50259
-
Chak #25429 Ez a tribble pecslogban volt benne, valamikor a múlthéten talán. Már nem emlékszem. Livera szerintem 18.-án fog kerülni. -
Plata #25428 New Feature:
Kobayashi Maru Weekend Event:
Play the Federation's Ultimate Test as a limited time challenge for all Captains level 50+.
Play a 15 minute timed version or an untimed version for greater challenges and rewards.
In addition to standard Mark, Dilithium, and R&D rewards, playing at least once a day for 3 days will unlock a special reward.
For more details, please visit the Kobayashi Maru Event blot at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10548964-the-kobayashi-maru-event%21
General:
Resolved clipping issues with the female versions of the Summer shirts and wetsuits.
Added weekend events to the calendar for July.
The Hull-Repairing Nanites reputation trait tooltip has been changed to more accurately display its functionality.
This is a purely cosmetic change and doesn't change its effectiveness. -
Plata #25427 Power Tray Updates:
Added support for up to 10 rows or columns to the space power trays.
Added support for rotating both power trays by 90 degrees and for two horizontal trays or two vertical trays.
The space power tray settings will now be hidden when clicking outside of the buttons.
The space power tray settings now indicate which settings are active.
Added a separate option to toggle the "Fire All" buttons independent of how many tray rows there are.
If a single tray row is selected, then it will only show "Fire All Weapons".
The "Fire All" buttons are only available for horizontal trays. -
Chak #25426 07.18. jön a S13.5. Egy új küldivel, admiralityval és az új küldetéses rendszerrel. -
Plata #25425 Sajna rohadt mobilom nem nyitja meg linket.
Sajna leghamarabb 9 fele érek tán haza. -
Chak #25424 Közben megjött a S13.5 megjelenési dátum blog is.
link
-
Chak #25423 Yay, Martok az én klingonom megszólal hamarosan. :'DD
link
-
Chak #25422 Hónapokkal ezelőtt már kiszivárgott, ez egy olyan phaser ami használatközben erősödik. Értelem szerűen csak fézeres buildben érhet valamit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amennyiben azóta nem változott meg akkor ilyesminek kéne legyen.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.06.28. 14:11:38 -
lammaer #25421 Simán lehet hogy nem éri meg valami még a napi 5 percet se, mert olyan dolgot dob amit utána soha az életben nem fogsz használni...
Indirekt módon arra próbáltam rákédezni hogy mit tudsz ezekről a rewardokról.... :)
-
Plata #25420 Még 4 nap és kész az eventes hajó. -
Plata #25419 Jééééé,még Raul is előkerült.
-
Chak #25418 Miért ne érné meg. Napi negyed órát rá lehet áldozni, pugban biztosan nem fog tovább tartani(:DD). A sompek áramozós kit module is jól jött, és arra sem kellett sok időt áldozni naponta. Nem vagyok egy accolade hunter, h órákig puffogtassak. Főleg h ez is account unlock itemek lesznek.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.06.28. 12:11:52 -
Raulblanco7 #25417 Erre még én is belogolok, elvisszük végtelenig :) -
lammaer #25416 Megéri egyáltalán az item a ráfordított időt? Ezekre a Prolonged Engagement cuccokra gondolsz?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.06.28. 11:57:37 -
Plata #25415 Asszem a régi no win karim most plasma spam-re van át képezve.
Abból csináltam plasma torpedó felhőt köpködő karit. -
Plata #25414 No winen olyan tac hajó kellett amin van Gw,és full térsebzés,scatter volley vagy faw,torp spread.
A hajót meg kell védeni,de egyszerre 4 irányból is jöhetnek hajók. -
Chak #25413 Azt tudom h itt is azt fogom csinálni mint Sompeknél, h a minimális követelményre gyúrok, h megkapjam a napi 1 eventes itemet amiből most is 3 kell majd. Aztán ennyi. DPS-em úgy sincs szal hamar meglesz remélem. Redditen meg már sírnak mióta kirakták a blogot h rossz hétvégén van és rakják át. (US és Canada nemzeti ünnepek? miatt) -
Plata #25412 Gondolom kemény lesz mint rég.
Régen is spéci build meg hajó kellett hozzá. -
Orbancapitan #25411 Srácok nem szervezzünk kobayashi eventet mint régen ebben a pár napban? -
Chak #25410 Sompek arena az űrben megjött. :D
link
-
Kotomicuki #25409 Csak a leírásból azt veszem ki, hogy csak 5 sec-re adja meg (az APB alap-CD-je meg 30 sec), ami kevésnek tűnik - legalábbis nekem...
Sajnos, azt sem írja a wiki, hogy az a 0,2% növelhető volna még tovább!
Lehet, hogy a kritikus sebzések után gyógyítást adó trait-et is be kell vetnem... -
Plata #25408 Nem tudom mennyi a cd-je,de nagyon jó tud lenni.Minden lövésre 0.2%. -
Kotomicuki #25407 De az csak fél percenként - hacsak nem rakok erre is cd-csökkentőket, amiknek most már az összhatása is limitálva van... - 5 sec-re adja a 0,2%-okat...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.06.24. 23:24:27 -
Plata #25406 Használj ügynök doffot és hozzá attack pattern bétát. -
Chak #25405 Ja a heti pecslogban írták h a Borg végre nem fukarkodik. :D -
Kotomicuki #25404 Most már a Borg RA is 65 pontot ad, uú, mint a Tholian! 
A Mat'ha raptorok nem is olyan rosszak: igaz, még nem full-osok, de nem halnak oly gyorsan, mint arra számítottam, és azér' van némi sebzésük is.
Viszont, limitálták a sebzésért gyógyítást adó trait képességeit és így szinte lényegtelen, mennyire nagy a sebzéskiosztás, csak annak gyakorisága számít már... (nálam 2x akkora számok is előferdültek, mint amiket most kapok)
Pedig, az ehhez hasonló hajóknál ez, eddig sokat tudott segíteni az életben maradásban!
Jah, és idén(?) 50 Omega-up-ravalót tudtam csak összeszedni - most "finomítom" az utolját - , ami kissé elmaradt a tavalyitól, ahol 2 karakter hajóját és cuccait is fel tudtam húzni velük XIV-ig - eléggé kevés epic-kké válással!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.06.24. 23:00:03 -
Chak #25403 Engem sem érdekel, igaz a groundos nem rossz szerintem. Ez sem másabb mint a korábbiak, elérem a t5 és adja a 32k dilcsy. Szuszá. -
Plata #25402 Kíváncsi leszek rá,bár mostanában alig van időm,még WoW-ban is csak afkolgatok.Általában félóra afkra jut 5-10 perc játék.
De talán két hét és lehet lesz több időm.
Igaz erre a pvp szezonra is nagyban szarok. -
Chak #25401 Jött tribble pecs, felrakták a ferengi admy-t. -
Plata #25400 Nono,mk15 UR lesz csak.
-
Kotomicuki #25399 
Pedig, hogy örültem volna az MK XIV epic-nek!
-
Chak #25398 futotta mára még egy lore blogra is. Fény derül a titokzatos fogoly kilétére is. Milyen izgi.. XD
link
-
Orbancapitan #25397 Ez a idei kari húzós event helyett lesz -
Chak #25396 Ok, ferengizés mellé be raknak valami mást is.
link
Hmm nem hangzik rosszul.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.06.23. 18:10:09 -
Chak #25395 A foundry egy erősen butított szerkesztő az enginejük editorjaihoz képest. Mind a tudás mind az ember meg van, csupán a pénz-befektetett energia aránya hiányzik. Meg a fejesek akarta. Olcsó copy paste contentet halmozni amíg dől a latinum, és eladnak mindent amit kiraknak shopba. Kis befektetett energiával keresni szeretnek. :DD /ki nem/
Amúgy is vettek fel új emböröket, és most az új játékukat hegesztik. Addig is majd jól nyomkodja mindenki az új ferengi admirality-t míg le nem dől a székből muhaha..
Ebben a nagy melegben belogolni is nehezemre esik. -
lammaer #25394 Az biztos hogy nagyon jó lenne, de ilyen szinten átalakitani a játékot rohadt nagy fejlesztői munka, sztem a cryptiknél nincs meg az ehhez szükséges fejlesztői tudás.
Ők kb megragadtak a tartalomkészités szintjén, a meglévő dolgokat tudják copy/pastelni illetve tudják a küldetésszerkesztőt (fondry) használni és kb ennyi.
Ja meg van egy tudományosnak hangzó kifejezéseket gyártó alkalmazásuk :) -
Plata #25393 Szerintem sosem lesz ilyen. -
Orbancapitan #25392 pontosan -
Chak #25391 Ja, árulhatnák a ship partsokat kilóra. Meg a ship boff és stat sablonokat. És ilyeneket. Kiélhetné magát az embör/akármi. :DD -
Orbancapitan #25390 jah és frakcióként megadott paraméterek szerint pl fednek ne legyen ragadozója v kdf-nek ne legyen fedes hajója később jönne a mirroros cuccok amik ezeket lehetővé teszik,zsebelhetnék be a pénzt ezzel és a játékost állomány sokkal-sokkal több lenne.... de ez álom.