50245
-
Zemanov #24053 Nandi?ótvar pilot hajó és még ocsmány is. -
Plata #24052 T6 Vesta infók.Két konzolja már ilyen lesz valszeg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!All should have at minimum what we see on the existing Vesta class ships.
A single hangar bay
Secondary Deflector
Subsystem Targeting
Sensor Analysis
The federation ships should also be able to equip the T5 Vesta consoles, as we've seen with other T5>T6 pack upgrades.
The KDF set should be able to use a normal cloak, and the Rom set should have Romulan Battle Cloak.
Consoles & Traits same for all factions as with all 9 packs
Consoles:
I have only found what I assume are the active (click) abilities of the consoles so far. Passives are somewhere I haven't found yet
When this console's ability is activated your starship will release a wave of Tachyon particles that will heavily damage and weaken nearby enemy shields. This energy is then drawn into your starship's Shield Emitters in the form of Secondary Shielding. The amount of Secondary Shields absorbed scales with the number of foes hit.
When this console's ability is activated your starship will charge up and release a single devastating cylindrical blast of electrical energy toward your target. Enemies that are struck will suffer heavy electrical damage and release a secondary blast of secondary energy that causes additional electrical damage and can cause sub-systems to randomly go offline. -
Plata #24051 DPS mérés ISA-n zajlik,nem tudom hol lehet az a dps pálya de én még nem láttam.
Egy dolgot kérdeznék tőled,neked ezzel a buildel mennyi lett a DPS-ed,amennyire bele szerelmesedtél a csóka buildjébe gondolom meg is csináltad magadnak.Már csak az érdekelne neked mennyi lett a DPS-ed ezzel a build-el?Legalább a felét elérted vele mint a csóka?
Ha gondolod mehetünk egy random ISA-t és megmérem a dps-ed ezzel a build-al,ha eléred vele a csóka dps-ének a felét akkor elhiszem hogy talán van benne valami,de ha nem akkor hagyj vele békén. -
Kotomicuki #24050 A DPS-mérés DPS-pályákon zajlik, így azokra van kihegyezve - maga a stílus is - , sz'al, nem biztos, hogy így a legjobb PvE-re/PvP-re.
Annyiból jó a FBP, hogy nem feltétlenül kér GW-slot-ot, így azzal együtt alkalmazva nagyon hatásos "tömegoszlató" lehet a sci-bb beállítottságú hajókon/kapitányoknál - mellé még pl. egy Subspace Vortex (ha kerül rávaló) és meg is van a PvE-s, sci-s "támadósor", amit az a konzol segít, a skill-ekkel egyetemben, minél hamarabb, újra bevethetővé tenni.
A skac nagyon jól érez rá az aktuális trendekre és képes kevésből is sokat kihozni.
A miérteket és az összefüggéseket jól szemlélteti, vagy "magyarázza el" - tőle nem csak leírást kapsz, hogy mit tegyél a hajódra, hanem annak gyakorlati felhasználását is megtudhatod.
Az eredményei meg magukért beszélnek - még ha nem is ő a legnagyobb ász a "szakmában".
...és ilyeneket semi-pro noob-ként írok"!
-
Plata #24049 A legjobb hajó még mindig a Nandi volt,azt használom is.
Egyébként meg sosem követném ennek a makinak a buildjeit.
Nekem kicsit zizzent a csóka meg a buildje.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.14. 23:52:11 -
Plata #24048 Ismerem jól a hajót,végül is nekem is megvan,admiraltyba jó volt,FBP-n kívül a traitjét kenheted a hajadra.A konzolja nem rossz de nem sok hajómon használom.Bár 4-es szettben egész jó.
A 15% cd sci boffokra nem túl sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.14. 23:46:53 -
Kotomicuki #24047 Az majd nyáron jön, a Risa-n. :)
Plata #24041:
Annak a "szutyoknak" mind a trait-jét:
Improved Feedback Pulse: +Damage, +Crit Buff
+50% Feedback Pulse Damage
When hit with directed energy while Feedback Pulse is active:
+1% Critical Chance for 15sec
+5% Critical Severity for 15sec
Can happen once every second, stacks up to 10 times
mind a konzolját (Console - Universal - Timeline Stabilizer Field - +15% Cooldown reduction on Science Bridge Officer Abilities) láthatod fel-fel tűnni a 100-200k SPS-ű hajóknál... Egy példa erre.
Ebből a szempontból az eddigi "legjobb", event-es hajó volt a legutóbbi 4 közül! -
Lokker #24046 Akkor most jöhet egy combos tac hajó. :) -
Plata #24045 1 max 2 hét és kiderül miféle hajó lesz. -
Lokker #24044 krenim vacak, előtte meg asszem a kobali hajó volt
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.01.14. 19:11:17 -
Plata #24043 Képek az új Battlezone-ról és craftról.
Katt -
Plata #24042 Öreg T5-U taligával mentem egy ISA-t mert kellett a full temporal spechez pár ezer xp.
CLR—Infected Space[4:06]— Dmg(DPS) —Dahak 11 180 860(46 394) Abigail 9 793 446(54 107) Sum'Ting W 8 471 837(34 438) Lord-der-M 3 949 283(16 664) Eoghan 3 764 897(15 557)
Kicsit fura sebzésben első dps-ben második. -
Plata #24041 Vagy krenim szutyok? -
Plata #24040 Tavaly cruiser nem? -
Lokker #24039 Tavalyi is sci hajó volt. :( -
Plata #24038 Az előzetes tervekkel szemben valóban szép. -
gerisz23 #24037 Ez szép -
GaborST #24036 Nem vágom ezt Péntek 13-as misiont be van bugolva a konzolja szerintem :O -
GaborST #24035 AZ jó :D
Úgy is főleg Sci karijaim vannak :) -
Plata #24034 Nos mivel 9 részes Vesta pack lesz valszeg a zenes változata így bizonyára sci hajó. -
GaborST #24033 Paramétereit tudjuk már mint milyen osztálynak lesz jó meg trait ilyenek consol helyek ? :) -
Plata #24032 Eventes hajó ilyen lesz.
-
Plata #24031 Én csak hogy tudd egy ideje csak vidióta stílusban tolom,sunnyogó szemét troll módban.Báár van hogy elkap az agybaj és kamikaze stílus.
Hihetetlen de t49-el is lehet kamikaze-t csinálni úgy hogy túléled.
Pár kép arról milyen nálam a játék stílus.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jah és kamikaze.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.13. 16:37:49 -
Plata #24030 Én T49-el trollkodom mint állat. 
T7 rendes tankom nincs de T6 prém van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.13. 16:27:50 -
lammaer #24029
Inkább wotozzunk egyet este... igaz, a fiamnak csak T7ese van max, nemtom játszol e olyan vagy alacsonybb tierbe :)
-
Plata #24028 Mert ti nem értitek a lényeget.
Szeretni kell a hajódat és meghálálja. -
lammaer #24027 Te nem vagy mérvadó, neked a petek is 2x annyit sebeztek még abban az időben is amikor még skillek se voltak hozzájuk mint nekem. -
Plata #24026 Hajaj fel kéne menni admiraltyzni.
De engem most nagyon nagyon vár a kicsi baglyom.
Jah bagolyról jut eszembe.Mivel vérhüyle bagolynak bizonyultam visszaküldtek a bagolysuliba tanulni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lammaer #24025 No, akkor csak pucolni kellett :) Büszke vagyok magamra hogy ilyen spiler távgyógyító vagyok, hamarosan küldeni tudok majd pénzenergiát is :) -
Plata #24024 T6-U Koto rémálma.
-
Daeus89 #24023 "T6-U" ? :D az már valami ^^ egyébként alap sovival lehet 12k+ dpst tolni full fehérekbe trait nélkül vagy alap traitel milliószor mondták már mit kell csinálni de mindenki rinyál hogy jaj de nagy meló kiszedni 10-20k zent pl decemberbe kb a felét admiralitizva 5-6k+ zen jött be meg úgy 100 milla tudom sok hajó meg minden de ha értelmesen csinálja az ember kb 1 év alatt betosz egy olyan accot mint platáé -
Plata #24022 Nem volt rendesen kipucolva a gép,kiporszívóztam én meg minden,de szét kellett volna kapnom darabjaira,na azt én meg sosem mertem és sosem fogom.Kb 1 órakor vittem be és nem rég telefonáltak.
Mondták hogy hol szedjem szét,én meg mondtam hogy nincs az az isten hogy én hozzá érjek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.13. 16:18:11 -
Plata #24021 Figy annak idején mikor rinyáltak a népek hogy elite STF milyen kurva nehéz meg megcsinálhatatlan akkor én friss új karival 50-es ingyenes hajóval zöld kék mk10 felszereléssel le tankoltam elitet.Igaz Raul féle buildel,de tavaly mikor kijöttek a kulák és rinyáltak hun cseten hogy megcsinálhatatlan,én meg letoltam sci karival röhögve úgy hogy elfelejtettem rendesen felszerelni,mert az volt a tarantula elrő útja,és izgalmamban a cuccolást is kifelejtettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.13. 16:19:27 -
lammaer #24020 Na mi volt az? Ennyi idő alatt nem raktok újra egy windows tokkal vonóval.. mit állítottál el? :) -
Plata #24019 Nagyon jó kis MMo ez.Én már 5 éve tolom,nem tudok tőle szabadulni.
Időről időre van egy két hét kihagyás de visszajövök. -
Plata #24018 Már itthon van a kicsike,megtalálták a gondot és kész. -
lammaer #24017 Pontosan ezért tolom én is. Végre egy tűrheő minőségü SCIFI játék. Ürhajók, lézerek, miegymás...
Viszonylag jól is néz ki, még akkor is óriási tüzijátékot fogsz láti amikor valójában alig sebzed a célpontot. De legalább úgyérzed hogy odatetted rendesen a vasat :D -
lammaer #24016 Sokszor beszéltünk már erről, Kotonak noobként volt ilyen élménye, potenciálisan másnál is előfordulhat ilyen hogy elsőre kicsit nehéz a játék... -
Umahtar #24015 Köszi szépen a kimeritö válaszokat !
A grind nem ijeszt el "minden mmo-nak az a vége föleg ha koreai :)" a havidij összege meg mehet a játékba csak végre valami sci-fi-t szeretnék.
-
lammaer #24014 Akko meg installáld fel te magad vagy add ki valamelyik energiával teli puruttyádnak hogy telepitsen egy wint... nehogy má' ezt szervízbe csinálják 2x annyi időért és sokszor annyi pénzért...