50259
  • Chak
    Nem tudom mennyire érdekel valakit, de a legújabb tribble pecslogban akad pár érdekesség. Bemásolgatok párat:

- New feature: Added the ability to protect items.
    Azaz ha egy itemet megjelölsz akkor nem fogod tudni véletlen discardolni. Biztos lesz akinek hasznos.

- A new hairstyle has been added to the tailor! link
    Új haj

- Mirror invasion – Normal queue critters are now level 60 instead of level 50.
    normál tükörben is 60as mobok lesznek. Mire berakják a jelenleginek úgyis vége.

- "Research & Development Pack" items can now be stacked up to 10 per inventory slot.
    R&D doboz stackelhető lesz.

- The duty officer rewards from "All that Glitters" now open into either the EMH Mk I or a duty officer of up to Very Rare quality if you already have an EMH Mk I duty officer on that character.
    A deltás küldi ami adja a gold emh doffot, ezentúl replay után is ad egy random doff. Ezzel akkor ez lesz a 3ik ilyen küldi amivel lehet doffokat szerezni.

- Resolved an issue that caused Elachi ground weapons to always bypass shields.
    Javítják az elachi ground fegyó bugot.

- New items have been added to the Phoenix Prize Redemption Stores!

Tier 3
    Elachi Subspace Rift Module
    Tritanium Rending Bat'leth (KDF only)
    Young Nanov - Vanity Pet (ROM only)
    Tier 4
    Ang the Vicious (Doff)
    Automated Personnel Unit (Doff)
    Tactical Exocomp (Doff - FED only)
    Goshi the Augmented (Doff - KDF only)
    Tier 5
    Solanae Tribble
    Fleet Tribble
    Fighter Squadron Device

:D

(igen, ennyire ráértem)
  • Plata

Te idefigyelj végre megvan az a g betűs tetves öcsi.

Aki kitalálta a good suramaritan küldi láncot annak a jó édes mamáját cseszné meg egy hangyászsün annyiszor ahányszor én a jó édes mamáját szidtam.
  • Plata
    Nem ő úgy gondolta 10+ hajó,de az hogy 3 kling 3 fed 3 roma 3 mi a ragya?
  • Kotomicuki
    Karakterhúzóshoz nagy csomag - hajóbelsőkkel, ruhákkal, stb.?!
  • Chak
    Ezzel én is így szoktam lenni. XD
    Addig jó míg az zinternet megjegyzi helyettünk is.
  • Plata
    Franc tudja,nem tudom már mit mondtak a cseten hogy mi lesz a harmadik,én cseten láttam.
    Hülye roma hajók neveit sosem jegyzem meg,fejből jó ha tudok mondani 2-3 roma hajó nevet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 09:21:04
  • Chak
    Redditen van egy post, abban sírnak a klingon content és carrierért. Az egyik user ott álmodozik a T6 Atrox / Vo'Quv / T'party bus packért. Egy másik pedig T6 K'Tanco szeretne, de nagyon. Én is sok mindent szeretnék. haha
  • Chak
    Mind a két játék évek óta csak ugyan azt a copy paste contentet nyomja csak más skinekkel. Új season, új repu + 1 küldi más skinekkel. Új mod, új kampánnyal és új skinekkel. Van itt egy minta ami azt mutatja h minimális befektetéssel gyártja a cryptic a contentet. És dől a zsé.
  • Plata
    Kár hogy az Nw meg kiegjei igénytelenebbek mint STO.
  • Chak
    Szerintem meg idén elmarad a karis event, és az expansion is, kell az ember(dev) az új aztékos-dinoszauruszos nw kieghez xDD

• Plata
    10+ hogy?
  • Daeus89
    igazábol most 9 es vagy 10+ os pakknak kéne jönnie :D mivel lassan event (kari húzós) meg elvileg történet alapú kiegnek kéne jönni mint delta de lehet az csak év vége
  • Plata
    3 darabos pack max 6k zen.
    4.8k akciósan.
    12k zen az a 3x3 hajó.
    De most csak 3x1 jön.
  • Kotomicuki
    Tén'leg!
    Akkor csak az ára lehet a csomagnak 12k Zen! ;)
  • Daeus89
    magas labda de nem csapom le de öhm 9 :) amúgy csak szülinaposhoz szoktak rakni .

Plata ez is rusnya de jah ez még kimaradt a szórásból érdekes lenne t6 nak és akkor kap roma teljesen friss hajót. Bár én még mindig a 31. századi heavy drenyát várom :D de úgyse lesz
  • Kotomicuki
    Az utóbbi időben mindig kidobtak egy, az event-es hajóhoz hasonló, 12 db-os csomagot, amivel kijön a 4 db-os konzolsor...
  • Plata
    Vuki az az ingyenes marha nagy lomha t5 carrier.
    Negyvenes szinten választhatod ingyen azt a hajót klingonoknál.
    Vuki
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.03. 16:19:19
  • Daeus89
    a vukit nem vágom, a szartrax azt vágom és érdekelne hogy nem túl sok 2 macskahajó ? + nem az volt hogy zenes roma 2 hangáras nem lesz ?
  • Plata
    Szartroxnak 2 hangárja van de gagyi.
    Sajna ha t6 vuki jön akkor az megint nem karfiol lesz.
    Romulánt meg tényleg elfelejtettem.
    Sosem tudom megjegyezni a roma hajó neveket.
  • Daeus89

Nekem heavy drenya kerrier kell nem fos macskapöcs meg más vacak meg mindig csak 1 hangárja van és gágyiii bár lehegy rizsa miatt most jön pár értelmes carrier is ?
  • Plata
    Ha igaz jön egy 3 részes carrier pack.
    T6 szartrox/T6 vuki meg valami roma.Elfelejtettem a nevét.
  • lammaer
    Sztem is jó, nem szerettem sose ezt a trading channeles dolgot, macera meg figyelni kell. Ex jobb....

Kár hogy nem lehet feltenni BUY jobokat is a piacra, mint mondjuk az EVE onlineban. Szóval hogy nemcsak kinálat hanem kereslet is lenne...
  • gerisz23
    Promo hajók nem kerülhettek fel exre-csak ha nem vágta milye is van aki feltette.Így azért lesz verseny,gondolom bíznak benne hogy töb ember nyit.50misi meg elég egy t5 hajóra,ha vki nem unlockolja a limitet.
  • Plata
    Láttam két milliárd lehet a max lóvé,másfél milliárdért lehet cuccot feltenni exre és egy milliárd mehet az acc bankba.
  • lammaer
    Túl sok a multimilliárdos karakter :)
  • gerisz23
    Ec limit emelés lesz mai patchel.
  • Plata
    Persze.
  • Kotomicuki
    Ezért is röpködni kell majd, mint tavaly?
  • Daeus89
    EVENT

Végre egy pofás carrier :D és a maradék kariknak is meglesz a vacak repu token :)
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.05.30. 18:18:28
  • Plata
    Tegnap felvilágosítottak hogy ez a missfire bug.
    Többeknek van ilyen torpedóval.Repus és nem repus torpedóval is előjön.
  • Plata
    Úgy értem most már nagyon bugos,a torpedója nem működik.
  • lammaer
    "Na meg mivel a klingon torp fun karim bugos lett ezért sincs kedvem játszani."

Úgy érted mostmár kijavították és NEM bugos? :)
  • Plata
    Főnix box valszeg a héten jön vagy jövő hét.
    De valszeg júni1-8,vagy júni 8-15.
  • Plata
    Basszus,megnéztem a potidat,nem fogok 240 ezret adni érte.
  • Plata
    Bónusz küldikre akkor megyek ha arra járok,egyébként sima küldi,xp poti meg nem tom.
    Légion invázió meg nincs már.Csak legion területen,ahhoz meg 98-as szint kell.
  • Chak
    Nincs semmim, csak akarok téhatos orion gépjárműveket. :D
  • Daeus89
    hát ööö legion invázió 2-3 szint :D wodba meg xp poti meg 3 zóna bonusz küldetése kb 1h de kell flying :D
  • Plata
    Arc launcher halott,valami internal server errorral behal.
    steamről sikerült indítani.
  • Plata
    Bazz,adj kölcsön 6 szintre elég xp-t.
    Most 92 a karim csak 98-ig kéne felhúzni hogy meg kapja a legion küldit.
    Most értem haza,még le kell tolnom 3 mirrort,3 karival ma lett kész 2-4 repu.
    Utána kéne még woW-oznom,de fáradt vagyok,ma már nem ihatom több kávét mert már magas a vérnyomásom és begőzölt a ketyegőm.
    Kávé nélkül nem tudom hogy fogom birni,na meg még witcher-t is tolni kéne,ha már megkaptam tök ingyen bétázásért.
    Bár őszintén szólva a witcher nem rossz,de kurva zavaró hogy két méterenként 5 perc kurva átvezető videó jön.
    Tele a tökömmár a sok pofázással,meg hogy félperc harc után 5 perc pofázás és kikapcsolhatatlan vidió.
    Jah és tolni kéne még a CEO meg MC bizniszt is mert két hét múlva itt az új nagy DLC és kellene hozzá lóvé.
    Igaz nem tudom hogyan fogom birni,mostanában alig van időm és egyre kevesebb lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.27. 19:25:51
  • Plata
    Milyen orion verda?
    Infót.