50251
  • Plata
    Raul ezt a vidiót neked hoztam.
  • Raulblanco7
    úgy hogy a drop rate kb ugyan annyi a t5, t6 és az ur packra is, korkrétan kaptam eddig kb 7-7 t5 és t6-ot, és asszem 5 epicet, szóval alig valamivel kevesebbet, de amíg a t6-ba tesznek újakat, addig az epicben nincs új, így maradt olcsó, plusz nem mindegy hogy a szinte ugyan annyi packot kapó emberek 10 hajóból tudnak választani elosztva a t6-ból, vagy 2-ből az epicben.
    T5 hajók már 60-70 millió ec, az epic 140, a kettő között kellene lennie 100 körül a t6-nak is ha nincs a keldon és a jem mint új hajó benne.
    Amíg nem jön valami nagy újdonság az epicbe, addig olcsó marad a jelenlegi kettő is benne.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.13. 15:25:33
  • gerisz23
    Az inf box epic hajópakkjából kilehet szedni.Nakúl hajó van még bent opcióként a dobozban.
  • Plata
    Te figy a vonph dread az nem 700 misi körül volt régen?
    hogy a rákba van az hogy most 140 160 körüli áron adják?
    Nem mintha bármikor is érdekelt volna mert randa,csak fura mert én úgy emlékeztem az drága.
  • Raulblanco7
    dps league weboldalon van fent egy rakás dps témájú videó, ott érdemes körbenézni annak akit érdekel.
  • Plata
    jah akkor benéztem,de nem néztem még végig a videót csak beletekertem,most hogy beszéltünk róla visszakerestem.
  • Raulblanco7
    Dehogy 0.01 mp, az konkrétan 1mp, vagyis 1,16mp ha a századig nézzük, ez volt a legrövidebb amit láttam, de nem néztem mindet, szóval 116x-osa annak amit te írtál, 0.01 ott nem azt jelenti hogy 0,01 másodperc, az ott perc:másodperc óra ami mér.
    És persze kell hozzá hogy a dps mérő az első bevitt sebzéstől számol, nem pedig a már előtte buffolunk egy ideje kezdéstől. Persze maga az eredmény azért vicces és jópofa.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.13. 14:08:51
  • lammaer
    Impresszív

Mondjuk a számláló elinditásával nem értek egyet, a harc sztem ott kezdődik amikor rátolják a kék sugarakat, nem akkor amikor elinditják a stoppert, de a lényegén nem változtat a történetnek. Remélem gyakran összefutok ilyenekkel, hamarabb megcsinálják nekem a kristályt amig kimegyek teáért a konyhába :)
  • Plata
    Megtaláltam,még csetre linkelte be valaki egyszer.
  • Plata
    De sajna leverik,csupa Tvaro és defi torpedóval és a konzollal,asszem 0.01 másodperc az ameddig harcolnak.
    Nem random csapattal mennek,hanem fix csapattal,majd megkeresem a videót.
  • gerisz23
    Sztem behúzzák ők is ha kell csak tvt is mellé kell húzni.a többi leállást meg nekünk kell megcsinápni
  • gerisz23
    Annyi idő alatt tuti nem verik le
  • Plata
    Francokat,most jut eszembe a CCA rekord defivel és tvaroval 0.01 másodperc.
    Asszem tvaro a t6 roma hajó,de lehet hogy tévedek.
    Jah malem és a fleet változata a T6 tvaro.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.13. 12:58:28
  • Plata
    Szerintem jobb eredményeket nem is fogsz találni,nem hiszem hogy sok olyan dinnye van aki kivette volna lobiból ezt a fost és komolyan tolná vele.
    Akik komoly dps-re mennek azoknak nem kell a hajó,a hardcore dps függők még mindig nem ezeket használják,az 500k dps-hez kevés ez a hajó,és a 9 másodperces advanced stf-hez sem lesz elég,mert ha hiszed ha nem már a rekord 9 másodperc egy advanced kristály.Ehhez komolyabb hajó kell,Flambard vagy temporal zenes hajó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.13. 12:51:11
  • Kotomicuki
    Attól "hivatalos", hogy a szerző egész jó eredményeket ér el - ezzel a hajóval, eddig ez a legjobb eredmény a YT-on - és szinte minden hajóról találsz nála videókat.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.12.13. 12:26:19
  • Raulblanco7
    Fed engi nehezen fog scimitarral repkedni. Megkapja a sci odyt, egy próbát megér.
    Tacnak kiveszem a Venegance classt, sci-al meg majd lesz valami, egyelőre szutyok annoraxban ül, vagy marad az vagy temp sci hajó zenből.
  • Plata
    Sci ody,ne idegelj.
    A flagship boundleből az ody a leggyengébb láncszem.Nem szerettem, a traitje szuper jó,de kivenni is rémálom volt nekem az a lassú tehén,mondjuk mindig fürge kis sci hajóból ültem át.Akkor már inkább menj a flambard-al.Az is benne van a bundliban 5 sci konzolos 5-3 fegyós dread.
    Jah megint figyelmetlen voltam,engi karinak akarod,az más.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.13. 11:57:09
  • Raulblanco7
    Ezért gyűjtök én is a Flagship boundle-re most az engimnek, Sci T6 ody, szép nagy dög cruiser, 4 sci konzollal.
  • Plata
    Ez mitől hivatalos?
    DPS-hez már jó rég nem kell tac konzol.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.13. 11:32:17
  • Kotomicuki
    Na, megjött a "hivatalos" mérés végeredménye is: 230k!

Érdekesség, hogy a full iconian szettet egy Solane deflektorral bontotta meg és a taktikai konzolok helyén is általános célúak figyelnek, vagy legalábbis: csak az egzotikus sebzésnövelésben vesz részt az az egy, ami megmaradt - úgy tűnik, hogy a power creep végleg túllépett a "hagyományos" DPS-építési elveken.
  • Plata
    Tévedtem már csak 461k dilim maradt.
  • Plata
    Ubisoft,mi mást vársz.
  • GaborST
    tipikus lehúzás akkor :(
  • Plata
    na meg persze majd jönnek hozzá a fizetős DLC-k meg season pass meg hasonló baromság.
    De ebben nincs single player,csak multi.
  • Plata
    Jó lesz az,csak majd tápos gép kell hozzá,ha igaz még 8k felbontás is lesz benne.
  • GaborST
    Amúgy nem néz ki rosszul kár érte :(
  • Plata

A teszt videó már nincs fent,csak ezeket lehet megtalálni,teszten kicsit beégtek mert szaggatott.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.12. 17:41:05
  • GaborST
    Csak hallottam hogy lesz ilyen is bár bíztam az Ubiban hogy nem huzatólja meg önmagát :)
  • GaborST
    Az fasza XD
    Na de Ubi mit várunk :)
  • Plata
    Már javában készül VR játék lesz co-op,vagyis a hajón a tisztek a haverjaid lesznek,jó drága lesz,és jön hozzá rahedli dlc majd.
    Jah és ne álmodj róla hogy 32 giga ram alatt futni fog rendesen.A konzolos változat talán jobb lesz,de a Pc-s állítólag veszettül fos optimalizálatlan szar.A bemutató alpha teszt sem sikerült túl jól,atom tápos masinán amilyen nekem sosem lesz szaggatott.
  • Kotomicuki
    Vmire csak használható lesz az idei, karácsonyi ajándékhajó is!
  • GaborST
    Srácok igaz hogy az Ubi is csinál valami ST online játékot ?
    Ha igen mit tudni róla?
  • Plata
    Nem csináltad meg a temporal eventet,baromi sok fm-et egyéb szart adott.Még most is vagy 600 ezer finomítatlan dili van a karinál,amit abból a szar eventből szerzett.
    Az a baj folyton elfelejtem beolvasztani a napit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.12. 16:20:10
  • Raulblanco7
    Nekem csak a főkarin van fc, máshol semmi, ott sem gyűlik annyira mert sokat elvisznek a doffok és főleg a heti dili bónuszba is kell ugye a 200k fc hetente.
  • Plata
    Nekem szerencsém volt.Temporal karinak event miatt 300 vagy 400-as doff helye van.Hülye event miatt volt vagy 700k fc-je még.Így vele feltudtam tölteni rengeteg doffot.Meg a Nebula-s sci karitól is elhasználtam párszáz ezret.
  • Raulblanco7
    tudom, de még mindig jobb mint annak idején mikor én csináltam a 3 x 200-at naponta a flotta bázis t5-re húzásánál.
    ott overflowba nem ment doff, amennyi szabad rooster helyed volt, annyit tudtál kinyitni.
    akkor még nem volt select all sem a betöltéshez, egyessével kellett végigkattintanom a betöltéshez a doffok neve mellett a listát.
    pluszban még ugye mivel 600 doffot kellett vennem naponta, ami 450.000 fc-be került, és csak 180.000-et kaptam belőlük vissza, elég gyakran elfogyott a fleet creditem, és fleet creditet kellett szereznem, hogy építeni tudjam a bázist :)
  • Plata
    Overflow nem végtelen asszem 200-ig lehet oda rakni vagy 100,
  • Raulblanco7
    Dehogy sok idő, csak az ablakot olyan helyre kell húzni hogy a buy gomb és a felugró ablak ok gombja egy helyre essen, onnantól pedig kurva gyors, csak nyomni kell a bal egérgombot sorozatban, vagy dupla trippla gombokat. Kinyitni is baromi gyors, csak nyomod folyamatosan a gombot, most még overflowba is teszi őket, szóval a rooster hely sem akadály.
    Én hónapokig csináltam ezt annó a bázis építésnél, csak ott 3 x 200 doff kellett naponta.
  • lammaer
    Rengeteg ilyen UI bénaság van a játékban ami miatt sok dolgot csak azért nem csinálok meg mert nincs kedvem ezret kattingatni.
    Pl van az a doff küldi amikor 10 prisonert be lehet váltani dilire... naná hogy egyesével kell betenni őket, mikor pl az 5 kolonistát váltsunk be dilire küldinél meg automatikusan kitudja tölteni. Halomban állnak a prisonerek az inventoryba, mert hiába kéne a dili, ennyit kattogni nincs kedvem =lemakrózni azt a panelt meg elég macerés :) )
    De ugyanilyen idegelő a repusnál hogy külön kell húzgálni az XP, credit meg repu berakó csúszkákat... mikor nyilvánvaló hogy senki se rak be fele mennyiséget, felesleges 6 kattintás minimum, mi a rákért kell arra külön csúszka...
    Meg pl az admirality rendszer - ott a 8 slot ahol a küldik vannak nem dinamikus mint pl a doffolásnál... tehát amikor mind a 8 kész, nem lehet úgy elfogadni hoy kattintasz a legfelsőre és akkor a következő feljebb ugrik... hanem szépen gyalogolni kell lefele..doffolásnál szerencsre szépen ugranak fel...

Szóval simán ráférne némi UI frissités a játékra, de gondolom azért se csinálják meg, hogy ezzel is nagyobb legyen a timesink...
  • Plata
    Most szerintem senkinek nincs dilije,up event volt utána meg rengetegen elköltötték a dilijüket erre a fos phönixre.
    Még a flotta bázisba is alig van most dilijük,az upgrade-ba majdnem egyedül pakoltam be a dilit meg a doffokat,asszem 260k diliből 240-et én tettem be.
    510 doffból meg 504-et én tettem be,a doff húzósabb volt,a kezem lerohadt a sok kattingatástól,asszem szereznem kell egy olyan egeret ami régen volt,azon volt dupla meg gyors kattintás gomb.
    Doff vásárlás kicsit deficites 1 doff 750 fleet credit és ad 300-at ha beteszed.De nem értem mi a faszért csak egyesével lehet megvenni.Iszonyú sok kattintás ennyi doffot kivenni meg kinyitogatni.