50055
-
Oke, bar nem szandekozom most tomegevel vegigtolni az uj epizodot, de este megneztem, hogy mi lett a tortnet vege, es hat most kellett a penz a reput huzo kiskarinak, igy jol jott ez a par misi :) -
Plata #47531 Fred ne most add el. Később sokat ér. -
Az uj epizod vegi ruha nekem spec nem jon be, amugy is csak off duty cucc, de ha megveszik 6 misiert, akkor azt mondom, vigyek :)
De a Q-tol kapott 25k-s bonusz XP-t meg a party hornt is ugy veszik 500k es 150k kornyeki aron, mintha nem lenne holnap. A bonusz XP-t nem ertem eleve, az evkozi hajoepiteses eventen 250k-st lehet szerezni kvazi 10 perc alatt ugy, hogy meg sem kell moccannod az asztalod mellett allva.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.13. 07:57:55 -
Plata #47529 Hú de gonosz vagy. :D -
gunji #47528 Az SB24-t meg kéne semmisíteni. Semmi értelme, hogy mindig megállítja a hajót (főképp, ha épp nem vagyok gépnél :) -
gunji #47527 Köszi. Akkor 18.00-21.00 között biztos nem vált -
Mar most valtott Q, Andoria, Bajor es Star Base 39-hez kell menni. 4 orankent csereli a feladatot, ahogy a doffoknal a sector update. -
Plata #47525 Válts karaktert. -
Orbancapitan #47524 A royal flush elég gyors ha van dps-ed +a csapatnak se árt -
gunji #47523 Tavaly volt, hogy jól megszívtam(tuk), úgyhogy kihagyom a battle royalt. Jó lenne, ha a működne az omega: felvettem újra a küldetést, de ugyanazt adta vissza. Tegnap persze rögtön cserélt :( -
Plata #47522 Srácok én ma voltam omega szaron is meg battle royalon,az omega vacakot minden nap kiveszem mert ingyen dili.
Battle royale meg tök laza volt és gyors.
A büdös életbe,elfelejtettem hülye lich king timewalking miatt felmenni ESO-ba napi vacakért.
Fred kivetted a reülőszőnyeget?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.12. 20:29:49 -
Annyira furcsa a pulse fezerek uj effektje, nehez lesz megszokni. -
gunji #47520 Nekem mindkét nap volt bugos omega (tegnap a FED Academy, ma meg a Sol system/outer ESD). Áh i <3 spagetti xD -
Igen, ESD nalam is bugos, igy klingonnal csinaltam meg (elore) a holnapi adagot, az gyorsan megvolt, kvazi vonalban a Qonos, Ganalda, Drozana harmas. -
Plata #47518 Nekem még egyik nap sem volt bugos,hála az égnek,de gondolom ESD amiatt zizi hogy meg lett változtatva. -
gunji #47517 A 'Sol system, outside ESD' omega is bugos, ott _is_ :( Végül is csak hat karakterrel vettem fel, hogy keveset kelljen mászkálni :S -
Orbancapitan #47516 amúgy a mi szövegünk a küldibe elég tng-s volt, volt ott riker jellemét tartalmazó szöveg meg volt picard jellemét tartalmazó szöveg söt volt olyan amit tng epizódokból lett kivágva mostanában újra nézem a tng-t angolul innen tünt fel -
En is megkaptam mindet, mindegy mit valasztottam. -
Plata #47514 Na jó valaki magyarázza meg hogy a napi küldi most bugos vagy sem?
Elmentem omega gyűjtésre,vulkán ground,drozana nudibár ground,defera ground.
A végén kiírja hogy válassz jutalmat,550 dili,party box,party popper vagy random item.
Választom a party poppert,erre kapok 800 valamennyi dilit,party boxot,party poppert random itemet.
Most akkor miért mondja hogy válasszak egyet a négy közül ha ide adja mind?
Drozanára azért írtam hogy nudibár mert szokás szerint pár pucér játékos található ott.
Régen mindig a bank felett buliztak,most az omega gezemicén.
De még mindig nem tudom hogy csinálják ezt a ruha bugot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.12. 15:59:54 -
Plata #47513 Vulcan felett láttam egy jem hadar vanguard hajót,nem tudom mi a szösz volt rajta,de kicseszett jól nézett ki,állati szép volt a hajó.
Sajna mielőtt közelebb mentem volna hogy le kapjam elhúzott a vérbe.
Ha tudnám hogy mi a szösz volt ez a pajzs megszerezném,mert állati szép volt tőle a hajó.
De olyan gyorsan elhúzott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.12. 15:49:37 -
Plata #47512 Őszintén,nem emlékszem mi volt az,de nagyon értékes volt,csak Tw alatt tudtam még lopni belőle,de eladtam mert drága volt.
-
Mi az, amit ennyire el akarsz lopni? -
Na kozben leadtam a reszecskeket 15:30-kor es szerencsere a leadastol szamolja a 20 orat, megkaptam a valaszomat, csak most mar meg is kellene jegyezni, mert kozben meg remlik, hogy a winter eventes futasos progressnel ezt mar egyszer "teszteltem". -
Plata #47509 Köszi ez jó ötlet.
Tényleg én egyszer menni akartam ilidiant farmolni és rácsesztem.
Az volt a mázli hogy druidával voltam,különben kampó.
Ha lopok kettőt egyiket neked adom.
Már csak rá kell keresnem a wowheaden hogy hol a túróban van az insta bejárata,rohadt ciki hogy nem emlékszem.
Pedig ez volt a kedvenc kiegem. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.12. 15:28:58 -
Ertem. A karakter portrejan jobb klikk es ott a difficultynal valaszd esetleg a heroicot, hatha akkor TW verzioba rak be. Egyszer mar jartam ugy, hogy egy raidet farmoltam, es a TW heteben - amihez a raid is tartozott - hirtelen max szintu lett mindenki odabenn. -
Plata #47507 Próbáltam sima instában,de sosem jött,csak timewalkingban esett nekem. -
nem vettek ki instat a jatekbol, max a TW korforgasban nincs benne. Siman csak repulj el Northrendre, ott irany a megfelelo zona es menj be a keresett instaba "gyalog", sajat magad.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.12. 13:16:19 -
Plata #47505 Van ötleted arra hogyan lehetne bemenni timewalking instába egyedül?
Régen mikor a timewalking insta nem ilyen atom gyors volt én zsebeltem rugóval lich king timewalking instában valami játékot amit marha drágán lehetett eladni.
De most egy LK timewalking insta kb 5 perc.
Folyton a pókosba kerülök.
Ha egy pillanatra el bámészkodok a csapat már végig is futott.
Nem még hogy neki álljak lopkodni.
De lehet hogy az az insta már bent sincs a listában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.12. 13:06:20 -
ma meg nem leptem be wowba, de lehet, hogy bug, neha ossze-vissza szamolja a teljesitett hetik szamat. Legutobb 3 BC-s TW dungit mentem, a harmadik utan kileptem, mert aznapra eleg volt, masnap beleptem es login utan egybol megadta az 5/5-ot, mehettem is leadni (csaladbol senki sem jatszott, valami bug lehetett) -
Plata #47503 Fred WoW-ban megnövelték a wq jutalmat?
Volt egy kis időm és mentem 3 timewalkingot rugóval,de míg behívott le toltam azt hiszem hét wq-t.
Amivel kész lett a heti hat wq-s küldi is.
Dornogalban vettem észre hogy egy rakás pénzt kaptam.
18 ezer aranyat kerestem. :O -
Plata #47502 Szerintem akkor jár le amikor a küldetést le adod. -
Azt tudom, hogy hol van, csak addig amig a tegnapi eventen csinalt TFO-s 20 oras cd (borg battle royale) nem jar le, addig nem latom. Na mindegy, bizok benne, hogy jol gondolom es gyorsan megcsinalni accountkent 2-2 karakterrel a gyujtogetest/utazast es beallok Q ele logout elott. Aztan hatha. -
Plata #47500 Szerintem amikor leadod a küldit akkor indul a cd.
De a PVE fülön van egy CD mérő ott megnézheted.
Ha fel tudok jutni megmutatom egy képen hogy hol van. -
Kerdesem lenne mesteremberek!
Ha felveszem Q-tol a kuldiket a molekulakra, akkor a napi 20 oras CD mikor indul el? Amikor felveszem azokat, vagy amikor leadom? Nem tudom most megnezni - ezert inkabb kerdezek -, mert tegnapp 1900 koruli TFO-s progress miatt azoknak a progresset es cdjet latom.
Az a tervem, mint mindig, hogy elorehozzam reggelre a progresst. Na most tegnap 19:00-kor csinaltam meg a TFO-(ka)t, igy ma 15:00-kor mar lehet menni a progressert, de 15:00-kor nem nagyon lesz idom, viszont annyi igen, hogy mondjuk le tudja adni ket Q-s kuldetest, amit meg most ebedidoben megcsinalnek elore es csak 15:00-kor adnam le Q-nak. Aztan holnap ugyanez, elore megcsinalnam a rohangalast es leadnam 11-kor, stb. egeszen reggel 6-ig.
Mukodhet vajon?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.12. 11:08:50 -
Plata #47498 Szeretem az RPG-t,de ez a csaj az állandó vakerálásával kikészít.
Szerettem volna bevágni Hugh fülkéjébe és otthagyni. XD
-
Orbancapitan #47497 nekem tetszett régen volt már ilyen nyomozós küldi mint egy tng rész bár tény h tény h kumarke kicsit túl sokat beszélt de nem gáz plusz én rpg-ét játszok a stoval nem h gyorsan le toljak mindent és unatkozak mint te mig végül alt+f4-t nyomjak mert admi és doff meg eventen kivül nincs más dolog amit csinálni lehetne nem is tudom megérteni milyen jó érzésben nyilványul meg a grindelés nekem púp a hátam közepére több karival egy kari még oké viszont pl 40+ karival no fun de persze mindenki más van aki a észnélküli grindet szereti és ez így rendben is van :D
amúgy igazam volt az Aetherian-al kapcsolatban nem azok akiknek mondták magukat remélem viszont láthatjuk majd még a prime iconiakat(a miéniket) hisz borg iconiai technológiát csak iconiaival lehet le győzni ja persze ott a fejfájós-nak igérkező multiverzum war/wars lassan marvel-es franchies lesz a sto-bólkb ez lesz a végén ez a fejfájás xd mint janeway kapott xd -
Plata #47496 Tényleg.
Nekem csak VPN-el ment. -
A k..a anyjat, itt szopok a digis wifis szarral ket oraja, erre most latom, hogy a launcherben az update kikapcsolta az eu-s proxyt, anelkul meg nem megy telekommal normalisan, amiota a nemetek lelottek a cloudfare fele a szerzodest, foleg nem csucsidoben. Deca is tehet egy sziveseget, francnak allitja vissza default offra...
Na mindegy, most mar megy. -
Plata #47494 Nem olvastam a patch notes ide vonatkozó részét. :D
Mert nem akartam megvenni,csak kíváncsi voltam mennyit kérnének érte. -
gunji #47493 Speckó álcázója van :D