50272
-
Plata #26042 Mai patch.
General:
Resolved an issue which caused an incomplete version of the not yet released Galaxy Interior to be the default interior for Galaxy Class starships.
Once this update is live, all ships which had this interior available as its default will automatically default back to the Origin bridge, and no longer have access to the Galaxy Interior. -
Plata #26041 Ha sikerül kiszedni a traitjét majd valahonnan szerválok egy fleet változatot is elite hangárokkal.
Fedest is ki kéne próbálni. -
Plata #26040 Kevés tac konzolja van és sok engi. -
lammaer #26039 lehet hogy felszines vagyok, de a klingonon tetszik hogy 5/3 a fegyver slot, és ehhez adtak még egy hangárt is... mehet a mata raptor a vastelepre? -
lammaer #26038 Menjinnen az undoritó fantasy játékoddal... :P -
Plata #26037 Kár. -
Chak #26036 Tribble pecslogból:
Admiralty: Gold-Pressed Latinum rewards from Ferengi Admiralty assignments have been reduced by around 80%.
In place of these reduced rewards, these assignments now also reward Energy Credits proportionate to the amount of GPL that has been removed.
..azaz könnyebb átírni pár számot mint új itemeket rakni a gpl storeban. nincs több kérdésem. -
Chak #26035 ezekből csak advancedem van. -
Plata #26034 Pedig a slaver és az interceptor is nagyon jó. -
Chak #26033 Elite hangárom még slaverből sincs sajna. Nem ártana valahonnan szerezni mindkettőből 1-1. -
Plata #26032 Kipróbáltam klingont,nem rossz,egész jó kis bc hangárral.
De majd szereznem kel fleet változatot meg elite hangárt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 22:42:03 -
Plata #26031 Már 14 WQ le tudva,mivel megint találtam hordó keresős WQ-t a karimnak már kezd sok lenni a pia és igen hülye pofákat vág részegen. 
-
Plata #26030 Várható volt,mert azok modern kori taligák ez meg TOS előtti.
Ühüm ez WoW-os dolog,WQ hét van.
-
Chak #26029 Wownak hangzik ez a kifejezés. Most derült ki, h t5 orion skin rá megy-e az újra.. hát nem lehet. Ez így nagy csalódás. -
Plata #26028 World Quest
Most épp söröshordókat kergetek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 18:44:20 -
Chak #26027 Bent vannak, 4.8k zé. :D
Mi az a WQ? -
Plata #26026 Klafa.Az új hajók bent vannak?
Még le kell tolnom 16 WQ-t és utána STO.
-
Chak #26025 Haha akciósak az űrmountok, beleérve az új aliied mount pack is!
link -
Plata #26024 Ma megint valami akció van.
Katt. -
Orbancapitan #26023 én igen állat :D -
Kotomicuki #26022 Nálam, egy hajócsere alkalmával a red matter-t nem akarta fölrakni a helyére, minden más fölmászott, csak az nem, bárhogy is próbáltam, cserélgettem. 5 perc után, amikor már úgy voltam vele, hogy csak el ne tűnjön és karaktert akartam váltani, akkor meg fölengedte a helyére...
-
Plata #26021 Még ilyet sem pipáltam,elmentem kristályra de nem tudtam becélozni kristályt,már majdnem 70% volt a hp-ja mire sikerült becélozni,akárhámnyszor előtte rányomtam kristályra mindig csapattársat célozta be. 
De miután sikerült végre célba venni még így is elég jól adtam neki.
CLR—Crystalline[1:30]— Dmg(DPS) —Lisa 4 033 884(46 906) Tok 2 008 880(23 915) Connora 1 752 776(20 381) Brigadier 1 651 619(18 768) Blackshado 1 555 959(18 305) Autorius 931 718(10 588) S'Mokku 906 134(10 536) Son 899 723(10 972) Greedo 865 871(11 393) kann'obot 611 461(8 263)
De ilyen furát még akkor sem láttam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 13:58:46 -
Plata #26020 Gw meg temporal konzol szett másodpercek alatt szarrá szedte a vadkutyákat.
Bár szerintem a temporal szettet azóta gyengítették.Emlékszem eleinte kristály csak addig élt amíg a kombót el nem nyomtam,na és 150k sebzés felett is voltam vele kristályon.
Groundon meg annyi esélyük sem volt.Temporal és intel packos boffjaim voltak,lobi fegyverzettel és elite flotta pajzsal armorral.
Milyen jó is volt a temporal eventes kari,hány milla dilit szedtem ki vele.
Ha lesz megint karihúzós event megint valami dilis karit kezdek.
Akkor nem tudom megunni.
Delta eventet is 3 idióta karival toltam le.
Sikerült is 300%-ra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 13:35:11 -
Plata #26019 Bakter aszittem alap hogy ha egy karival letolod köcsög deltát többivel skip.
Breen hajót sosem hazsnáltam,ki sem próbáltam,a breen carriert használtam mert kellett a traitje,de ezt nem.Az idei hajó kell majd,ha megérem,mivel a régi t5 breen raider egy bug miatt eltűnt nekem.
Bár megmondom őszintén egy jó hajóval a delta küldik egyszerűek,bár a videók miatt idegesítők.Temporal eventen a temporal karim 31-edik századi temporal hajóval meg temporal szettel úgy vágta szájba a vadkutyákat meg a többit hogy pislogni sem volt idejük.
A delta küldik végén mikor le kell verni a vadkutya flottát,az vicc volt,egy temporal kombó azt a flottának kampó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 13:28:06 -
Plata #26018 Nem,magyarországon hol lehet nézni?
Úgy tudom le húzták.Valami ritka szar kritikát láttam róla,bár gyanús hogy szimplán az írója egy seggfej. -
Chak #26017 Még nem láttam. -
gerisz23 #26016 Valaki látta már az Orville sorozat első részét? -
Kotomicuki #26015 ...és ezt csak most mondjátok, amikor már lassan a harmadik téli event-es hajót gyűjtöm be?! 
Ritka kegyetlenek vagytok ám, ugye tudjátok!
Amúgy, a tavaly év végi hajó nem olyan rossz: most jutottam el odáig, hogy "komolyabban" tudjam tesztelni és egész jól aprít őkelme, miközben a mozgásával sincs gond - mezei beam boat-ként. A hídkiosztásával nem vagyok teljesen kibékülve (az engi skill-ek igazából a 2.-3. helytől kezdenek el igazából "ütni", míg a sci-ből már az elsőn is vannak jófélék, változatosak, használhatók, így eléggé "hülyén" néz ki 3 sci boff-al, hacsak a EPtS-et nem rakom a zászlósi székre...), de ha meg lesz rá a 3. breen konzolom és még kevesebbet fognak enni a diszruptorai...
-
Plata #26014 Háááát,venni fogom,vinni nem biztos,de juhé az lesz,mert még több hajó admiraltyba. 
Nem tudom melyik karinak adjam ezt a cuccost,mert most ez akkor engi hajó vagy dps hajó vagy tac hajó vagy dunai hajó avagy tiszai hajó,de nem minden jó ha jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.14. 12:14:00 -
Chak #26013 Deltát mindig úgy tolom új nabokkal h végig skippelem, kivéve természetesen a kobali, ott végig ballagok a groundon és utána folytathatom a skip spamot. Új pack én is veszem, viszem. juhé. -
Plata #26012 Megint eventes hétvége lesz,ezen a héten több repu mark jön.
Link. -
Plata #26011 Bár az új hajók közül nekem az orion tetszik a legjobban,mert az jól is néz ki,de a romulán a leg érdekesebb szerintem,azon még battle cloak is van. -
Plata #26010 Úgy emlékszem ha egy karival letoltad őket többivel mehet a skip. -
Plata #26009 Skip. -
Kotomicuki #26008 De rühellem a delta küldetéseket és még csak a felénél járok velük... 
Ha ezeken kell átverekedni minden egyes karaktert, hogy az iconiai cuccokból csipegethessen, akkor inkább lemondok azokról! -
Chak #26007 4/5/2 a konzol slotok száma, szóval szerintem a sima zenes 3/5/2 lehet. Vagy nem, ha tévednék. -
Chak #26006 Ezek az élet értelmével vetekedő kérdésekre sosem kapunk választ. :DD -
Kotomicuki #26005 De m'ér' alkalmaznak olyanokat hírszerkesztésre, akik abszolút nincsenek képben az adott témában - és igényük sincsen arra, hogy utánanézzenek a dolgoknak?
Ha meg aptyuk kiadja a fiacskájának, hogy csinálja meg, akkor legalább leellenőrizhetné annak a munkáját, mielőtt közszemlére teszik azt... -
Plata #26004 Engi tac vagy sci? -
Chak #26003 Biztosan elírás, a copy paste áldozata lett a +1 konzol.