50259
  • Plata
    Lehet azzal keverem.
    De nekem ez a 60 nagyon kevésnek tűnik.
  • Kotomicuki
    Kapsz értük 100-at is, ha jól sikerül 1-1 kör, de mintha a winter event-es epohh-nevelgetésért több járna (100/200)?!
  • Chak
    Már tavaly is ennyi volt, meg szerintem azelőtt is.
  • Plata
    Basszus,tökre nem éri meg eladni Risa eventes madarakat,60 szaros markot kapni értük,már bocs de régen nem 400 meg 200 mark járt érte?
  • Chak
    Bár csak én is megtehetném. :DD
  • Plata
    Nem hiszem,ő most épp Risa-n sütteti a hasát.
  • Chak
    Dede, most majd Molor fog nyerni és az egész galaxis megsemmisül. Muhahaha..
  • Plata
    Zsííír.
    De remélem ez nem olyan bukta mint majdnem 2 éve.
  • Daeus89
    most ha minden igaz ds9 era jön és ugye ott volt klingon szal ha akarsz most reménykedhetsz hogy lesz t6 car'fi nem kizárt hogy lemegyünk alvilágba khaleszhez
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.07.07. 20:18:22
  • gerisz23
    Cardit találtam korábban az egész tűrhető
  • Chak
    Arról ír h találtak egy szemtanút a Martok vs J'mpok harchoz. Eddig nimbus III-on bujkált, de most védelem fejében kitálal.
  • Plata
    Megint jött valami süket duma.
  • Chak
    Igen, ezt láttam csak megemlíteni sem mertem, olyan gyengének néz ki. Gyakorlatilag a tailor alien generatora nem tartalmazza azokat a részeket amikkel elő lehetne állítani. Ahogy cica vagy gorn-t sem. De még rendes jem hadar v kanálfejű sincs. Hirogen sem tökéletes és suliban sem elérhető. Kár.

Persze ezek közül soknak örülnék rendes fajként megcsinálva és elérhetően. Mondjuk ahogy a storeos fajokat meg lehet venni. Vagy valami.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.07.07. 19:09:25
  • gerisz23
    Xindi
    itt van egy próbálkozás de nemtudom megnyitni hogy hogy hozta össze
  • Chak
    Szerintem csak primate és némi jóindulattal arboreal elérhető alien genben.
  • Plata
    Asszem pont xindi nincs.
    Itt és itt.
  • gerisz23
    Hali nem tud vki linket hogy tudnék xindi reptilian skint csinálni karinak?
  • Plata
    Eredetileg 1 hangáros hajó volt,csak felturbózták kicsit,neki volt a legjobb fordulása legerősebb pajzsa,na és dhc is mehet rá.
  • Chak
    A Fek'Ihri carrier az maga a Kar'Fi Battle Carrier. Sosem volt klingon hajó. Csupán szépen hozzá csapták, h nesztek valami. Ha ma adnák ki biztos valamilyen boxban vagy promóban végezné. Ettől függetlenül valóban elférne már egy t6 belőle. Ahogy a Vo'Quv Carrier téhatos is. Mondjuk még a vor'cha sem hatolódott fel, pedig az még canon hajó is.
  • Plata
    Te,nekem klingon hajó köll,de értelmes és jó,nem valami szutyok izé hozé.
    Ami nagyon kéne az tudod mi,Karfiol T6.
    Vagy egy T6 battle carrier,vagy egy Fek'ihri carrier vagy dread.
    A torpedós karim még mindig defektes,totál változatlan a helyzet,a hajó nem hajlandó torpedót lőni.Így aztán semmi kedvem játszani vele,torpedós kari aminek a fő torpedója nem lő,rossz vicc.
    Legalább tudnák angolul hogy egy ticketben elküldeném a jó annyukba a fejlesztőket.
    Kellene valami új érdekes mókás fun klingon hajó.
    T5 karfiolos karimnak már vagy egy milla dilit beváltottam,de még mindig van nála 300k+,gyűjtöttem sokat a T6 Krfiolra,de nem jött ki eddig hogy rohadnának meg.Van Fc-m is vagy 4 elite hangárra elegendő.De minek ha nem jön carrier.
  • Plata
    T6 vizi?
    A T5-öt nagyon szerettem.
  • Daeus89
    Xindi-Aquatic Briostrys Dreadnought Carrier [T6] nyamm :D ez köll
  • Daeus89
    Ergó már mind 1
  • Orbancapitan
    jön a inf box esnek az árak
  • Plata
    Tavalyi TOS eventen lehetett kezdeni TOS karit,amit ha megcsináltál kismillió jutalmat kaptál,például epic doffot,vagy trait és repu upgrade-t.
    Repu tárgyak mostmár ha megcsináltad 100%-ra nem mk12- VR szintűek hanem Mk13 UR.
  • asolyom
    Hosszabb szünet után ma megint elővettem a játékot, és most látom, hogy van ez a TOS előzmény sztori. Érdemes ezen végigmenni?
  • Plata
    Én nem próbáltam még,az utolsó hajó ami tetszett az a Tarantula,na meg a Tal Shiar carrier,de azt törölték.
  • gerisz23
    Nem rossz hajó,most 260körül láttam exen,de volt már 230-is
  • Trefayne
    Sajna nem ismerek olyat. De majd megoldjuk.
    Mellesleg mit gondolsz az NX Refit-ről?
  • Plata
    Ha tudsz kérj valakitől meghívót trade csetre.
    Ott egyszerűbb kereskedni,csak az a cset meghívásos.
  • Trefayne
    Köszönet a tippekért...Egyébként akkor is eladnám, ha csak 3-400-at ér. NX Refit-re hajtok, de ahhoz még kell 100 lobi.
  • gerisz23
    Jobb lett volna ha nem nyitod ki a dobozt,mármint 23 c dread pakk esett gondolom.Épp tegnap csináltam vele 300misit,440 misiért vettem exről,feláraztam 750-re és vki rácsapott.Amint tudod add el ha ect akarsz csinálni,Raul tanácsával megtudod nézni mennyi most.Ha inf rerun lesz akkor leesik az ára.
  • Raulblanco7
    Pont a hétvégén néztem ezeket, hogy prototype és temporal heavy, mert ha már beléptem pár percre az event miatt, akkor nyitottam pár promót is a lifetimer zenből amit kapok havonta, és persze kiesett egy 23rd century hajó a 8 packból, de az nem kell, nekem egy enterprise J kell, az pedig a temporal heavy dread.
    Az exes 1b-s árakkal is arra játszanak hogy valaki összekeveri a kettőt és megveszi helyette azt gondolva hogy az a promós hajó annyiért.
    Boxos hajó, nem tudom bent van-e már az infinity-ben vagy nincs, de nem szabadna drága legyen, húzd be az itemet a keresőbe ahova gépelhetsz és úgy keress rá.
  • Plata
    Jó én ezt a két dögöt mindig keverem.
  • Trefayne
    Köszönöm. Én néztem a piacot, de ott gyakran elszállnak az árakkal, most is a legolcsóbb PDC 1 milliárd, ezért nem tűnt reálisnak az értéke.
    EC növelő már be lett állítva régebben, így megmaradna az összeg.
    Utoljára szerkesztette: Trefayne, 2017.07.05. 10:42:15
  • Raulblanco7
    A prototype dread az boxos hajó, nem ér annyit, kb 3-400m körül, de exen megnézitek.
    A temporal heavvy dread amire te gondolhattál, az a benga nagy jövőbeli Enterprise, az ér kb 1,5b-t.
    http://sto.gamepedia.com/Universe_Temporal_Heavy_Dreadnought_Cruiser
  • Plata
    Remélem van Ec növelőd.
    Ha nincs elveszik a pénz.
  • Plata
    Hát saccra talán másfél milliárdot?
    Meg kell nézni a piacon vagy trade cseten.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.05. 07:59:27
  • Trefayne
    Üdvözlet! Még viszonylag új vagyok itt, ezért érdekelne, hogy mennyit ér egy "Prototype Dreadnought Cruiser T6" pack? Nemrég nyitottam egy dobozból, harmadik nyitásra jött össze.
  • Kotomicuki
    Nekünk, akiknek már van vmilye, tényleg nem egy nagy durranás, de ha egy kezdő "ingyenes" T5-ös hajójához viszonyítod, akkor azért ahhoz képest nagyon nagy előrelépés ám!
    Ilyen csiga lassú tehenekre vétek DBB-ot, vagy ágyúkat rakni: piszok sok, értékes helyet vesz el az, hogy azokhoz a fegyverekhez már elégséges mozgékonyságra tegyen szert.
    Nálam lehet, hogy a konzolja ki lesz hajítva és sima (nem tetryon-os) faw-beam-es hajóként szenvedek vele - már, ha egyáltalán a trait-jére igényt fogok tartani...