50245
-
GaborST #24573 Srácok ha nyitok mondjuk 10 box-t az esetleg vissza hozza a kulcsok árát legalább? -
GaborST #24572 De jól néz ki :) -
Plata #24571 Vegyes,félig T5 félig T6. -
GaborST #24570 Azért az se rossz dolog amúgy csini a kis vesta milyen visual van rajta? -
GaborST #24569 Akkor jót vettem XD
Köszi amúgy
Te 2500 silver omegából a nyáron tudok egy kis pénzt csinálni esetleg ? -
Plata #24568 Drain skilltől elméletileg nő a resisted is.
-
Plata #24567 Vesta konzoljaihoz partgen és drain kell.
Drain kell a plasmohoz is,minél több a drain annál több energiát ad.
Neked inkább partgen és control expertise skilles kell. -
GaborST #24566 Az a drain az mire jó mert az én magyarosított angolommal arra jutottam hogy valami energia átadást vagy elszívást segít a cucc!
Mondom alap angol tudásom is nagyon gyér :)
Bár nagyon nem ártana nekiálni tanulni kicsit de így 30 felet már nem úgy fog a kobak
-
Plata #24565 A res lab konzol nem drága azt tudom,most vettem én is párat.
UP eventen fel is húztam őket epicre,jól elbasztam rengeteg dilit,nem is tudtam minden cuccomat uppolni.Bár a fegyókat annyira nem is akartam.
Csak én Vesta szett miatt draines partgenest vettem.
-
GaborST #24564 Azért!
Fut egy párat akár mindet kipróbálhatnám bár arra már sajnálnám a dilit :) -
Plata #24563 Lol,az a konzol kb pár ezer fc.
-
GaborST #24562 oks megpróbálom azt bár van rá 400K flet creditem ha nem jönne be :) -
Plata #24561 Akkor annak szerintem res labos. -
GaborST #24560 Grawitire kellene annak erejére! -
Plata #24559 Attú függ mire kell,tudtommal a Faw-hoz még mindig a roma nagykövetség konzolok a jók,de egyébre a res lab dupla statos konzol. -
GaborST #24558 Plata melyik flottás sci consolok a jobbak az újak vagy még mindig a régiek? -
GaborST #24557 Nem tudom én maradtam le valamiről vagy újabb jégkorszak van a földön 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #24556 Nem csak cruiser. -
Lokker #24555 ez a breen vacak carrier?
-
GaborST #24554 megint téli is az volt
-
Plata #24553 Nyáron valami carrier jön.
Asszem. -
GaborST #24552 Hát majd a nyáron hátha temporalost adnak :) -
Plata #24551 Fejből meg nem mondom miket használok,egy a lényeg először azt lődd el ami építi entropy-t és ha már fullon van a célponton akkor lődd rá azt ami elhasználja,kétféle képesség van ,entropy builder,asszem meg entropy consumer,fejből ennyi jut eszembe,bocs ha hülyeség.
De most se utánanézni sem megnézni nem tudom.Főleg azért használok 2-3 temporal skillt mert van olyan traitem amitől több lesz az exotic damage ha használok temporal képességet.Bár elég erősek. -
lammaer #24550 Ha már igy felhoztad a temporal dolgot... asszem most éppen egy temporal battlecruisert húzok az egyik ENG karimon a trait miatt, látom vannak temporal boff helyek... milyen skilleket lenne érdemes használni vele? Most csak simán TAC meg ENG skillekkel használom, nincs is temporal specializált boffom... érdemes lenne kipróbálni ezt a temporal hajót, most csak simán FAW boat a classik skillekkel.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.15. 11:53:46 -
Plata #24549 Kár hogy Intel hajó,temporal lenne akkor jó lenne. -
GaborST #24548 igazából pofás kis hajó lett és még a boff helyek is jók rajta nekem bejön 
Bár a hídon lehetne legalább egy szék szegény kapitányomnak
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2017.02.15. 10:11:19 -
Plata #24547 Konzolját kivettem,de a hajót nem próbáltam ki. -
GaborST #24546 Hát ez a Lukari hajó nem is olyan rossz csak kicsit meg kell szokni eddigi hajóimhoz képest kicsit gyorsabban fordul 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár a hídja nekem kicsit olyan mint egy modern üvegház
-
Plata #24545 Már van szerver. -
Plata #24544 Passzolom,én még nem mentem fel,még kicsit később megyek fel,kaptam meghívót a Brawler guildba most azzal foglalkozom.
-
GaborST #24543 volt már server reset vagy csak csúszik? -
Plata #24542 Egyébkén az új box egy rakás szar.Infinity sokkal jobb,az legalább ad is valamit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.13. 11:51:36 -
Plata #24541 Jah láttam hogy valaki feltöltötte a maradék dilit meg doffot,de reggel nem volt időm tökölni doffokkal.Gondoltam majd délután.
Feljöhetnél sűrűbben,mert tegnap is kerestek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.13. 11:28:32 -
Raulblanco7 #24540 Tegnap felnéztem, elindítottam az upgradet, csak 400k dilithium meg 850 doff kellett bele :)
Most akkor 10 nap pihi és majd utána felmegyek a nagy t3 upgradere is elindítani.
20 boxot nyitottam ebből az újból de semmi, annyira most nem érdekel hogy többet próbáljak.
a kulcs egész jó áron van, 5,65
ugye vettem a 4000db-ot 5 milliós ár körül, az most 4000 x 650.000 ec profit, lenne, ha eladnám, de megtartom, gyűjteni kellene még mellé, begyűjtöm az összes kulcsot, csak én nyithatok boxot, más nem!
nem mintha ez a mostani 4000-es mennyiség több lenne kb 2 napnyi adagnak amit az ex-re tesznek... -
Plata #24539 Balhé lössz.
Mass effect masszívan nem izgat.
Muhahahahaha,kellett neked Ps4 meg STO.
Most tolhatod ott is a temporális szivatást.
-
Daeus89 #24538 március végéig nincs wow :D sok meló van sajna meg jön a mass és horizon +ps4 es temp event :D -
Plata #24537 Akkor szedd a gatyád és gyere fel WoW-ba és húzd fel a paladinom100-as szintre.
-
Daeus89 #24536 nem mert a j-t várom és lehet az lesz a teteje a temp arcnak , kövi hajó ami tuti hogy jön az a discovery lesz valamiféle promó vagy hasonló kereteken belül tán rizsa event környékén vagy zenesen pasz , valami kari húzós event megint jön majd az is tuti a lukari arcot nézve valami felfedezős , még a temporal admiralty hajót is sejteném hogy mi lesz kal dano hajója amit még boxba szántak valamikor pvp meg a játékosok kis százalékát érintené sajnos max talán egy két dolog lesz benne az tuti a köv kieget fogja felvezetni május+ környékén :D és ezek kb olyan biztosak minthogy kigurul e3 on vagy blizzconon a kövi wow :D
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.02.12. 15:13:33 -
Plata #24535 Most miért?
Nem volt jó vicc?
-
Daeus89 #24534 neked ez a pvp a mániád :D itt halott a pvp :D unbalansz stb :D fos azt kész repuba meg szerintem lesz adig 1 de inkább 2 :D és mi lesz a másik mer ugye az alap 3 faj van bent + temporal taláán delta de az se túl sanszos , meg t7 :D ugyan már adig nem kerül be amíg akkora mint a főbázis 
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.02.12. 14:10:07