50261
  • Daeus89
    aminek pöcse van fél lába és csiszoló papírból de valami durva 50 es van ? kb mint pavlin barbi vs wazul néne xD
  • Plata
    Hát wow meg never kb olyan mintha a világ legjobb nője helyett egy kidurrant guminőt választanál.
  • Daeus89
    Tax ügyileg néha jobb de jah rakat kaki de kb olyan mint az sw4-5-6 lerakott egy valamit az asztalra kicsi aranyos szobrocskát :D és mindenki azt várja hogy az lesz azt ha azt kapod gáz ha szarabbat gáz ha jobbat meg nem fogsz mer nem lehet kb ez az mmoval mindenki wow szintet vár azt nem kapnak csak rózsapatront :D hogy egy klasszikust idézzek

Chak: nem a baszógép promo hajók :D lásd j/klingon meg roma izé meg elacsi talán még coni t6 ezek hozták utoljára a bevétel 70% át

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.04.03. 20:38:02
  • Chak
    A sok kulcs amit eladnak minden játékukban azt tartja el őket.
  • Plata
    Nw?
    Ne röhögtess.
    Atom gatya az NW.Nem is igazi multi csak valamo co-op csőjáték.
    Sw ToR-hoz vagy WoW-hoz képest egy halom gőzölgő tehénlepény.
    Kb olyan mintha fognál egy 20 évvel ezelőtti csőjátékot kicsit grafikailag kipofoznád és azt mondanád rá mmo.
    De ebben semmi mmo nincs.Még partyban is szánalmas.Voltam már heroic raiden is.Bazd egy 15-ös szintű WoW random insta jobb.Newerben ha partyban is vagy olyan mintja egyedül lennél.
  • Daeus89
    Klingon hajó nem is lesz egyedül amíg ennyire a tos/fedet erőltetik szerinted klingonbol meg romábol nem lehetne tos ágat csinálni de .. csak hát nem értenek hozzá vagy a franc tudja. Én pl azon nagyon jót rötyögtem mikor kihozták hogy aoy egy külön játék lett volna XD enyi tartalommal egy dlcnek is kevés nem egy külön gamnek :-/ a rókabőrözésre meg kint van voy /tos/en marad még tng meg ds9 bár ahogy láttam most a ds9 jön szal lehet készülni a defi t6++ ra . bár érdekes lenne egy cardi kieg végre esetleg egy dom vagy hasonló T7 re meg szerintem lassan lehet számítani fedesekből közel minden kiment még a harry ki ladikja van hátra asszem az meg egy hangyának is kicsi :D amúgy elvileg nem ez hanem nw- tartja el őket bár szerintem az is rakat fos tartalom nélkül , amúgy platac egy domos/kardis mirroros kiegre van sansz mivel ahogy láttam a képen az mirror bajor volt bár repu hiányát meg admirality hiányt nem, értem ott is volna vagy 2-2 amit be tudnának rakni
  • Plata
    Akkor ezzel 3-4 hétig el leszünk.
    Csak a franc tudja mikor érek haza.
  • Chak
    Úgy néz ki még is befut egy featured episode még S12ben.

link
  • Plata
    Nekem mondod?Majd 3 éve várok T6 Karfiolra,vagy egy T6 Fek'lhr carrierre.
    Lassan nincs kedvem már játszani sem mert nem adnak ki jó klingon hajót.
  • Kotomicuki
    Mihez képest?
    Az exxon mobil-hoz képest biztos, de a "fejlesztőket" csak-csak eltartja - legfeljebb nem Bugattin járnak, mint a wg-sek!
    Vesznek alá egy csili-vili motort, aztán ha szépen villog meg zajong, akkor 5 évre megint elvannak vele - mire a bug-okat kiírtják! Ha ennyire ragaszkodniuk kell a kánonhoz, akkor sok újat legfeljebb csak az új ratyi-szériák után tudnak majd betenni, addig megy a rókabőr klónozása..., meg a T6->T7 és egyéb "bővítések" (új repu és egyebek)!
  • Lokker
    Haldoklik a játék.
  • Chak
    Ja, ezt mondom h fura h ez most nem olyan. Vajon miért.
    KDF oldalon elég sok hajóból nincs még T6 sem. Vajon miért.
    A másik érdekes dolog h elmarad a s12.5, helyette ugranak 13ra. Vajon miért.
    Szóval S12 kőkemény egy darab feature episode-ot tartalmazott. Édes kevés ha engem kérdez valaki. Vajon miért.
  • Plata
    Orion hajós?
    Egyébként 3 napig mindig akciósak voltak a packok.
    12k helyett 10k,6k helyett 5k.Még a nagy DLC packok is ha jól emlékszem.
  • Chak
    Eddig első pár napban 5k volt a 3 darabos pack. Nem tudom mióta ferengiznek ennyire, de nem túl barátságosak. Valahol azt olvastam h van valami zen akció ha kártyával veszed. Nem tudom mi lesz.
    Ettől függetlenül hasonló packok jöhetnének. Pl orion hajós allied pack.
  • Plata
    Kb 1k zent engednek majd el belőle,azt meg sem érzed.
  • Chak
    Pont ezért nem vettem még meg. Majd ship salenél ha akciós lesz. Baromira meglepődtem, mikor belépek, és 6k ár várt.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.04.03. 00:02:05
  • Plata
    Jah én is észrevettem.
  • Zemanov
    Kapzsiságukban már az "első napi"akció is elmarad az utóbbi időben az új packokra.
  • Daeus89
    Oszt drága executor meg eclips imperial super star destroyer hol marad + ezek nem a régi modellek van már frissebb Finalizer is :D de mit várunk egy olyan játéktól ami nem tud tovább jutni azon amit szegény Gene Roddenberry megteremtett és még mindig ugyan azokat utánozza és hozza le a Cryptik valami egyéni ötlet helyet pl androméda galaxys folyadék űr esetlegesen 31 század :D stb

Másik elvileg van valami boff ami 30% crytet ad olyanból van neki 2 ami 400 milla dmg3/penes fegyóval van felszerelve traitek is nagy része kisebb vagyon stb olyan hajó full kihúzva tuti benne van 10 milliárdba .. de hát meg is éri neki :D kíváncsi lennék van e egyáltalán hasonló a magyar játékosok között ?:D
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.04.02. 20:55:32
  • Plata
    Köszi.
  • Chak
    Steppenwolf - Magic Carpet Ride

link
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.04.02. 19:55:38
  • Plata
    Még is milyen doff hat a fegyójára?
    Vagy miket raktak a hajóra hogy akkorát sebez az a szar?
  • Plata
    Nem tudjátok milyen zene szól az eventen amikor kilőjük a modelleket?
  • Plata
  • Daeus89
    ahha , bár azt is hozzá köll tenni hogy a fegyverzete több mint az én hajóm :D a doffokat meg nem számolom :D
    + én is e szerint csináltam meg a gépemet csak fegyóba nem tökéletes statos hanem neh random van meg doffokba még nem szereztem be a 250 millásat
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.04.02. 18:11:03
  • Plata
    290 ezret?
    Hülye mobilról nem lehet szerkeszteni.
  • Plata
    Nem vettem volna be.
    Április elsején pont.
  • Daeus89
    akartam neked linkelni tegnap 1 karfiol t6/7 es spoilert de meg gondoltam magam és nem kínozlak elég gáz hogy nem jön :D , amúgy ezek a macska hajók elvileg mocsok op-k 290 et pörgetett vele a forma
  • Plata
    Az ok,de nekem a karfiol a kedvencem,és ezért vettem ki neki kíváncsiságból a pajzsot.
    A fedes romulán T6 fleet didire meg azért mert elég tankos szett.Még csak 2 rész van meg a warp mag és a pajzs de már baszott erős a hajó.
    Igaz sebzésben gyenge,de advanced tzengeci stf-en kb le sem szarta hogy egyszerre vagy 20-30 hajó lövi.
    Monnyuk speckó konzolok vannak rajta meg tankos skillezés.Sebzésből híleli magát passzívan a konzolja.
  • Orbancapitan
    inkább fedes hajókon szép
  • Plata
    Hát ezzel sem sokkal szebb.
  • Plata
    Hát ez a lukari pajzs ritka ronda.
  • Plata
    Még a kis karim is elérte a 860-as szintet,pedig ő tényleg nem régi kari.
    Igaz szerintem jelenleg mocskosul erős az affli warlock.A kicsi lány fél kézzel hazavág bármit,minél többen jönnek rá annál gyorsabban végez.
    Kíváncsi vagyok mikor nerfelik.Vele még mythic instába is lazán eljutok.Pedig ő a legkissebb a nagyok közül.
  • Plata
    Nem,az egy 845 ilvl küldis gyűrű,épp most cseréltem le a dreamweavers repus ilvl855 gyűrűre.
  • Lokker
    Az a rare gyűrű ismerős, az még nem WoD-os küldetésből esik? :)
  • Plata
    Nem tudom,szerintem most egész jó cuccok esnek wq-n,nézd meg a DH-m küldizéssel lett cuccolva.
  • Chak
    Majd törlődnek a karakterek bug lesz, mondjuk holnap, és akkor lesz yay.. :D
  • Lokker
    Vagy marad ugyan olyan bugos, esetleg valami más lesz az. :D
  • Plata
    Ezeknek lehet nem is lesz elég.
  • Orbancapitan
    és ehhez kell 2,5 óra