50237
-
Plata #23444 Az nem lenne rossz.
felakartam menni admiraltyzni de hát kariválasztónál folyton behalt,too many response vagy mi a jó isten szöveggel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.07. 20:49:13 -
Lokker #23443 Biztos jön valami nagy újítás amivel szétcseszik a szervereket és kapunk xp meg dilihétvégét. 
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.12.07. 20:40:52 -
Plata #23442 Jobban jártál,én csak a kari választóig jutottam,onnan folyton kivágott. -
gerisz23 #23441 Kivágott most meg frissíti a launchert...pedig ma végre kedvem is van meg időm is lenne még játszani... -
Kotomicuki #23440 Mostanra játszhatatlanná állt le a játék - 5 perc volt 4 Boff előléptetése - , mára befejeztem.
Úgy tudtam megoldani, hogy többször kiléptem és vissza, akár a játékból is, sokadszorra észhez tért és átengedett azon a küldetésen. -
Raulblanco7 #23439 Hát, én nem próbáltam egyiket sem, úgyhogy szerintem a hiba nálatok lehet.
Lehet mégis rárepülök kicsit a promóra, hétvégén elkelt szinte minden kirakott cuccom 100-as csomagokban, alig maradt egy kevés, szóval lett ec bőven.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.07. 16:30:07 -
Kotomicuki #23438 Nekem meg olyan küldetésnél bug-golt be és akadt el véglegesen a küldetésszál (most legalábbis úgy néz ki), ami eddig mindig hibátlanul lefutott - lehet, hogy a hiba mégis odaát van... -
Plata #23437 Hááát ha keresel üres instát nem nehéz.
de szerintem valami gebasz lehet nálad,nekem tavaly engedte,az idén meg sem próbáltam. -
lammaer #23436 na mind1, legalább nincs kisértés hogy szaladgáljak a jégen... -
lammaer #23435
-
Plata #23434 Én le is kértem egyet. -
Chak #23433 Úgy néz ki van egy Federation doff pack giveaway az alienwaretől.
link -
Kotomicuki #23432 Nekem a "táblázatod" fölött van egy választópanel, amin be kell jelölni a "nyulat" - akárcsak a "nevelésénél" - , legalul meg leokézni a bizniszt - a te megjelenítésed hiányos: a gebasz nálad lehet. -
lammaer #23431 Nem látok semmi kattinthatót... -
Plata #23430 Aminél 0-s van olyan epohh-od nincs aminél van 1-es olyan van,azt sem tudod beváltani? -
lammaer #23429 Lehet fogyatékos a kérdés, de hogy a pékbe kell beváltani az epohhokat marrká? Azt írja a wiki hogy a GPL conversion unitnál köll, de én semmi kattinthatót nem látok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.06. 19:26:11 -
Raulblanco7 #23428 majd megírja ha kell neki meghívó, ha meg nem kell neki akkor nem foglalkozom a dologgal, kevés ott az admin, sokszor nincs fent egy sem, én kb kettőről tudok csak. -
Chak #23427 Persze, nem árthat ha látom mi a helyzet ott is. Thx.
@chak01 -
Plata #23426 Valamilyen Chak,flotta tag. 
mindjárt megnézem flotta rosterben. -
Raulblanco7 #23425 Kell meghívó egyébként? Ha igen mondd az account neved. -
Plata #23424 Hát de fárasztó hülyeség volt. -
Lokker #23423 Lehet az volt a baj hogy szkippelted a lényeggel együtt. :P
Az új tacos mudol egy gagyi rakéta, keveset sebez meg hol fagyaszt hol nem, de inkább nem. Régebbiek jobbak de a legjobb a 2015-ös summer eventes ami összehúzza majd szétdobja az ellent. -
Plata #23422 Jelenleg az új Legion kieg sztoriban és küldetésekben veri az SwTor KotFe kieget.
De piszokul.SwTor KotFe kiegje az volt hogy hú mekkora sztorit meg élményt ad.Az első epizódot untam és skipeltem a sok dumát.Wow-ban csak a hunter sztori elején tartok de nagyon jó.Demon hunternek nagyon az elején.Az sem rossz,főleg az időutazós része.Ott ütött hogy visszamentünk BC időbe és régi helyek és arcok fogadtak.És ez csak 2 class sztorija.Ezenkívül még van vagy 10 class.Fejenkébt 2-4 ággal. -
Plata #23421 Naaa,inkább azt mondanám minden másra a lúzereknek ott a mastercard. :P
WoW meg most legionnal nagyon is jó lett.
A küldetések BM huntiknak nagyon jók.Igazán le tudnak kötni.Havoc Demon hunterrel egész mások.DH küldik kicsit sötétebbek és nem olyan kalandosak mint a törpe huntié.Viszont a DH karimnak meg cuki a személyisége és ezzel ellensúlyozza a darkos küldiket. -
Raulblanco7 #23420 Akkor farmold ki az a szutyok wow geart, minden másra meg ott a mastercard. -
Plata #23419 Az a bibi hogy van nekem egy törpe huntim aki számít rám,neki is farmolni kell gírt meg egyéb szart,WoW-ban egy közepes gírhez kb ezerszer annyi farm kell mint egy STO repus szetthez. -
Plata #23418 Még nem próbáltam az újat,az engi meg sci régiek jók voltak. -
Lokker #23417 tacos kit modul nem olyan jó szerintem -
lammaer #23416 Téged ismervea zt mondom, nyitogasd el a kulcsokat, aztán szerezd meg a palisadet aztán meg úgyis szanaszét farmolod amagad mire kijönnek a T7 hajók, és megveszed azokat is. -
Plata #23415 Vedd ki a kit modulokat azok jók. -
Plata #23414 Hmm,up token,ez nem is rossz ötlet. 
Jelenleg inkább magam idegelem,gyűjtsek pénzt T6 palisade-ra vagy basszam el a kulcsokat és úgyis jönnek T7 hajók?
Nem tudom,csábít a T6 palisade és mivan ha duma a T7,de mivan ha nem duma és megint ugyanaz lesz mint a másikkal,megveszem drágán és jön egy tier váltás,és csábít az a 100 kulcs is a bankban.
Tény hogy tavaly megszoptam a T6 karfiol pletykát,de az is tény hogy a tarantula is kósza pletyka volt,na meg a T6 elacsi tal shiar egyéb hajók,a T6 tal meg többi hajót már nyár elején mondták,elég sok minden ami hihetetlennek tűnt bejött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 14:04:32 -
lammaer #23413 Hogyhogy minek?
Legrosszabb esetben lekonvertálod upgrade tokenre.... azzal meg rengeteg dilit nyersz, és úgyis biztos el fogod használni...
Vald be hogy csak nem mersz szembesülni a ténnyel hogy ez is csak egy urban legend amit azért terjesztesz hogy idegeld a népet :P -
lammaer #23412 Winter eventes új cuccok közül van vmi ami használható esetleg? Nem nagyon láttam semmi érdekeset (természetesen a ruhácskákkal el lehet bíbelődni, de az nálam nem használhatósági kategória).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.06. 13:58:18 -
Plata #23411 Várd meg míg kijön a T6 voth,bááár az beztos genyó drága lesz.
Az eddigiek alapján a T5 és T6 variáns konzoljai passzolnak.
Én is úgy gondoltam hogy kellene egy T6 palisade,de most már nem tudom mit gondoljak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 13:42:11 -
Chak #23410 A vothos karimnak azért jó lett volna a hiányzó 3ik ship. De nem tudok beleölni millió diliket. Inkább átváltottam amim volt zére. -
Plata #23409 Minek?
Csak T6 vagy T5 hajó van benne.És csak kari bound.Jobb a red matter és vagy az admiralty kártya.
Jah nem kell egyik hajó sem epicből.Sem UR-ből.
Már megint 277 a zen,jól lement.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 13:40:31 -
lammaer #23408 de mé csak napi 1? Áttolod a dilit hozzá, azt akkor napi sok lesz.
Az legalább rendes teszt is lenne, mert mondjuk ha 10ből nyitsz 10et vele VRnek az elég meggyőző :) -
Plata #23407 Elég sokat csetelgettem most,kb két órát tököltem és csak a fedes karikkal sikerült a winter küldizés,ami cset nélkül lenne vagy félóra.
De érdekeseket hallottam,lehet hogy a phönix azért lett most bevezetve hogy a népek elbasszák a zenjüket meg dilijüket erre a fosra,ha meglépik a T7 hajókat februárban akkor meg majd mint a marhák rohannak vásárolni újra zent pénzért.
-
Plata #23406 Jah én már nem is merem mással kivenni.Napi 1 Vr megvan így.
Orion kariról jut szembe,az régen nekem a contrabandozással volt iszonyatosan szerencsés,amíg neki összejött akár 40 contra addig a többi karinak 10-15.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.06. 12:34:30 -
Chak #23405 Nálam sec accon a férfi orionom csinál folyton vr tokent. Furcsa.