50245
-
Plata #24733 Hát nekem főleg csak dili,doffok ec meg provision berakás jutott,mire felmentem az fm-et meg xp-t mindig berakták. 
Hú 226 misiből hülyére fogom magam inni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.11. 14:34:13 -
Raulblanco7 #24732 tied a 226 millió egyébként. majdnem megelőztél, azt hittem tipu lesz a második mert ott van rögtön 2 karakterrel is az élmezőnyben, de nem, Te ott a középmezőnyben megbújva 20 karakterrel is szép csöndben majdnem előztél. nekem 4.7 millió fc-nyi, neked 4,3 millió fc-nyi cuccod volt betéve végül mire minden karidat összeadtam. Tipu végül "csak" a harmadik lett de azért neki is jár érte 140 millió ec.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.03.11. 14:05:41 -
Plata #24731 ide az egésszel és majd én elosztogatom magamnak.
-
Raulblanco7 #24730 EC osztást elkezdtem, aki szeretné a részét az 1 milliárd kreditből és részt vett a k13 építésen most jöhet a jutalmáért.
Mivel a saját nyereményem elvitte volna a negyedét, így a sajátomat egyenlő arányban osztom szét minden résztvevő között, emiatt a legalacsonyabb nyeremény is 3.900.000 ec, a legmagasabb 226.464.000 ec (igen, a flotta K13-as részének építésébe berakásokért kap valaki 226 millió ec-t tőlem ajándékba)
Igényelhető bármikor amikor online vagyok.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.03.11. 13:49:02 -
Plata #24729 Nekem azzal frissít,de nem volt gond. -
Plata #24728 A normális tech pont dupláját adja egy token. -
Lokker #24727 Az up-event mit takar pontosan? Nagyobb eséllyel lép qualit az item vagy olcsóbb? -
Raulblanco7 #24726 szóval eu proxyval ne patcheljünk, ezért töltött lassan.
konkrétan 10 perc alatt 16mb-ot telepített fel, ezt a none proxy beállítással lehozta 1,5 másodperc alatt. -
Plata #24725 Nekem nem volt semmi gond. -
GaborST #24724 na aszt hiszem mára elég volt az sto-ból
értem én ha event küldi alatt mondjuk az elején vagy közepén kidob a szerver de mikor felrobban a nagy kristály és mennél kifele akkor teszi ezt úgy hogy amikor visszalépek megkapom a dilit meg a random craft lapanyag dobozt de az eventes tolkent nem és még le is cd-i a küldi-t hát rohadjon meg én azt mondom itt már el is ment a kedvem -
GaborST #24723 mondjuk a két klingon karimnak sincs semmi lehet azoknak is kiveszem -
Plata #24722 Romulánnak egy Nanov non combat pet,fednek fönix űr non combat pet,klingonoknak a játék legszebb fegyvere.
A romulán pet irtó aranyos,a klingon fegyver meg csodaszép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.10. 22:59:02 -
GaborST #24721 Akkor csak a roma kell annak karimnak nincs még ilyen vacka :D -
Orbancapitan #24720 kdf-nél egy batt'let fed a főnix replikája no combat pet roma megint egy no combat pet -
GaborST #24719 Mért akkor milyen jutalmak várhatók? -
Chak #24718 Kitartást hozzá. :DD :P -
Plata #24717 Április 3-7 first contact day event. 
Sok év után visszahozzák,alig várom hogy kiszedjem a roma meg klingon jutalmat minden karival.
-
Plata #24716 Mikor jön kb? -
Daeus89 #24715 Azt mondtam hogy ez lesz a kövi class Heavy Dreadnought Cruiser mivel aszem nincs egy darab se zenes változatba legalábbis nem nagyon hallottam róla , Másik raul minden megvan a zenes változata kivéve annorax az egyedi :D és szép *-* bár néha mintha baltával faragták volna és a burkolat is randa de hát e van :D -
Raulblanco7 #24714 Jem Hadar attack ship zenes változat? lófaszt.
Bulwark zenes változat? haha
Sheshar zenes változat? egy tucat...
Jem Hadar Strike ship zenes változat? 1-2 évtizeden belül.
Annorax zenes változat? a promóssal egyidőben
Tos Connie zenes változat? eddig is volt csak T1-es :D
A fenti listát elnézve, igen valószínű, hogy kiadnak majd egy zenes változatot a legújabb promós hajóból.
Lehet hogy kiadnak majd valami boxos lobis zenes változatot, de gyengébb statokkal és más kinézettel., pl az Paradox temp dreadre szokták mondani hogy az a szegény ember Annorax-a, mert statokban elég hasonló, de gyengébb és más a kinézet.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2017.03.10. 16:00:15 -
Plata #24713 Ha.
Hülye mobilról nem tudok szerkeszteni -
Plata #24712 Állítólag 9 részes pack jön belőle.
Ja kamu megnyúzzuk Nis-t. XD -
GaborST #24711 Én szívem szerint jobban örűlnék a zenes verziónak mert könyebb beszerezni :) -
Plata #24710 Jah és ott van még az a problémám hogy ha tényleg kiadják ezt a hajót zenes változatban akkor vajon melyik a jobb? -
Plata #24709 Hát most kb 700 misim van.még kb ugyan enynit kéne hozzá farmolni,de ok.Majd megpróbálom össze szedegetni a lóvét,de először még breach eventet tolom le.
Feltéve ha ma meg tudják javítani.Majd megpróbálok megint sulibánozni.
Bár most asse tom mennyibe fáj egy ilyen hajó. -
Raulblanco7 #24708 A hétvégén úgyis belépek az EC osztás miatt, összeszedem ki mennyit kap és megírom a részleteket.
Szerintem nyitogatok majd boxot és ilyen promót is. Rakjak neked el egy kdf 26 dread-et? -
Plata #24707 General:
Resolved an issue where players could not fly into the Voth City Ship after breaching it in “The Breach”.
The Breach event will be extended by 1 day to make up for this and end on 3/24/17.
Known Issue:
The final mission that grants rewards in the Lukari reputation can get into a state where the player cannot claim the rewards.
This will happen if the player closes the initial contact window with Kuumaarke when the mission becomes available.
To avoid this for now, do not close the contact window when it appears and complete the mission as soon as it’s available.
Bakker nálunk úgy esik az eső hogy szó szerint szarrá áztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.10. 08:22:46 -
Chak #24706 A mai karby majd jól megjavítja a brícset. Legalább egy nap pihi lesz. haha
A Fistful of Gorn küldi meg végre ad kék doffokat ha replayelem. Jól jön altoknak.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.03.10. 08:24:03 -
Plata #24705 Löhet.
-
lammaer #24704 Pontositanék, Billion-nak mondják.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.10. 06:42:17 -
Plata #24703 Mért buknád be nem 2 hanem 3 hétig tart az event. -
GaborST #24702 Akkor gondolom ma nem is lesz meg kitolják a határidőt mert ha nem bebukom vagy 4 karival :( -
Plata #24701 Irtózatosan nagyok ezek a hajók.
Egy klingonra asszem én is összeszedem majd a pénzt.Feltéve ha marad.
Breach eventet kivették mert bugos. -
Plata #24700 Breach-et eltolták,nem lehet ki és bejutni a nagy hajóba. -
Plata #24699 Marha sokat nyitnak belőle. -
Plata #24698 Angolul a milliárdot billiárdnak mondják.
Legalább is kereskedésnél.
Ha aztmondod neki 1 milliárd nem érti. -
lammaer #24697 Mert, jobban nézne ki hogy 1.2 * 10^9 -en ECbe került?
Ha nagyok a számok akkor nincs mit tenni, billiárdot meg csilliárdot kell használni :P -
GaborST #24696 Az igen komolyan mondom rosszabb ez a rendszer mint a magyar gazdaságpolitika ott is hasonló számokkal dobálóznak milliárd meg billiárd meg áll az ész
-
gerisz23 #24695 Akkor 17 misi körül volt a pack,1,2 b körül a hajó. -
GaborST #24694 és mennyibe is fájt az a 80-100 pack?
Megérte legalább?