50237
  • lammaer
    Se a temporal kit modulokat....
  • lammaer
    Mondjuk még a temporal boffokat se próbáltam...
  • lammaer
    Én egyelőre a raiderrel repkedtem de nagyon tetszett, pedig nem is nagyon hegyeztem ki temporalra (na azé a konzolszettet megkapta, de sima TAC karival reptettem FAW boatként), nagyon jól manőverezik és meglepően nem robbanékony nálam.
    Ha ettől jobb a dread akkor :DDDD
  • GaborST
    Tényleg az jó lenne mert arról totál lemarattam sajna :(
  • Plata
    Arra ne nagyon számíts,majd ha megint jön valami phönix fos esetleg 200 köré megy.
  • GaborST
    igen de ha 200 alatt lenne az volna a legjobb XD
  • Kotomicuki
    Hát, amíg 400 alatt van, addig minden Zen "ajándék"!
  • GaborST
    Az nagyjából be lehet saccolni mikor lesz megint nagyobb áresése a zenek?
  • GaborST
    na majd lehet az lesz akkor :)
  • Plata
    Lehet.
  • Plata
    Azokat fölösleges kipróbálni,a 31st Century Temporal Temporal Ship Bundle azt hiszem 6k,Enginek scinek és tac karinak való hajók,mindegyik nagyon jó.A Multi mission sci vessel és a dread atom jó cucc,a raider is jó,de nem nagyon használom,csak a konzolját.A három hajó konzolja szettben van.
    A dread és a science vessel mocskosul erős.A raidert nem használtam rendesen.
    Jah és ezek nem fedes hajók,fed klingon és roma hajók is egyben.
    Három hajó áráért 9 hajót kapsz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.26. 18:25:40
  • GaborST
    Lehet mert Steambe nyitom meg ott meg az F12 a képlopó?
  • GaborST
    Majd temporalos hajót 2- is egyet Engi-nek meg egyet a sci Tos karimnak :)
    Semmi hiába nyomkodom az Alt+F12 nem reagál rá
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.12.26. 18:12:58
  • Plata
    Most próbáltam Alt+F12 eltünteti a HUD-ot.
  • Plata
    Hmm,fura pedig alt+f12 rémlett,tom hogy WoW-ban Alt+Z mert ma is csináltam képeket,de úgy rémlett STO-ban alt+f12.
    Melyik hajót akarod megvenni?
    Szerintem várj kicsit,lesz az új szuper bundle előtt akció tuti.
  • GaborST
    Hm érdekes na mindegy de azért jó volna mert így tényleg zsákbamacskát vesz az ember :(
    Az Alt+F12 próbáltam nem csinál semmit
  • Plata
    A régi ESD-en volt egy kis konzol a shipyard mellett,ott lehetett kivenni ingyen zenes hajót és kipróbálni tribblin.
    Új ESD-en nincs ilyen.
    Romulánoknál és klingonoknál talán megvan.Rég nem akartam már hajót tesztelni.
    Múltkor néztem fednek lehet-e.
    De fednek azt sem engedi kivenni ami már megvan.Mondjuk szinte mind megvan.
    De tribblin azt sem lehet kivenni ami megvan.
  • Plata
    Fejből asszem ALT+F12.
  • GaborST
    Apropó melyik gombbal is lehet a teljes Hudot eltávolítani?
    Mert kerestem a beállításokba de nem találtam!
  • Plata
    Régen volt rajta lehetőség,most nincs.
  • GaborST
    Pffu semmi értelme annak a 2 szervernek akkor!
    Nem teszt szerverek hanem kamuszerverek!
  • Plata
    Nem lehet,még azt sem ami éles szerveren megvan.
  • GaborST
    Vagy csak a Triblin lehet esetleg egyiken se ?
    Bár én nem látok újdonságot!
  • GaborST
    Srácok a REDSHIR serveren nem lehet kipróbálni a hajókat?
  • Daeus89

ezt látnám szívesen :D
    meg lassan már érdekel az a 3. filmbe említett hajó ami fejlettebb a kelvint coni-nál de még nincs kész és 90% ba az nx-2000 lesz
  • Plata
    Bakker ha van képed T6 Mirandáról vagy az új 9-es Packról rakd már be.
    Bár az Enterprise J pack úgyis baszott ronda lösz.
  • GaborST
    Arra igen de amit leírtam és elküldtem pont ez jutott eszembe és bevált :D
  • Plata
    TFO?
    Ha repura gondolsz és t5 lett akkor relogolj.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 21:23:17
  • GaborST
    srácok most lett meg a TFO repus ág és nem adta meg a jutalmat ilyenkor mi van?
  • Kotomicuki
    A fiúknál lehetett, gondolom, a lányoknál is lehet "foglalkozást" váltani.
    Amúgy 2 100%-os képességük van: mire kifejleszted az adott, >=T6 jármű utódját, bőven elérik megint a 100%-ot, sz'al: nem vesztesz velük semmit sem.
  • Plata
    Én nem komolyan játszom,csak úgy szórakozásból,főleg trollkodásból.
    T49 meg így a jó.
    Mellesleg most kicsit betelt nálam is a pohár,arty csapattárs meglőtt,megfordítottam a tankom hátra mentem és megmutattam hogy kinek van jobb ágyúja.
  • Plata
    Szeretek trollkodni T49-el.Mindenki azt hiszi hogy pocsék az ágyúja szar az álcája,ehhez képest az enyém hihetetlen dolgokra képes,igaz néha marha nagy mellélövésre is,de mekkora poén már mikor 400-500 méterről agyonlövöd vele az ellenséget.Sajnos kikapcsolták a közös csetet,így már nem hízhat a májam a sok hacker cheater meg egyéb dumától.Pedig élveztem,sosem tudtak cseten dumával felmérgesíteni,engem inkább fel vidított az anyázás meg hasonló.
  • lammaer

Höhö, akkor sokkal előrébb vagy mint én.. fiam unszolt hogy menjek vele pár kört, de vhogy már nem bírom elviselni ezt a randomgenerátort, úgyhogy olyan 6-7 meccs után elég is (ha nyerünk, ha vesztünk, tökmindegy :) )

• Plata
    Na hogy örüljetek itt a negyedk,
  • Plata
    Tudom,de a töltőből nem tudsz csinálni lövegkezelőt,vagy parancsnokot esetleg parancsnokot.
    És nem egyszer kell átképezni,svéd tankokat ha T6-ból kezdeném free xp-vel,akkor is kétszer minimum át kell képezni pénzért,nem éri meg.
    Akkor inkább húzok prém tankban legénységet és átrakom onnan.

• Kotomicuki
    Aztat ugye tudod, hogy a nemváltáson kívül bármivé által lehet őket operálni?!
    Lehet a könnyű tankvezetőből nehéz tank lövegkezelő is, ha az kell - némi csúszópénzért - , sz'al 3 fős legénységű, svéd gépekbe jók azok a svéd muflonok - pláne úgy, hogy legalább az első skill-jük 100%-on van már!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.12.25. 16:54:21
  • Plata
    Nekem is van a barakkban 3 svéd,de a negyedik és ötödik már nem ingyenes,azokért perkálni kell.Ha veszel pénzért valami mikulás csomagot vagy mi a szart abból kapod asszem.

Én is akartam heavy ágat avgy Td-t húzni,de mivel a light ágat felhúzzák T10-ig így inkább arra hajtok.
    Bár lehet mégsem,ugyebár én amerikai tank párti vagyok,de az amcsi T10 valami bődületes nagy önjáró budi lesz.Az m551 Sheridan prototipusa,abból is a leggázabb.
    Nem tudom hogy érdemes lesz-e kifejleszteni,szeretem a szép tankokat,de a sheridan WoT változata ultra gáz,az én imádott kicsit T49-em után ez a rondaság gáz lenne.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.25. 16:45:59
  • Plata
    Passz,mondom csak cseten láttam.
  • Daeus89

az az nx2 volt :D és elvileg so4 végére már a híd kivételével minden benne volt az nx1 be max Franklint tudom elképzelni columbia a skin frissítést mutatta be youtubon és az a hajó volt Columbia de csak a neve
  • Plata
    Jah asszem eszembe jutott,ha jól rémlik valaki azt mondta a T6 NX az valami columbia lesz?