50245
  • lammaer

Höhö, akkor sokkal előrébb vagy mint én.. fiam unszolt hogy menjek vele pár kört, de vhogy már nem bírom elviselni ezt a randomgenerátort, úgyhogy olyan 6-7 meccs után elég is (ha nyerünk, ha vesztünk, tökmindegy :) )

• Plata
    Na hogy örüljetek itt a negyedk,
  • Plata
    Tudom,de a töltőből nem tudsz csinálni lövegkezelőt,vagy parancsnokot esetleg parancsnokot.
    És nem egyszer kell átképezni,svéd tankokat ha T6-ból kezdeném free xp-vel,akkor is kétszer minimum át kell képezni pénzért,nem éri meg.
    Akkor inkább húzok prém tankban legénységet és átrakom onnan.

• Kotomicuki
    Aztat ugye tudod, hogy a nemváltáson kívül bármivé által lehet őket operálni?!
    Lehet a könnyű tankvezetőből nehéz tank lövegkezelő is, ha az kell - némi csúszópénzért - , sz'al 3 fős legénységű, svéd gépekbe jók azok a svéd muflonok - pláne úgy, hogy legalább az első skill-jük 100%-on van már!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.12.25. 16:54:21
  • Plata
    Nekem is van a barakkban 3 svéd,de a negyedik és ötödik már nem ingyenes,azokért perkálni kell.Ha veszel pénzért valami mikulás csomagot vagy mi a szart abból kapod asszem.

Én is akartam heavy ágat avgy Td-t húzni,de mivel a light ágat felhúzzák T10-ig így inkább arra hajtok.
    Bár lehet mégsem,ugyebár én amerikai tank párti vagyok,de az amcsi T10 valami bődületes nagy önjáró budi lesz.Az m551 Sheridan prototipusa,abból is a leggázabb.
    Nem tudom hogy érdemes lesz-e kifejleszteni,szeretem a szép tankokat,de a sheridan WoT változata ultra gáz,az én imádott kicsit T49-em után ez a rondaság gáz lenne.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 16:45:59
  • Plata
    Passz,mondom csak cseten láttam.
  • Daeus89

az az nx2 volt :D és elvileg so4 végére már a híd kivételével minden benne volt az nx1 be max Franklint tudom elképzelni columbia a skin frissítést mutatta be youtubon és az a hajó volt Columbia de csak a neve
  • Plata
    Jah asszem eszembe jutott,ha jól rémlik valaki azt mondta a T6 NX az valami columbia lesz?
  • Plata

Tudom hogy adnak,de nem jók semmire,5 darab svéd light tankba való nőt kapsz,csakhogy t8-10 light a svédeknél nincs,csak heavy vagy Td.
    T10 light tank csak orosz,német amerikai francia és franc tudja milyen lesz.
    Azt tudom 5 darab t10 light jön,könnyített MM-et kapnak a light tankok.
    A jelenlegi +3 tier helyett +2 tierbe kerülnek.
    Nem érdekelnek a svéd tankok,T10 lightra utazom.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 16:23:51
  • Daeus89
    hát nem tudom én amit olvastam az az volt hogy a tervezet so5 ös modelljét kapná , a másik nem tudom nem láttam még storos hajót ami kapot boxos utódot vagy csak nem emlékszem promóba meg hasonlót tudok elképzelni mint ami intelassault vacaknál volt 2 jön ki és azokból az egyik szobros lesz , én egy kelvin párhuzamot tudnék elképzelni még az op lenne :D de lehet az lesz inkább boxos mivel az is nx + elvileg készül egy t6 miranda is :D
  • lammaer
    Dehát adnak svéd nőket is... ahhoz meg má' öreg vagy, mi? :)
  • Plata
    Talán valami C betűs?
    Töröm a búrám hátha beugrik.
  • Plata
    Cseten mondták,ma volt időm admiraltyzni.
    Ment ma trade cset is.
    Valaki írta hogy a T6 Nx az mittomilyen osztályú hajó lesz.Ragya se tudja már.
    Mire azt ecsetelgették hogy lehet az lesz a drenya promó fedes hajója.
    Eszembe nem jut mit mondott mi a T6 NX neve.
  • Daeus89
    tényleg nx mint drenya ? kek főleg hogy tos drenya jön majd promóba az a 3 gondolás fos
  • GaborST
    A nagy hajó nem kifogás mert vannak nála nagyobbak és gyorsabban is mozog :P
  • Plata
    Klingon és romulán 0 mozgás pöttyel jól fordul.
    Minek nekem ingyen garázshely?
    A fő accomon van 41 tank a garázsomban 11 üres garázshelyem.
  • Plata
    A fedes flagship az totál cruiser,olyan lassú is.
    A klingon az már valami fél hadihajó.
    A romulán az meg egyértelműen dread.
    A klingon elég ütős,jó tűzerővel jó túlélőképességgel.
    A romulán az meg egy állat.
    A fedes az nem jött be igazán,túl cruiseres.
  • Kotomicuki
    A zászlóshajók sose voltak aprók, a nagy mérethez meg lomhaság társul, cserébe sok mindent fel lehet szórni rájuk és viszonylag jól bírják a strapát!
    Ha eldöntötted, hogy közel mozgásképtelen hajóval akarja szelni a világűr napszeleit az adott karaktered, akkor ne sajnáld tőle a mozgás-pöttyöket a skill-fán, ill. a mozgékonysághoz adó konzolokat a hajójáról!

...

Meglett az event-es hajó!
    ...és ne felejtsetek el menni pár karikát a wot-ban sem az ingyen garázshelyekért!

Boldog Karácsonyt Nektek is!
  • Plata
    Flagshipnek jó a traitje,romulán és a klingon erősebb,főleg a romulán.
  • GaborST
    Igazából nem értem a fejlesztőket ott van a Fedes Flag ship az egyik legszebb Föderációs hajó erre totál szétbasszák azzal hogy lassabban fordul mit a föld a saját tengelye körül!!
    Ha már Flag ship akkor nem kéne op hajónak lennie vagy csak ez nekem fura, olyan ez már mint a foci hogy villogunk egy sztárjátékossal de igazából azt se tudja mi az a labda?
    Amúgy piszokul tetszik ez a hajó is mert hát Iconian (jó nem teljesen) és ezt is elcseszik itt nekem !!
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.12.25. 14:09:49
  • Plata
    Olvass vissza szerintem pár napja írtam épp hogy azt a herald szutykot már 140-ért árulják cseten.
    Lehet volt már egy hete is,cseten mindig kapsz olcsóbbat mint ex.
    Várd meg szerintem a köv boxot,akkor lehet jön jó hajó,
    Bár úgy néz ki a fed t6 dread az a T6 Nx1 lesz talán.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 13:58:58
  • GaborST
    170 misi a legolcsób
  • GaborST
    hol?
  • Plata
    Mi a pöcsnek ahhoz a vacakhoz 170 misi?
    Már 140-ért kapsz.
  • GaborST
    Ezt az angol verset kaptam le tudja valaki fordítani ?

It's the morning of Christmas
    And all through my house
    Not a creature was stirring
    'Cept that pesky mouse.

I can hear him scurrying
    Up over my bed
    And if I'd caught him
    He'd wish he'd hid, instead.

But, since it's Christmas
    I put out some cheese
    And I'll let him eat
    All that he please.

Guess the seasons mood
    Has made me go soft
    Even towards that mouse
    Up there in the loft.

He's one of Gods' creatures
    And I'm not one to say
    That he's not a place
    In the Earthly way.

There's lots of things
    We don't understand
    Why He put them here
    Or fit in His plan.

Ours is not to question
    Wondering, "Why?"
    About all those things
    That walk, crawl, swim, and fly.

We've already forced
    Some to be extinct
    And if we keep on
    We'll be, on that brink.

So here's to Gods' creatures
    The great, and small
    For I know, without them
    The universe ends, that's all!
  • GaborST
    Ezt a kis drágaságot :D
  • Plata
    Hát akkor már nem nehéz,ha van 60-70 misid megforgatod és gyorsan lesz belőle még 60-70.
    De milyen hajót akarsz venni?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 13:15:56
  • GaborST
    Igen hajóra menne van már kb 60-70 millám de ehhez kellene 100 misi még :)
  • Plata
    Volt az kevesebb is,annak idején mikor bejött párszáz ezer volt az ára,de akkor még sajnáltam rá a pénzt.Öszvissz 1-et vettem,oszt később hogy felment.
  • lammaer
    Végeredményben nekem ez pozitív, csak akkor nem jó amikor előtte 10m-ért táraztál be néhányat :)
    Arrol ne is beszéljünk amikor még a 80 millás ár volt.... mondjuk ott nem fenyegetett hogy telepakoljam vele az inventorimat :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.25. 11:44:59
  • Plata
    ki gondolta volna hogy 3.5 misiért lehet majd kapni plasmo-t.
  • lammaer
    Áh, lammaer kolléga csak állandóan érdeklődik :(

Legutóbb arra a következtetésre jutottam, hogy manapság már tök kiszámíthatatlan mivel lehet kereskedni, mert random bevágnak midenféle eventet/akciót/lockboxot ami teljesen haza tudja vágni az árakat. Kicsit nem figyel az ember azt hoppáááá, az edig értékes cuccai leesnek a béka segge alá.

Szóval én max sortolni tudok, ránézek néhány jól menő cuccra (fleet ship module, R&D pack) price per unit módban, és reménykedek hogy van vki aki éppen nagyon meg akar szabadulni valamitől ezért áron alul rakja fel az exre...

Még az MK XIV cuccokal tudtam pár milliót keresni (de ez tényleg csk 3-4-5 millió / darab) amikor pl vki felrak egy omni bemet 2-ért... mert az simán elmegy 7-ért is...

Szóval stratégiailag marhára nem vágom a piacot, csak ezt az alapszintű opportunista módszert tudom :)
  • Daeus89
    és ha van neki még ec-je ?amúgy elég jó hajók vannak 100-120 ér szal lehet
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.12.25. 09:41:46
  • Plata
    5.19misi a kulcs ára exen,de cseten árulnak 5-ért is.
  • Plata
    Zenért szerintem nem vennék kulcsot vagy pakkot és adnám el,max ha valami nagyon olyan hajó jönne amiért nagyon oda lennék,mert inkább ki farmolgatnám.Elite stf dobozokat tényleg megéri farmolni.
    Egyébként mire kellene a 100 millió?Gondolom nem hajóra mert annyiért nem nagyon van,akkor fegyverre?
  • gerisz23
    Veszel zenért kulcsot vagy promo pakkot és eladod.
    Vagy ha van ecd akkor olcsó kulcsra vadászol.
    Nyonsz pár brotherhoodot eliten,egy kőr fél milla körül van.
  • Lokker
    lammaer kolléga mostanában jártas ebben talán.
  • Plata
    Hát talán felnéz ide valaki olyas valaki is aki kereskedik és tudja mivel érdemes,nekem fogalmam sincs.
  • GaborST
    ezt csinálgatom de nem túl nagy haszonnal sajna :(
  • Plata
    Exchange.
    Kereskedj,hogy mivel azt nem tudom,mert én nem vagyok benne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.24. 18:02:00