50270
-
Lokker #25720 2 event között mindig kevés a játékos. -
Plata #25719 Vegyétek figyelembe hogy nyár van.
Kevesebb a játékos ilyenkor. -
Zemanov #25718 Hát szerintem is döglött.a gazdaság mindenféleképpen.persze ha milliárdjaid vannak akkor még lehet jó.eléggé rámentek arra hogy fizess ha valamit akarsz -
Daeus89 #25717 ott van az a nagy "HA" már akkor jobban járnánk ha ec-t adna úgy mint latinumot ... amúgy ha lenne eszük a megszerzett hajókra lehetne rakni latinum borítás az pl jó lenne. Egyébként csak szerintem döglött a game ? még ec-t se lehet úgy farmolni mint régen a boxokat szarrá nerfelték -
Plata #25716 De ha tényleg felújítják a latinum storet új cuccokkal akkor értékesebb lesz. -
Daeus89 #25715 mivel latinum gyakorlatilag semmit nem ér :D így szerintem nem amúgy meg csak nagyon kis réteg farmolja dabóba -
Plata #25714 Admiraltyztam ma is,összeszedtem mennyi lóvét termeltem kb.
Hagytam minden karinál pénzt,de a fölösleget összeszedtem,és 112 misit termelt a ferengi admiralty.
Szerintem a ferengi admit tuti nerfelni fogják.
400-710 ezer közti latinumot termeltek a karik.
Ennek van a legtöbb.
-
Plata #25713 Meg konzollal. -
Chak #25712 Aha, olvastam h bugos kicsit h most is adja az extra rewardokat. Tele leszünk extra bat'lethekkel lol. -
Plata #25711 Letoltam megint a heti küldit,még az e hetit nem csináltam.
De megkaptam minden jutalmat,még a múlthetit is.
-
Plata #25710 Azt hittem hogy ez a latinum trófea nagyobb.
-
Plata #25709 Fene egye meg,romulán hajókon miért nincs trófea tartó?
Először klingon romának vettem meg 500k latinumos cuccot,de cumi simitáron nincs helye,másodjára klingon engi romulánnak,de a sima warbird hídon sincs.
-
Chak #25708 Pontosan. Hihetetlen h miken tudnak vergődni. -
Plata #25707 Szánalmas,500 dili miatt rinyálnak.
Ötszáz dili az kb semmi.Ha mész egy félperces kristályt azon is többet kapsz. -
Chak #25706 Sajnos nem vicc, ha igen akkor nagyon rossz.
link 1
link 2
Ma végre javítják a romulan boffokat. Azaz végre megint futnak majd a folyamatos kocogás helyett. Igen zavaró volt h fél mapokkal voltak lemaradva.
-
Chak #25705 csalóóó pföj XD -
lammaer #25704 az hagyján hogy én vmi 1.2 millát kaptam, de még mellé 1000 dilit is :D -
Plata #25703 Na neee,ugye csak vicc?
-
Chak #25702 Az a vicces, vagy a legszomorúbb, h redditen 2 post is van ahol ott sírnak h mi az h 500! dillithiumot kell beleölni az endeavor küldibe.. és ezt halálosan komolyan is gondolják. Mi lesz most velem. Beleöltem 500 dilit és kaptam 500k ec. Világvége.
-
lammaer #25701 Jah, vicces... amikor a craftoló képernyőn vagy, MINDEN componensre azt írja hogy common (pl isolinear circiutry), de ha elkezded craftolni akkor már very rare :) Igy végül megoldottam :D -
lammaer #25700 Szégelljem magam hogy nem találtam lila R&Đt adó projektet? :) -
Plata #25699 Ma nagyon egyszerű endeavor küldi van.
Indíts egy lila craft alap R&D projectet.
Ma még 100 markot is kaptam.
-
Plata #25698 Dili hétvége. -
Chak #25697 Ja jó kis sorozat lesz ez, és még Mrs. Sisko is benne van/lesz. :D
Ja meg 1/2 Firestorm! haha -
Daeus89 #25696 2-3 hónapja írtam a címét. Egyébként jah a family guy készítője csinálja és ugye ő a főszereplő. Amúgy klingon kopi forma nagyon poén :D -
Plata #25695 Találtam egy jobb Star Trek filmet mint a discovery,igaz nem Star Trek de több benne a Star trek mint a discoveryben. 
-
Plata #25694 Engi karimnak critical lett latinumos admiralty küldi,163k latinumot kapott.
-
Plata #25693 Elindult a dínó kieg neverben.
-
gerisz23 #25692 Engem állandóan ledob a szeró -
Plata #25691 Annyi még nem volt de 250-300k igen. -
Orbancapitan #25690 nekem 450k-t hozzott -
Plata #25689 Legalább nem unatkozunk.
-
Kotomicuki #25688 Sőt, ha klingonnal az alfa kvadránsban nyomsz egy transwarp to Qo'noS-t, akkor vmi battlegroudra dob be az alfa legtávolabbi végébe és mivel cd-re is teszi a távutazást, ezért ki kell várni, hogy "gyalog" elérj a térkép túlfelén lévő kvadránshatárra, majd onnan haza!
-
Plata #25687 Egy időben a föld mellé rakott.Most meg ide,mai enderman láda 250k ec 2 normal craft doboz. -
Chak #25686 Azt szeretnék ha meditációs túrára mennél. :DD -
Plata #25685 Vannak vicces dolgok megint,Ds9-ről kijövök klingon romulánnal erre a P'Jem systemnél van a hajóm. 
Ds9 alfa kvadránsban van,P'jem meg béta kvadránsban a Vulkán mellett.
-
Chak #25684 Semmi infom, de én is arra tippelek h a latinum store sem marad olyan amilyen most. A mai endeavor küldiben fel kell szedni 3 space r&d node-ot. A japori systemben van is 3 belőle. -
Plata #25683 Hát venni akarok majd 400 ezer latinumos díszt meg egyéb vackot,de állítólag lehet hogy új cuccokat is behoznak amik majd marha drágák lesznek.
De csak köv seasonban,de csak pletyka,hogy emiatt ad latinumot mert a köv seasonban terveznek vele több dolgot is. -
lammaer #25682 Oszt mire jó a latinum? Ha jól rémlik csak ilyen haszontalan kozmetikai kacatokra, nem?
-
Plata #25681 Nem tudom,de mióta elindult nagyon be lagol néha a szerver,néha még ex is le fagy.