50272
-
Kotomicuki #25200 Ezért is röpködni kell majd, mint tavaly? -
Daeus89 #25199 EVENT
Végre egy pofás carrier :D és a maradék kariknak is meglesz a vacak repu token :)
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.05.30. 18:18:28 -
Plata #25198 Tegnap felvilágosítottak hogy ez a missfire bug.
Többeknek van ilyen torpedóval.Repus és nem repus torpedóval is előjön. -
Plata #25197 Úgy értem most már nagyon bugos,a torpedója nem működik. -
lammaer #25196 "Na meg mivel a klingon torp fun karim bugos lett ezért sincs kedvem játszani."
Úgy érted mostmár kijavították és NEM bugos? :) -
Plata #25195 Főnix box valszeg a héten jön vagy jövő hét.
De valszeg júni1-8,vagy júni 8-15. -
Plata #25194 Basszus,megnéztem a potidat,nem fogok 240 ezret adni érte.
-
Plata #25193 Bónusz küldikre akkor megyek ha arra járok,egyébként sima küldi,xp poti meg nem tom.
Légion invázió meg nincs már.Csak legion területen,ahhoz meg 98-as szint kell.
-
Chak #25192 Nincs semmim, csak akarok téhatos orion gépjárműveket. :D -
Daeus89 #25191 hát ööö legion invázió 2-3 szint :D wodba meg xp poti meg 3 zóna bonusz küldetése kb 1h de kell flying :D -
Plata #25190 Arc launcher halott,valami internal server errorral behal.
steamről sikerült indítani. -
Plata #25189 Bazz,adj kölcsön 6 szintre elég xp-t. 
Most 92 a karim csak 98-ig kéne felhúzni hogy meg kapja a legion küldit.
Most értem haza,még le kell tolnom 3 mirrort,3 karival ma lett kész 2-4 repu.
Utána kéne még woW-oznom,de fáradt vagyok,ma már nem ihatom több kávét mert már magas a vérnyomásom és begőzölt a ketyegőm.
Kávé nélkül nem tudom hogy fogom birni,na meg még witcher-t is tolni kéne,ha már megkaptam tök ingyen bétázásért.
Bár őszintén szólva a witcher nem rossz,de kurva zavaró hogy két méterenként 5 perc kurva átvezető videó jön.
Tele a tökömmár a sok pofázással,meg hogy félperc harc után 5 perc pofázás és kikapcsolhatatlan vidió.
Jah és tolni kéne még a CEO meg MC bizniszt is mert két hét múlva itt az új nagy DLC és kellene hozzá lóvé.
Igaz nem tudom hogyan fogom birni,mostanában alig van időm és egyre kevesebb lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.27. 19:25:51 -
Plata #25188 Milyen orion verda?
Infót. -
Plata #25187 Jah ha 24 órában tolod. -
Chak #25186 Hát igen, én meg az orion verdákat várnám, de örülhetek ha nem törlik a klingonokat a gémből. haha -
Daeus89 #25185 5-6 nap felhúzni 1 ról 110 re :D -
Plata #25184 Karfiol vagy klingon carrier hiányában marad a WoW.
Na meg mivel a klingon torp fun karim bugos lett ezért sincs kedvem játszani.
Most WoWban olyan durva xp farmot tolok mage karival hogy beszarnátok tőle.
Már 92-es a kicsike.Kb 4-5 nap alatt. -
Plata #25183 Én egy kurva T6 karfiollal sokáig boldog lennék. -
Chak #25182 Nem kell mindent készpénznek venni, sem én, sem senki más aki nem náluk dolgozik nem tudhatja h mit kér a cbs vagy a pwe és mire vágynak a cryptic fejesek. Ha tippelnem kéne most a TNG szülinapra gyúrnak valamit, nem olyan régen olvastam talán twitteren h valaki(nerm nevezték meg mert az hadi titok húhú) ment szinkront felvenni. Szóval valami új epizód készül, vagy több. S12ben kemény 1 db story mission volt, nem számolom az utolsó pillanatban kiadott romulanost, az nem is tartozik a S12 storyba. Sem a s13asba. Régen tényleg több volt a mission. Ki tudja miért van most ilyen kevés. STOval szemben a legnagyobb kritikám ami persze igaz az összes játékukra, h copy paste content van állandóan. Alig akad kivétel. Mindig kiadnak 1 repu, más skinekkel és hello. Persze üzletileg érthető, minimális zséből kész az új content a pórnépnek és csá. Csak hát userként többre vágyom. Nem mennék bele h miket szeretnék látni. A hajókat meg kilóra gyártják, el is adják folyton és dől a latinum. Így nem kell sok inováció. Yuhé és asd. -
Plata #25181 Hülye mobil. -
Plata #25180 Bazi nagy. -
Plata #25179 Több mint félévre.
A nazi nagy óriás fedes drenya már tavaly júniusban félkész volt
-
Daeus89 #25178 Dikk ! szebbet nem tudok ha előre fél évre dolgoznak hogy lehet ennyire fos a game ?:D elvileg most stori alapú arcnak kéne jönnie kieggel mint delta. Vagy azt hegesztik vagy nemtom mi lehet de pl ez az 1 küldi amit kinyomtak 1 hónapja meg a 3 stf(azok érdekesek de lamák) -
Plata #25177 Grat.Nekem sosem lesz meg.Nem nagyon izgat.De vettem Sky Gólemet 114k-ért.
Meg csámborgás közben egy cuki Yak-ot.
Többre nem vágyom. -
Chak #25176 Nem kamu, pár hete bent volt, saját szemcsimmel is láttam. :D
Persze nem változtathatják, de kétlem. Előre dolgoznak fél évvel is. -
Daeus89 #25175 2 hajó volt a summer event promo napkorongjába 1 alita meg egy olyan hajó amit 4 éve raktak bele valami kifacsart galaxy variáns de sose jelent meg de négy éve kész volt a textúra . szerintem 100% hogy lesz egy pakk meg egy főnix box az event végén + rá eresztik juli elején a summer eventet meg tán a kövi karis eventet
jah platac megvan a 300 mount :D -
Plata #25174 Már régebben is carriert mondtak,mert egyszer betették véletlen a storeba ezek a gyökerek. -
Daeus89 #25173 szerintem kamu de
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.05.27. 14:10:55 -
Daeus89 #25172 mivel az az extrák között van.. sajna a filmbe nem került bele de még trailerekben is volt a "várakozásnak vége" sajna jó pár dolog nem került bele
Kotomicuki sajna az st univezum mint az sw meg a film/könyves univerzum sok sok sok felé szét van szakítva ott pl a marvel fele marvel fele soy és még nem tom hány helyen van szétszabdalva. ezért rebootolták hogy egységesített univerzom legyen. egységesítenek ez van swbe is marvelbe is még transformers univezumba is az van -
Chak #25171 Az a Star Trek: nero képregényben van. Az dolgozza fel az éveket míg Spockot várja. -
Plata #25170 Pont 25 év.
Előzményt ha elolvasod tényleg érthetőbb a dolog,de ez a rura penthe nekem új.Nem rémlik.Pedig olvastam az előzményt.
-
Chak #25169 A 2009es film alapból katyvasz, az egész story csak akkor lesz igazán valamire való ha elolvasom az előzmény képregényt, amiben Nero vergődése és a Romulus system pusztulása is benne van. Aztán a film közben vagy szintén egy sok éves ugrás, ami közben Nero a Rura Penthe klingon börtönben lakik egy ideig, aztán Michael Scofield-nek képzeli magáz és előadja a szökés legújabb évadát. Önmagával a főszerepben. :DD
Kb 25 év telik el a USS Kelvin ledarálása és Spock megérkezése között. -
Plata #25168 Az első rész nélkül nem nagyon lehet érteni mi a fene van a másodikban.Vagy hogy miért más minden mint TOS-ban. -
Plata #25167 Jah az lehet.Közben utánanéztem és megtaláltam.
Ilyen volt a változás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Chak #25166 Haha, biztos véletlenül genetikai reszekvencert vett be vitaminok helyett. XD -
HUNter78 #25165 Kotomicuki nézd meg a másik két filmet is! -
Plata #25164 Tudom hogy nem ST,de például a Harry potter könyvekben is kicserélték az egyik főszereplőt,láttam egy cikkben hogy az első 7 részben az egyik főszereplő még fehér csaj vörös hajjal,a nyolcadikban meg egy nigger picsa. 
Bár lehet hogy szimplán megátkozták.
Vagy sokat napozott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.27. 10:32:42 -
Chak #25163 Egyébként is a DS9 könyv alakban kvázi folytatódott, ott a vestás és a titán könyv sorozat, mindegyik nemesis utáni időkben. Igen h a könyveket nem tekinti canonnak, de elégé közel van hozzá némelyik. Az STO amiért meg itt vagyunk vagy mi, jelenleg az egyetlen prime univerzumos "sorozat". Arról pedig h egy ikonikus figurát/külsőt/akármit egy hollywoodi kókler megváltoztat hátha újra feltalálja a spanyol viaszt, erre nincs szó amivel leírhatnám, jobb is ha nem kezdek bele. Annyira nyomorékok h új dolgok kitalálása helyett jön a kemény arc és random megváltoztatja a dolgokat. Ne gondoljuk h ez csak ST falván van így, a képregényes világban is csinálják már évek óta. Lásd férfi karakterekből nőt csinálnak, vagy szimplán csak leölik az eredeti karaktert és egy random senkiházit bújtatnak a jelmezébe. Biztos a szakértők tudnának még sok példával élni. Ahogy én látom arra képtelenek h saját, egyedi és új contentet létrehozzanak, ezért inkább kvázi ellopják másokét és a saját ízlésük alapján újra írják, kiadják és verik a mellüket.
Megint belefolytam pedig nem akartam, asd :D -
Plata #25162 Ha láttad az első részt akkor tudod miért lett alternatív univerzum. -
Kotomicuki #25161 Ááá, szóval alternatív univerzum, aha - de az olyat meg tiltják A Föderációs törvények...
...és ha egy klingont kitaszítanak, akkor még a külseje is megváltozik (ezt megnézném, ahogy Worf-nak ecseteled...
), hiszen csak az (amerikai) emberek maradnak mindenhol (amerikai) emberek... Értem!
Daeus89 #25160:
Tehát, mint a 21-es szekcióban: jönnek az önjelölt megmondóemberek, hogy mi történt a DS9 után az ST-univerzumban és ahányan, annyiféle alternatíva lesz?
Ki fogja eldönteni, hogy mi lesz - ha lesz egyáltalán (az "alapító" '91-ben meghalt és mindenki más irányt adna a szekérnek...) - a "valódi" ST-s?
Vagy csak onnan fogom tudni, hogy ST-s filmet nézek, hogy "Kirk" és "Spock"?!