50266
-
Plata #24834 Örülj neki,a brícs tök jó mark farmoló hely,full ikony szettet kiszedtem ott vagy 4 karinak. -
Daeus89 #24833 és brics még mindig aktív xd gz Cryptik megcsináltad -
Plata #24832 Rondaaaaaaa.
-
Daeus89 #24831 Vonph Vonph Vonph
-
Chak #24830 Na ha így megy, akkor nekem mit veszel? :DD -
Plata #24829 Jah előtte meg flotta tagnak admiraltys ec-ből vettem egy vonph-ot mert folyton arról a hülye hajóról dumált,meg hogy gyűjt rá.
Gondoltam ha van neki akkor már nem beszél róla.
-
Plata #24828 Én nem érzem úgy hogy az admyraltizás teher lenne.
Sok előnye van.Hoz sok pénzt dilit és néha nagyon sok craft alapot.
Ha bejön a negyedik admy még érdekesebb lesz.
Hidd el az a kis meló ami van vele sokszorosan megtérül.
Van annyi zenem amivel már nem is tudok mit kezdeni.
Múltkor vettem egy kezdőnek fleetes T6 hajót.2500 zen volt,de megse éreztem aznap kerestem épp 4500 zent. -
lammaer #24827 "havi 10k zen megvan admiraltyzással,napi kb 1.5-2 óra játékkal."
Az admiralityzás az nem játék :)
Nem azt mondom hogy nem jó ha van az embernek két-három karaktere, pont amiatt mert eleven van 3 "kaszt" meg 3 "faj". DE amikor már csak azért lép be az ember hogy ki-be loggoljonk a karik közt elvégezve a napi házimunkát, az már nem a játék kategória.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.24. 12:17:04 -
Plata #24826 Szerintem meg a sok változatos kari jó móka,van miből válogatni,épp mikor mit akarok játszani.
Tac kari sci hajóban sosem lesz olyan mint egy igazi sci,már főleg azért sem mert nincsenek sci képességei a kapitánynak.
Ha meg csak 1 karid van és azzal akarsz mindent játszani az elég macerás lesz,hisz elég drága egy retrain token.
Már pedig ha egy skillezést használsz mindenhez az nem túl jó.
Én öt év alatt pont azért nem untam meg,mert van rengeteg karim,mind más hajóval,egy része zenes egy része lobis vagy promós.
Két havonta 1k zen az nem túl sok,ha van hozzá kedvem havi 10k zen megvan admiraltyzással,napi kb 1.5-2 óra játékkal.
-
lammaer #24825 1 karival játék, 10 karival munkahely, amennyi meg neked van az gyapotszedés:)
Én akkor élveztem a játékot a legjobban amikor az első karimat húztam... magához a játékhoz (ez nekem a storyline) igazán erőforrások nem kellenek, a sok kari a DPS huszársághoz kell, a nem létező "endgame" tartalomhoz.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.03.24. 10:40:37 -
Kotomicuki #24824 Ez igaz: az "igazi" klingon-os sci érzéshez igazi klingon sci karakter dukál, de ideje nem sok mindenkinek van arra, hogy (legalább) 3x3 karaktert (csak ezért) tisztességesen kihúzzon.
Megismerni a játékot?
Ahhoz évek kellenek és még akkor is tud újat mutatni...
De, ha egy karaktered van - ARC-os "segítséggel" - , akkor arra vélhetően lesz/marad elégséges időd, hogy a történeten végigvezesd, közben a napi 8k dili' megszerzése is könnyebb/biztosabb, mert pár repus küldetésre biztos lesz idő a vele való foglalkozás során.
A sok karakter nyújtotta előny (dili'-szempontból) hatványozottan több időt igényel - már ha az admiralty-n kívüli életre is gondolunk - és egyedül a Zen'-es hajópark az, ami jobban hasznosul, vagy korábban válik elérhetővé általuk. Jó, EC is több jön belőlük (admiralty), de ezt jó cimpával és időbefektetéssel (ex'), egy idő után az egyke karakterrel is be tudod érni.
A "legújabb", 60-as karim fed-es tac (alien) és mindhárom sci-képesség max'-on van nála, így csak a hajótól függ, hogy mennyi "GW-t" tud alkalmazni - kissé törékeny cserébe, de a sebzésével nincs gond (a szintemhez képest). Tehát nem érzem annyira igényét, hogy külön sci karaktereket indítsak, ha némi átszerszámozással belőle is válhat "sci-karakter", ill. ami sci-ség kell, azt meg már tudja. Az engi meg (jelenleg) csak földön jó/jobb, mint a többi, de jó cuccal, boff-összeállítással (1-2 temporal-os, 1-2 engi és egy belevaló healer a legvadabb történeten is átvisz) ezt is lehet "kezelni", így engi indítására sem érzek késztetést.
Jelenleg a torpedózás-aknázás hatékonysága sincs azon a szinten, hogy neki külön karaktert kelljen szentelni - az általam elérhető komponensekkel mindenképp a beam + FaW alatt marad.
Persze, ha sikeresen átdolgozzák az egészet...
Sz'al, "játszani" egy karakterrel jobban lehet (mer' egy idő után kissé unalmas lesz a játékmenet, bármilyen karakterre is váltunk) és "csak" a gyűjtögetéshez kell a rengeteg "farmer" - de az utóbbiba már belefáradtam, mer' oly sok mindent nem értem el vele (van egy jó, Zen-es hajóparkom - amivel nagyjából csak admiralty-zom, de ha ez nem létszükséglet, mert küldetésből megvan a napi 8k dili', akkor meg fölösleges is volt a rájuk fordított idő-"befektetés" - , de az event-esek jobbak náluk (lobby-sra/ex'-esre meg így sem telik), ill. csak a BC bír igazán jó trait-tel belőlük, amire azt mondom, hogy ténylegesen megérte a ráfordított gyűjtögetőidőt - ezt meg az ARC 5 hónap alatt hozzád vágja (akciósan)). -
Plata #24823 Mi értelme van 1 karakternek?
Egy karival semmit sem érsz,nem ismered meg a játékot igazán,csak akkor ha van sok karaktered.
Tegyük fel van 1 fed tac karid,az ló fing,
Még ha sci vagy engi hajóba ülteted akkor sem lesz az igazi,az igazi élményhez kell hogy legyen engi és sci karid,és ugyanez vonatkozik a romulán klingon oldalra is.Minél több karid van és minél változatosabbak annál jobb,nekem kb 2 egyforma karim nincs is,mind más hajóban más skillezés más cuccok.Oszt így 35 darab 60-as karival sem érzem azt hogy már mindent kipróbáltam volna. -
Kotomicuki #24822 Úgy tűnik, hogy 2 havonta 1k Zen-t ki tudok venni az ARC-ból úgy, hogy 7 játék van "fönt" (telepítése elkezdve).
Ha csak a karakterek tárhelyeit bővítem - szigorúan akciókkor - , ahhoz elégséges ennyi is.
Lehet, hogy egy karakterrel is "játszható" volna ez a játék az ARC "segítségével" - egy idő után...?!
-
Lokker #24821 Én is lemondok róla @nyilasbuxa, hogy mennyi arra már nem emlékszem de nem számottevő. :) -
Raulblanco7 #24820 valaki már szintén lemondott, megy a flotta bankba.
igazából abból 1 pack sem jönne ki, szóval nagyon sokat nem lehet belőle befektetni.
plusz ha nem milliárdos tétel akkor nem is éri meg vele foglalkozni.
ha annyira akarnék, akkor ahogy platac mondta, eladnék vagy lobit vagy kulcsot, de annyira azért nem foglalkoztat a dolog jelenleg. -
Kotomicuki #24819 Lemondok a "nyereményemről" (@titmoszisz; 57k + 77k), mert nem érzem azt "jogosnak" (ennyikéért annyi milliót), így nyugodtan fektesd be azt!
Örülök, hogy tag lehetek és vásárolhatok nálatok - ha van miből (dili'-hiány, főként), de a flottás hajók sem jöttek rosszul az admiralty-ba!
-
Plata #24818 Jah ha olyan sok lobid van adhatnál el nekem pár talaxi boffot féláron.
:P -
Plata #24817 Eladsz 1000 kulcsot máris lesz pénzed.
Következő box kb 1 hónap.
Sajna nem tudni mi lesz benne.
Nincs egy ingyenes leak oldal sem. -
Chak #24816 Össz vissz volt 400 millám, vettem 20at. Aztán majd gyűlik még. Van 6 lobim haha. -
Raulblanco7 #24815 ha lenne kreditem én is vennék, de leszámítva azt a párszáz milliót amit még nem igényelt a nyertese, nincs semmi kreditem. 91k lobim van meg 4000 kulcsom, illetve pár milliárd értékű alapanyagom r&d-be és ennyi. -
Chak #24814 ok, köszi. Vettem is párat. -
Raulblanco7 #24813 Vegyél promó packokat, megdrágul ha vége. 18-19 most, szerintem 25 simán lesz ha vége a promónak. -
Chak #24812 Srácok, most a brícsezés alatt repkedtem az elachi-s karimmal, és úgy döntött h illő lenne beszereznie a két új hajót. Nézegettem exet, de nem nagyon vágom jelenleg mi az amivel összetudnám szedni a 2 hajó árát. Ha tudtok pár tippel szolgálni azt megköszönném. :D -
Plata #24811 Ha valaki érti itt dumálnak a változásokról. -
Plata #24810 Klassz. -
Chak #24809 Tényleg, pár napja redditen olvastam h találtak tribble-n egy új Weekend event store-t.
Van kép is. -
Plata #24808 Hát jah. -
Daeus89 #24807 Szerintem ha már így dobálnak t6 hajókat neh gyökér fél áron tied akkor az nem sok jót jósol a t6 nak :D -
Plata #24806 Jah látom már,féláron T6 Galaxy,hát ez engem tényleg nem érint,már megvan minden Galaxy.
Akkor megint talán drágább lesz a fabric doff.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.21. 18:07:45 -
Plata #24805 Bocs de miről van szó?
Linket mobilom nem nyitja meg sajna.
És még melózom. -
Daeus89 #24804 psre kivettem de amúgy nekem nem kéne nagy lomha ronda dög :D 1 nek jó de pff arbiter jobb :D -
Chak #24803 Nekem is bent áll a garázsban. :P -
Daeus89 #24802 Platát nem érinti viszont kezdő gamereknek nem rosz kis dögöcske :D -
Plata #24801 Valami új hajó jöhetne,de ami nekem tetszene úgysem jön.
-
Chak #24800 Anno a ST Armada 2-höz rengeteg mód, hajó és total conversion készült, h felsorolni sem tudnám. Ez a hajó is bele került ahogy az összes canon ship is. Nem beszélve a sok modder/modellező által tervezett saját dizájnokra. A legtöbb szvsz jobbak mint amivel Cryptic valaha is elő állt, vagy legalábbis nem sokra mondhatnám h hűha. Pl az új romulán zászló/szado-mazo maszk hajó dizájnhoz voltak hasonlóak már akkoriban is. Szép idők voltak. :D
Szerintem az összes Cryptic játékból látni minden chatet. Még a Championsból is, igaz azzal nem játszom így csak tipp.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.03.21. 12:24:37 -
Plata #24799 Látom én az összeset nem csak hun-t.
Ezt a hajót is valamelyik dinnye cseten tárgyalták. -
Chak #24798 Én is folyton látom NWből a hun chatet is csak onnan sosem írok. -
Chak #24797 Ez a Norway class a fist contact filmből, elégé meglepő h egy canon ship, és még ennyi év után sincs a játékban.
hihi
-
Plata #24796 Jut eszembe hallott valaki arról valamit hogy first contact day-re jön ki új T6 hajó?
Cseten volt róla szó hogy valami hajó jönne ami a filmben is volt,nem nagyon értettem miről vakerolnak pontosan de egy képet is raktak be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Begyűjtöttem neverben a VIP jutalmat csak azért léptem fel.De ott is látom a STO csetet. -
Plata #24795 Én örülök hogy a carrier erősebb lösz.
FAW-ot eddig sem nagyon használtam.
Májusban meg úgyis jön az Up.ha igaz akkor májustól úgysem Mk14 lesz a max szint.