50245
  • GaborST
    Srácok ha nyitok mondjuk 10 box-t az esetleg vissza hozza a kulcsok árát legalább?
  • GaborST
    De jól néz ki :)
  • Plata
    Vegyes,félig T5 félig T6.
  • GaborST
    Azért az se rossz dolog amúgy csini a kis vesta milyen visual van rajta?
  • GaborST
    Akkor jót vettem XD
    Köszi amúgy
    Te 2500 silver omegából a nyáron tudok egy kis pénzt csinálni esetleg ?
  • Plata
    Drain skilltől elméletileg nő a resisted is.
  • Plata
    Vesta konzoljaihoz partgen és drain kell.
    Drain kell a plasmohoz is,minél több a drain annál több energiát ad.
    Neked inkább partgen és control expertise skilles kell.
  • GaborST
    Az a drain az mire jó mert az én magyarosított angolommal arra jutottam hogy valami energia átadást vagy elszívást segít a cucc!
    Mondom alap angol tudásom is nagyon gyér :)
    Bár nagyon nem ártana nekiálni tanulni kicsit de így 30 felet már nem úgy fog a kobak
  • Plata
    A res lab konzol nem drága azt tudom,most vettem én is párat.
    UP eventen fel is húztam őket epicre,jól elbasztam rengeteg dilit,nem is tudtam minden cuccomat uppolni.Bár a fegyókat annyira nem is akartam.
    Csak én Vesta szett miatt draines partgenest vettem.
  • GaborST
    Azért!
    Fut egy párat akár mindet kipróbálhatnám bár arra már sajnálnám a dilit :)
  • Plata
    Lol,az a konzol kb pár ezer fc.
  • GaborST
    oks megpróbálom azt bár van rá 400K flet creditem ha nem jönne be :)
  • Plata
    Akkor annak szerintem res labos.
  • GaborST
    Grawitire kellene annak erejére!
  • Plata
    Attú függ mire kell,tudtommal a Faw-hoz még mindig a roma nagykövetség konzolok a jók,de egyébre a res lab dupla statos konzol.
  • GaborST
    Plata melyik flottás sci consolok a jobbak az újak vagy még mindig a régiek?
  • GaborST
    Nem tudom én maradtam le valamiről vagy újabb jégkorszak van a földön

• Plata
    Nem csak cruiser.
  • Lokker
    ez a breen vacak carrier?
  • GaborST
    megint téli is az volt
  • Plata
    Nyáron valami carrier jön.
    Asszem.
  • GaborST
    Hát majd a nyáron hátha temporalost adnak :)
  • Plata
    Fejből meg nem mondom miket használok,egy a lényeg először azt lődd el ami építi entropy-t és ha már fullon van a célponton akkor lődd rá azt ami elhasználja,kétféle képesség van ,entropy builder,asszem meg entropy consumer,fejből ennyi jut eszembe,bocs ha hülyeség.
    De most se utánanézni sem megnézni nem tudom.Főleg azért használok 2-3 temporal skillt mert van olyan traitem amitől több lesz az exotic damage ha használok temporal képességet.Bár elég erősek.
  • lammaer
    Ha már igy felhoztad a temporal dolgot... asszem most éppen egy temporal battlecruisert húzok az egyik ENG karimon a trait miatt, látom vannak temporal boff helyek... milyen skilleket lenne érdemes használni vele? Most csak simán TAC meg ENG skillekkel használom, nincs is temporal specializált boffom... érdemes lenne kipróbálni ezt a temporal hajót, most csak simán FAW boat a classik skillekkel.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.15. 11:53:46
  • Plata
    Kár hogy Intel hajó,temporal lenne akkor jó lenne.
  • GaborST
    igazából pofás kis hajó lett és még a boff helyek is jók rajta nekem bejön
    Bár a hídon lehetne legalább egy szék szegény kapitányomnak
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2017.02.15. 10:11:19
  • Plata
    Konzolját kivettem,de a hajót nem próbáltam ki.
  • GaborST
    Hát ez a Lukari hajó nem is olyan rossz csak kicsit meg kell szokni eddigi hajóimhoz képest kicsit gyorsabban fordul
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár a hídja nekem kicsit olyan mint egy modern üvegház

• Plata
    Már van szerver.
  • Plata
    Passzolom,én még nem mentem fel,még kicsit később megyek fel,kaptam meghívót a Brawler guildba most azzal foglalkozom.
  • GaborST
    volt már server reset vagy csak csúszik?
  • Plata
    Egyébkén az új box egy rakás szar.Infinity sokkal jobb,az legalább ad is valamit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.13. 11:51:36
  • Plata
    Jah láttam hogy valaki feltöltötte a maradék dilit meg doffot,de reggel nem volt időm tökölni doffokkal.Gondoltam majd délután.
    Feljöhetnél sűrűbben,mert tegnap is kerestek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.13. 11:28:32
  • Raulblanco7
    Tegnap felnéztem, elindítottam az upgradet, csak 400k dilithium meg 850 doff kellett bele :)
    Most akkor 10 nap pihi és majd utána felmegyek a nagy t3 upgradere is elindítani.

20 boxot nyitottam ebből az újból de semmi, annyira most nem érdekel hogy többet próbáljak.
    a kulcs egész jó áron van, 5,65
    ugye vettem a 4000db-ot 5 milliós ár körül, az most 4000 x 650.000 ec profit, lenne, ha eladnám, de megtartom, gyűjteni kellene még mellé, begyűjtöm az összes kulcsot, csak én nyithatok boxot, más nem!
    nem mintha ez a mostani 4000-es mennyiség több lenne kb 2 napnyi adagnak amit az ex-re tesznek...
  • Plata
    Balhé lössz.
    Mass effect masszívan nem izgat.
    Muhahahahaha,kellett neked Ps4 meg STO.
    Most tolhatod ott is a temporális szivatást.
  • Daeus89
    március végéig nincs wow :D sok meló van sajna meg jön a mass és horizon +ps4 es temp event :D
  • Plata
    Akkor szedd a gatyád és gyere fel WoW-ba és húzd fel a paladinom100-as szintre.
  • Daeus89
    nem mert a j-t várom és lehet az lesz a teteje a temp arcnak , kövi hajó ami tuti hogy jön az a discovery lesz valamiféle promó vagy hasonló kereteken belül tán rizsa event környékén vagy zenesen pasz , valami kari húzós event megint jön majd az is tuti a lukari arcot nézve valami felfedezős , még a temporal admiralty hajót is sejteném hogy mi lesz kal dano hajója amit még boxba szántak valamikor pvp meg a játékosok kis százalékát érintené sajnos max talán egy két dolog lesz benne az tuti a köv kieget fogja felvezetni május+ környékén :D és ezek kb olyan biztosak minthogy kigurul e3 on vagy blizzconon a kövi wow :D
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.02.12. 15:13:33
  • Plata
    Most miért?
    Nem volt jó vicc?
  • Daeus89
    neked ez a pvp a mániád :D itt halott a pvp :D unbalansz stb :D fos azt kész repuba meg szerintem lesz adig 1 de inkább 2 :D és mi lesz a másik mer ugye az alap 3 faj van bent + temporal taláán delta de az se túl sanszos , meg t7 :D ugyan már adig nem kerül be amíg akkora mint a főbázis
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.02.12. 14:10:07