50245
-
Plata #23973 Még mindig mem Karfiol. -
Raulblanco7 #23972 ez ilyen sapkás dolog, bármit csinálnak, az a baj :) -
Lokker #23971 Múltkor még az volt a baj hogy kevés van. :D -
Plata #23970 Tudod mi a vicc?
A cseten azt mondták lehet a dyson hajókat is kiadják újra.
Nem tudom van-e értelme vagy hülyeség,de kicsit kezd sok sci hajó lenni nem?
Elméletileg Vesta is újra jön,erre most azt mondják Dyson is.
-
Raulblanco7 #23969 dysondinóklézerrel 2.0 -
Kotomicuki #23968 De csak azért, mert tudják rólad, hogy nem komálod a polaront, ezért, hogy neked is legyen benne valami, beletették a tetryont is! 
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.01.10. 00:47:56 -
Plata #23967 Mert fura hogy a repujuk polaront ad a boxuk meg tetryont. 
Kő a ráknak polaron.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 23:53:45 -
lammaer #23966 Miért van a mondatodban a DE ? Mintha azt sugallnád hogy a polaron fegyók jók.. -
Plata #23965 Hát elég baromi rondák lesznek,de elméletileg polaron fegyót fog adni a repujuk.
Viszont a lock box-uk meg tetryont,bár a carrier-e kíváncsi vagyok. -
Kotomicuki #23964 Ágyúk helyett is tornyok - 190k DPS. -
Daeus89 #23963 the tzenkethi are coming
Érdekes választás talán ők azok akiket nem nagyon fedtek fel egyik sorozatba se csak említés volt hogy volt egy háború érdekel hogy mit keresnek a temporláis háborúba esetleg ott lehet számítani majd egy friss fajra esetleg egy 3. nagy frakcióra ?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.09. 18:36:06 -
HUNter78 #23962 50× [Targ Fur Earmuffs]
50× [Bolian Candles]
50× [Vulcan Meditation Incense]
50× [Terran Holiday Ornament]
15× [Andorian Sleigh Bells]
15× [Bajoran Gratitude Beads]
Ennyi kell.
14x[Targ Fur Earmuffs]
6x [Bolian Candles]
10x[Vulcan Meditation Incense]
8x[Terran Holiday Ornament]
12x [Andorian Sleigh Bells]
16x[Bajoran Gratitude Beads]
Ennyi van. -
Plata #23961 Asszem enyim is odakerül.
Winfos tegnap egyszer lehalt.
-
reorni #23960 Hali plata nem sokára megint jövök csak gépet szervízjáratba kellett küldeni XD -
Plata #23959 Én az idén nem foglalkoztam egy csöppet sem winter eventtel,nem is jártam winteres vackokra,csak néha napján doff küldiket indítottam admiraltyzás mellett de lett így is pár ezer vackom.Megcsináltam a hajóért a futást és kész. -
Kotomicuki #23958 Ha egy karakterrel, rendesen, naponta letolod, ami az ehhez kellő dolgokat adja, akkor hármat is kitudnál venni az event végére - be kell ruházni egy jobb, winter-es fegyverre és akkor még a mini gémek is dobálnak ilyesmit...
Ilyen "olcsó" Zen mellett amúgy is "kötelező" naponta "rendbe tenni" a karaktereket!
-
Chak #23957 Ha megadod az ingame neved, én is tudok küldeni eventes tokeneket. -
HUNter78 #23956 Nem úgy néz ki,hogy össze tudok szedni ennyit. Megköszönném ha tudnál segíteni. -
Plata #23955 Ha nem tudod összeszedni szólj,tudok kölcsönözni ennyit. -
Plata #23954 Pedig én beraktam elég sok tokent,több mint 16k token volt bent. -
Lokker #23953 Már a dec utolsó hetében nem volt kb. semmi abból amit beraktál winter eventes tokenekből. Mondjuk nem tudom az új kit modulokon kívül másnak van-e értelme. Jó egy darab winter fegyver még mellé. -
Plata #23952 Ugyan ha csak doffozol akkor is megvan 1-2 nap alatt.
De ha winter eventen játszol akkor max 1-2 óra.
-
HUNter78 #23951 Az a baj,hogy sok mindenbe kerül.
Utoljára szerkesztette: HUNter78, 2017.01.08. 16:47:42 -
Plata #23950 Itt megnézheted mibe kerül és hogy hol veheted ki.
Ez nem tradelhető cucc,repus és flottás itemeket nem tudod eladni. -
Plata #23949 Winter eventes item.
Winter eventen az npc adja vagy repu fülnél event store.
Pár vacak winter tokenbe kerül.
Flottás vagy repus warp jobb. -
Plata #23948 Az kari bound.
Neked kell kivenni. -
HUNter78 #23947 Valaki nem tudna kisegíteni egy Cryoplasma-Infused Warp Core-al? -
Plata #23946 Vagy az eventes küldiben megint klingonok lesznek,mint Worf aban az idióta solana küldiben. -
Raulblanco7 #23945 Nem, ez azt jelenti hogy a következő stori küldiben lesz egy büdös benga klingon amit kerülgetni kell.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.01.08. 12:56:49 -
Plata #23944 Akció?
Minden hajó megvan.Kivéve pár randa ami nem kell. -
Kotomicuki #23943 Az a "gond" a klingonokkal, hogy a hajóik előtt nem nekik van ott a(z) "U.S.S." előtag, különben akár ők is lehetnének a "kedvezményezettek"! 
50k Zen?
Hamar el fog az fogyni, ha jön egy-két, a játékosnak is kedvező akció!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.01.07. 14:37:58 -
Plata #23942 Hihetetlen de végre megcsináltam,csak nem tudom most mihez kezdjek,50k zen volt az álmom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most keresni kell valami új célt. -
Plata #23941 Ja csak hogy a fedesek általában a bénábbak. 
Egyébként a zen megint zuhan,már 297.
Ha bár ma már nincs a klingon kari semmihez sem kötve mint rég,így lehetnek ott is balfaszok bőven.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.07. 09:41:02 -
lammaer #23940 Ja, hogy legyen megsemmisitendő célpont a föderációnak... -
Plata #23939 Érdekes az új hír.
Talán végre klingonokkal is foglalkoznak? -
Plata #23938 Jah hogy repu pont is kell,na igen az neccesebb.Bár ha elmúltál 50 mehetsz stf-ekre.
De jön event nemsokára,azon majd gyűjthetsz reput,ha lesz hozzá kedved. -
Kotomicuki #23937 De nékem repu'-pont (is) kéne, azt meg RA-kon lehetett, "hajdanán" jól gyűjteni - az első háromét mindenképp (abból égetek még most is a többi karakternél, ha nincs elég dili'-m)...
Meg ez a mindegy mi van, de CD-re teszi magát elv sem jön be - amit már ki se jelez, mint régen!
Az XP - most - nem érdekel: már a "Cold" küldiknél jár.
Az admiralty is lassan majd beindul - teljesen más T6-/"T6-U"-s (+ give away) flottával megindítani, mint a csak magával hozott, dili'-s "készlettel". -
Plata #23936 Akarom mondani doffal. -
Plata #23935 Miért nem veszel research assigmentet,csupa lila boffal sok xp.
Ha jól láttam most olcsóbb.És ha már 52 vagy ott az admiralty,abból is jöhet rengeteg xp. -
Kotomicuki #23934 Visszatértek a hiábavaló RA-ra járások, főként a legkisebb karakteremmel, aki még csak 52. szintű!
Különösen bosszantó, hogy egy sikertelen után is cd-re tesz - régebben az első sikeresig próbálkozhattál, újra és újra és csak utána jött a félórás cd - , amit már nem is akar mutatni a rohadék rendszer a többi között!
Továbbá, kínomban már a Nukara Prime-ra mentem reput-begyűjteni, ott meg alig láttam vmit is a "fényjátékoktól" - ez vmi új hülyeség lesz, mert eddig minden rendben volt azon a bolygón, már, ami a látványvilágot illeti...