenesen" játszhatóvá a játékot a kezdők számára!
Január 12.-én ér véget az event: ha csak most kezdi el az egyén, akkor is bőven megtudja csinálni, lobby-kristály nélkül is! -
Plata #23366 Na jó de nincs lobim. 
Ilyesmire meg sajnálnám is. -
Plata #23365 Mindenképp jó megcsinálni,mert admiraltyba kurva jó még nekem is.