50241
-
Plata #23889 Nem ez hülyeség T6-U nincs,van T6 és T5-U,ezt a T6-U dolgot te találtad ki.
Hát én ma is exen vettem Mk2 cuccost amit uppoltam roma tokennel.Nincs kedvem tökölni míg a nekem megfelelő stat lesz rajta,inkább pár ezer ec-ért megvettem.Gondolom speckó box után azért érdeklődik mert kíváncsi rá.
T6-U hajó asszem nem is lesz csak T7-A.
Pont ezért hajtok az 50k zenre,ha kijön a rendszer lesz T7 hajóm és hozzá zenes skill növelők.Lehet az 50k nem is lesz elég.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 20:30:53 -
Kotomicuki #23888 Már megbeszéltük: a "T6-U" a 11 konzolhelyes T6-os hajók "rövidítése", amiknél jobbat, jelenleg nem lehet kézbe venni -> ezzel a hajógondja meg is oldódna (sokkal mozgékonyabb, mint a tavalyi breen, azaz - legalábbis számomra - játszhatóbb is annál).
Ha speckó box-ok után érdeklődik, akkor tán van annyija - EC, vagy dili'-Zen - , hogy kulcsot vegyen a játék közben hozzákerült box-ok kinyitásához és az ezekből hulló kristállyal kiegészítse a hiányzó prize vouncher készleteit - számolni, gondolom, ő is tud, hogy mire futja és az elég-e a céljaihoz...
Az biztos, hogy box-ból hulló hajóért nem verném el a pénzem se box-ra, se kulcsra, mert az "átverés" és csak a nagyon gazdagok "szórakoztatására" kitalált szerencsejáték úgy hajóhoz jutni (pár 100 box-onként egyhez) -> pár dobozból biztos, hogy hajót nem szed össze senki sem.
Ha van ("ingyen" - játék, doff-küldi, admiralty során szerzett) alapanyag, akkor olcsóbb legyártani - Mk X-ig, afölé érdemesebb Mk II + uprage úton eljutni - , mint venni az ex'-ről, de ez megint: EC-d, vagy dili'-d van több "fölösleges" kérdés..., hacsaknem olyan speckó (pl. Dmg/CrtD/Pen fegyverek) dolog érdekel, aminek a kipörgetéséhez nincs türelmed - netán: nem lehet craft-olni és mindenképp ex'-ről kell azt beszerezni.
Épp ezért nem hátrány a full 20-ra húzott R&D sor, akár mindegyik karakterednél - az idő és a sci doff-ok adottak hozzá...
-
Plata #23887 Grat. -
gerisz23 #23886 Nekem tegnapelőtt esett,összesen 75-öt nyitottam azthiszem(most 50 et event elején meg a többit) -
Plata #23885 Nem vehetsz exen is,de csak abban van hajó amire a promotion mittom mi a pöcs van írva,kb 100-ból 1 hajó ha jön.
sima R&D cuccban nincs.Csak promo. -
gerisz23 #23884 vagy exről vezsel,20 misi körül volt reggel.a leírást csekkold.
-
GaborST #23883 csak C-storebol vásárólt RD packból esik hajó? -
Plata #23882 T6-U hajó nincs. 
Egyébként meg ha kezdő honnan veszed hogy van annyi pénze ami kellene lobihoz?
Fogalmam sincs mennyi lobiba kerül 40 vacak,mert nekem megvan a hajó és így a storeban nincs lobiért vehető szutyok.De gondolom minimum vagy 100 misi lenne a hajó.Craftolt cuccot olcsóbban megveszed exen mint legyártod.R&D traitből fölösleges többet beszerezni mint amire szükséged van. -
Kotomicuki #23881 Azt majd ő eldönti, be tudja-e fejezni, de mindenképp megérné neki az a hajó - 40. szinttől használható, admiralty-ban sem megvetendő, stb...
Hogy mennyire drága azt ahhoz mérd, mennyiért tudna hasonló, 11 konzolhelyes, viszonylag mozgékony, 8 fegyverhelyes hajót beszerezni, ha ehhez kell pár kulcs, akkor azt mondom, hogy megérné érte.
A következő event-es hajó a szösz tudja milyen lesz, gyanítom, egy mozgásképtelen, ormótlan dög, amivel kevésbé lehet kibontakozni, mint ezzel lehetne.
Ha ezt nem tudja már beszerezni, akkor viszont a következőre vetődnie kell, kezdőként, mert ilyen hajókat ("T6-U") nem mindennap vágnak az emberhez!
Első karival nem árt mindent kihúzni, meg a többivel sem: a többi karakternek lehet majd vele gyártani, ill. több karakter gyorsabban legyártja a kellő mennyiségű upraget, ami elég nagy tételben tud fogyni, már csak az Mk XIV-ezésnél is - meg adnak trai-eket is, ha elérik a 15. szintet, ezt se felejtsük el (kezdőnek minden plusz jól jön, bármily szegényesnek is tűnik az a nagyok szemében).
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.01.04. 17:25:41 -
Plata #23880 Mi a bánat az a warframe?
Jah megnéztem jujtúbon,háát nem tetszik,tipikus agyatlan öldöklős unalmas játék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 16:58:21 -
gerisz23 #23879 Azzal én is toltam,megvan a founder kisebb csomagja. -
Plata #23878 Igen mert akkor olyan karival voltam bent,de most nem,direkt megnéztem.
Nem néztem utána,már úgyis tele volt a tököm a langyik pofázásától.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 16:36:11 -
Raulblanco7 #23877 A múltkor is kiderült mikor be volt zárva a TTC hogy csak nálad nem volt beállítva, gondolom megint valami hasonló.
Ha azt hiszed hogy be van zárva, nézd meg hogy chat listában van-e ahova írhatsz, ha nincs nálad nincs beállítva.
Ha ott van és nem írtak, akkor írj egyet oda, pl egy sima Yes. Aztán beírod hogy WC, mint wrong chat, és nincs gond, nem hiszik hogy hülye vagy, magadban beszélsz, gépelsz, de kiderült hogy csak baszik bárki is írni bármit.
STO-t megint hanyagolom egy időre valószínűleg, megint megtetszett a Warframe, jópofa az új irány ami fele elment mióta utoljára játszottam vele.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.01.04. 16:27:27 -
Plata #23876 Nagyban pofáztak trade cseten azt egyszer csak abba maradt a duma és többet nemírt senki.
Mondjuk pont leszarom a langyik bajait.
Trade cseten nem buzikk jogairól kéne diskurálni.
Mondjuk azt sem értem homárnak minek gyerek. -
gerisz23 #23875 Szép.melyik chatet?thetradingchannelét? -
Plata #23874 Mondom én hogy most jól adja az admirlaty.
[1/4 8:26] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[1/4 8:45] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[1/4 9:25] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[1/4 9:38] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[1/4 9:49] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[1/4 9:51] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
[1/4 9:57] [System] [NumericReceived] You received 30,000 Dilithium Ore
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 10:20:23 -
Plata #23873 Úgy nézem végre valami moderátor is megunta a ratyik ömlengését arról hogy milyen nehéz a ratyiknak gyereket örökbefogadni és valszeg lelőtték a csetet.
-
Plata #23872 Na mi a rák,a trade cset át ment buzibárba?
Homárok pofáznak rajta hogy ők homárok.
-
Plata #23871 Rég vettem kulcsot.
Mindjárt megyek admiraktyzni és meglesem.
Bár nem izgat nagyon.
Ha jönne ki új hajó pack jólenne.Főleg klingon.
Tegnap végre 100-ra húztam a druidám eszement xp farmolással,azt hittem a hunter sztori eszement jó.
Sajna a druida durván veri.
Így most inkább izgat Emerald Dream mint STO.
Szerintem ez a Legion kieg durván genyó.
Az olyan lökött régi warcraft rajongóknak odabasz élményben.És még csak a negyedét sem láttam.Tizenkét class van.Százas szinteb indul a buli.Ami kurva sok. -
gerisz23 #23870 5,3- 5,4 misi egy kulcs.Tegnap nyitottam 2 t5 meg egy epic hajó pakkot. -
Plata #23869 Már szerintem nem tudja befejezni,8 nap van hátra.
Lobiért megvenni ezt a vacak hajót eszement nagy marhaság lenne,februárban is lesz eventes hajó,R&D-t fölösleges kihúzni 15-re minden ágon,max azt ami kell neki,ha bímezik a bímet ha exotic sebzésre megy a sci ágat,satubbi.Most ha jól tudom egy kulcs 5 misi,vagyis 5 misiért jön kb 5 lobi.Elég sok misi kellene a hajóhoz.
Inkább próbáld csinálni az ARC launcher napi küldijeit,abból is jön zen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.04. 06:56:51 -
Kotomicuki #23868 Az event-es hajóra rá kéne gyúrni, mert T5-ös géppel nem nagyon fog majd ízleni a játék a 60. szinten - kulcsot venni, dobozt nyitni és az abból hulló kristályokat prize vouncher-re váltani (kb. 1 lobbi kristály=3 prize vouncher); 12.-éig még van idő!
Engem is az even-es hajó lendített túl a holtponton - és "nem hagyta" befejezni a játékot, anno!
Ebben a játékban vannak időszakok, ezek az event-ek, amikor nagyon, de nagyon megéri a kezdőknek a gép elé ülni STO-zni, minden nap, mert olyasmik hullanak, amik nagyon megkönnyíthetik azt a hosszú és rögös utat, amíg a kezdő karakterei kikupálódnak - minden repu' full-on, min. 3(, elsődleges) spec' kész, R&D mind legalább 15. szintű...
Temporal-t és Intel-t a hajós részekért, Commando-t (másodlagosként) a ground bevetésekért érné meg előre venni a specializációknál. -
Plata #23867 Őszintén szólva mindet. -
HUNter78 #23866 Nagyjából egy hónapja kezdtem a játékot. 52-es szintű vagyok, van egy assault cruiserem(T5). Milyen reputation-t érdemes csinálni? -
Raulblanco7 #23865 Amit ki tudsz venni azt viheted nyugodtan, amit nem vihetsz azt meg úgysem tudod kivenni, hiába próbálkozol, szóval nincs gond, szabad a vásár.
De prize vounchert neked kell farmolnod, 40-et kapsz per 20 óra a versenyért, az nem átadható.
Max ha van lobi kristályod (lockboxokból vagy promó packból eshet csak jelenleg) akkor azért is vehetsz még, de az eléggé pazarlás egy ingyen cuccért. -
Plata #23864 Nézd meg flotta bankba,elméletileg lennie kéne,tettem be vagy 16 ezer darabot.
Jah amire te gondolsz az nincs,azt magadnak kell szedni,az a cucc bound.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.03. 16:01:15 -
HUNter78 #23863 Értem. Valakinél van felesleges Winter Prize vouncher? -
Plata #23862 Ha jól tudom pénzen kívül minden kivehető.Feltéve ha neked kell és nem eladni.
Tavaly sok craftolt vackot betettem.
Delta bugnak köszönhetően sok száz vackot craftoltam de eladni nem nagyon volt kedvem. -
Plata #23861 Igen.
Nem tudom most mi van a bankban.
Utoljára akkor jártam benne amikor feltöltöttem winter tokennel.
-
HUNter78 #23860 HGF -
gerisz23 #23859 Melyik flottáról van szó? -
HUNter78 #23858 Te most azt mondod ha szükségem van valamire akkor azt kivehetem? -
Plata #23857 Mire gondolsz?
Szerintem a bank tartalma mindenkinek elérhető.
Ha sajátrészre kell valami. -
HUNter78 #23856 Gondolom amik a fleet bankban vannak dolgok az mind kell valakinek nem? -
Plata #23855 De az már rég volt hónapokkal ezelőtt,most pár napja meg csak úgy dől a Tour. -
lammaer #23854 Akkor meg mit csodálkozol? :) -
Plata #23853 Az agent kari rewardja 20%-al növeli meg.És tavaly az egyik pöcs noteszban volt hogy növelik az admiraltyt. -
lammaer #23852 Nekem is feltűnt, hogy elég gyakori mistanság az admirality... nem baj az :)
Bár mintha te írtad volna régebben hogy ennek köze lehet az agent kari vmelyik rewardjához, nem? -
Plata #23851 Egyébként mintha lett volna valami rejtett admiralty buff.Ma is lett kész vagy 6 Tour 10/10 holnap megint vagy 7,szinte mindig kapok tour-t.
Asszem 34 kariból 1 nem kapott tour küldit. -
Plata #23850 Eternal eleve durva,222k-s eternal videó nem nagy szám,dps ligában ha jól tudom 400 felett mennek vele.
Srác buildjában már az hiba hogy csak 1 31-edik századi konzol van bent.
Ratyi constriction anchor simán kidobható.Ezzel a hajóval nincs idő arra hogy megálljon oszt bambuljon amíg a konzol működni nem kezd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.03. 11:06:12