50279
-
Plata #26209 Na jön kobayashi a hétvégén.
Link.
Meg Weekend event store.
Link. -
Plata #26208 Új accod van esetleg?
Mert új accnál nem enged csak csetelni pár óráig.
Vagy valamit elállítottál a chat settingsben. -
Stigba #26207 Sziasztok! Volna egy problémám. Chat csatornáimon nem tudok írni! Ezt az üzenetet írja ki: "You are not subscribed to" Az összes DPS csatornám ill. a flottám csatornája is. Tudnátok segíteni? -
Plata #26206 Hát tuti nagyot fog zuhanni a zen ára.
Még megérjük hogy újra 100 alá esik.
STO launcher az előbb kiírta hogy valami 4653 mb frissítést akar leszedni,ha jól láttam,de aztán el is tűnt. -
Chak #26205 Discovery miatt előfordulhatnak tos/pre-tos itemek az biztos. Még azt is kinézem h képesek valami AoY féle mini expansion-t is csinálni. Persze idővel amint lesz elég anyag hozzá. -
Chak #26204 Sehonnan. :D -
Plata #26203 Disruptor pulse cannon valami TOS-os cucc lesz.
A kobayashi maru eventes konzol meg híler konzol.
AOE konzol lösz,téged és csapattársakat is gyógyítja ha 4 kilóméteren belül vannak.Húsz másodpercig a sebzés 25%-ának megfelelően gyógyít.Ha jól értem.
-
Plata #26202 Hát igen,én nem tudom hogy igaz-e de nem tudom honnan lesz majd 60-70 milla dili az upgrade-be. -
Chak #26201 Ja olvastam h állítólag ilyen 240k dili kell majd egy 20 órás projectbe. Vicc. -
Plata #26200 Úgy látszik a sok rinya hatott,állítólag csökkentik a szükséges provisonok mennyiségét 75-80%-al a flotta bázison,de helyette megnövelik a szükséges dilithiumot.
Szóval dilit kell majd farmolni köcsög provisionok helyett.
Visszatér a kobayashi maru event.Universal konzolt kapunk.
Meg jön valami új disruptor pulse ágyú.
Meg lesz valami új transwarp a gamma kvadránsba.
Reddit szerint.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 11:39:58 -
Orbancapitan #26199 inkább fedes borg officert vegyél azok drágák voltak mostanában és minimális veszteséggel tudsz sok kulcsot venni. -
Plata #26198 Keyring bundle 20 kulcs 2250 zenért,alapból de néha van rá leárazás.És egy ultimate up token is van benne.
Ami bármiből mk14 epic cuccot csinál.
Van olyan dlc pack amihez kulcsot is adnak,asszem 30 darabot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 10:21:27 -
lammaer #26197 Zenért kulcsot mikor célszerű venni? Most ugye van 15%os event, van annál jobb is? (rémlik vmi keyring bundle)
(ne menjünk bele a ne vegyél zenért hanem ECért diszkusszióba, zenem van, ECm kevésbé, és kell a lobi kristály :D )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.27. 09:26:37 -
Plata #26196 Grat.Nekem is kéne fleet orion hajó meg az új hangár bele. -
Chak #26195 Egy hét és jön a grind. Ma végre a kéregetős chaten találtam kdf t5 bázisra valakit. Tudtam végre venni orion hangárokat. Csoda. -
Plata #26194 Kiléptem STO-ból erre a launcher elkezdett letölteni valami 2644 mb frissítést. -
Plata #26193 Az előbb linkelték csetre,összehasonlítás,sima phaser bím vs új flottás bím.
-
Plata #26192 Másfél hét és jön season 14,eszement sok FM kell majd.
Ezért nem nagyon volt aktív project. -
StarFist #26191 Kösz, már pörgetem őket.
-
Plata #26190 Raktam be egy rahedli projectet.
-
Plata #26189 Még egy hét vagy tán kettő és új fleet holding,amibe egymilliárd fleet mark kell.
Fleet holdingba csak tisztek tudnak betenni projectet. -
StarFist #26188 A fleet holdingba hogyan lehet betenni új projekteket? Ha szürke az ablak, azt jelenti, hogy nincs több elérhető kutatás?
A függőben levő projektek többségét már lezártam, de kellene több fleet kredit. -
Plata #26187 Nem úgy nézem hogy csökkentették volna a GPL mennyiségét.
-
Plata #26186 Az új flottás fegyverek marha nagyot hílelnek,ha lősz velük folyamatosan hílelnek.
12-13k-t pajzsba hullba alapból,de minél több a crited annál többet. -
Plata #26185 Ugyan a tzengecik nem vészesek. -
Kotomicuki #26184 Ráadásul tzenkethi, ami olyan, mint az űrben pl. a na'kuhl: ritka undorító tud lenni, különösen az alulfejlesztett cuccokkal az immunitásuk: ezeket amúgy is messzire kerülöm, így ez a "közösségi tartalom" sem lesz elfogadható számomra!
Ha kihívás kell, akkor megpróbálom kivárni, míg a két RA-ra, meg a kristályra beenged, hogy (hamar) meglegyen a napi "kötelező". -
Plata #26183 Fura ikonról jut eszembe.
Van a táskámban egy item aminek ikonja sincs.
Voltam Galaxy küldin,állati jó volt Galaxy-val Galaxy küldin.
-
Plata #26182 Nekem a Galaxy a mindenem,igaz nem nagyon használom,de nagyon szeretem,minden Galaxy variáns megvan,minden Galaxy híd és most az interior is.De nekem senki sem tudja be beszélni hogy nem ez a legszebb hajó a világon.
Ha kicsit le megy a zen ára és elég örült leszek még hozzá,lehet hogy kap új fegyverzetet 18k zenért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 20:21:17 -
Plata #26181 Az egy szar,sosem érdekelt. -
Chak #26180 Jaja 10 fős ha nem elírás, a wargames ground is 10 fős, azért nem jutottba be soha elite markot szedni. Ok, hazudok, egyszer sikerült!
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.22. 19:52:12 -
Plata #26179 Jézus ne idegelj.
Komoly 10 fős stf?
Azt a leborult hét meg a nyócát.
Hogy a fenébe fog az lemenni,így is 5 fős stf-en mindig van fix 2 balfék,akkor most 10 fősön minimum 4-6. -
Chak #26178 De régen is minden hajónak ugyan az a belsősége volt. Kivéve a hero shipek megvehető interiorjai. Konzolon már annyi sincs mint pc-n, azaz nulla. Én is szeretnék belsőt, de amíg nulla haszna van a gyakorlatban addig tényleg csak rp szempontból vannak. Cryptic meg ugye nem fog a semmibe pénzt és energiát ölni h csak úgy legyen. Ezt is megértem, senki nem csinálná. Talán egyszer ha kitalálnak valami hajó belső rendszert akkor lesznek ilyenek. Jó lenne egyedien berendezni a hajót mint valami player house-t. :DD
Mondjuk a ma bejelentett új ground queue is már most halott. 10 emberes, pugolva örülhetek ha az 5 fős betelik.
Anno a Star Trek Voyager: Elite Force volt olyan jó a playerhez h szabadon bejárható volt a hajó. Meg ilyen olyan interaktív részei voltak. Jó világ volt.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.22. 19:45:56 -
Plata #26177 Régen még más tolta a STO szekerét.
-
DrSoong #26176 Nem azt sérelmezem, hogy pénzt kérnek a galaxy belsőért. Hanem azt, hogy a hajóknak nincs belső részük. És igazából ezt nagyon sokan, lájv adásokban is állandóan kitérnek a válasz alól amikor valaki felteszi a kérdést. Szivesen megnézném az összes hajó belsejét (breen, ferengi, ...) mert ugye az egy jobb szint volt érgen, mint amit tolnak pár éve. -
Plata #26175 Flottás cuccok olcsók,csak a bázis nem. -
Chak #26174 Van itt azért egy ground és egy space queue is mára blog:
ground
..a legvégső határ
:D -
Chak #26173 Két évnyi grind. XD -
Stigba #26172 Első látásra egész jól mutatnak. Kérdés mi lesz az ára... -
Plata #26171 Azzal nincs gondom.
Az új fleet holdingos cuccok.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 16:39:54 -
lammaer #26170 Te panaszkodsz.. nekem a kristály mindig crashel azóta is... :(