50279
  • Plata
    Captain Table egy pocsék helyen van,nem a föld mellett.Csak a föld mellett nyílik a portál oda,egy elég vacak helyen van.
  • Orbancapitan
    srácok nem lehet hogy nem az ESD-t varrják fel hanem a capitan table-t?
  • Chak
    Passz, nemrég valami hajós kódot tis kaptak párat mailben.
  • Plata
    Szeintem amilyen balfékek lehet hogy olyanoknak küldtek boffot akinek nem is járt volna.
  • Plata
    Akkor valamit eltoltak.
    Cseten mondták hogy kaptak promós boffot emailben.Geordi holo boff asszem.
  • Chak
    Arról úgy hallottam h Las Vegasban osztogatták a részvevőknek.
  • Plata
    Srácok nézzétek meg az email fiókotokat,állítólag Geordi boffot osztogatnak.
  • Chak
    Jó is az.
  • Plata
    Nekem a legelső hajó ami megtetszett kezdőként a Galaxy x volt,mindig is nagy galaxy rajongó voltam.
  • Chak
    Én is veszem, kell mint a ferenginek az Oo-mox.
  • Plata
    Na ne,lukari,juj de rondák.
    Ha jön T7 Galaxy az kell.
    Ma a hőség ellenére beugrottam egy invázióra warrival,104-ről 106-ra ugrott,full heirloom nagyon jó tud lenni.Ha lentebb megy a forróság újra nekiállok zsebelni,akkor megen lesz marha sok fölös lóvém,és uppolok egy egész cloth meg intelectes mail szettet fullosra.Marha drága de megéri.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.04. 19:51:52
  • Daeus89
    szerintem a giveaways végén lesz vagy valami galaxy variáns. bár jelenleg csak azért ápdételték mer lesz ott küldi lehet kihagynak egy nagy helyzetet és nem rakják be zen storeba :D kinézem belőlük sajna.

Platac a Miracle Worker elvileg olyan lesz mint most az engi meg tec és sci :D remélem azért kapunk hozzá fajt is mer már uncsi ami bent van Lukari-t a népnek :D
  • Plata
    Nem érdekel,nekem kell.
    Az új TNG és DS9 hajók is kellenek,na meg kíváncsi leszek az új 9 részes packra is.
  • Chak
    A galaxy interior zenbe fog kerülni.
  • Daeus89
    lehet oda pirítottak a bandának hogy amit csinálnak lufasz és dolgozzanak. galaxy interiror meg ruci és komp ingyér lesz gondolom a galaxy takármenyi ami jön az majd nem ;-)
  • Lokker
    Már az undi csapás után újra lehetett volna variálni. De na ráfér a tatarozás. :)
  • Plata
    Csak azt nem értem ESD-et minek újra variálni.
    Ds9 ok felrobban Dominium háborúban.
    De ESD?
  • Chak
    Ja ez a valami egy DS9 könyv sorozat terméke. Ott az eredeti állomás elpusztul, és ezt tolják a helyére.
  • Chak
    Ja a szeptemberi új küldivel jön a galaxy interior pack is. Lehet majd vásárolni jól. :D
  • Plata
    Jó ronda.
  • Daeus89
    elvileg ds9

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.08.04. 16:14:20
  • Plata
    Igen én már nagyon várom.
    Lehet hogy jön egy új speces Galaxy is.
    Ha igaz jön az új spechez egy szuper hajó pack is.
  • Chak
    Plusz ezzel a galaxy híd csomaggal nem csak a hidat kapjuk, hanem a Voyager mintájára a full interiort. is. Azaz a híd mellett az egyéb helységeket, és szinteket is. Mint a gépházat. Menő. Az a flotta bázis igen jól néz ki majd.
  • Chak
    Ez a starbase/spacedock dizájn a régi betás amit később lecseréltek a canon designra. Ami most is használunk.
  • Plata
    Lol,a flotta tagok szabad idejükben majd felcsapnak dílernek.
    Bugos a küldi,volt olyan börtönőr akit majdnem 6 percig lőttem,mire magától meghalt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.04. 13:05:55
  • Lokker
    Az új flottaépületben végre lehet füvet termeszteni.

Btw ebben a klingon börtönös küldiben miért döglenek nehezen az npc-k? 5-en lövün egy ellenséget de csak sima crit sebzés nélkül. Azt hittem ezt már megoldották.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.08.04. 13:04:52
  • Plata
    Galaxy híd.Ha igaz.

Az új flotta épület.

Ha igaz Ds9 és ESD rewamp jön.

Sajna Ds9 képet elfelejtettem kimenteni.Épp karit váltottam.
    Ha igaz talán azért lesz az új fleet holding 5 szintű mert onnan kell kiváltani az új magasabb szintű hajókat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.04. 13:00:37
  • Plata
    Ground része totál bugos.
  • Plata
    Csinálom az eventes küldit,de szerintem vagy a küldit gyöngítették szarrá vagy a slaverek hülyültek meg,de az űr rész eleje most ment le, a slaverek hamarabb lelőttek mindent minthogy rájuk lőhettem volna,érdekes hogy folyton beam overloadot lőnek.
  • Plata
    Hát ez a főnix jó hogy jött,megint lett egy kis zenem.
  • Plata
    Az ingyenes napi főnix very rare lett.
  • Daeus89
    galaxy nem csak híd lesz hanem teljes belső tér szóval elégedett lehetsz :D +Primary Specialization called the “Miracle Worker.” ez is érdekes :)
  • Daeus89
    hát ezek szerint még sincs. jah most bejelentik és jövő szeptember/oktoberbe jön az xsok
  • Plata
    Ősszel jön WoW kieg?
    Ez nekem új,nekem megvan az össze Galaxy híd.
  • Daeus89
    galaxy híd már jó pár éve bent van. amúgy vágod hogy akkor jön a wow kieg is ?
  • Chak
    Minden kell, bár a férfi szoknya elégé vadítóan hat. Remélem raknak be hozzá szőrös láb skint is.. haha
  • Daeus89
    én már megnéztem néztem is :D remélem egy delta mértékű kieg lesz és nem romulán meg temporal

Jah galaktikus hirdetés főnix lock box return!!!! dili árak off :D
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.08.03. 19:37:56
  • Chak
    Ott a video, fedezd fel a contentet :P
  • Daeus89
    Kihagytad az x4 es dominium kieget is ami a videjó végén van és 2018 nyara :D kell valami a wow és gw 2 ellen
  • Plata
    Galaxy híd köll.