50067
-
Plata #47584 Tegnap annyit vámpírkodtam hogy az NPC-k elküldtek a búsba. :D
Tele lett a táskám minden szösszel,eladni meg nem tudtam,mert egyből előkapták a fakarót ha megláttak. XD -
Igen, a portable phaser cannonra. En is assaultra gondoltam, azt a traitet hasznalom regota, de volt egy komment a chaten es gondoltam gyorsan rakerdezek. -
Plata #47582 A wiki szerint ez Assault-expose fegyver kategória.
Vicces de a Boolean az melee&other. :O
Az előzőleg adottlinkemre ha rámész,az oldal legalján van egy ground weapons rész,rá nyomsz az expand-ra akkor ott lesz az összes ground fegyver talán,ott megtalálod az assault-expose rész alatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.15. 11:28:49 -
Plata #47581 Erre gondolsz?
Bazinagy fegyver
Akkor azt hiszem igen.
De van egy diszruptor változata.Khaan fegyója a filmből.
Bulis ágyú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.15. 11:21:44 -
Na, akkor jon majd mashova is lassan, 1-2 hettel kesobb kovetni szokta alienen.
A phaser cannon, a 50 lobis, az assault fegyver ugye? -
Plata #47579 Epicen giveaway van,csak epic accountra jó csomagot adnak.
Shared Processing Pack
Egy shared processing konzol,ship up token,25k xp. -
Plata #47578 Cseten olvastam hogy liberated borg karival az új küldetésben más a duma.
Próbáltátok már liberated borggal? -
Plata #47577 Ma láttam egy érdekes ruházatú oriont,de most le tudtam kapni,mert asszem afk volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De nem jövök rá melyik öv lehet ez. -
Orbancapitan #47576 jaja az esd eddig is lagolt mm omega előtt is meg bugos is ott direkt nem is csináltam
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.02.14. 17:32:07 -
Plata #47575 ESd-en lagol,de K7 vagy mi a szösz álomáson 2100 valamennyit értem el. -
Orbancapitan #47574 nekem tegnap úgy lagolt a minigame h 0 pontom lett mindig szóval köszönöm szépen de újra kihagyom.... -
Plata #47573 Ok.
Oltári lesz. :D
Át kellene neveznem a karimat. Vám Piri-re. -
Hat, csak egy kosza otlet volt.
Este 1800-kor akkor legyel online, 2 perc alatt megvan, Bangkoraiba elugrok, ramteleportalsz es az oltarnal megharaplak. -
Plata #47571 Nekem teljesen jó,este akartam felmenni.
Egyébként kipróbáltam rugóval a lopást lich king instában,sajnos hiába vettem heroicra az insta 30-as szintű maradt.
Végig zsebeéltem így is az összes gyökért,de semmi.
Na jó találtam valami pipa dohányt,egy kis mérget és egyéb hülyeséget.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.14. 12:11:15 -
Persze, de csak este 18:00 kornyeken tudok belepni otthon, eso irodai gepen nem fut, csak par percig mielott megadja magat :) -
Plata #47569 Fred ha van még elérhető vámpírharapsáod a hétre akkor elkérhetem?
-
Plata #47568 Újra próbáltam ESd űrt,de nem megy eldobtam a küldit újra felvettem,k7,meg bajor és vulcan,ha jólemlékszem,ott már ment. -
Hja, irtad 2 oraja, 1300-ig nem is fog valtozni. Ezert mondom, hogy most ebben a par oraban FED oldalon mukodik csak. -
Plata #47566 Klingonnal megint két helyszín van,bajor és ganalda. -
Az az uj ESD miatt bugos, tegnap mar megerositette kvazi mindenki, kukazd.
Vedd fel most FED oldalon (13:00-ig), K7, Vulcan meg Bajor a helyszin, mindegyikhez van epizod/egyeb teleport, gyors menet.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.14. 10:52:46 -
Plata #47564 Sol system. -
Melyik helyszin? -
Plata #47562 Sárga körben voltam ,nyolc vackot szedtem össze egyiket sem számolta,így feladtam. :D -
Menj a sarga korbe, van par allomas, ahol van alapbol vagy 10-12 de csak azt szamolja (nekem), amire a szkenner mutat, a sarga koron belul. -
Plata #47560 Durva,ma még bugosabb.
Hiába vettem fel fed karival,nem számolja ha begyűjtöm a cuccot.
Klingon karinak megint kettő van. :D -
Orbancapitan #47559 mintha a tribblis beta lenne újra betéve 2409-2410-re jah.... -
gunji #47558 Igen-igen. Ez passzolt a DSC-hez, olyan, mintha régebbi lenne a korábbinál.
Amúgy sikerült 555 pontot elérni a dilibányászaton, 2-3 másodpercenként váltott/adott új 'rejtvényt'. Lelombozó :( -
Plata #47557 Gyorsan javították. :D
-
Na, de jo, hogy eladtam az uniformist tegnap, ma mar bop lett a patch utan :) -
Orbancapitan #47555 nekem is az épületek a távolban 2.5d-sek voltak és nem 2d-sek jah és a padló/járda szebb volt + élettel telibb volt az egész akadémia nem a playerekre értem hanem h több dolog volt a mapon
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.02.13. 20:16:28 -
gunji #47554 Igen, a Discovery-vel kapcsolatban alakították át az Akadémiát (a régebbi jobban tetszett :) -
Plata #47553 Az akadémiát valamikor a TOS vagy diszkó karakter megjelenésénél variálták át azt hiszem.
Vagyis nem ma,de nem javították. -
Ertem, de a lenyeget tekintve teljesen mindegy miert akasztja meg egy bug a jatekot, ami bugos vagy szar az bugos vagy szar. :)
Chaten ahogy olvastam, a klingon 2 darabos helyszin es a "befalazott" reszecske az akademian mar evek ota jelen van, ez meg szomorubba teszi a dolgot. -
Plata #47551 Fred az akadémián azért van rossz helyen mert átvariálták az akadémiát is,régen ott egy folyosó volt. -
ESD ellen nincs mit tenni, max varsz a fordulasig 1-4 orat.
Akademia nem gond, mert vagy valtasz masik mapra vagy megvarod, amig despawnol, kb 4-5 perc utan uj helyre kerult nalam, amikor berakta a kikotoben az indulasi oldalon a falba.
Klingon oldalon szinten varni kell a fordulasig es jo.
Delutan pl. Drozana (instant ugras van oda) es DS9 (szinten teleport van oda) felszini es Vulcan space bigyokat adott, gyorsan fel is vettem az osszes karakterrel, aztan majd megcsinalom oket szepen sorban, mert ezek konnyu es gyors menetek. Erdemes betarazni ilyenkor, instant teleport van Q-hoz, tenyleg 3 kattintas es megvan az aznapi reszecskes daily bugok nelkuli verzioja.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.13. 18:49:09 -
Orbancapitan #47549 900-ért töröd magad? xd -
Plata #47548 Nem az upgrade token érdekelt,hanem a majdnem 900 dili,meg egyéb. -
Orbancapitan #47547 a royal flush nem dps karival max 5-10 perc ha lazzázol ha nem max 3 perc a kockákat meg a gyémántokat úgy szét kapom mint a foxi a lábtörlött a hydra-mnak az új konfigjával -
Orbancapitan #47546 de a red alertból is is jön upgrade tokken nem éri meg lag mellett omega-t gyüjteni nekem évek óta laggol -
gunji #47545 Meg a TFO hosszabb, lassabb, fárasztóbb, főleg duplán (és este ;).