50261
-
Lokker #24790 Lehet az EC osztás miatt. :) -
Plata #24789 Nem tudom már ki volt, a flotta cseten keresett. -
Raulblanco7 #24788 Kiért és mi? -
Plata #24787 Jah tényleg tegnap este valaki keresett. -
Plata #24786 Egyébként nekem tetszik a változás egy része,a carrierek jó erősek lesznek,aknák is jobbak lesznek torpedók is.
Csupa jó móka lesz carrierezni. -
Plata #24785 Pedig a cseten egy csomó ilyen idióta konzolt beraktak,csak a többit elfelejtettem kimenteni,kariváltás miatt azok elvesztek.
-
Raulblanco7 #24784 Kinek mi, szerintem egy túlerőltetett szar és ha fegyvert tartanak a fejemhez max akkor tudnék valami kamu nevetést kierőszakolni magamból talán. -
Plata #24783 Nem ez nem hiszti,ez egy vicces kép.
-
Raulblanco7 #24782 Minek ez a hiszti már megint? Végre csinálnak valamit, mert ráfér a játékra hogy rendbe rakják a rengeteg op cuccot és skillt, erre ezért is csak a sírás megy. Meg is érdemli a szar kiegyensúlyozatlan játékot az aki mindenért csak sírni tud. -
Chak #24781 miért tagadja? Xd -
Plata #24780 Akkor berakom újra.
Mostanában csupa gagyi arc küldit kapok.
-
Plata #24779 Egyébként nemcsak STO-ban de a WoW-ban is találkozni olyan idióta nevű magyarokkal. 
De nekem mai napig a kedvencem az akit még talán tavaly láttam,hordás blood elf kari a neve az volt hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.nemvagyokbuzi
-
Daeus89 #24778 hát nekem nem jelzi ki a képet mármint törölve van :( -
Plata #24777 Egy konzol van rajta.Még most is ottvan.
-
Daeus89 #24776 Mi volt a képen ?:D -
Chak #24775 :DD -
Plata #24774 Jobban megnézve a képet nem csodálkozom a nevén,már a flottája neve is csökkent értelmi képességű bandára utal.
-
Plata #24773 Nagy az isten állatkertje.
-
Chak #24772 Hmm most láttam Drozanán, egy Gyerek Gyilkos nevű kdf karaktert. Megnyerő név ha szabad ilyet mondani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #24771 T6 flottabázison új konzolt lehet majd kapni.Táposabb mint a régi konzolok. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.18. 20:02:36 -
Plata #24770 Ne rontsd már el a kedvem.
-
Daeus89 #24769 Tekintve hogy nem zenes akció van hanem normál dollár/forint/eu így első tippre inkább az ugrik be le vannak égve és húsvétra akarnak össze kalapozni egy kis lóvét sonkára :D , amúgy még közel 2 hónap van a köv pakkig szóval nem jön semmi -
Plata #24768 Most vegyetek spéci pack-ot,15% akció van.
Katt.
Vajon mi fog jönni,ha ezeket le árazzák akkor jön az új nemsokára,csak az az új speces pack lesz vagy a kezdő T7 pack? -
Plata #24767 Mai peccs.
General:
Resolved an issue where some players could not claim Tier 5 rewards in the Lukari Restoration Initiative Reputation.
Unto The Breach:
Resolved some issues with spots lacking collision where players could get out of the evetn zone.
Extended the end date of the event to 3/24 on the calendar.
Resolved an issue where the fighter for the Temporal Heavy Dreadnought Cruiser appeared bright white at certain distances.
Systems:
Resolved an issue that caused the Protomatter Capacitor starship trait to affect more than just passive shield regeneration.
Resolved an issue that could cause the Lukari Reputation weapons to sometimes heal enemies.
Resolved an issue where the Lukari Restoration Initiative Reinforced Singularity Core did not gain a modifier at Ultra Rare.
This will update existing versions of the items.
Known Issue:
FPS will drop in character creation if the randomize button is pressed. -
Chak #24766 Aha, 3 vagy 4. -
Plata #24765 Fura tényleg.Háromkor szokott lenni leállás nem? -
Chak #24764 Helyes, az kevésbé h ép brícseznék erre most álltak le a szerverek karbantartani. Szokatlan időpont. -
Plata #24763 Képek alapján nagy dög lesz,de szép is. -
Chak #24762 Tippre a nyári a vorgon Xyfius társa lesz a cruiser/battleship amit az egyik küldiben vagy 3-4x kell lecsavarni. Már tavaly is a xyfius konzolra azt volt írva h any vorgon ship vagy ilyesmi.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.03.16. 11:31:47 -
Chak #24761 Hyper Borg Cube T7 playable ship 9pack. haha -
Plata #24760 Hát barominagy cumi. 
Semmi csak trollkodtam.
Jó lenne már valami KDF carrier vagy battle carrier.
Mert ugye a karfiol nem carrier hanem battle carrier.
De nem tudok semmi ilyet,talán a nyári evnetes hajó az lesz,vagy fél carrier. -
Chak #24759 Mi az a hbc? -
Chak #24758 Azt nem tudom, de azt igen h az orion mellesem Fleet Corsair Flight Deck Cruiser Retrofit-el csapatja, az első T6 megjelenése óta vártam h mikor lesz már téhatos változata, vagy per és mikor jön ki az Orion Warbarge Dreadnought játszható változata vagy valami ahhoz hasonló. Mára már csak hitevesztettként gondolok arra h valaha is lesz ilyesmi. Sohaj. -
Plata #24757 Viszont gw-t el lehet felejteni.
Karfiolon volt ezen nem lesz helye.
-
Plata #24756 Itt a mobilomon az új HBC képe és az új hangáré.
Úgy megmutatnám de nem lehet kitenni nyilvános fórumba.
:( -
Plata #24755 Tévedés.
Mobilról hogy a faszba írjak smile-t? -
Chak #24754 De semmi kdf-es, de nem ám.. ahahaha -
Orbancapitan #24753 és carrierek lesznek mindenhol :D -
Chak #24752 No, csak megérkezett a teszt pecs. Méghozzá egy nagy adag [nerf]x3 stattal a mellkasán. Kezdve a 95%os embassy konzol nerftől egészen a teljes science skill skála nerfig, és persze a temporalal is. A Plasmonic Leech sem fogja már azt az élményt nyújtani mint eddig. Ahogy sok más sem lol. De legalább a hangárok kapnak javítást és buffot. :'D -
Plata #24751 Na mostmár tuti hogy a karihúzós eventen carriert adok a karimnak,asszem venni kéne egy T6 carriert,meg hozzá talaxi boffokat. 
Bár elég ciki hogy 1 vacak talaxi boff már 100 misi felett van.
Meg kell még 250 lobi a ground fegyókhoz.
Asszem lekvár carriert veszek az néz ki még valahogy.
Bár ha fedes lesz a karihúzós event az ciki lesz mert fedre csupa unalmas hangár van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.16. 08:16:00