50248
  • Plata
    Épp ma láttam,Paramount-on leadtak vagy négy ST filmet,kettőt láttam.
  • Daeus89
    Lájk :) jah volt ott a sorozatba pár dögös élő lány akarom mondani lény :D noh akkor dob pergés B'rell eredete ajánlom mindenkinek a figyelmébe itt a megoldás ergo ha álcázva vagy nem talál el semmi mer miss/dodgolod őket ez nem bug ez a hajó természete
  • GaborST
    Már bocs de azt a kinézetet még én se tudom elfelejteni XD
    Egy párszor vissza is tekertem a jelenetet hogy jobban szemügyre vegyem
  • GaborST
    Mondjuk ha igaz is az elméletem az más kérdés hogy a játékban ez hogy nyilvánul meg :)
  • GaborST
    Szerintem a B'rell azért bugos mert (ha jól gondolom) a NG szériába volt mikor Worf elárulta a gyenge pontját miszerint álcában van vele valami gebasza a hajónak és így tudták kilőni aszem bár ez csak találgatás részemről :)
  • Plata
    Én még nem vettem ott semmit,idegesít az a hely.
    Az a hülye pittyegés meg csipogás meg puttyogás az agyamra megy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.19. 18:44:21
  • Plata
    Hát bazd,a picsa sem emlékszik rá milyen ruhák voltak TOS sorozatban.
  • Daeus89
    Látod ennyire vagy tisztába a st lore-al és tudhatnád hogy a b'rell miért is bugos :D
    és meg előzte itt is a korát az st tevepataaa xd
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.02.19. 18:40:23
  • Chak
    Ez szerintem a K-13-as tailornál megvehető ruha.
  • GaborST
    Andrea ruciját :)

Dögös volt benne nagyon

Utoljára szerkesztette: GaborST, 2017.02.19. 18:28:01
  • Plata
    Szerintetek ez a kari mi féle ruhát visel?

• Plata
    Őszintén szólva passz.Valamikor vagy 4 éve volt egy eu szerver nyitás event.
    Nekem valamiért amszterdam ugrott be,de lehet hülyeség.
    Tévedtem 5 éve volt.
    katt
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.19. 17:52:51
  • Kotomicuki
    Nem úgy van, hogy azok csak a proxy-k és Boston A szerverek fizikai lakhelye?
  • Plata
    Nekem thomár netem van.
    Szerverekről nem tudok semmit,bár valami úgy rémlik hogy mikor nyitották az eu szervereket asszem amszterdamról volt szó.
    Akkor kaptuk a spéci tribblit,az eu szerver nyitásra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.19. 17:26:46
  • gerisz23
    Hali!Technikai kérdés,van aki esetleg vidanettel nyomja az STO-t?Vagy esetleg tudja valaki hogy pontosan hol vannak az STO serverek?Költözés miatt hamarosan elkéne döntenem milyen netem legyen,de nincs túl sok választási lehetőségem sajnos...
  • Orbancapitan
    A T5-öst igen adták.
  • Plata
    Nem tudom.
    Megvan az összes értelmesebb T5 T6 hajó,így az ajándékozást nem figyelem,ha hajó van.
  • Kotomicuki
    Nem ezt adták most ajándékba?
  • Plata
    Az volt DR elején.
  • lammaer
    Ez a T5ös, igaz?
  • Plata
    De nekem tényleg az,régebben még Raul-ékkal is pvp-ztem vele poénból,sőt mikor bejött DR intel speccel olyan bugos volt hogy a hajó magától álcába visszament ha kijött belőle.
    Jó poén volt pvp-ben mikor Raul meg Zsíros nem tudott kilőni.
  • lammaer
    Ne ajánlgasd, mert az csak NEKED bugos, mindenki más rendes verziót kapott :)

De azért lehet kipróbálom, az tuti hogy a nagytesó (T-kor), nem igy viselkedik...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.02.18. 18:44:39
  • Plata
    Ha valakit érdekelne van egy steames Dirt 3 complete edition kulcsom.Ha kell valakinek szóljon és elküldöm a kulcsot.
  • Plata
    B'Rel bugos,próbáld ki és használd a fleeteset,nem bugos ha nem álcában vagy,de álcában torpedózva az,amikor lő álcából a beérkező sebzésre annyi a válasza hogy immune.
    Ha kijössz álcából pillanatok alatt megbasznak vele,álcában lőve nem,mert a borg stf-en leszarja a sebzést.
    Volt már olyan isa ahol 800k sebzést nyelt be a hajó combat log szerint.
    Sokszor azzal a kis fos B'rel-el én tankolom le ISA-t mert a csapat lószar,szerinted azzal a kb 50k hullal hogy a faszba lehetne túlélni 800k sebzést,mikor a hajón 1 darab resist konzol sincs,és nincs rakva sem a hullra sem pajzsra sem resistre skillezésnél..
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.18. 09:35:34
  • Daeus89
    tuti gear az az lesz hogy lesz rárakva +2 szint gondolom 2-3 annyi tpér mint most :D kapunk +5-10 szintet, brell továbbra se bugos kezdem azt gondolni hogy a bug/fun fogalmát sajna csaj sejted bug a delta recruitnél volt vagy amikor egy napig akárhányszor belenézhettél a dobozba és mindig más volt benne és amikor jó dolog jött ki azt kivetted (ez a wowba volt) vagy amikor az infi box drop ratje első körbe 60-70% volt és minden 10 dobozból esett hajó :D 2. mivel a j hez csak egy konzol van az a retek amit megszereztünk nem nagyon hiszem hogy az lenne az első t7 mivel oda mind a 4 oldalra kell hegeszteni valami faszántos kis ladikot + remélem ide már nem csak csöves konzolokat hanem néha néha valami értelmeset is adnak , amint kiderül a kövi arc ott lehet tudni mi lesz a kövi pakk így elsőre tippre a life timerek lukarit fognak kapni azt csá
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.02.18. 08:51:39
  • Chak
    Meg is jött a tribble pecs log, elég terjedelmes.

link
  • Plata
    Jah sejtettem.
    Látod én ezért nem uppoltam már régóta semmit,mert megmondták hogy mehet majd kukába a tuti gír.
    Újra jöhetnek majd a tankok meg a support sci-k,a dps hajókat a borg lazán kiüti.Remélem a T7 B'rel is bugos lesz.
    Venni kell gyorsan zent amennyit csak lehet,amíg fel nem megy.
    T7 flagship gondolom az Enterprise J lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.17. 23:36:40
  • Chak
    A felét poénnak és iróniának szántam naa :D
  • Plata
    De hát ezt már tavaly tudtuk.
    Már tavaly kint volt a leak nerfről,skillezésről meg egyébről.Elvileg lesz új grond spec is.
    Dilit meg zent felejtsd el,ahhoz nem nyúlnak.De a balance a pvp miatt kell,viszont az omega majd drága lesz.De először a T7 hajók jönnek nem a T8.
  • Chak
    Jött blog arról h rebalanceolják az egész STOnak nevezett játékot, mind ground és space skilleket meg itemeket stb.

link

Szóval nerfelnek mindent és mindenkit aztán jöhet a T8 bejelentés és újra kiadják az összes hajót a biztonság kedvéért, és törlik a dilit és a zent az összes accountról ahahaha..

de most komolyan, lesz itt olyan sírás-rívás mint delta rising után volt
  • Plata
    Hát nem tom meddig lesz ilyen,de 32 milla sebzésemből 8 millát a konzol sebzett.
  • GaborST
    Akkor imádkoz hogy ne nagyon javítsák :)

Én se szedegetném az omegát csak csinálni akarok egy kis költő pénzt
  • Plata
    Valszeg a Vesta pajzs konzolja bugos,jelenleg ugyanis pajzs leszívás helyett brutálisan sebez.
    Ha gw-vel összerántom a tömeget és közéjük repülök szó szerint megbasz bármit.
  • Plata
    Olyan balfaszokat kaptam ki megint.
    CLR—Infected Space[11:24]— Dmg(DPS) —Lisa 32 410 032(47 944) Koro 6 757 861(9 997) Ralar 6 264 985(9 200) Igel 4 043 987(6 036) Nelson 3 986 430(5 828)
  • Plata
    Hú öcsém én még 100-at sem farmoltam ki.
  • GaborST
    na ma ujjabb 2 karinak is meg van a 100+100 omega meg is untam mára de még a 2 klingon karimnak hiányzik és minden karim meg lesz akkor de már csak holnap
    borzalom mennyire unalmas omegát farmolni bakker
    közbe arra is rájöttem hogy a romalány karimat kicsit elhanyagoltam na de majd fel húzom kicsit (nem félre érteni)
  • Plata
    CLR—Infected Space[5:07]— Dmg(DPS) —Lisa 14 248 364(47 495) Hardak 13 550 156(45 167) Bel-Inanna 13 052 956(42 518) Angus McDo 2 388 918(7 990) Marty King 2 069 079(6 990)
    Nem is olyan rossz,bár elcseszett ISA volt,mert a második generátorra idő előtt ráhúzták a nanite-okat.
  • Plata
    A mai javítás.
    General:

Tzenkethi Battlezone: Changed how enemies re-contest player-controlled areas.
    Areas captured by players now remain controlled for a minimum of 10 minutes, and now enemies cannot re-contest them if there are any players still in the area.
    The enemies must still outnumber allied reinforcement ships to retake the area if there are no players present.
    Foundry: Added the following Reputation outfits to the costume editor:
    Iconian Resistance
    Temporal Defense Initiative
    Lukari Restoration Initiative
    Resolved an issue that was causing a drop in FPS in “Gravity Kills”.
    The Lukari Bridge viewscreen is no longer split in half.
    Systems:

Resolved an issue that could cause Paradox Bomb and Timeline Collapse to cause a noticeable dip in FPS.
    Resolved an issue where some sources of Weapon Haste were affecting some non-weapon powers.
    Resolved an issue where Chroniton Jolt was not affecting all kit modules.
    Resolved an issue that caused Aftershock Gravity Wells to be significantly less effective than intended.
    Updated Gravity Wells to be more clear as to which rank of the power dealt the damage in the combat chat tab and logs.
    Resolved an issue that caused Aftershock Tyken's Rifts to be significantly less effective than intended.
    Updated Tyken's Rifts to be more clear as to which rank of the power dealt the damage in the combat chat tab and logs.
    Resolved an issue that allowed the Omni-Directional Tachyon Wave Siphon ability to be usable while cloaked or phase shifted.
    Resolved an issue where Aux Dual Heavy Cannons from the T6 Multi-Mission Explorers were missing their [Acc]x2 [Dmg] modifiers by default.
    This updates existing copies of these items.
    Resolved an issue where the Romulan Tier 6 Multi-Mission Explorers were not reducing the recharge of their carrier pets based on auxiliary power levels.

Known Issues:

There is no VO from Kuumaarke for the tier missions in the Lukari Restoration Reputation.
    The 23rd century Medical tricorder is not available for use after upgrading.
    Item names in reward windows black out when the mouse is hovering over them.
  • GaborST
    az fasza na majd legközelebb :)
  • Plata
    Nem voltam gép közelben,de csak infinity boxot szabad nyitni,abból jön cucc rendesen.
    Múltkor nyitottam én is 40 boxot,20 mostani 20 infi boxot,a 20 mostaniban lószar 20 infi meg majdnem visszahozta a 40 kulcs árát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.02.16. 14:57:20